HWSW Informatikai Kerekasztal: Botrányos! - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (139 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 128
  • 129
  • 130
  • 131
  • 132
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Botrányos!

#2581 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2010. 06. 01. 20:06

Idézet

Idézet

Idézet

nyugi már ! Én sem nagyon hiszek a világ vége hülyeségekben.........de azért a amcsi tini vérfarkasok erőre kaphatnak még !Kép már farkuk is van.
én a chupacabra-ban hiszek.
meztelen lajhárokban ?
a-a. csak a chupacabra-ban meg a loch ness-i szörnyben. na de mostmár fejezzük be az offolást, mert kapunk a pofánkra.

#2582 Felhasználó inaktív   Shidotoku 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Blog megtekintése
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2010. 06. 01. 20:08

Lenyeltem a rágómat. Ez botrányos.
„Darwin túlságosan udvarias volt ahhoz, hogy kimondja, nem azért uralkodunk a világon, mert a legokosabbak vagyunk, vagy netán a leggonoszabbak, hanem mert mindig mi voltunk a legeszelősebb, a legrohadtabb gyilkosok az őserdőben.”

#2583 Felhasználó inaktív   Daveout 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 01. 20:12

BOTRÁNYOS!!! Gézu megDu&ta Zsófit!!!

BK!

#2584 Felhasználó inaktív   K2 The Highest 

• Őstag
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2010. 06. 01. 20:13

Idézet

BK!
Bazz! Nem láttam! BOTRÁNYOS!!!!
RiG:
Mobo: ASUS P5KPL-AM-In-Roem-Si
CPU: Core 2 Quad Q9550 Stock 2.8Ghz 12Mb cache 1333MhZ
VGA: Gigabyte GTX550Ti Oc 1GB GDDR5 + ASUS GTX 260 [Just in Case]
RAM: Kinston 4GB DDR2 800MhZ
HDD: 2TB Samsung & 250GB Maxtor

Kép

#2585 Felhasználó inaktív   Gabesz0311 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 01. 20:17

Idézet

BK!
Zsófi jó suna :Đ
gabesz0311 

#2586 Felhasználó inaktív   Scoo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 02. 06:46

Idézet

BK!
Nemmondod?!!! Ezt most hogy?! Hát nem bírta kivárni az urát?! A kis luvnya. De pont Gézával! Hát ez botrány!
De legalább megint láthattuk Zsófit lengébb öltözetben:

Kiss Ramónával egyébként megnéznék egy felnőtt filmet Kép vagy legalább legközelebb egy nővel hozzák össze. Egy jó kis leszbi jelenet a BK-ban. Tuti rengeteg új nézőt vonzana ha rendesen bepromoznák.

Ui: egyébként nem nézem a BK-t.

#2587 Felhasználó inaktív   Scoo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 02. 08:22

"Arról van szó, hogy a magyar parlament elfogadott valamit Trianonról, valamit, ami nem európai, ami veszélyes és destabilizáló hatású. Mi pedig azt akarjuk elmondani Trianonról, amit mi gondolunk helyesnek. Azt, hogy ez egy reális történelmi alapokon nyugvó döntés volt 1920-ban. Olyan döntés, amely a II. világháború után foganatosított lépésekkel együtt alapját képezi a háború utáni elrendezésnek, amit a Szlovák Köztársaság tiszteletben tart" - mutatott rá Fico.

Ahan. Persze. Reális döntés volt. Az idő bebizonyította, hogy bizony anno nagyon is "figyelembe vették" a határ meghúzásakor, hogy mennyi magyar lakik ott. Bakker, de elegem van a szlovák politikusokból. Jobban feldühítenek, mint a magyarok, pedig ez nem kis szó!

#2588 Felhasználó inaktív   Guppi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 06. 02. 08:25

Idézet

Idézet

BK!
Kiss Ramónával egyébként megnéznék egy felnőtt filmet Kép vagy legalább legközelebb egy nővel hozzák össze. Egy jó kis leszbi jelenet a BK-ban. Tuti rengeteg új nézőt vonzana ha rendesen bepromoznák.
Jah, a következő részben meg hasoló módon "kibékülne" a Geijza csajával. Kép Aztán egy fejsérülésnek köszönhetően pedofillá válik és elkapja Bandikát aki éppen a bercit sétáltatja, ezért lesz kutya is a szendvicsben KépKép csak hogy bebizonyíccsuk: Zsófi mindenevő.
I wanna waste her monthly blood
Wanna get some on my love
Wanna get some gasoline
And burn the house down

#2589 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 06. 02. 08:28

Jah...nagyon instabil sok szomszédo sország viszonya. Én azt hittem egy időben, hogy kezd a föld egész jó irányba haladni. Igaz nem választottak fekete pápát, de USA-nak fekete elnöke lett pl. Nagy szó szerintem. Nagy etniakai tisztogatásokról is alig lehetett hallani...
Aztán beütött a krahhhhh. Csőd csőd hátán, válság, biztosítók, bankok, országok dőltek be. Aztán jött a nyugalom....és folytatódott: környezeti katasztrófák, megintcsak országcsődök, koreai helyzet, szlovák állapotok...
Valami nagyon nincs rendben a földön... nem lehetne evakuálni???

Kép
Kép
Kép

#2590 Felhasználó inaktív   Scoo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 02. 08:45

Idézet

Jah...nagyon instabil sok szomszédo sország viszonya. Én azt hittem egy időben, hogy kezd a föld egész jó irányba haladni. Igaz nem választottak fekete pápát, de USA-nak fekete elnöke lett pl. Nagy szó szerintem. Nagy etniakai tisztogatásokról is alig lehetett hallani...
Aztán beütött a krahhhhh. Csőd csőd hátán, válság, biztosítók, bankok, országok dőltek be. Aztán jött a nyugalom....és folytatódott: környezeti katasztrófák, megintcsak országcsődök, koreai helyzet, szlovák állapotok...
Valami nagyon nincs rendben a földön... nem lehetne evakuálni???
Ja, ez a koreai helyzet akár elég durva is lehet. Mondjuk én nem vagyok 100%-ig meggyőzve, hogy azt a torpedót tényleg az északiak lőtték ki. Mi a fenének lőnének ki egy azaz egy darab hajót? Nem gyernek vele semmit se. Ha olaj lenne északon akkor tutira venném, hogy inkább amcsi tengeralattjáróból lőtték ki a torpedót (persze északi torpedót)

Az olajjal pedig igazad lesz. A BP-nek az év első negyedévében nagyobb nyeresége van, mint tavaly volt. Milliók mennek el ugyan nekik a kiömlő olaj miatt, azonban még így is megéri nekik kockáztatni a mélytengeri fúrásokkal.

Az pedig egyszerűen röhej, hogy 2010-ben, ismétlem 2010-ben, a XXI. században, a trianon béke után 90, ismétlem kilencven évvel, két európai, demokratikus ország nem tud békésen meglenni egymás mellett. Nem észak és dél korei vagyunk!

Egyébként mindig is utáltam, hogy jun 4-én sose tartottak igazi megemlékezést. Nem is értettem miért, elvégre elégé fontos pillanat volt az ország szempontjából. Ezért üdvözöltem ezt a Nemzeti összetartozás napot. Nem európa ellenes, szerintem, mert szó sincs területi revízióról. Gondolom minden országnak meg van a maga fekete napja. Nekünk is lehet. De egyébként megint csak a szlovákok pattognak, pedig Romániában nagyobb (de így se sok) esély van az erdélyi autonómiára.

#2591 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 06. 02. 09:18

És akkor ott van még a muszlim helyzet is ugye....(izrael-muzulmánok)
Na ha ez kivirágzik, akkor aztán lesz haddelhadddd

Kép
Kép
Kép

#2592 Felhasználó inaktív   Scoo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 02. 09:31

Idézet

Szép öngólt lőttek az izraeliek. Mondjuk azt tudjuk, hogy durván szoktak fellépni. ELég kemény a hadseregük. Gondolom ezért is pattant el a húr egy két kaonánál és kezdtek el lövöldözni a lincselő tömegre. Mondjuk ha tényleg lőttek rájuk, akkor esetleg kimoshatják magukat a szarból.

Egyébként azt se értem, hogy mi a fenéért nem lehetett a segélyszállítmányt beengedni?!!! Ha most valamelyik ország azt mondaná, hogy segélyszállítmányt hoz az árvízkárosultaknak elzavarnánk őket a fenébe? Pedig azért itt nincs olyan humanitáriánus probléma, mint Gázában. Ha meg attól féltek, hogy majd becsempésznek valamit vagy valakiket akkor megtehették volna, hogy ledumálják előre, hogy majd ők átveszik a rakományt és kiosztják. Szóval érthetetlen a kakaskodásuk.
Az biztos, hogy jóval több ellenségük lett.

#2593 Felhasználó inaktív   Toopac 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 02. 09:38

Izraelt sosem fogják komolyabban megregulázni, ameddig köztudottan az USA támogatását élvezik! Ez annyira biztos mint a halál!

Hello I'm Johnny Cash....

#2594 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 06. 02. 09:38

Idézet

Idézet

Szép öngólt lőttek az izraeliek. Mondjuk azt tudjuk, hogy durván szoktak fellépni. ELég kemény a hadseregük. Gondolom ezért is pattant el a húr egy két kaonánál és kezdtek el lövöldözni a lincselő tömegre. Mondjuk ha tényleg lőttek rájuk, akkor esetleg kimoshatják magukat a szarból.

Egyébként azt se értem, hogy mi a fenéért nem lehetett a segélyszállítmányt beengedni?!!! Ha most valamelyik ország azt mondaná, hogy segélyszállítmányt hoz az árvízkárosultaknak elzavarnánk őket a fenébe? Pedig azért itt nincs olyan humanitáriánus probléma, mint Gázában. Ha meg attól féltek, hogy majd becsempésznek valamit vagy valakiket akkor megtehették volna, hogy ledumálják előre, hogy majd ők átveszik a rakományt és kiosztják. Szóval érthetetlen a kakaskodásuk.
Az biztos, hogy jóval több ellenségük lett.
A segélyszállítmányos példa rossz. Merthogy valszeg nem az izaelieknek vittek segélyt :Đ Hanem a palesztinoknak. Szóval már "csakazértsem"-ből is megtagadták szerintem hogy beengedjék.
Amúgy ez komoly háború lenne, az tuti! Kemény izrael, de pl a törökök nem szarok. Ott is máig megvan ám a két év kötelező katonaság, és Ciprus miatt komolyan is veszik. Nem tinglitangli mint idehaza volt a végén.
És törökország csak egy a muzulménok közül. Ha a zsidók betesznek a muszlimoknak....akkor vége a világnak szerintem. Ilyenkor hova állna USA? Izrael mellé?????
Lenne itten világégés asziszem.....

Kép
Kép
Kép

#2595 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 06. 02. 09:40

Idézet

Izraelt sosem fogják komolyabban megregulázni, ameddig köztudottan az USA támogatását élvezik! Ez annyira biztos mint a halál!
Normál esetben igen.... de mi van ha valllási fennhangot kap az egész? A sok muzulmánnak elönlene az agya, nem érdekelné őket USA.
Hozzáteszem én jelen helyezetben abszolúte a palesztinoknak és a muszlimoknak adok igazat!

Kép
Kép
Kép

#2596 Felhasználó inaktív   Toopac 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 02. 09:47

Hát tény, hogy elég kemények a muszlimok a vallás és mentalitás szinten is! De ha úgy lenne, akkor már rég kiálltak volna egymás mellett! Nem fogják ők sem belevágni a fejszéjüket egy ilyen fába! Mivel mennek az izraeliek ellen kövekkel? Amikor majdnem azokkal a haditechnikai ezközökkel rendelkezik mint az Usa! A muszlimokat figyelembe véve, már ennek rég be kellett volna következnie, de nem fog sztem, mert amerika biztos beavatkozna az Izraeliek oldalán! Most nem akarok rasszista lenni, de ugye nem kell ecsetelnem, hogy melyik "fajtából" épül fel az Amerikai piac, gazdaság, népesség, érdek, és vezetés..........

Hello I'm Johnny Cash....

#2597 Felhasználó inaktív   Scoo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 02. 09:55

Idézet

Idézet

Idézet

A segélyszállítmányos példa rossz. Merthogy valszeg nem az izaelieknek vittek segélyt :Đ Hanem a palesztinoknak. Szóval már "csakazértsem"-ből is megtagadták szerintem hogy beengedjék.
Amúgy ez komoly háború lenne, az tuti! Kemény izrael, de pl a törökök nem szarok. Ott is máig megvan ám a két év kötelező katonaság, és Ciprus miatt komolyan is veszik. Nem tinglitangli mint idehaza volt a végén.
És törökország csak egy a muzulménok közül. Ha a zsidók betesznek a muszlimoknak....akkor vége a világnak szerintem. Ilyenkor hova állna USA? Izrael mellé?????
Lenne itten világégés asziszem.....
Azt azért kétlem, hogy a törökök háborúba kezdenének Izreallel. Túl sokba kerülne nekik (nem csak a pénzre gondolok) Viszont az tuti, hogy ezek után nem igen lesznek jóban semmilyen téren.

Az USA most elég szar helyzetben van, mivel ugye jóban vannak Izraellel, most viszont nem tehetik meg, hogy melléjük álljanak. Igazából Izrealnek kellett volna azt nyilatkoznia, hogy sajnálják az eseményeket, egy katonai vezető rossz döntést hozott, meg is büntetjük és a többi blabla.

#2598 Felhasználó inaktív   dareal 

• Senior tag

Elküldve: 2010. 06. 02. 11:53

http://www.youtube.c...player_embedded
www.darjani.org - Ingyenes Star Wars Galaxies szerver (nem warez!) www.darjani.org/jgrn- Juggernauts klán (MMORPG, MMOFPS, Airsoft)
My gaming rig: Gigabyte EP45-DQ6 | Intel Core2Quad Q9550 | 2 x 2 giga Kingston HyperX DDR2-1066 | Asus 9800GX2 Extreme 1GB | 4x winyó raid 0+1-ben 1,2TB | SB Audigy 2 ZS Platinum + Yamaha házimozi | OS: Windows 7 SP1 64-bit / LOS / Haiku for fun
Mobile devices:Galaxy Note 3

#2599 Felhasználó inaktív   Capo 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 02. 12:06

Idézet

azt hiszem ez a video magáért beszél.és azt kell mondjam, hogy qrvára igaza van ennek a valakinek.csak kíváncsi leszek történik-e valami, vagy evvel meglett oldva a probléma.
ha el múltál 18,szeretsz pókerezni,és egy kis "zseton" is jól jönne,katt
Kép

#2600 Felhasználó inaktív   SLi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 02. 13:37

Idézet

ehez hasonló kemény elitélő nyilatkozatokat amiket az NY-EU országok vagy oroszország , kína , tett nemigen volt még példa
ráadásul a törökök voltak a legfőbb szövetségeseik a térségben, amúgy mióta Obama az elnök eléggé megromlott a kapcsolat izraellel
Victoria Concordia Crescit
http://www.last.fm/user/faszomatazt
"Nem hallgatok Aurórát, mert bassza az aurámat"
én ráébresztelek arra, hogy mit sem ér a bagázsod
ha este haza térve látod, hogy felkúrva a lakásod
én ebbe nőttem fel, de azt hittem hogy tiszta

Téma megosztása:

• (139 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 128
  • 129