HWSW Informatikai Kerekasztal: Botrányos! - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (139 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Botrányos!

#321 Felhasználó inaktív   wolf15 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 01. 15. 16:34

Igen,ettől én is félek...Kép
Van egy pár videóm,ami viszonylag jó lett és sokaknak tetszett.Ha lenémítják,akkor nem tudom mi lesz.Ezeknek a videóknak a zene a gerince,azért lesznek pl. nagyon nézettek.Anélkül egy nagy nulla...Kép
Szval remélem észhez kap a Youtube és a Google,mert így maguk alatt vágják a fát...Kép
..::Become a Legend 2009 - 2010 - 2011 - 2012 ::..

#322 Felhasználó inaktív   Dcrysis02 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 17. 10:37

KépBárány Attila szerdán lemondott a DJ szövetség alelnöki posztjáról, amennyire a közleményből kiderül, azért, mert rengeteg támadást kapott a pultbeli viselkedése - konkrétan a káromkodás - miatt, és nem szeretné, ha ezzel a DJ Szövetséget és annak céljait jellemtelen támadásoknak tenné ki. Bárányt hamarosan kifaggatjuk egy interjúban, addig is következzen a DJ Szövetség hivatalos közleménye:

„A DJ Szövetség - Magyar Lemezlovas Egyesület ezúton értesíti a tisztelt sajtót és közönséget, hogy Bárány Attila a mai napon lemondott Szerveztünkben vállalt alelnöki posztjáról. A lemezlovas nem szeretné, hogy ha a fellépésein látható, a közönség körében népszerű, a mai bulvár típusú igényeket szem előtt tartó, show jellegű műsora alapján a Magyar Lemezlovas Egyesület által kitűzött célokkal ellenséges, demagóg és felületes megnyilvánulások számára ezáltal támadási felületet teremtene.

Bárány Attila több mint 20 éves pályafutása során mindig a szakmai és etikai követelményeket maximálisan szem előtt tartva tevékenykedett, a lemezlovasság mint szakma fortélyait tökéletesen ismerő DJ-ként az ország egyik legnépszerűbb lemezlovasává, showman-évé nőtte ki magát.

A Magyar Lemezlovas Egyesület elnöksége szomorúan veszi tudomásul, hogy a Magyarországon sajnos oly jellemző irigység, a mások sikere iránt érzett féltékenység és a szakmai hátteret egyáltalán nem ismerő demagógia ismételten győzedelmeskedett. Szervezetünk továbbra is a szakma és annak művelői iránt támasztott elvárások vitán felül hiteles képviselőjének tartja Bárány Attilát, fellépésein tanúsított - egyébként szakmailag kifogástalan - show-jellegű magatartása mellett is.

A Magyar Lemezlovas Egyesület alapvetően nem találja helyesnek a nyilvánosság előtti káromkodást, mint ahogy például a Fábry Sándor showműsorában elhangzó egyes obszcén megnyilatkozásokat sem, de ahogyan az ilyen megnyilvánulások Fábrynál is az adott közegben szórakoztatóak, s nem degradálják a humorista egyébként vallott értékrendjét, úgy Bárány Attila elszólásaiból sem lehet következtetéseket levonni sem szakmai, sem emberi tisztességére vonatkozóan.

Mindemellett a lemondást természetesen elfogadjuk, s további szakmai sikereket kívánunk Attilának a klubokban.”

Forrás:Music4You.hu by Duck

Ez mekkora badarság.12 éves gyerekeket hallottam csúnyábban káromkodni mint Bárány,és őket még le sem cseszték.Még Hamwai is káromkodik,őt nem érték támadások.Mindjárt ő következik.Már-már hétköznapi szavak a k*rva,b*szott jó,f*sz,p*cs.....12 éves korhatáros filmekben ezek szerepelnek nem is keveset.Discóba meg szerintem még kevés 12 éves jár.

#323 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2009. 01. 18. 13:50

Idézet

de ez mennyire szemétség már ? most pl játékból valaki felvesz klippet összevágja ,marha jó zenét rak alá ,és akkor útánna ezt teszik velük ,kitudja mennyit szenvedett vele . mi értelme van ennek ? Kép
Sztem ha van esze, akkor megvan a gépén a vidi, durrog egy kicsit majd átmegy egy másik videómegosztóra a Youtube meg lesz*phatja magát Kép

#324 Felhasználó inaktív   wolf15 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 18. 14:21

Idézet

Idézet

de ez mennyire szemétség már ? most pl játékból valaki felvesz klippet összevágja ,marha jó zenét rak alá ,és akkor útánna ezt teszik velük ,kitudja mennyit szenvedett vele . mi értelme van ennek ? Kép
Sztem ha van esze, akkor megvan a gépén a vidi, durrog egy kicsit majd átmegy egy másik videómegosztóra a Youtube meg lesz*phatja magát Kép
De mondj egy másik videó megosztót,ahova fel lehet tölteni akár 1 GB-os videókat is....az én 8-9 perces videóim pl. 300 MB körül vannak.Ezt egy videa.hu-nál már sok...marad a Youtube és a görcsölés,h na most leszedik v nem szedik.Kép

#325 Felhasználó inaktív   Dcrysis02 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 18. 14:26

Idézet

Idézet

De mondj egy másik videó megosztót,ahova fel lehet tölteni akár 1 GB-os videókat is....az én 8-9 perces videóim pl. 300 MB körül vannak.Ezt egy videa.hu-nál már sok...marad a Youtube és a görcsölés,h na most leszedik v nem szedik.Kép
Nekem egy 654Mb-os 4 perces fájlt 6 órán keresztül töltött fel,de megelégeltem és inkább hagytam az egészet.A YouTube-nak véleményem szerint egy mutatóra lenne szükséga ami vagy a maradandó időt mutatja,vagy hogy hány százalék lett feltöltve.

#326 Felhasználó inaktív   wolf15 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 18. 14:49

Idézet

A YouTube-nak véleményem szerint egy mutatóra lenne szükséga ami vagy a maradandó időt mutatja,vagy hogy hány százalék lett feltöltve.
A mostani (kék csík) előtt volt egy kbyte-ra lebontott kis mutatója.Össz méret és,h mennyit töltött fel eddig (szerk.:+ %-ot is jelezte asszem).Ez volt a legjobb,nemtom miért változtattak...

#327 Felhasználó inaktív   Dcrysis02 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 18. 14:53

Idézet

Idézet

A YouTube-nak véleményem szerint egy mutatóra lenne szükséga ami vagy a maradandó időt mutatja,vagy hogy hány százalék lett feltöltve.
A mostani (kék csík) előtt volt egy kbyte-ra lebontott kis mutatója.Össz méret és,h mennyit töltött fel eddig.Ez volt a legjobb,nemtom miért változtattak...
Milyen kék csík?Nekem csak egy kék keret van,de annak semmi köze a feltöltéshez.Egy töltő van ami körbe-körbe villog,és jelzi hogy még (mindíg) tölt.

#328 Felhasználó inaktív   rokakoma 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2009. 01. 18. 15:20

http://www.elfarra.o...allery/gaza.htm Zsidók műve!

Ez a botrány!

Retkes zsidók a palesztin gyerekekre bombát dobálnakKép4 gyermek klinikára és egy pár iskolára!

Tegnap meg foszfor bombát dobtak egy iskoláraKép

(-(-.(-.-).-)-)

#329 Felhasználó inaktív   Sogi

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 18. 15:29

Idézet

Bárány Attila szerdán lemondott a DJ szövetség alelnöki posztjáról, amennyire a közleményből kiderül, azért, mert rengeteg támadást kapott a pultbeli viselkedése - konkrétan a káromkodás - miatt, és nem szeretné, ha ezzel a DJ Szövetséget és annak céljait jellemtelen támadásoknak tenné ki. Bárányt hamarosan kifaggatjuk egy interjúban, addig is következzen a DJ Szövetség hivatalos közleménye:

.............

Ez mekkora badarság.12 éves gyerekeket hallottam csúnyábban káromkodni mint Bárány,és őket még le sem cseszték.Még Hamwai is káromkodik,őt nem érték támadások.Mindjárt ő következik.Már-már hétköznapi szavak a k*rva,b*szott jó,f*sz,p*cs.....12 éves korhatáros filmekben ezek szerepelnek nem is keveset.Discóba meg szerintem még kevés 12 éves jár.
igen, csak egyre több embernek nem tetszik ez a stílus... régen én is nagyon szerettem bárányt, nem egy buliján voltam, és szerintem még megyek is biztosan, de én is furcsálom néha amiket beszélKép amikor flg-t, guetta-t, meg hasonlókat szid, azt nem értem, és nem is szeretem... azért ök a house nagyjai, nem kellene kutyázni őket meg hasonlók... amit meg csinál, hogy beledumál a setjeibe, meg összevissza káromkodik, engem nem zavar. csak egyre több ember kezd sznobosodni, és ők már akkora zeneszakértök, hogy nem birja el a fülük... persze néha tényleg tulzásba viszi, de üsse kő, akinek nem tetszik, NEM KELL HALLGATNI. nemtom hányszáz klub van magyarországon, menjen máshova, ennyi lenne a megoldás.

#330 Felhasználó inaktív   Takacs14 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 01. 18. 15:29

Idézet

KépBárány Attila szerdán lemondott a DJ szövetség alelnöki posztjáról, amennyire a közleményből kiderül, azért, mert rengeteg támadást kapott a pultbeli viselkedése - konkrétan a káromkodás - miatt, és nem szeretné, ha ezzel a DJ Szövetséget és annak céljait jellemtelen támadásoknak tenné ki. Bárányt hamarosan kifaggatjuk egy interjúban, addig is következzen a DJ Szövetség hivatalos közleménye:

„A DJ Szövetség - Magyar Lemezlovas Egyesület ezúton értesíti a tisztelt sajtót és közönséget, hogy Bárány Attila a mai napon lemondott Szerveztünkben vállalt alelnöki posztjáról. A lemezlovas nem szeretné, hogy ha a fellépésein látható, a közönség körében népszerű, a mai bulvár típusú igényeket szem előtt tartó, show jellegű műsora alapján a Magyar Lemezlovas Egyesület által kitűzött célokkal ellenséges, demagóg és felületes megnyilvánulások számára ezáltal támadási felületet teremtene.

Bárány Attila több mint 20 éves pályafutása során mindig a szakmai és etikai követelményeket maximálisan szem előtt tartva tevékenykedett, a lemezlovasság mint szakma fortélyait tökéletesen ismerő DJ-ként az ország egyik legnépszerűbb lemezlovasává, showman-évé nőtte ki magát.

A Magyar Lemezlovas Egyesület elnöksége szomorúan veszi tudomásul, hogy a Magyarországon sajnos oly jellemző irigység, a mások sikere iránt érzett féltékenység és a szakmai hátteret egyáltalán nem ismerő demagógia ismételten győzedelmeskedett. Szervezetünk továbbra is a szakma és annak művelői iránt támasztott elvárások vitán felül hiteles képviselőjének tartja Bárány Attilát, fellépésein tanúsított - egyébként szakmailag kifogástalan - show-jellegű magatartása mellett is.

A Magyar Lemezlovas Egyesület alapvetően nem találja helyesnek a nyilvánosság előtti káromkodást, mint ahogy például a Fábry Sándor showműsorában elhangzó egyes obszcén megnyilatkozásokat sem, de ahogyan az ilyen megnyilvánulások Fábrynál is az adott közegben szórakoztatóak, s nem degradálják a humorista egyébként vallott értékrendjét, úgy Bárány Attila elszólásaiból sem lehet következtetéseket levonni sem szakmai, sem emberi tisztességére vonatkozóan.

Mindemellett a lemondást természetesen elfogadjuk, s további szakmai sikereket kívánunk Attilának a klubokban.”

Forrás:Music4You.hu by Duck

Ez elég gáz, Szeretem Bárány zenéjét és a partyait, sokba voltam már, és még sokba is akarok menni, remélem még sokszor is lesz rá alkalmam, akinek meg nem tetszik h káromkodik az ne hallgassa szerintem. Támadják mert Magyarország legnagyobb DJ.-je és irigykednek. Manapság meg már mindenhol a káromkodás, ahogy említetted a tv-ben is egyre többek a beszólások. 4EBA :Đ

#331 Felhasználó inaktív   wolf15 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 18. 15:53

Idézet

Milyen kék csík?Nekem csak egy kék keret van,de annak semmi köze a feltöltéshez.Egy töltő van ami körbe-körbe villog,és jelzi hogy még (mindíg) tölt.
Ilyenre gondoltam.

#332 Felhasználó inaktív   Dcrysis02 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 18. 16:10

Idézet

Idézet

Ilyenre gondoltam.
Aha,nekem olyan nincsen.Fogalmam sincs miért különböző mindenkinél.

Bárány témához még annyit,hogy igen,szidja néha Guettát.De meg is magyarázta.Úgy tudom az egyik ismerőse volt kint Guetta koncerten és azt mondta hogy nagyon sz*r bulit csinál.Lehet baromi jó zenéket játszik viszont előadónak egy nagy nulla.(ismét csak állítólag)De igaz,akkor sem kéne állandóan őt piszkálni hisz valóban jó House DJ.Meg,nem csak szidja,a Tomorrow Can't Wait Arias Seat Ibiza mixjét példáúl állandóan játsza és dícséri közben Guettát hogy milyen jó dal lett.

#333 Felhasználó inaktív   Guppi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 01. 18. 17:20

Idézet

Ez a botrány!

Retkes zsidók a palesztin gyerekekre bombát dobálnakKép4 gyermek klinikára és egy pár iskolára!

Ha egyszer onnan lövik őket a palesztinok..
I wanna waste her monthly blood
Wanna get some on my love
Wanna get some gasoline
And burn the house down

#334 Felhasználó inaktív   ACDC 4ever 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 18. 17:25

Idézet

Idézet

Ez a botrány!

Ha egyszer onnan lövik őket a palesztinok..
inkább a zsidókat kénKépKépKépKépKépKépe irtani
mikor még kisgyerek voltam, 5 éves srác,
nem tudtam mivan a szoknyád alatt, mi az a mi ráz

http://imagerz.com/QENAXktvAwIMXlhIGQVR

http://i30.tinypic.com/1ew4r5.png
http://img30.imageshack.us/img30/6397/messilpbarcacopyn.png

#335 Felhasználó inaktív   N360 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 02. 08. 09:57

Ma hajnalban egy veszprémi szórakozóhelyen megkéselték Marian Cosmát, az Mkb Veszprém kézilabdázóját, a kórházba szállítás után meghalt! Kép További két játékos súlyos, életveszélyes sérüléseket szenvedett... Marian,nyugodj békében... Kép

#336 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2009. 02. 08. 10:41

Idézet

Ma hajnalban egy veszprémi szórakozóhelyen megkéselték Marian Cosmát, az Mkb Veszprém kézilabdázóját, a kórházba szállítás után meghalt! Kép További két játékos súlyos, életveszélyes sérüléseket szenvedett... Marian,nyugodj békében... Kép
Milyen nemzetiségű volt?Kép

#337 Felhasználó inaktív   N360 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 02. 08. 10:45

Idézet

Idézet

Román nemzetiségű

#338 Felhasználó inaktív   N360 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 02. 08. 10:47

Idézet

Idézet

Idézet

Román nemzetiségű
Sajnos Veszprémben most minden erről szól....ennyi volt egy élet...Kép

#339 Felhasználó inaktív   Rabit Wars 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 08. 10:53

Részvétem Kép de amúgy nem értem ezt az előitéleteket a hova tartozásról bőrszinről nemzetiségről meert máshol nincs ilyen csak magyarországon ilyen buták és szánalmasak az emberek komolyan mondom egyre szarabb lesz a helyzet lassan azért leszúrnak valakit mert csúnyán nézz a másoikraKép Veszprémben meg ilyen kemények az emberek büszkék lehetnek magukra szánalmasak veszprém nagyon keméény helylettKép buta emberek szőrnyű de komolyanKép

#340 Felhasználó inaktív   N360 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 02. 08. 11:01

Idézet

Részvétem Kép de amúgy nem értem ezt az előitéleteket a hova tartozásról bőrszinről nemzetiségről meert máshol nincs ilyen csak magyarországon ilyen buták és szánalmasak az emberek komolyan mondom egyre szarabb lesz a helyzet lassan azért leszúrnak valakit mert csúnyán nézz a másoikraKép Veszprémben meg ilyen kemények az emberek büszkék lehetnek magukra szánalmasak veszprém nagyon keméény helylettKép buta emberek szőrnyű de komolyanKép
Nem fajgyűlölősködünk itt a GK-n, de tény, hogy enyingi romák voltak az elkövetők, már tudni...mi lesz itt....
Durva az élet...

Téma megosztása:

• (139 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.