Idézet
Szerintem még a második egész nézhető, de csak a farkasok miatt...Amúgy akkora szar, hogy az valami hihetetlen...
Mellékleteink: HUP | Gamekapocs
Elküldve: 2010. 07. 15. 22:08
Idézet
Elküldve: 2010. 07. 15. 22:17
Idézet
Idézet
Idézet
Idézet
Idézet
Elküldve: 2010. 07. 15. 22:23
Idézet
Idézet
Idézet
Idézet
Idézet
Idézet
Elküldve: 2010. 07. 15. 22:23
Idézet
Idézet
Idézet
Idézet
Idézet
Idézet
Idézet
Elküldve: 2010. 07. 15. 22:24
Idézet
Idézet
Idézet
Idézet
Idézet
Idézet
Idézet
Idézet
Elküldve: 2010. 07. 15. 22:25
Idézet
Idézet
Elküldve: 2010. 07. 15. 22:26
Idézet
Idézet
Elküldve: 2010. 07. 15. 22:27
Idézet
Idézet
Legyen igazuk! Nem az érdekel, hogy kinek tetszik. Komolyan nem az a gondom. Ha már látta végig ezt a hülye filmet, akkor azt mond rá, amit akar. Nekem az a problémám, hogy sokan fikázzák, akik még 1 percet sem láttak belőle. Ez nem tetszik. És ugyan ezt mondanám akkor is, ha Uwe Boll Egyedül a sötétben c. elképesztően rossz filmjét kritizálná valaki, aki még nem látta. És akkor is azt mondanám, ha valaki az Amerikai História X-et, vagy a Donnie Darkot húzná le, csak ezekért sokkal jobban megküzdenék, mert a kedvenc filmjeim. Nem csak kérdezgetnék, hanem érvelnék is mellettük. Ez az Alkonyat számomra nem okozott maradandó akármiket, így nem éri meg azt, hogy küzdjek azért, hogy tulajdonképpen mennyire jó is a film, csak nem tudjátok értékelni. Az előbb említett 2 filmet viszont akkor is megvédeném, ha az egész GK ellenem lenne.
Elküldve: 2010. 07. 15. 22:31
Idézet
Idézet
Idézet
Kösz, igaz.
Igazából azt nem értem, miért védi ilyen vehemenciával a filmet. Mintha az Amerikai históriát fikázná valaki. De ha harc legyen harc, végig nézhetem én, hogy aztán elmondhassam a véleményem de alapjában véve akkor sem fog bejönni. Edward sok minden de nem egy vámpír, távolról talán emlékeztet rá. Ilyen tinik hülyítésére való lebutított változat.
Elküldve: 2010. 07. 15. 22:40
Idézet
Elküldve: 2010. 07. 15. 22:41
Idézet
Idézet
Edward sok minden de nem egy vámpír, távolról talán emlékeztet rá. Ilyen tinik hülyítésére való lebutított változat.
Elküldve: 2010. 07. 15. 22:46
Idézet
Idézet
Idézet
Idézet
Kösz, igaz.
Igazából azt nem értem, miért védi ilyen vehemenciával a filmet. Mintha az Amerikai históriát fikázná valaki. De ha harc legyen harc, végig nézhetem én, hogy aztán elmondhassam a véleményem de alapjában véve akkor sem fog bejönni. Edward sok minden de nem egy vámpír, távolról talán emlékeztet rá. Ilyen tinik hülyítésére való lebutított változat.
Ajj, Guppi, miért nem figyelsz? Bármelyik filmet megvédeném, ha a látatlanban küldik el a fenébe. Röviden ezért. Pl. te is úgy mondtad, hogy "szerintem is sz@r", pedig nem láttad. Ha meg azt nézzük, hogy nem tetszenek a szereplők, akkor bumm. Egy időben én rosszul voltam Leonardo Di Capriotól, fogalmam sincs, hogy miért. Mégis megnéztem a Téglát és nagyon tetszett a film. Továbbá: Ha figyeltél volna, elmondtam, hogy ha az Amerikai História X-et fikázná valaki, amellett érvelnék. Nem emlékszem rá, de ezek szerint biztos írtam olyat, amivel az Alkonyatot dicsérem. Ha igen, elnézést, nem akartam. Tulajdonképpen az Alkonyatról nem is beszéltem túl sokat, de mindegy. Arról beszéltem, és csak ismételni tudom önmagam, mert még mindig nem érted, hogy azzal volt a bajom, hogy nem láttad a filmet. És most már lezártam ezt az értelmetlen vitát, mert nem tudok már semmi újdonságot mondani ezzel kapcsolatban. Ha még mindig kérdés merül fel benned, akkor írd rám MSN-en, és majd valamikor elolvasom, ha bejelentkezek.
Amúgy szerintem neked teljesen fölösleges megnézned már a filmet. Most már csak azért sem fog neked tetszeni.
The Lone Drow: Azon a részen én is röhögtem, mikor elkezdett csillogni a napfényben
Elküldve: 2010. 07. 15. 22:53
Idézet
Elküldve: 2010. 07. 15. 23:10
Idézet
Idézet
Elküldve: 2010. 07. 15. 23:12
Idézet
Idézet
Idézet
Elküldve: 2010. 07. 15. 23:21
Idézet
Idézet