HWSW Informatikai Kerekasztal: Botrányos! - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (139 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 33
  • 34
  • 35
  • 36
  • 37
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Botrányos!

#681 Felhasználó inaktív   Ragnarök 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 03. 13. 20:17

Idézet

Az odáig rendben van, hogy mi leszünk a roszak, de szerintem ez nem nagy ár azért, hogy ne mi legyünk a kissebbség a saját országunkban. Vagy neked fontosabb mit gondol a buzi únió, mint az ,hogy ki is az úr magyarországon?
Az úniót ne keverd ebbe bele mert leszarná az egészet. Csak arra kellenek neki a tagállamok, hogy legyen hol eladnia a termékeit mert az alapító országokban (Franciaország & Németország stb. Nyugati blokk) túltermelés van. Kidobni vagy megbüntetni nem nagyon fog mert akkor nem lesz kinek eladni a gyártmányaikat

#682 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2009. 03. 13. 20:21

Idézet

Idézet

Az odáig rendben van, hogy mi leszünk a roszak, de szerintem ez nem nagy ár azért, hogy ne mi legyünk a kissebbség a saját országunkban. Vagy neked fontosabb mit gondol a buzi únió, mint az ,hogy ki is az úr magyarországon?
Az úniót ne keverd ebbe bele mert leszarná az egészet. Csak arra kellenek neki a tagállamok, hogy legyen hol eladnia a termékeit mert az alapító országokban (Franciaország & Németország stb. Nyugati blokk) túltermelés van. Kidobni vagy megbüntetni nem nagyon fog mert akkor nem lesz kinek eladni a gyártmányaikat
Van benne valami, ezt az RUS - UK gázvitát is nagyívben lexarta. Akk viszont kinek a szemében lennénk mi a rosszak? Szinte mindenhol utálják a cigányokat ahol jelenvannak mint adottt ország állampolgárja.Kép

#683 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2009. 03. 13. 20:23

Idézet

Pont pár perce olvastam, hogy 4 srác lement Zalaegerszegre, hogy megfingassa azt a három szarost, akik megvertek egy csávót, és azt feltették a netre. Sajnos nem találkoztak velük, de ami késik az nem múlik.

Bővebben itt

Ezek nagyon nyikhaj kölkök. Nehogy aztán legközelebb őket találják meg egy kör cipőnyalatásra...
Nem mellesleg én sem gondolom hogy erőszakra még nagyobb erőszak a válasz. Ne értsetek félre, ha meg kéne nyomni azt a képzeletbeli gombot, ami atomot robbantana a honi dakotákra, én úgy vetőnék oda! 5...4...3....BUUUMMM.

De az egyetlen elképzelhető támadás az, ha téged támadnak meg, de ők kötnek rossz emberbe, és úgy hagyod őket helyben. Ha nem így van, akkor mi magyarok leszünk a vilég szemében rasszista.

Kép
Kép
Kép

#684 Felhasználó inaktív   Ragnarök 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 03. 13. 20:23

Idézet

Szinte mindenhol utálják a cigányokat ahol jelenvannak mint adottt ország állampolgárja.Kép
Helyesbítenék azon amit mondtál. Mindenhol utálják őket. Egy élősködő, hasztalan és fölösleges "társadalmi réteg". Takarodjanak vissza mongóliába.

#685 Felhasználó inaktív   Guppi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 03. 13. 20:26

Idézet

Szinte mindenhol utálják a cigányokat ahol jelenvannak mint adottt ország állampolgárja.Kép
Indiában nem utálják őket. Kép
I wanna waste her monthly blood
Wanna get some on my love
Wanna get some gasoline
And burn the house down

#686 Felhasználó inaktív   Dcrysis02 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 13. 20:29

Idézet

Idézet

Mondom védekezni lehet,de most mi leszünk a rosszak egy újabb vérengzés elkezdésével.
Megnézném te mit tennél, ha egyedül 2-3-4 cigány oda menne és a személyiségi jogaidat a saját hazád porába tiporva megaláz téged, magát a MEGALÁZÁS szót kimerítve. Én bármelyik fehér nemzettársamért kiállnék a cigányok ellen, még azokért is, akiket rühellek.
Már rendőrségi ügy indult ellenük.Az egyik nyilvánosan bocsánatot kért,mindent tudnak már róluk,az internet velük van kifestve.Mit akarsz még?Ha velem lett volna ez ha hiszed ha nem meg lennék elégedve ezekkel a dolgokkal,mert nincsen kedvem felfüggesztettet kapni vagy börtönbe vonulni elcseszve ezzel életem.Ezek nem azért mentek oda le hogy az egyik "honfitársukat" bosszulják meg,ezeknek csak ürügy kellett hogy verhessenek valakit.Nézzél rájuk,de a lenti "Nazi" szó sem segít nekem abban hogy azt higyjem hogy ezek "igaszságosztók" és nem pedig fasiszták,rasszisták.Leereszkednek a bűnösök szintjére,ezzel ugyanolyanok mint maguk a támadók.Hiába a "honfitársaim" de én az ilyen viselkedést SZÁNALMASNAK tartom.Vonyítanak hogy lázadnak a romák,aztán amikor a mi javunkra fordul a dolog egy ilyen kis akcióval minden felborítanak,maguk,és mások életét veszélyeztetve ezzel.És nem csak ezek.Akik leégették annak a szegény családnak a házát és megölték a kisfiút is,hát.....saját sírját ássa a magyar.

#687 Felhasználó inaktív   brolin10 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 13. 20:30

Idézet

Idézet

off:Mit halottam a travel channelen?:"sivatagi cigányok"lol KépKép(bocs az off ért de nem tudtam kihagyni.
Glory, glory, Man United,
As the reds go marching on, on, on.
Kép

#688 Felhasználó inaktív   Ányy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 13. 20:32

Idézet

Idézet

Én ezt nem mondanám.... Videó itt

98% of the internet population has a Myspace. If you're part of the 2% that isn't an emo bastard, copy and paste this into your sig. <- Én csak facebookon vagyok fent :D

Porch Monkey 4 Life!

#689 Guest__*

Elküldve: 2009. 03. 13. 20:34

Idézet

Idézet

Idézet

off:Mit halottam a travel channelen?:"sivatagi cigányok"lol KépKép(bocs az off ért de nem tudtam kihagyni.
Na már ott is??? Olyanok mint a zsidók, csak azok eltartják magukat, nem segélyekből élnek és nem bűnöznek.Kép

#690 Felhasználó inaktív   Ragnarök 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 03. 13. 20:38

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Na már ott is??? Olyanok mint a zsidók, csak azok eltartják magukat, nem segélyekből élnek és nem bűnöznek.Kép
Ha neked az adócsalás és sikkasztás nem bűn akkor egyet értek veled Kép

#691 Guest__*

Elküldve: 2009. 03. 13. 20:40

Idézet

Idézet

Idézet

Ha neked az adócsalás és sikkasztás nem bűn akkor egyet értek veled Kép
Jah kösz, hogy szóltál tesó, majd elfelejtettem a zsidók diszkréten bűnöznek.

#692 Felhasználó inaktív   Ányy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 13. 20:42

Idézet

Már rendőrségi ügy indult ellenük.Az egyik nyilvánosan bocsánatot kért,mindent tudnak már róluk,az internet velük van kifestve.Mit akarsz még?Ha velem lett volna ez ha hiszed ha nem meg lennék elégedve ezekkel a dolgokkal,mert nincsen kedvem felfüggesztettet kapni vagy börtönbe vonulni elcseszve ezzel életem.Ezek nem azért mentek oda le hogy az egyik "honfitársukat" bosszulják meg,ezeknek csak ürügy kellett hogy verhessenek valakit.Nézzél rájuk,de a lenti "Nazi" szó sem segít nekem abban hogy azt higyjem hogy ezek "igaszságosztók" és nem pedig fasiszták,rasszisták.Leereszkednek a bűnösök szintjére,ezzel ugyanolyanok mint maguk a támadók.Hiába a "honfitársaim" de én az ilyen viselkedést SZÁNALMASNAK tartom.Vonyítanak hogy lázadnak a romák,aztán amikor a mi javunkra fordul a dolog egy ilyen kis akcióval minden felborítanak,maguk,és mások életét veszélyeztetve ezzel.És nem csak ezek.Akik leégették annak a szegény családnak a házát és megölték a kisfiút is,hát.....saját sírját ássa a magyar.
Ez mind szép, és igaz. De sajnos, az, hogy az internet tele van velük, az nem jelenti azt, hogy az ország löztudatában marad. És sajnos a MAGYAR média folytatja a magyar nemzeti öntudat porbatiprását, amit még az elvtársak kedtek el. Egyre csak azt lehet hallani a tv-ben, hogy a gonosz magyar skinhead ártatlan romákat mészárol le, akiknek többezer ember megy a temetésére, akiknek egy rakás politikus megy el a temetésére stb. De mikor volt utoljára szó, az Olaszliszkán meglincselt tanárról? Megkapták már a bűnösök a méltó jutalmukat? Vagy szépen lassan elsorvad ez a magyarok emlékezetében, és a tettesek élhetnek ezekután, mintha misem történt volna? Hol voltak a politikusok, amikor azt a tanárt agyonverték? Hol szónokoltak fajvédők a magyarokért? Magyarországot lassan át lehetne keresztelni Cigányországgá, mert minket leszarnak, addig a 8gyerekes Gazsi kapja a segélyt és hangosan rööhög rajtunk. Ez a mi országunk, és ha nem tesz senki semmit, akkor nem marad más, csak por és hamu....Kép

98% of the internet population has a Myspace. If you're part of the 2% that isn't an emo bastard, copy and paste this into your sig. <- Én csak facebookon vagyok fent :D

Porch Monkey 4 Life!

#693 Guest__*

Elküldve: 2009. 03. 13. 20:45

Idézet

Ez mind szép, és igaz. De sajnos, az, hogy az internet tele van velük, az nem jelenti azt, hogy az ország löztudatában marad. És sajnos a MAGYAR média folytatja a magyar nemzeti öntudat porbatiprását, amit még az elvtársak kedtek el. Egyre csak azt lehet hallani a tv-ben, hogy a gonosz magyar skinhead ártatlan romákat mészárol le, akiknek többezer ember megy a temetésére, akiknek egy rakás politikus megy el a temetésére stb. De mikor volt utoljára szó, az Olaszliszkán meglincselt tanárról? Megkapták már a bűnösök a méltó jutalmukat? Vagy szépen lassan elsorvad ez a magyarok emlékezetében, és a tettesek élhetnek ezekután, mintha misem történt volna? Hol voltak a politikusok, amikor azt a tanárt agyonverték? Hol szónokoltak fajvédők a magyarokért? Magyarországot lassan át lehetne keresztelni Cigányországgá, mert minket leszarnak, addig a 8gyerekes Gazsi kapja a segélyt és hangosan rööhög rajtunk. Ez a mi országunk, és ha nem tesz senki semmit, akkor nem marad más, csak por és hamu....Kép
A szívem szólt belőled tesóKép, és én úgy gondolom, hogy a mi generációnk KÖTELESSÉGE? hogy ezt a mostani helyzetet megváltoztassa.
szerk.: Mert addig, amíg a cigányok és a politikusok látják, hogy ezekkel a hüye magyarokkal azt lehet csinálni amit akarnak, addig szarnak a fejűnkre és bűnöznek, illetve csődbe viszik az országot.

#694 Felhasználó inaktív   Ányy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 13. 20:50

Idézet

A szívem szólt belőled tesóKép, és én úgy gondolom, hogy a mi generációnk KÖTELESSÉGE? hogy ezt a mostani helyzetet megváltoztassa.
Kösz tesó... ez már kikívánkozott, csak az az egyetlen egy baj, hogy itt akármilyen meggyőző szónoklatokat adunk elő, azzal nem leszünk se mi, se az ország előbbre...Kép

Porch Monkey 4 Life!

#695 Felhasználó inaktív   Batri 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 13. 20:51

én nemértem miért lett ebből ekkora botrány...azér mer romák csinálták? vagy mert felvették videóra? nálunk már többször is történtek hasonlók, mégsem lett belőle országos hir...
nekem8...bár szlovákia sem maga a paradicsom...de ha meglátok ilyen hireket, röhögnöm kell a magyarokonKép

#696 Felhasználó inaktív   Guppi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 03. 13. 20:52

Idézet

.de ha meglátok ilyen hireket, röhögnöm kell a magyarokonKép
Ha jól értem akkor te nem vagy kettős állampolgár?
Wanna get some gasoline
And burn the house down

#697 Felhasználó inaktív   Ányy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 13. 20:53

Idézet

én nemértem miért lett ebből ekkora botrány...azér mer romák csinálták? vagy mert felvették videóra? nálunk már többször is történtek hasonlók, mégsem lett belőle országos hir...
nekem8...bár szlovákia sem maga a paradicsom...de ha meglátok ilyen hireket, röhögnöm kell a magyarokonKép
Sajnos lassan fél Európa rajtunk röhög. Lassan már a románok és a bolgárok is elhatárolódnak a magyaroktól, hogy az ő gazdaságukat ne említsék egy lapon a mi gazdaságunkkal....Kép

Porch Monkey 4 Life!

#698 Guest__*

Elküldve: 2009. 03. 13. 20:55

Idézet

Talán azért, mart itt élősködnek rajtunk már évtizedeke, hisz miből élnek???? Családi pótlékból meg munkanélküli segélyből amire az adófizetők(ezek vagyunk mi) teremtik elő a pénzt és ennek tetejébe még megölik az eltartójukat,

#699 Felhasználó inaktív   Batri 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 13. 20:55

Idézet

Idézet

én japán vagyokKép am az "igazi" magyarokra értettem...

#700 Felhasználó inaktív   Guppi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 03. 13. 21:15

Idézet

Idézet

Idézet

én japán vagyokKép am az "igazi" magyarokra értettem...
Király. Én Magyar-Orosz-Japán állampolgárságot akarok. Kép
Wanna get some gasoline
And burn the house down

Téma megosztása:

• (139 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 33
  • 34
  • 35