Idézet

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs
Elküldve: 2010. 05. 19. 07:22
Idézet
Elküldve: 2010. 05. 19. 08:29
Idézet
Idézet
igen, igazad van. azon viszont érdemes elgondolkodni, hogy ténylegesen miért csinálják. rengeteg szlovák kollégám van, akik a slota-fico kombóra azt mondják, hogy teljesen idióták, miközben habzik a szájuk és vérben úszik a tekintetük. komolyan, akkor ki a tököm támogatja őket? véleményem szerint külső nyomásra teszik amit tesznek. esetleg segítettek gazdaságunk hanyatlásában? miért? miért érdekük? vagy egyszerűen csak ennyire nagy lett az arcuk a EUR-tól? kettős állampolgárság? a románokat, szerbeket, horvátokat, labancokat, ukránokat...stb. (csak akik ezen a földrészen vannak és határszomszédok vagyunk...) miért nem zavarja? a szlovák kettős állampolgársággal akkor mi a helyzet? mi miért nem vertük -és a többi ország- a nyálunkat anno? arról nem is beszélve, hogy a szlovák állam, a magyar történelemnek köszönhetően állhatott fel. ha mi nem lettünk volna, szlotákia sem létezne. (erre jönnek a szloták történészek, hogy a tótok már régebbóta a Kárpát-medencében éltek, mint a hunok...na persze, csak mi lezúztuk egész ázsiát és európát, míg ők a sziklás tátrába próbáltak komlót ültetni...) rengetegszer voltam szlotákia egyes területein és rengeteg magyar kastéllyal, grófi birtokkal, magyar történelmi értékekkel találkoztam és a szlovákok mindenhol a sajátjuknak tekintették és tagadták magyar eredetét. ilyenkor áldom az eszem, hogy a taktikai késemet csak túrázáskor viszem magammal, mert tutira megforgattam volna bennük. gusztustalan volt tapasztalni azt az érzést, hogy a miénket "ellopták" és ők is tudatában vannak ennek, hogy loptak, a háború után. te meg egy idegen országban, egy szaros kis polgárként semmit nem tehetsz. (hozzáteszem, hogy nem akármik vannak szloták tulajdonban. rengeteg értékünk, történelmünk, kultúránk részei, nemzeti öntudatunk, amiket ha látnátok elsírnátok magatokat. nem vagyok turbó magyar, se nem szélső jobb-bal akármilyen oldali idióta, de amikor face to face szembesülsz ezzel...nekem mindig tartanom kell magamat, hogy nem boruljak ki. ez az érzés jobban megvisel, mint egy egyszerű Birkenau-i látogatás, mert itt érzed a bőrödön, hogy magyar vagy és mit jelentett trianon. aki erre azt mondja, hogy baromság és márpedig ő nem fogja teli torokból egy Kárpátia koncerten azt üvölteni, hogy vesszen trianon, az egy agyilag lenullázott politikai/genetikai hulladék, mint Josef Mengele argentín ember kísérletei...valamint üzenem nekik, hogy azonnal kezdjenek el a magyar történelemmel foglalkozni, mert az ismereteik...hát...gyakorlatilag nincsenek. kiegészítésként olvasgassanak jókai novellákat a török magyarországról -a töri könyveket el kell égetni, annak minden betűje kamu, ez mo. legszebb történelmi időszaka, mondhatni fénykora!!!- illetve ajánlom Wass Albert kortárs irodalmát is!)
sikerült megint arrább menni, s ez pedig nem illik az oldal arculatába. visszatérve szlotákiára. választások lesznek. vaalahol így kampányolnak, valahol meg úgy. egy biztos. jelenleg a lehető legbalfaszabb emberek irányítják azt az országot és minket is csak azért tudnak támadni, mert legyengültünk a szintén balfasz kormányzás, gazdaságpolitika miatt, amiért most jelenleg én is szívhatok, pedig nem szavaztam meg se ezt, se azt és a legkisebb mértékben sem érzem magam hibásnak/részesnek, az ország gazdaságának összeomlásáért. szép is ez a demokrácia. idióta görög filozófusok. spártának kellett volna uralkodnia.
Elküldve: 2010. 05. 19. 08:37
Idézet
Idézet
Idézet
? kettős állampolgárság? a románokat, szerbeket, horvátokat, labancokat, ukránokat...stb. (csak akik ezen a földrészen vannak és határszomszédok vagyunk...) miért nem zavarja?
Elküldve: 2010. 05. 19. 08:41
Elküldve: 2010. 05. 19. 08:49
Idézet
Idézet
Idézet
Elküldve: 2010. 05. 19. 08:55
Idézet
Idézet
Idézet
Elküldve: 2010. 05. 19. 09:03
Idézet
Idézet