HWSW Informatikai Kerekasztal: Botrányos! - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (139 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 81
  • 82
  • 83
  • 84
  • 85
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Botrányos!

#1641 Felhasználó inaktív   bencsizy 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2009. 10. 26. 18:46

Idézet

Idézet

Bundu-ról nem is hallotam... elég gáz és mostanában csak későn tudok haza menni lehet kihagyom a kellemes sétákata  hídon Kép

Bicskát meg azért nem hordok magamnál mert ha előveszem onnantól már élesben megy a játék és tartok tőle hogy ő gyakorlottabb nálam ráadásúl hülyébb is így előbb fog szúrni mint én itt meg csak a rövidebbet huzhatom... .
Ezért kell vipera, azzal rávágsz kettőt a fejére. sokkal hosszabb mint a kés, hátrébb lépsz eggyel, ő már nem ér el a bicskával, te meg még vígan ütöd a viperávalKép
:Đ Viperával ahol megütöd, ott eltörik a csontja :DPaprikaSpray? :-D :) :)

#1642 Felhasználó inaktív   HomoLudens 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 10. 26. 18:50

Idézet

Idézet

Ezért kell vipera, azzal rávágsz kettőt a fejére. sokkal hosszabb mint a kés, hátrébb lépsz eggyel, ő már nem ér el a bicskával, te meg még vígan ütöd a viperávalKép
:Đ Viperával ahol megütöd, ott eltörik a csontja :-D PaprikaSpray? :) :) :)
Igen a prikaSpray-n gondolkozom én is bár amennyire felhúzott utánna tuti belevágnék még kettőt ... .
gfdgsb432flodensjgfds
PSN ID : Ludens665

#1643 Felhasználó inaktív   bencsizy 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 10. 26. 18:54

Idézet

Idézet

Idézet

:Đ Viperával ahol megütöd, ott eltörik a csontja :-D PaprikaSpray? :) :) :)
Igen a prikaSpray-n gondolkozom én is bár amennyire felhúzott utánna tuti belevágnék még kettőt ... .
Akkor PaprikaSpray, majd csapd gyomorszájon és fuss el! :)Vagy van vmi önvédelmi cucc is, 2-3 e Ft és legális, telefonra hasonlít, sokkolóhoz hasonló elektromos vmi :)

#1644 Felhasználó inaktív   HomoLudens 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 10. 26. 18:56

Idézet

Idézet

Idézet

:) Viperával ahol megütöd, ott eltörik a csontja :) PaprikaSpray? :) :) :)
Akkor PaprikaSpray, majd csapd gyomorszájon és fuss el! :Đ Vagy van vmi önvédelmi cucc is, 2-3 e Ft és legális, telefonra hasonlít, sokkolóhoz hasonló elektromos vmi :)
Igen villamos széknek hívják , szerintem is az járna neki :-D
gfdgsb432flodensjgfds
PSN ID : Ludens665

#1645 Felhasználó inaktív   bencsizy 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 10. 26. 18:57

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

:) Viperával ahol megütöd, ott eltörik a csontja :) PaprikaSpray? :) :) :)
Akkor PaprikaSpray, majd csapd gyomorszájon és fuss el! :Đ Vagy van vmi önvédelmi cucc is, 2-3 e Ft és legális, telefonra hasonlít, sokkolóhoz hasonló elektromos vmi :)
Igen villamos széknek hívják , szerintem is az járna neki :-D
:D :D :D :D :D

#1646 Felhasználó inaktív   bete32 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 10. 26. 19:01

Ilyenkor ha látod, hogy lazán lecsapnád, akkor ne fordíts hátat. Törd el a kezét, vágd a földre és rugdosd meg. Aztán máskor hogyha arra jársz, és ott van a kis pujáró, akkor kiabálj rá, h ogy bajod van öcsi?! És biztos többet hozzád sem szól :Đ

(\_/)
(O.o)<--Ez egy gonosz nyúl!
(>< )o  Segíts a nyúlnak elfoglalni a világot úgy, hogy bemásolod az aláírásodba!

#1647 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2009. 10. 26. 19:09

Idézet

Jöttem haza a Kárászon (szeged fő utca) és odajött hozzám egy cigány srác, aki már ott kujtorog lassan féléve és azt mondja.
Adjak már neki pénzt mert haza akar menni és nehogy 200Ft adajak mert neki 1500kell. Mikor elakartam küldeni a picsába. Azt mondta, hogy most szépen kéri, de biztosan hallotam arról, hogy a cigányok késelnek kevesebbért is!!! Inkább adjam oda szépen az 1500 és nem veszi el az egésszet! Erre egyszerűen megfordúltam és folytattam az utamat tovább, és reményedtem hogy nem szól utánnam.
Szerencsére nem történt semmi, de akkor is mi ez már??? Mivan ha este megyek haza a note bookomal és nem lessz ennyire diplomatikus kedvében egyszerűen megkésel egy ilyen senkiházi szar alak???? Bocs, hogy kicsit felvagyok háborodva de én azért is szeretem szegedet mert ez eddig errefelé nagyon nemvolt divat!

Elég nagy szégyen. Az egész országra jellemző állapot. Még itt, Romániában is sokkal jobb a helyzet. Itten csak lopnak, csalnak, maguk közt verekednek... De tudják, ha fehér embert bántalmaznak, akár meg is üthetik a bokájukat. Persze az itteni rendőrség nem az avéhá, ezek a románok se csúcsok, de legalább csinálnak valamit...

Ha betöltöm a 18-at, én tuti veszek paprika spray-t, nem akarok úgy utazni vonaton, hogy...

Na de ne is panaszkodjunk, az árulók/zsidók tápolták fel őket, még pedig a ti pénzetekből, a magyar ember tétlenül nézi, ahogy új "felsőbbrendű" faj születik.

#1648 Felhasználó inaktív   seci92 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 10. 26. 19:09

Idézet

Ilyenkor ha látod, hogy lazán lecsapnád, akkor ne fordíts hátat. Törd el a kezét, vágd a földre és rugdosd meg. Aztán máskor hogyha arra jársz, és ott van a kis pujáró, akkor kiabálj rá, h ogy bajod van öcsi?! És biztos többet hozzád sem szól :Đ
Persze és következő nap majd 6-an várnak rá ott!Kép

#1649 Guest__*

Elküldve: 2009. 10. 26. 19:10

Idézet

Jah. Következő este ott az egész famílijája nékije.

#1650 Felhasználó inaktív   megalonagyix 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 10. 26. 19:19

Nem kell ide semmi önvédelmi cucc. Még az egyik karatemester is azt mondta: "Nem szégyen a menekvés, sőt.." vagy valami ilyesmit. Ja és:

http://www.youtube.c...h?v=IVm2ld4f08I

#1651 Felhasználó inaktív   bencsizy 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 10. 26. 19:50

Idézet

Idézet

Ilyenkor ha látod, hogy lazán lecsapnád, akkor ne fordíts hátat. Törd el a kezét, vágd a földre és rugdosd meg. Aztán máskor hogyha arra jársz, és ott van a kis pujáró, akkor kiabálj rá, h ogy bajod van öcsi?! És biztos többet hozzád sem szól :-D
Jah. Következő este ott az egész famílijája nékije.
Jah, itt nincs olyan, h "1 az 1 ellen", itt "1 a familia (30-60 :Đ) ellen" van!Keress másik utat, kerüld el, azt várhat csórikám :)

#1652 Felhasználó inaktív   megyesfalvi_2007 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 10. 26. 20:11

Idézet

Ha betöltöm a 18-at, én tuti veszek paprika spray-t, nem akarok úgy utazni vonaton, hogy...
Nem kell feltétlenül betöltened a 18at...én ugy tudom, hogy gáz spray-t már 14év felett adnak. Onnan tudom, hogy multkor az egyik osztálytársam 3at is vett...melyböl egyet nekem adott...szoval na...eladott.Kép
Dr.   WP 

#1653 Felhasználó inaktív   kinderbalu 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 10. 26. 20:33

http://www.youtube.c...h?v=PbbjjcXX7dM

bárcsak az ilyen esetekből lenne több:) nem jó embert fogtak ki:D amúgy bocs ha már ismeritek, szakállas tudom, de azért mindig jó megnézni:D

#1654 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2009. 10. 26. 20:35

Idézet

bárcsak az ilyen esetekből lenne több:) nem jó embert fogtak ki:D amúgy bocs ha már ismeritek, szakállas tudom, de azért mindig jó megnézni:D

Ha box, akkor inkább ezt sasold: http://www.youtube.c...aCZAxchmjU&NR=1

Kép
Kép
Kép

#1655 Guest__*

Elküldve: 2009. 10. 26. 20:36

Idézet

tanulság...egy bokszoló csaját ne baszogasd XD
a vicc az hogy csak véletlen volt XD

#1656 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 10. 26. 20:38

Idézet

Idézet

véletlen? Akkor miért vették őket? Hid el, hogy ez egy "poén" akart lenni. A kmaerás szerintem velük volt, s biztos nem ezek voltak az első "áldozatok". De most épp szarul jártak.... :Đ
Kép
Kép
Kép

#1657 Guest__*

Elküldve: 2009. 10. 26. 20:40

Idézet

Idézet

Idézet

véletlen? Akkor miért vették őket? Hid el, hogy ez egy "poén" akart lenni. A kmaerás szerintem velük volt, s biztos nem ezek voltak az első "áldozatok". De most épp szarul jártak.... :Đ
végülis ja, hogy így mondod...de hát akkor jól kibasztak magukkal :-D

#1658 Felhasználó inaktív   kinderbalu 

• Tag
  • PipaPipa

Idézet

Idézet

sztem direkt..most minek veszik kamerával? sztem az volt a koncepció h filmezik ahogy a két ***** "véletlen" megüt valakit és mit reagálnak majd rá, vagy majd egy srác mit reagál:D hiddel vannak akik ebből űznek hobbit, hogy "véletlen" kötnek beléd vagy csapnak oda és utána még nekik áll feljebb. amúgy kúúl video:D imádom

#1659 Felhasználó inaktív   K2 The Highest 

• Őstag

Idézet

Idézet

Idézet

Velem szarabbul jártak volna...:-D Én tuti nem csak pár fülest adtam vón'
RiG:
Mobo: ASUS P5KPL-AM-In-Roem-Si
CPU: Core 2 Quad Q9550 Stock 2.8Ghz 12Mb cache 1333MhZ
VGA: Gigabyte GTX550Ti Oc 1GB GDDR5 + ASUS GTX 260 [Just in Case]
RAM: Kinston 4GB DDR2 800MhZ
HDD: 2TB Samsung & 250GB Maxtor

Kép

#1660 Guest__*

Elküldve: 2009. 10. 26. 20:48

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Velem szarabbul jártak volna...:-D Én tuti nem csak pár fülest adtam vón'
Mai nap először nevettem! Kép Félünk tőled! Kép

Téma megosztása:

• (139 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 81
  • 82
  • 83
  • 84
  • 85
  • Utolsó »