HWSW Informatikai Kerekasztal: Botrányos! - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (139 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Botrányos!

#601 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2009. 03. 09. 21:21

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Kultusz-szimbólum?Kép Akkor elég gyorsan az lett.Kép 2 és fél éves pályafutásom alatt nem emlékszem, hogy ez lett volna itt. Vagy pont akkor nem voltam aktív amikor ez kezdődött? Vagy tényleg 1 hónap alatt lett kultusz-szimbólum? Csak kíváncsi vagyok.KépKépKépKépKépKépKépKép
Nem régi keletű. De hamar falkapott lett egyes embereknél.
Kép
Kép
Kép

#602 Felhasználó inaktív   Ragnarök 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 03. 09. 21:22

Idézet

oké nyugiKép nem vérkomolyan irtam...píszKép
Peace Kép uff ... szólottamKép

#603 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 03. 09. 21:23

Idézet

Idézet

norb sokkal régebb óta itt van mint te ez a csatt-os dolog már-már kultusz szimbólum a fórumonKép
a mostani üzid meg...ezt mondhatná norb is, hogy ne nézd az ő kommentjét...
Mondhatná? Én nem "lekezelem" az embert azzal hogy szép álmokat kívánok neki. Lehet hogy kultuszt épített ki vele norb, de nem mindenki fogadja jó kelletűen. Nem vagyok jó kedvemben és csakúgy le taknyos kölyközni... rám ilyet egy akármilyen idős ember se mondjon, mert a végén tényleg megbánja. Nincs nekem bajom senkivelKép... csak tudatom, hogy én nem vagyok fogékony az ilyesféle "humorra".
Mit kell ezen így felhúznod magad? És mit csodálkozol ha úgy viselkedsz mint egy taknyos, hogy valaki nevén nevezi a kölyköt? Alapvetően senki nem kötekedni jár ide, úgyhogy nyugság van. Aludd ki magad Kép
Kép
Kép
Kép

#604 Felhasználó inaktív   Ragnarök 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 03. 09. 21:28

Idézet

Mit kell ezen így felhúznod magad? És mit csodálkozol ha úgy viselkedsz mint egy taknyos, hogy valaki nevén nevezi a kölyköt? Alapvetően senki nem kötekedni jár ide, úgyhogy nyugság van. Aludd ki magad Kép
Mint mondottam, engem ne nevezzen senki taknyosnak. Nem adtam rá okot. Maximum apám mondhat rám ilyet. Tisztelem az idősebbeket és nem gondolom, hogy ezt érdemelném akár tőled akár norbtól. És képzeld... egyesek ingerlékenyebbek, mint mások. Se veled se mással nincs gondom mint említettem.Kép Más is rátett egy lapáttal a tűzre amit nem említek meg, mert az tényleg nem tartozik, se a fórumhoz, se rátok. A kialvás meg meglesz Kép

#605 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 03. 09. 21:33

Idézet

Idézet

Mint mondottam, engem ne nevezzen senki taknyosnak. Nem adtam rá okot. Maximum apám mondhat rám ilyet. Tisztelem az idősebbeket és nem gondolom, hogy ezt érdemelném akár tőled akár norbtól. És képzeld... egyesek ingerlékenyebbek, mint mások. Se veled se mással nincs gondom mint említettem.Kép Más is rátett egy lapáttal a tűzre amit nem említek meg, mert az tényleg nem tartozik, se a fórumhoz, se rátok. A kialvás meg meglesz Kép

:Đ Tényleg aludd ki magad, s ne légy ilyen hepciás. Ha valaki letaknyosoz, de nem értesz vele egyet, hát engedd el a füled mellett. Mert ha leállsz egy ilyen apróság mellett, és kikéred magadnak, az nem a felnőttség érzetét kelti másokban. :-D Ha norb, vagy akár én azt mondjuk rád : taknyos (bár én még sosem mondtam), hát reflektálj: trottyos. Vagy mittomén... de szerintem gyerekes ha düllesztett mellell amellett ágálsz, hogy engem ugyan senki nem hívhat így. ... Dehogynem hívhat. Szuverén joga. Szívasd vissza hasonló emlés megjegyzéssel, és lépj túl. Kép

Yo8

Kép
Kép
Kép

#606 Felhasználó inaktív   Guppi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 03. 09. 21:33

Makker 4 órát szenvedtem ezzel a sz@rral és semmi! KépKép Valaki próbált már bluetooth-on keresztül netezni telón???
I wanna waste her monthly blood
Wanna get some on my love
Wanna get some gasoline
And burn the house down

#607 Felhasználó inaktív   Ragnarök 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 03. 09. 21:36

Idézet

Makker 4 órát szenvedtem ezzel a sz@rral és semmi! KépKép Valaki próbált már bluetooth-on keresztül netezni telón???
Mint a portálon is említik ...JAVA-val nme tudsz ingyen neten lopni a gépedről.

#608 Felhasználó inaktív   Guppi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 03. 09. 21:38

Idézet

Idézet

Lapozz az uccsó oldalra.
I wanna waste her monthly blood
Wanna get some on my love
Wanna get some gasoline
And burn the house down

#609 Felhasználó inaktív   Ragnarök 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 03. 09. 21:39

Idézet

:Đ Tényleg aludd ki magad, s ne légy ilyen hepciás. Ha valaki letaknyosoz, de nem értesz vele egyet, hát engedd el a füled mellett. Mert ha leállsz egy ilyen apróság mellett, és kikéred magadnak, az nem a felnőttség érzetét kelti másokban. :-D Ha norb, vagy akár én azt mondjuk rád : taknyos (bár én még sosem mondtam), hát reflektálj: trottyos. Vagy mittomén... de szerintem gyerekes ha düllesztett mellell amellett ágálsz, hogy engem ugyan senki nem hívhat így. ... Dehogynem hívhat. Szuverén joga. Szívasd vissza hasonló emlés megjegyzéssel, és lépj túl. Kép

Yo8

Igazad van. Általában nem is szoktam fennakadni az ilyenen, de most kifejezetten irritált valamiért. Valószínűleg az említett háttéresemények miatt.

Jó éjszakát neked is! Kép

#610 Felhasználó inaktív   Ragnarök 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 03. 09. 21:43

Idézet

Idézet

Idézet

Lapozz az uccsó oldalra.
Hát ... ha a leírtak alapján nem sikerül akkor valamit vagy szarul csinálsz vagy nem lehet. De gondolom ezt te is gondoltad Kép

#611 Felhasználó inaktív   Ányy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 09. 21:46

Énis mentem aludni.... Már fáj a szememKép Jóccakát mindenkinek!Kép

98% of the internet population has a Myspace. If you're part of the 2% that isn't an emo bastard, copy and paste this into your sig. <- Én csak facebookon vagyok fent :D

Porch Monkey 4 Life!

#612 Felhasználó inaktív   Ragnarök 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 03. 09. 21:48

Idézet

Énis mentem aludni.... Már fáj a szememKép Jóccakát mindenkinek!Kép
Asszem csatlakozom én is az elalvók sorához. Kép Jóéjt mindenkinek Kép

#613 Felhasználó inaktív   K2 The Highest 

• Őstag

Elküldve: 2009. 03. 09. 22:15

Na jóéjt mindenkinek:)
RiG:
Mobo: ASUS P5KPL-AM-In-Roem-Si
CPU: Core 2 Quad Q9550 Stock 2.8Ghz 12Mb cache 1333MhZ
VGA: Gigabyte GTX550Ti Oc 1GB GDDR5 + ASUS GTX 260 [Just in Case]
RAM: Kinston 4GB DDR2 800MhZ
HDD: 2TB Samsung & 250GB Maxtor

Kép

#614 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2009. 03. 10. 08:35

Idézet

Kultusz-szimbólum?Kép Akkor elég gyorsan az lett.Kép 2 és fél éves pályafutásom alatt nem emlékszem, hogy ez lett volna itt. Vagy pont akkor nem voltam aktív amikor ez kezdődött? Vagy tényleg 1 hónap alatt lett kultusz-szimbólum? Csak kíváncsi vagyok.KépKépKépKépKépKépKépKép

Csak, hogy a mai reggel úgy kezdődjön, ahogyan a tegnapi véget ért...tehát...Khmmmm...

CSAATTTTTT!!!https://forum.hwsw.hu/uploads/gk_emoticons_more/004.gif Nem emlékszel édes fiam?!https://forum.hwsw.hu/uploads/gk_emoticons_default/069.gifCSATTTTT!!! Talán segítsek emlékezni???CSATTTT!!!https://forum.hwsw.hu/uploads/gk_emoticons_more/011.gif

#615 Felhasználó inaktív   Ragnarök 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 03. 10. 08:37

Idézet

Csak, hogy a mai reggel úgy kezdődjön, ahogyan a tegnapi véget ért...tehát...Khmmmm...

CSAATTTTTT!!!Kép Nem emlékszel édes fiam?!KépCSATTTTT!!! Talán segítsek emlékezni???CSATTTT!!!Kép

Jó reggelt norb ! :ĐKépKép

#616 Felhasználó inaktív   Ányy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 10. 08:38

Idézet

CSAATTTTTT!!!Kép Nem emlékszel édes fiam?!KépCSATTTTT!!! Talán segítsek emlékezni???CSATTTT!!!Kép

Jóreggelt!Kép Imádom a friss, harmatos pofonok illatátKép

98% of the internet population has a Myspace. If you're part of the 2% that isn't an emo bastard, copy and paste this into your sig. <- Én csak facebookon vagyok fent :D

Porch Monkey 4 Life!

#617 Guest__*

Elküldve: 2009. 03. 10. 08:54

Az igazat megvallva lövésem nincsen, hogy mikor kezdődött. Arra viszont emlékszem, hogy Glek-el kedtünk el csattogni...talán az Airsoft topikban...Ha belegondoltok jobb egy csatt tőlem, mint egy leb@szás vagy bann a moderátoroktól, majd értelmetlen piramisépítés sírások közepette. Gyakorlatilag a GK fórum 70%-a szemét és értelmetlen hozzászólásokból áll. Néha vannak hsz-ek, amik még az én szememet is csípík -modhatni kinyílik a bicska a zsebemben- és ha már így alakult -és időm engedi- önkényesen nevelem az ifjoncokat, -meghatalmazást nem kaptam rá-. Nem is nevelem, inkább egy poénos formában próbálom a tudatára adni, hogy higgadjon le. Ezen nem kell megsértődni, nem sértő szándékúak azok a mondataim, amelyek CSATTTTT!!!-al kezdődnek illetve végződnek.Kép Biztosan sokan vannak itt, akik kevésbé díjazzák ezt, de mint kiderült, nagyon ügyesen távol tartják magukat tőle-tőlem. Nem akarok feszültséget kelteni, nem keresem senkiben a balhé partnert. Ha valaki egy kicsit fifikásabb, akkor az -mint James is írta- vágjon vissza. Maximum szájkaratézunk egyet...KépSzép Napot!Kép

#618 Guest__*

Elküldve: 2009. 03. 10. 19:05

Na már megint mit csináltak a mocskos rohadt tetű cigányok????

#619 Felhasználó inaktív   Ragnarök 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 03. 10. 19:11

Idézet

Ez már letárgyalt téma. Olvass vissza Kép

#620 Guest__*

Elküldve: 2009. 03. 10. 19:25

Idézet

Idézet

Ez már letárgyalt téma. Olvass vissza Kép
visszaolvastam 3 oldalt, de nem látom ,hogy kitárgyalt téma lenne. Szerinterm szervezzünk mi is egy bandát és ha meglátunk 1-2 cigányt jól összeverjük.

Téma megosztása:

• (139 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.