HWSW Informatikai Kerekasztal: Botrányos! - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (139 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 116
  • 117
  • 118
  • 119
  • 120
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Botrányos!

#2341 Felhasználó inaktív   Mortician 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2010. 04. 12. 20:30

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Miért olyan nagy baj az ha a Jobbik lenne hatalmon?Nem értem...légyszives magyarázd már el nekem.
Röviden: mert nácik
Fail. Azt se tudod mi az a náci.
Miért ne tudnám. Azt nem mondtam hogy ezt egy amerikai újság írta, hogy nácik úgyhogy jobb ha nem kötsz bele
Már nem azért, de az amerikaiaknak aztán k*rva nagy fogalmuk van arról mi folyik ebben az országban. Nem kell mindent elhinni, amit a média állít. Nem tudod mi az és pont. Ha tudnád nem írtad volna ide.

#2342 Felhasználó inaktív   Jocilus 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2010. 04. 12. 20:33

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

S hogy mi váltota ki ezeket a gondolatok bennem? Hát a tétlenség. Az utóbbi időben egyre másra elszaporodtak az ilyen hírek. Hát mi ez itt, a sötét középkor? Aztán a kínpadon meg összehazudoznak mindent, kapnak egykét évet,ozt vígan távoznak? Mert ez van emberek! Az ilyen brutális gyilkosok SEM kapnak többet 5-10 évnél! Hát hol a f.szomban élünk már, hogy ennyit ér egy ártatlan élet????????

háát a naagy naagy magyarországon, és a cigányok basszák el az országot
mert mindenkit rettegésben tartanak, ezáltal megerősödik a jobbik és 2014-re ők nyernek ha a fidesz nem oldja meg minél hamarabb ezt a cigánykérdést. Haaajaj gyerekek ha a jobbik lesz hatalmon nagyon ráfázunkKép
mi az hogy ráfáznánk a jobbikal? pont hogy a fidesz-szel fázunk rá...most ellopják azt is ami még maradt. főleg ha meglesz az a bizonyos 2/3.
Kedves barátom majd rájövünk amikor csendőrállamban élünk, és szólsz egy rossz szót kapsz két büdös
pofont plusz bevisznek éjszakára az oké h a cigókat mégannyira elnáspángolják de mi is kapunk ne félj
ez olyan mint a kommunizmus vagy a nacionalizmus, egy szóval a radikalizmus nem vezet sehová
Legalább rend lesz!Kép Nem lesz mindenkinek olyan nagy arca.

#2343 Felhasználó inaktív   ACDC 4ever 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 12. 20:33

Idézet

Idézet

Kedves barátom majd rájövünk amikor csendőrállamban élünk, és szólsz egy rossz szót kapsz két büdös
pofont plusz bevisznek éjszakára az oké h a cigókat mégannyira elnáspángolják de mi is kapunk ne félj
ez olyan mint a kommunizmus vagy a nacionalizmus, egy szóval a radikalizmus nem vezet sehová
Hát azért nem ien kemény a helyzet. Én perpill röülnék ha jobbik lenne, azt nem mondom, hogy tartós távon de adnák nekik esélyt.
hát sajnos de, itt egerben volt a nagy gyűlések egyike v nemtom, a városi tv-ben néztem ők állították
ezeket, arról nem is beszélve h mi lesz a zsidók nélkül ha ezek elzavarják őket. gyűlölöm a zsidókat komolyan jobban mint a cigányokat csak RÉSZBEN ők tartják életben az országot, nem elzavarni kell őket, hanem komolya feltételeket szabni
mikor még kisgyerek voltam, 5 éves srác,
nem tudtam mivan a szoknyád alatt, mi az a mi ráz

http://imagerz.com/QENAXktvAwIMXlhIGQVR

http://i30.tinypic.com/1ew4r5.png
http://img30.imageshack.us/img30/6397/messilpbarcacopyn.png

#2344 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2010. 04. 12. 20:35

Sztem am. érdemes lenne elgondolkozni azon amit irtok, mert baromisok meggondolatlanság van benne. Elöször is: Az, h mondjuk cigányok megtámadnak az utcán nyilván rohadt nagy szívás és lehet érte utálni azokat akik kiraboltak, de nemár az egész cigányságot hibáztassuk azért amit pár ember elkövet. Nem cigány származású ember is ölt már embert, neki mégsem utáljuk a fajtáját.
Másrészt pedig, éredemes lenne elgondolkozni,h miért van ez. Azzal, h a cigányságot sokan megvetik, (nem adnak nekik munkát, stb.) azzal egy olyan helyzetbe kényszerülnek bele, amikor már a saját megélhetésük érdekében kell azt tenniük amit tesznek. Bizonyára léteznek ellenpéldák, de az esetek többségében ez igy van szvsz.
És akkor mindenki bepánikol, h a cigányság a fejünkre nő, meg mi tartjuk el őket, meg tőlünk lopnak, de nem ártanana, ha ez eszünkbe jutna néha...

A zsidó gyűlöletet meg röhejesnek tartom. Sokan azt sem tudják kik ők mik ők. "Csak hallottam a szomszéd gyuritol, h ök rosszak, mert állitolag elveszik a munkát meg összeesküdnek ellenünk, ezért utálom őket."

#2345 Felhasználó inaktív   ACDC 4ever 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 12. 20:37

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Miért olyan nagy baj az ha a Jobbik lenne hatalmon?Nem értem...légyszives magyarázd már el nekem.
Miért ne tudnám. Azt nem mondtam hogy ezt egy amerikai újság írta, hogy nácik úgyhogy jobb ha nem kötsz bele
Már nem azért, de az amerikaiaknak aztán k*rva nagy fogalmuk van arról mi folyik ebben az országban. Nem kell mindent elhinni, amit a média állít. Nem tudod mi az és pont. Ha tudnád nem írtad volna ide.
a segged lukába is belátnak öreg, a segged lukába is hidd el. Lehallgatnak mindent

#2346 Felhasználó inaktív   klemid 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

http://kuruc.info/r/2/58100/ Abba a boltba járok.

#2347 Felhasználó inaktív   lebron james 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Nem azért de már általánosban megtanultam mi az hogy náci. És lehet egy kicsit túlás hogy nácik de ha hatalomra kerülnének elfajulnának és már te is belátnád hogy nácik, szóval SZERINTEM nácik.

#2348 Felhasználó inaktív   First Aye 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 12. 20:38

Idézet

hát sajnos de, itt egerben volt a nagy gyűlések egyike v nemtom, a városi tv-ben néztem ők állították
ezeket, arról nem is beszélve h mi lesz a zsidók nélkül ha ezek elzavarják őket. gyűlölöm a zsidókat komolyan jobban mint a cigányokat csak RÉSZBEN ők tartják életben az országot, nem elzavarni kell őket, hanem komolya feltételeket szabni
A zsidókat utálni, és azt ki is jelenteni ezen az oldalon, az picit furcsaKépKép

Cigányoknál pedig be kellene vezetni valami születés szabályzást, h kevesebben legyenek. Könyebb lenne megoldani a problémájuk így., szerintem.
"Ha az élet egy játék, akkor gyűjtsünk achievementeket!"

#2349 Felhasználó inaktív   Jocilus 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 12. 20:42

Idézet

Sztem am. érdemes lenne elgondolkozni azon amit irtok, mert baromisok meggondolatlanság van benne. Elöször is: Az, h mondjuk cigányok megtámadnak az utcán nyilván rohadt nagy szívás és lehet érte utálni azokat akik kiraboltak, de nemár az egész cigányságot hibáztassuk azért amit pár ember elkövet. Nem cigány származású ember is ölt már embert, neki mégsem utáljuk a fajtáját.
Másrészt pedig, éredemes lenne elgondolkozni,h miért van ez. Azzal, h a cigányságot sokan megvetik, (nem adnak nekik munkát, stb.) azzal egy olyan helyzetbe kényszerülnek bele, amikor már a saját megélhetésük érdekében kell azt tenniük amit tesznek. Bizonyára léteznek ellenpéldák, de az esetek többségében ez igy van szvsz.
És akkor mindenki bepánikol, h a cigányság a fejünkre nő, meg mi tartjuk el őket, meg tőlünk lopnak, de nem ártanana, ha ez eszünkbe jutna néha...
Van abban vmi amit írsz,DE...itt ahol lakok KAPNAk munkát a cigányok(tehát takarítanak,télen havat lapátolnak,építkezésnél segítkeznek,felszedik a szemetet...stb).És igaz,hogy kapnak munkát,de akármikor látom őket(egyébként kb.20-an vannak egy csomóban) sose csinálnak semmit.Már volt úgy,hogy haverommal néztük is őket,hogy hányan kezdenek már el dolgozni...meg fogsz lepődni...SENKI nem csinált semmit!Ja és ha csinálnak vmit akkor az olyan mint ha meg se csinálták volna.Ezzel azt akarom mondani,hogy olyan primitívek,hogy azt se tudják,hogy hogyan fogják meg a seprűt...nem tudnak semmit se megcsinálni.Egyszerűen nem alkalmasak semmilyen munkára se!

#2350 Felhasználó inaktív   Mortician 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 12. 20:43

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Nem azért de már általánosban megtanultam mi az hogy náci. És lehet egy kicsit túlás hogy nácik de ha hatalomra kerülnének elfajulnának és már te is belátnád hogy nácik, szóval SZERINTEM nácik.
Igen, az átlag 14 éves gyerekeknek ezt nagyon körültekintően tanítják. Azért, mert töriből vettétek a II. Világháborút az nem jelenti azt, hogy tisztában vagy minden akkor hallott fogalom jelentésével. Az utóbbi feltételezésedre meg inkább nem kívánok reagálni...

#2351 Guest__*

Elküldve: 2010. 04. 12. 20:45

Idézet

Van abban vmi amit írsz,DE...itt ahol lakok KAPNAk munkát a cigányok(tehát takarítanak,télen havat lapátolnak,építkezésnél segítkeznek,felszedik a szemetet...stb).És igaz,hogy kapnak munkát,de akármikor látom őket(egyébként kb.20-an vannak egy csomóban) sose csinálnak semmit.Már volt úgy,hogy haverommal néztük is őket,hogy hányan kezdenek már el dolgozni...meg fogsz lepődni...SENKI nem csinált semmit!Ja és ha csinálnak vmit akkor az olyan mint ha meg se csinálták volna.Ezzel azt akarom mondani,hogy olyan primitívek,hogy azt se tudják,hogy hogyan fogják meg a seprűt...nem tudnak semmit se megcsinálni.Egyszerűen nem alkalmasak semmilyen munkára se!
ez a szokás hatalma. ha egy hajléktalannak adnál egy házat, vagy vlmi melót, vagy mondjuk 100.000 ft-ot, nem tudna vele mit kezdeni, mert egyszerüen annyire elszokott ettől az életmódtól, h nem tud rendesen visszailleszkedni.

#2352 Felhasználó inaktív   Urahara 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 12. 20:46

Idézet

Ez sokkal bonyolultabb ennél. Ha anyád-apád nem dolgozott volna soha, és nem úgy neveltek volna, hogy neked bizony dolgoznod kell, te akarnál dolgozni?

Nem az egyénnel van a gond. Ők ebben nőnek fel, természetes, hogy nem akarnak mást.
"I like pleasure spiked with pain / And music is my aeroplane"

#2353 Felhasználó inaktív   Mortician 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 12. 20:46

Idézet

Idézet

Nem arról van szó, hogy nem alkalmasak semmilyen munkára. Közmunkára minden testileg, szellemileg ép ember alkalmas. Itt gyakorlatilag arról van szó, hogy túlnyomó részüknek megfelel ez így. Szülik a kölyköket, kapják a segély és nem kell érte az ujjukat se mozdítaniuk. Nekik nem áll érdekükben integrálódni a Magyar Társadalomba (persze tisztelet a kivételnek, én is ismerek egy-két tisztességes cigány embert, de igen kevesen vannak...).

#2354 Felhasználó inaktív   ACDC 4ever 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 12. 20:50

Idézet

Nem arról van szó, hogy nem alkalmasak semmilyen munkára. Közmunkára minden testileg, szellemileg ép ember alkalmas. Itt gyakorlatilag arról van szó, hogy túlnyomó részüknek megfelel ez így. Szülik a kölyköket, kapják a segély és nem kell érte az ujjukat se mozdítaniuk. Nekik nem áll érdekükben integrálódni a Magyar Társadalomba (persze tisztelet a kivételnek, én is ismerek egy-két tisztességes cigány embert, de igen kevesen vannak...).
miről beszélünk istenem
egy teljesen másik nép indiából egy teljesen más értékrendszerrel, nem nem kapnak munkát, hanem NEM
hajlandóak asszimilálódni,beolvadni

#2355 Guest__*

Elküldve: 2010. 04. 12. 20:50

Arrol ugye nem is beszélve, h ettöl az életmodtol, teljesen más az értékrendjük, mint azoknak akik normális körülmények között élnek.
ACDC: szted ha igényelnének munkát, akkor kapnának? Mert én nem vagyok biztos benne.

#2356 Felhasználó inaktív   lebron james 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 12. 20:51

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Igen, az átlag 14 éves gyerekeknek ezt nagyon körültekintően tanítják. Azért, mert töriből vettétek a II. Világháborút az nem jelenti azt, hogy tisztában vagy minden akkor hallott fogalom jelentésével. Az utóbbi feltételezésedre meg inkább nem kívánok reagálni...
Ki a fene vagy te hogy jobban tudd nálam, talán töri tanár vagy történész. Tudod kicsit nagy az egód hogy azt képzeled mindent jobban tudsz. Mégis hány éves vagy?

#2357 Felhasználó inaktív   Jocilus 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 12. 20:51

Na jólvan ezzel most megfogtatok!KépKép

#2358 Felhasználó inaktív   ACDC 4ever 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 12. 20:52

Idézet

Idézet

Ki a fene vagy te hogy jobban tudd nálam, talán töri tanár vagy történész. Tudod kicsit nagy az egód hogy azt képzeled mindent jobban tudsz. Mégis hány éves vagy?
haggyad, nem látja a fától az erdőt

#2359 Felhasználó inaktív   Mortician 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 12. 20:54

Idézet

Idézet

miről beszélünk istenem
egy teljesen másik nép indiából egy teljesen más értékrendszerrel, nem nem kapnak munkát, hanem NEM
hajlandóak asszimilálódni,beolvadni
Ugyanezt írtam én is. Olvasd el mégegyszer.

#2360 Felhasználó inaktív   peterpal7 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 12. 20:54

Lebron: állj most már le, használd a fejed (elvégre ezért van), és nézz körül hogy mit jelent (ha érdekel), mielőtt még több hülyeséget mondasz.

jah... ehhem ehhem, piramis :Đ

Téma megosztása:

• (139 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 116
  • 117
  • 118
  • 119
  • 120
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.