HWSW Informatikai Kerekasztal: Botrányos! - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (139 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 102
  • 103
  • 104
  • 105
  • 106
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Botrányos!

#2061 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2010. 02. 11. 21:05

Idézet

Idézet

A fő gond az, hogy nem igazán azzal van itt gond, hogy milyen szörnyű dolog és erre akarják felhívni a figyelmet vagy stb, hanem potyapénz szerzés.
a perelések többségének ez a célja.

Idézet

a ZSIDÓK be akarják perelni a MÁV-t mert a II. vh-ban szállitották őket Auswitzbe ! Kép Kép amúgy 250 milliárd ft-re vagy valmi ilyesmi.....
nem a ZSIDÓK, hanem néhány zsidó származású elégedetlen ember.
Hülyék.... amerika ez is....
Könyörgöm, miért nem a német államot perlik? Mit akarnak egy évek óta veszteséges cégtől (ami már rég nem az a cég mint 60 éve, csak nevében)
Kép
Kép
Kép

#2062 Felhasználó inaktív   SLi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2010. 02. 11. 21:26

Idézet

Idézet

Idézet

A fő gond az, hogy nem igazán azzal van itt gond, hogy milyen szörnyű dolog és erre akarják felhívni a figyelmet vagy stb, hanem potyapénz szerzés.
a perelések többségének ez a célja.

Idézet

a ZSIDÓK be akarják perelni a MÁV-t mert a II. vh-ban szállitották őket Auswitzbe ! Kép Kép amúgy 250 milliárd ft-re vagy valmi ilyesmi.....
nem a ZSIDÓK, hanem néhány zsidó származású elégedetlen ember.
Könyörgöm, miért nem a német államot perlik? Mit akarnak egy évek óta veszteséges cégtől (ami már rég nem az a cég mint 60 éve, csak nevében)
igazad van, mondjuk sztem No sem ugyanaz mint 60 éve
Victoria Concordia Crescit
http://www.last.fm/user/faszomatazt
"Nem hallgatok Aurórát, mert bassza az aurámat"
én ráébresztelek arra, hogy mit sem ér a bagázsod
ha este haza térve látod, hogy felkúrva a lakásod
én ebbe nőttem fel, de azt hittem hogy tiszta

#2063 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2010. 02. 11. 21:27

Idézet

hát ja, meg mintha a MÁV-nak lett volna választása anno...
szerintem kb az egész intézmény nem ér annyit amit követelnek, ugyan hogy fizetnék már ki?

#2064 Felhasználó inaktív   rafik 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2010. 02. 11. 23:09

Sztok! Ebben tuti nem annyi van, amit a hirekben mondtak! Ebben a kormänyunk, vagy egy mäsik hatalom keze van benne. Ugyan määär...miert pont most jutott az eszükbe, amikor nälumk ekkora a välsäg??? Ez egy vicc, csak a hülyek hiszik el, hogy e mögött semmi sincs a hätterben....pfff...amit meg gondoltam, inkäbb nem irom le!

#2065 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2010. 02. 12. 00:12

Idézet

Sztok! Ebben tuti nem annyi van, amit a hirekben mondtak! Ebben a kormänyunk, vagy egy mäsik hatalom keze van benne. Ugyan määär...miert pont most jutott az eszükbe, amikor nälumk ekkora a välsäg??? Ez egy vicc, csak a hülyek hiszik el, hogy e mögött semmi sincs a hätterben....pfff...amit meg gondoltam, inkäbb nem irom le!
Nem hiszem, h a kormány tönkre akarná tenni a magyar állami vasutakat, de lehet h én tévedek.

#2066 Felhasználó inaktív   Scoo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 12. 09:03

Tegnap nyilatkozott az ügyről egy auswich szakértő. Szerinte nevetséges az egész. Az alapvető történelmi tényekkel sincsenek tisztába a perlők.

#2067 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 02. 12. 09:06

Idézet

Tegnap nyilatkozott az ügyről egy auswich szakértő. Szerinte nevetséges az egész. Az alapvető történelmi tényekkel sincsenek tisztába a perlők.
LEgalább annak néztek volna után hogy kit perelnek.
Olyan ez mint egy csövest perelni 1MFt-ra. LEhet, de magamat teszem nevetségessé. Bár a csöves még le tudná ülni! De egy vállalat....
Pereljék a német államot ozt kész.

Kép
Kép
Kép

#2068 Felhasználó inaktív   Circa001 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 12. 09:12

Idézet

Pontosan! Kicsit gondolkodni, utánajárni, kérdezősködni kéne a dologról mielőtt cselekedne az ember. Ja és amit a suliban tanítanak, vagy a TV-ben nyomatnak a Holokausztról az egy nagy kamu, semmi más. Aki nem hiszi járjon utána, ahogy mondá a mesélő.
puruttya

#2069 Felhasználó inaktív   fojesz 

• Senior tag

Elküldve: 2010. 02. 12. 09:20

Idézet

Idézet

47 milliárd forint (metrolopolban volt). Azért nem mindegy.. Mielőtt számokat írsz, főleg ha ezzel felháborodást ohajtasz kelteni, legalább nézz utána. A 250 az 250 millió (és nem milliárd) USD (és nem HUF) Egyébként szerintem se fair dolog ez, ilyen alapon sok mindenkit be lehet perelni. A fő gond az, hogy nem igazán azzal van itt gond, hogy milyen szörnyű dolog és erre akarják felhívni a figyelmet vagy stb, hanem potyapénz szerzés. Mert ezek az emberek szinte már csak és kizárológat leszármazottak az usaban vagy izraelben. Na most az ő életüket nem hinném, hogy közvetlenül nagyon megkeserítette a MÁV. Inkább csak potyapénz és nem is kevés. Látom lelki szemeim előtt, ahogy megkapja ez a pár ember a számlákat és azon gondolkozik miből fizesse ki. Eladjam a nagypapa óráját? hmm, nagypapa, nagypapa... Megvan, beperelem Mo-t. Azért azt mégse, komolytalan és talán már volt is. Akkor mit is? hmm. MÁV. megvan, hívok pár hasonszőrű embert és keresünk egy ügyvédet. Szánalmas szerintem. A jóvátevés ideje megvolt és kész. Bár adott egy ötletet a dolog nekem, úgyhogy holnap beperelem a török hadsereget amiért szétbaszták a várainkat. Ki tart velem?
Az a 250 millió dollár csak vagyoni kár, van ott még 1 milliárd dollárnyi nem vagyoni kárért való per is. Szóval összesen olyan 250 milliárd forintról van szó.

Egyébként nem vagyok az a fajta, aki zsidózik mindenért, ha valami rosszat lát, de azt ki nem állhatom, mikor néhányan a holokausztot meglovagolva akarnak haszonhoz jutni. Tény, hogy ez egy borzasztó dolog volt, aminek nem szabad újra megismétlődnie, de az is túlzás amit az izraeli elnök csinál, hogy minden második nyilatkozátban hivatkozik a második világháborúra és azt kezdi ecsetelni, hogy most ugyanez a helyzet. Ez a MÁV-ügy pedig nevetséges. Kíváncsi lennék, hogy jött ki nekik a 250 milliárd.

#2070 Felhasználó inaktív   Scoo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 12. 09:27

Idézet

Idézet

Pontosan! Kicsit gondolkodni, utánajárni, kérdezősködni kéne a dologról mielőtt cselekedne az ember. Ja és amit a suliban tanítanak, vagy a TV-ben nyomatnak a Holokausztról az egy nagy kamu, semmi más. Aki nem hiszi járjon utána, ahogy mondá a mesélő.
Én jártam a helyszínen. Nem egy kellemes hely azt elhiheted. Ezeklet ott fényképeztem:

Kép
Itt égették el a halottakat, de ez itt elégé kicsi volt. A nagyot lerombolták.

Kép
Ez itt mind haj

Kép
Szintén elkobzott dolgok

Kép
Ezekben voltak a mérgek amikkel végeztek velük.

Kép
Ezt lopták el nemrég

Birkenau ennél is durvább, bár az jobban le van rombolva:
Kép
Itt aludtak

Kép
itt wc-ztek. Volt rá vagy fél percük.

#2071 Felhasználó inaktív   Bbogesz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 12. 10:23

Azt mondják egyszer érdemes elmenni megnézni hogy ne történjen ilyen még1x. Én valahogy mégis úgy vagyok vele hogy nem szivesen nézném meg. Eleve elitélem a bárminemű megkülönböztetést. Ezért nem félek tőle hogy egy újabb ilyenbe belekeverednék. Legalábbis nem a rossz oldalon.

#2072 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 02. 12. 10:42

Idézet

Azt mondják egyszer érdemes elmenni megnézni hogy ne történjen ilyen még1x. Én valahogy mégis úgy vagyok vele hogy nem szivesen nézném meg. Eleve elitélem a bárminemű megkülönböztetést. Ezért nem félek tőle hogy egy újabb ilyenbe belekeverednék. Legalábbis nem a rossz oldalon.
Pedig azt látni kell! Én is voltam ott de sajnos "csak" fél napot. Az nagyon kevés. Kell egy TELJES nap, és jobb ha nyáron, mert mi késő ősszel voltunk és hamar sötétedett. Bár igaz így megízlelhettük azt is, hogy milyen lehetett este hidegben a barakkokban.
Én mindenképp visszamegyek még egyszer ! ! !
Szerintem kihagyhatatlan!
SAJNOS hozzátartozik a történelmünkhöz ez is. És tanulni kell belőle.

Kép
Kép
Kép

#2073 Felhasználó inaktív   Bbogesz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 12. 10:50

Idézet

Idézet

Pedig azt látni kell! Én is voltam ott de sajnos "csak" fél napot. Az nagyon kevés. Kell egy TELJES nap, és jobb ha nyáron, mert mi késő ősszel voltunk és hamar sötétedett. Bár igaz így megízlelhettük azt is, hogy milyen lehetett este hidegben a barakkokban.
Ha valaki akkor Te tudod milyen konf. kerülő ember vagyok Kép Ezért nem érzem azt hogy nekem el kéne mennem. Nem hiszem hogy bármit is tanulhatnék a dologból. Sztem inkább a fröcsögőket kéne elvinni és beleverni az orrukat hogy "Ezt szeretnéd kiscsög?"

#2074 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 02. 12. 12:41

Idézet

Idézet

Idézet

Ha valaki akkor Te tudod milyen konf. kerülő ember vagyok Kép Ezért nem érzem azt hogy nekem el kéne mennem. Nem hiszem hogy bármit is tanulhatnék a dologból. Sztem inkább a fröcsögőket kéne elvinni és beleverni az orrukat hogy "Ezt szeretnéd kiscsög?"
Persze megértem amit mondasz, de hidd el butaság. Az ember csak annyival több amennyit lát is. És ezt látni kell! Nem csak úgy mondom.... Szerinted én vágynék vissza egy mélyrehatóbb látogatásra?
Igaz mondjuk Eri meg nem akar visszajönni. Neki annyira megrázó volt....

Kép
Kép
Kép

#2075 Felhasználó inaktív   Bbogesz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 23. 09:09

Most hallottam a hírekben hogy emelik a benzin árát! Kép Nyáron akár 350,- is lehet literje!!! hihetetlen hogy a fizetések értéke nem emelkedik ezzel párhuzamosan. Ha kiszámolom hogy a fizum hány százaléka egy tank benzin (ált. ennyi elég egy hónapra) akkor elég szar adat jön ki.Kép
Ilyenkor kéne állambácsinak azt mondani hoyg egye kukac csökkentsük a benzin jövedéki adóját ne szenvedjenek a pógárok. Na többek között ezért sem megyek szavazni. Én politikaellenes lettem.Kép

#2076 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 02. 23. 09:12

Idézet

. Én politikaellenes lettem.Kép
dettó.
Most derült ki hogy pl a Yokohama a539-es gumit sem gyártják már, pedig nekem csak kettő kéne. De sehol nem találok elfekvőben a méretemben. Választási lehetőségem a következő. 4 új gumi a 2 helyett....vagy 2 használt.
F*CK
Amúgy a Yokohama Parade-val szemezeg :Đ
Kép
Kép
Kép

#2077 Felhasználó inaktív   Toopac 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 23. 09:22

Idézet

Idézet

. Én politikaellenes lettem.Kép
dettó.
Most derült ki hogy pl a Yokohama a539-es gumit sem gyártják már, pedig nekem csak kettő kéne. De sehol nem találok elfekvőben a méretemben. Választási lehetőségem a következő. 4 új gumi a 2 helyett....vagy 2 használt.
F*CK
Amúgy a Yokohama Parade-val szemezeg :Đ
Ennyi! Undorító mocskok! Amúgy most jut eszembe nén is politikát tanulok!:-D Na mind1! Egy a lényeg! Toopac for President! Ki tör majd a forradalom amikor Toopac tábornok belovagol, az új forinton is majd az én képem ragyog! Renfbe fogom rakni az országot! Kép

Hello I'm Johnny Cash....

#2078 Felhasználó inaktív   Bbogesz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 23. 11:34

[font=" Tahoma, serif; line-height: 18px; font-size: xx-large" class="Apple-style-span"]Toopac for President! [/font][font=" Tahoma, serif; line-height: 18px" class="Apple-style-span"]Ennél már csak jobb lehet! Le a politikusokkal! Le a benzinárakkal! Kép[/font]

#2079 Felhasználó inaktív   InGen 

• Senior tag

Elküldve: 2010. 02. 23. 12:28

Idézet

Most hallottam a hírekben hogy emelik a benzin árát! Kép Nyáron akár 350,- is lehet literje!!! hihetetlen hogy a fizetések értéke nem emelkedik ezzel párhuzamosan. Ha kiszámolom hogy a fizum hány százaléka egy tank benzin (ált. ennyi elég egy hónapra) akkor elég szar adat jön ki.Kép
Ilyenkor kéne állambácsinak azt mondani hoyg egye kukac csökkentsük a benzin jövedéki adóját ne szenvedjenek a pógárok. Na többek között ezért sem megyek szavazni. Én politikaellenes lettem.Kép
Izé, nem pont hogy most kéne elmenni szavazni, és talán végre 8 évnyi baloldali pusztítás után visszaállítani a rendet, s akkor még lenne rá esély, hogy pl. csökkenjen a benzin ára? :Đ

Csak kérdezem, mert nekem így tűnik logikusnak Kép

#2080 Felhasználó inaktív   Bbogesz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 23. 12:34

Idézet

Idézet

Izé, nem pont hogy most kéne elmenni szavazni, és talán végre 8 évnyi baloldali pusztítás után visszaállítani a rendet, s akkor még lenne rá esély, hogy pl. csökkenjen a benzin ára? :Đ

Csak kérdezem, mert nekem így tűnik logikusnak Kép
Ha abban bízol hogy megváltozik minden a visszaállítás után naiv vagy SZVSZ. Érdekes amikor arról lett volna népszavazás hogy kell e számlát bemutatni a költségekről egyből nagy volt az egyetértés. Na nálam azóta nincs se egyik se másik csak az "Elit" van aki lesz*rja hogy nekem jobb e vagy roszabb. Legyen igaza azoknak akik azt mondják legyen a másik de sztem erre vajmi kevés az esély.

Téma megosztása:

• (139 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 102
  • 103
  • 104
  • 105
  • 106
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.