HWSW Informatikai Kerekasztal: Botrányos! - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (139 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Botrányos!

#141 Felhasználó inaktív   Avium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2005. 08. 08. 05:15

Idézet

http://index.hu/tech/net/toffline0806/

A T-Online-os hír kicsit kiegészítve...tök jó, hogy ebből kell megtudnom, hogy lényegében 3 GB az a határ, ami normálisnak számít a szolgáltató szerint, de ilyen szerződésben nincs. Az is marha jó, hogy a szolgáltatás korlátlannak van beállítva, mégsem az. 150-200GB letöltés valóban sok, de ha már korlátlan az a szar és kifizetem értem a havi pénzt, akkor arra használom amire én akarom...

Még 1 év T-online-nál utána tuti más szolgáltatót keresek!
3GB? MUHAHAHAHA! Ezekutan tenyleg nevetnem kell azokon akik az ADSL elonyekent a korlatlan letoltest hozza fel. Kép Chellonal erdekes modon 30GB ez a hatar, es meg van szamottevo kifele meno sebessegunk is! Kép
Through war we will teach your heresy. 通过战争我们教会你异端 Through battle we will teach your frailty. 通过交锋我们教会你脆弱 Through death we will teach your fate. 通过死亡我们教会你命运

#142 Felhasználó inaktív   zoenn 

• Törzsvendég
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2005. 08. 08. 07:59

Bah... ha egyszer korlátlan, akkor tuti, hogy a szolgáltató a hibás.

#143 Felhasználó inaktív   Shifty 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 08. 12:23

A cikkben erről volt szó, hogy lényegében ennyit tud vállalni a szolgáltató az utána letöltött dolgok elvileg nekik okoznak plussz költséget...de lehet rosszul értelmeztem...
...when you look long into an abyss, the abyss also looks into you Friedrich Nietzsche

#144 Felhasználó inaktív   Avium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 08. 12:33

Idézet

A cikkben erről volt szó, hogy lényegében ennyit tud vállalni a szolgáltató az utána letöltött dolgok elvileg nekik okoznak plussz költséget...de lehet rosszul értelmeztem...
Elvileg 3GB-ra van kiszamolva az elofizetesi ar... sztm hatalmas hazugsag.
Through war we will teach your heresy. 通过战争我们教会你异端 Through battle we will teach your frailty. 通过交锋我们教会你脆弱 Through death we will teach your fate. 通过死亡我们教会你命运

#145 Felhasználó inaktív   ekho 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 08. 15:24

Azért kíváncsi lennék arra,hogy miket nem töltöttek le a fazonok,hiszen 170-540G-t írnak /havi letöltésükre,mindegy ,nem is érdekel amíg a 40-50gigásokat békénhagyjákKép Viszont már a 170G letöltés szerintem nyugodtan eléri a "mindeszartletöltök" kategóriátKép

Amúgy meg Tréonlájn k@pja be,akkor is szemét egy hazug banda marad akármit csinálnakKép

#146 Felhasználó inaktív   Myko Alto 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 09. 06:54

Végülis... 2Mbites netem van. Egy nap ha teljes sávszélességgel tolom, akkor lejön 2, kb 3 dvd (24 óra alatt), de lehet, hogy több is. Az egy hónapban már igencsak iszonyat mennyiség, ha jobban belegondolunk! Viszont! A korlátlanba férjen már bele szerintem! Én személy szerint még a gatyát is leperelném ezekről a fasszopó, undorító, poarasztvakító, köcsögarcú gennyládákról! Akkora cég, mint ide Nagykáta és fasszopóskodnak?!?!? Kép

u.i.: Reflex, moderálj!

#147 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2005. 08. 09. 10:50

Idézet

Végülis... 2Mbites netem van. Egy nap ha teljes sávszélességgel tolom, akkor lejön 2, kb 3 dvd (24 óra alatt), de lehet, hogy több is. Az egy hónapban már igencsak iszonyat mennyiség, ha jobban belegondolunk! Viszont! A korlátlanba férjen már bele szerintem! Én személy szerint még a gatyát is leperelném ezekről a fasszopó, undorító, poarasztvakító, köcsögarcú gennyládákról! Akkora cég, mint ide Nagykáta és fasszopóskodnak?!?!? Kép

Moderálnálak csak sajnos nincs jogom hozzá, ezért az önmérséklet és az önmegtartóztatás fegyverét adom a kezedbe! Kép

#148 Felhasználó inaktív   fojesz 

• Senior tag

Elküldve: 2005. 08. 09. 11:14

Idézet

Idézet

Moderálnálak csak sajnos nincs jogom hozzá, ezért az önmérséklet és az önmegtartóztatás fegyverét adom a kezedbe! Kép
Háááát... rossz kezekbe adtad... Kép

#149 Felhasználó inaktív   Myko Alto 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 09. 11:45

Ez az eszköz nem is lehetne jobb kezekben, mint az oldal főszerkje, szóval ide vele nekem! Kép A vicces az egészbe, hogy még én sem tudok moderálni, ami azért már figyelemreméltó! Kép

#150 Felhasználó inaktív   Avium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 09. 15:08

Idézet

Sajnos pont azert nem lenne ertelme perelni oket mert MEGAMULTI ceg... a vegen meg a felperes jarna rosszul mert rabizonyitjak h mennyi illegalis cucc letoltesere hasznalta az internetet stb... sztm csak az pattoghatna akinek nincs vaj a fule mogott, de aki ilyen mennyisegben tolt le havonta (150-200GB) azoknak mind van legalabb egy felkilos vajasdoboz a fule moge kenve.

#151 Felhasználó inaktív   Avium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 09. 15:17

EMi: ha mar a multkor haborogtal a kinai Hosok Teren, akkor nesze meg egy kis raadas ITT. Kép

#152 Felhasználó inaktív   Myko Alto 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 09. 19:35

Idézet

EMi: ha mar a multkor haborogtal a kinai Hosok Teren, akkor nesze meg egy kis raadas ITT. Kép
Ááá, szét**** az ideg! Kép

#153 Felhasználó inaktív   badguy 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 09. 20:13

Idézet

miért?
"What difference do you think you can make, one man in all this madness?"

#154 Felhasználó inaktív   Myko Alto 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 09. 20:53

Idézet

Idézet

miért?
mert nem bírom azt, hogy van egy országnak jellegzetes emlékműve, építménye és azt lemásolják a kínaiak! AZÉ´! Kép Grrrrrrrrrrrr!

#155 Felhasználó inaktív   badguy 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 09. 22:43

Idézet

mert nem bírom azt, hogy van egy országnak jellegzetes emlékműve, építménye és azt lemásolják a kínaiak! AZÉ´! Kép Grrrrrrrrrrrr!
irigylem a problémáidat. Kép
"What difference do you think you can make, one man in all this madness?"

#156 Felhasználó inaktív   Avium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 10. 01:24

Idézet

Idézet

Idézet

miért?
Heh es engedelyt azt nemigazan kertek a koppintasra Kép

#157 Felhasználó inaktív   Ca$h 

• Senior tag

Elküldve: 2005. 08. 10. 08:58

Hmmm... ha mar ennyire idegesit titeket ez az egesz, akkor az miert nem zavar senkit, hogy mi meg Parizst koppintottuk le egy csoppet a Hosok Terevel?Kép
Kép

#158 Felhasználó inaktív   MikeReem 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 08. 10. 10:14

Roviden: botranyos volt a tegnapi sziget szervezese. Nem tudom a kovetkezo napokban milyen lesz, de orakon keresztul szivtak a draga penzt befizeto emberek, mire bejutottak, es rengetegen meg az Illes koncert elejet is lekestek emiatt. Kint fujjoltak az emberek es mindenki azt mondogatta, hogy kar volt eljonni...

#159 Felhasználó inaktív   Ca$h 

• Senior tag

Elküldve: 2005. 08. 10. 10:17

Idézet

Roviden: botranyos volt a tegnapi sziget szervezese. Nem tudom a kovetkezo napokban milyen lesz, de orakon keresztul szivtak a draga penzt befizeto emberek, mire bejutottak, es rengetegen meg az Illes koncert elejet is lekestek emiatt. Kint fujjoltak az emberek es mindenki azt mondogatta, hogy kar volt eljonni...
En szemely szerint az egesz szigetet allamilag betilatanam... De ez csak en vagyok! Kép
Kép

#160 Felhasználó inaktív   MikeReem 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 08. 10. 10:23

Idézet

Idézet

En szemely szerint az egesz szigetet allamilag betilatanam... De ez csak en vagyok! Kép
en se tartom sokra, csak az Illesre mentem ki

Téma megosztása:

• (139 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.