HWSW Informatikai Kerekasztal: Diablo 4 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (4 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Diablo 4

#41 Felhasználó inaktív   kevin4444 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2013. 09. 26. 20:35

Szerintem a diablonak lesz 4.rész mert,nem hiném hogy szarba hagynák egy ilyen király játékot. :D :D

#42 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2013. 09. 27. 09:30

Üzenet megtekintéseIdézet: kevin4444 - Dátum: 2013. 09. 26. 21:35

Szerintem a diablonak lesz 4.rész mert,nem hiném hogy szarba hagynák egy ilyen király játékot. :D :D

Szerintem meg tanulj meg magyarul.
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#43 Felhasználó inaktív   leslie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 09. 27. 09:53

Jól felhozta a srác. :) A 3-at sem vettem meg az erős fintorgások végett...
Az nevet utoljára, aki először üt.

#44 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 09. 27. 10:02

Üzenet megtekintéseIdézet: leslie - Dátum: 2013. 09. 27. 10:53

Jól felhozta a srác. :) A 3-at sem vettem meg az erős fintorgások végett...

Én kipróbáltam guest carddal. Szép meg minden, de nem győzött meg.

#45 Felhasználó inaktív   leslie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 09. 27. 10:17

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2013. 09. 27. 11:02

Úgy voltam vele, h megvárom, h a régi diablo2-es emberkék mit mondanak. Megvártam, fikázták, ki sem próbáltam. :)

#46 Felhasználó inaktív   Harkat 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 09. 28. 17:39

Szerintetek a Witch Doctor-nak a Haunt képessége miként működik?
Ugye azt írja, hogy 575% fegyversebzést ad 6 másodpercig. Ugye akkor, ha azt átszámoljuk másodpercenként 100% sebzés körülbelül. De ez kombinálható? Tehát ha egy lényre ráküldöm a szellemet, aztán megint, akkor duplán fog sebezni 6 másodpercig, vagy csak úgy veszi, hogy megint rákerült, és kezdi előröl a sebzést (100%/sec).

A másik dolog, amit nem értek az a Locust Swarm egyik rúnája. Ugye a képesség sebez 360%-ot 8 másodpercig. A harmadik rúna meg növeli az időt 10 másodpercre. De akkor az csak rosszabb, nem? Mert akkor csak több ideig sebzi az ellenséget ugyan annyival. S a játék lényebe meg az volna, hogy minél hamarabb megöljem a mobokat, nem pedig minél lassabban. :)

#47 Felhasználó inaktív   The Hitman 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 10. 09. 07:19

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2013. 09. 27. 11:02

Ne az alapján döntsd el mert az nem ér semmit, bár ha eddig nem vetted meg akkor inkább várd meg a kieget. ;) A Dio 2 is expansion pack nélkül elég gyenge volt szvsz.
"The Best There Is! The Best There Was! The Best There Ever Will Be!" - Bret "The Hitman" Hart

"...The biggest dreams can still come true." - Bret "The Hitman" Hart

#48 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 10. 09. 09:06

Üzenet megtekintéseIdézet: The Hitman - Dátum: 2013. 10. 09. 08:19

Ne az alapján döntsd el mert az nem ér semmit, bár ha eddig nem vetted meg akkor inkább várd meg a kieget. ;) A Dio 2 is expansion pack nélkül elég gyenge volt szvsz.

Mivel nem kötött le, kieg sem fog :) Lehet megöregedtem :D

#49 Felhasználó inaktív   The Hitman 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 10. 09. 15:29

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2013. 10. 09. 10:06

Mivel nem kötött le, kieg sem fog :) Lehet megöregedtem :D

Ebből nem lehet kiöregedni :D :D :D
"The Best There Is! The Best There Was! The Best There Ever Will Be!" - Bret "The Hitman" Hart

"...The biggest dreams can still come true." - Bret "The Hitman" Hart

#50 Felhasználó inaktív   Piftuka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 10. 13. 17:54

Üzenet megtekintéseIdézet: The Hitman - Dátum: 2013. 10. 09. 08:19

Egy alapjaiban rossz játékon nem segít semmilyen kiegészítő. A Diablo2 legalább egyszer végigjátszásra érdemes volt single player módban. Még a kiegészítő nélkül is.

A harmadik rész viszont minden idők egyik legrosszabb PC-s játéka. Sajnos olyan sok sebből vérzik, hogy felsorolni is nehéz!
"If i could fly, like the king of the sky..."

"A magad tetteiért akkor is te vagy a felelős, ha más a hibás."

#51 Felhasználó inaktív   leslie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 10. 14. 09:40

Üzenet megtekintéseIdézet: Piftuka - Dátum: 2013. 10. 13. 18:54

A harmadik rész viszont minden idők egyik legrosszabb PC-s játéka. Sajnos olyan sok sebből vérzik, hogy felsorolni is nehéz!

Kösz az ajánlást. Akkor ezután sem fogom kipróbálni. :)

#52 Felhasználó inaktív   Dan(td) 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2013. 10. 14. 13:15

Üzenet megtekintéseIdézet: leslie - Dátum: 2013. 10. 14. 10:40

Kösz az ajánlást. Akkor ezután sem fogom kipróbálni. :)

Kis help az ítéletben: Piftuka bevallottan Diablo 2-t is egyszer vitte végig NORMAL-on(!!!) single playerben, és utána leszarozta... ebből vond le a következtetést és már helyben is vagyunk :) (de no offense Piftuka, tod hogy bírlak :) )

Szvsz starterre néz rá ne más mondja meg hogy mi teccen neked vazze, de én tudom mi bajod fosol hogy beszippant a gém :)

Szerkesztette: Dan(td) 2013. 10. 14. 13:31 -kor

Config.: NZXT.H440.V2.Matte+5xFractal.Design.Venturi.HF-14 ~ ASRock.Z170.OC.Formula ~ Corei7-6700k@4.4ghz ~ Scythe.Mugen.2.rev.b ~ Kingston.HyperX.Savage.Black.16GB@3000MHz.CL15 ~ XFX.RX480.BlackEdition.8GB ~ Samsung.SM961.NVMe.SSD.256GB@KryoM.2 ~ Samsung.PM951.NVMe.SSD.512GB@KryoM.2 ~ Intel.SSD.535.480GB ~ Asus.Cerberus.Keyb. ~ Logitech.G403.Prodigy ~ ENERMAX.625W.Modu82+ ~ Dell.P2414H.:.OnePlus 5T (8GB RAM/128GB ROM~Android 8.1_O).:.Moto.360.2ndGen(Android 7.1.1_N)
Kép

#53 Felhasználó inaktív   DOOMER 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 10. 14. 14:13

Diablo 4? :Đ

kripli sztem mostmár várjon kiegig, ha eddig kibírta... :)

#54 Felhasználó inaktív   Jcage 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 10. 14. 15:13

Üzenet megtekintéseIdézet: Dan(td) - Dátum: 2013. 10. 14. 14:15

Kis help az ítéletben: Piftuka bevallottan Diablo 2-t is egyszer vitte végig NORMAL-on(!!!) single playerben, és utána leszarozta... ebből vond le a következtetést és már helyben is vagyunk :) (de no offense Piftuka, tod hogy bírlak :) )

Szvsz starterre néz rá ne más mondja meg hogy mi teccen neked vazze, de én tudom mi bajod fosol hogy beszippant a gém :)

Már hiányoltalak. :D

Egyébként most megint elkezdtük mi is, csak HC-ban. Ez így szórakoztat, de SC-t tutira hanyagolom a kieg. megjelenéséig.
Amúgy a D2 is azután lett értékelhető, amikor kijött a kieg+néhány patch.
"A kritikus olyan, mint a nőgyógyász: ott keresi a problémát, ahol más az élvezetet..."

#55 Felhasználó inaktív   leslie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 10. 14. 18:17

Piftuka elég sokat jáccott d2-vel online emlékem szerint. Eszmefuttatásod végében van igazság. Kevesebb alvással lenne rá időm. :)

#56 Felhasználó inaktív   Dan(td) 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2013. 10. 14. 21:18

Üzenet megtekintéseIdézet: leslie - Dátum: 2013. 10. 14. 19:17

Piftuka elég sokat jáccott d2-vel online emlékem szerint. Eszmefuttatásod végében van igazság. Kevesebb alvással lenne rá időm. :)

(vkivel kevered, sztem de mind1 nem érdekes :) )

Mér szted én mennyit alszok? Kép :Đ
Config.: NZXT.H440.V2.Matte+5xFractal.Design.Venturi.HF-14 ~ ASRock.Z170.OC.Formula ~ Corei7-6700k@4.4ghz ~ Scythe.Mugen.2.rev.b ~ Kingston.HyperX.Savage.Black.16GB@3000MHz.CL15 ~ XFX.RX480.BlackEdition.8GB ~ Samsung.SM961.NVMe.SSD.256GB@KryoM.2 ~ Samsung.PM951.NVMe.SSD.512GB@KryoM.2 ~ Intel.SSD.535.480GB ~ Asus.Cerberus.Keyb. ~ Logitech.G403.Prodigy ~ ENERMAX.625W.Modu82+ ~ Dell.P2414H.:.OnePlus 5T (8GB RAM/128GB ROM~Android 8.1_O).:.Moto.360.2ndGen(Android 7.1.1_N)
Kép

#57 Felhasználó inaktív   leslie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 10. 15. 07:43

Üzenet megtekintéseIdézet: Dan(td) - Dátum: 2013. 10. 14. 22:18

Mér szted én mennyit alszok?

Jaja. Viszont ha nekem reggel kiderül, h le kell kocsikázni sopronba, akkor kb meghalok. Egyszer elég volt elaludnom vezetés közben. Többet nem kívánom. :)

#58 Felhasználó inaktív   Piftuka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 10. 25. 17:03

Én is bírlak, de te vagy az, aki összekever valakivel! :-)

Én a Diablo2-vel viszonylag sokat játszottam single player-ben! Számomra a Diablo ugyanis első sorban single player játék. Ilyen szemmel néztem az első részt, a másodikat, és a harmadikat is.

Ami a lényeg... anno a Diablo2-t végigvittem egyszer "Normal" fokozaton a varázslónővel, majd a rossz karakterfejlesztés miatt "Nightmare" fokozaton abbahagytam. Druidával kezdtem új játékot, és "Normal" fokozaton is végigvittem, majd még viszonylag sokat játszottam vele "Nightmare"-en is.

Amikor itt a HWSW fórumon tanácsot kaptam egy jó Sorci fejlesztéséhez, akkor - immár a kiegészítő lemezzel együtt - végigvittem ismét, ezúttal "Nightmare" fokozaton is elég sokat játszva. Aztán egy újabb "Druida"-t is indítottam, de azzal már nem töltöttem el annyi időt.

Egyik haverommal kooperatív módban is játszogattam egy időben, így a multit is "megízlelhettem".

Sőt! Anno a PC GURU újság CD mellékletének Diablo2 rovatába rendszeresen küldtem be az enchant-olt tárgyaimról készült képeket, ugyanis azzal is rengeteg időt töltöttem el.

Szóval elég sok időt öltem a Diablo2-be ahhoz, hogy érdemben nyilatkozzam róla. Nincsen ez másként a harmadik résszel sem. Annyi a különbség, hogy míg utóbbit nagyon, nagyon rossz játéknak tartom, a Diablo2-re ilyet soha nem mondtam.

Mindig azt mondtam, hogy ha az első rész (amely előtt megszámlálhatatlan órát töltöttem el; messze a legtöbbet) 100% számomra (márpedig az jelenti nekem ebben a műfajban az etalont), akkor a második rész csak 80%. Egyszer-kétszer végig lehet játszani, utána rendkívül unalmassá válik. De nem "szaroztam" le.

És ha már eddig nem volt erőm és időm megszülni a rég óta tervezett értékelést a "Mit játszottál végig legutóbb, mennyire tetszett?" témába a harmadik részről, akkor hadd írjam le azért, hogy arra maximum 20%-ot adok, azt is csak a címe miatt, és azért, mert egyszer végig lehetett játszani. (Bár úgy is rendkívül unalmas volt.)

Aztán majd talán végre megírom a részletes értékelést is... valamikor.

De a lényeg ennyi.

#59 Felhasználó inaktív   Dan(td) 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2013. 10. 25. 22:01

Üzenet megtekintéseIdézet: Piftuka - Dátum: 2013. 10. 25. 18:03

Én is bírlak, de te vagy az, aki összekever valakivel! :-)

Én a Diablo2-vel viszonylag sokat játszottam single player-ben! Számomra a Diablo ugyanis első sorban single player játék. Ilyen szemmel néztem az első részt, a másodikat, és a harmadikat is.

Ami a lényeg... anno a Diablo2-t végigvittem egyszer "Normal" fokozaton a varázslónővel, majd a rossz karakterfejlesztés miatt "Nightmare" fokozaton abbahagytam. Druidával kezdtem új játékot, és "Normal" fokozaton is végigvittem, majd még viszonylag sokat játszottam vele "Nightmare"-en is.

Amikor itt a HWSW fórumon tanácsot kaptam egy jó Sorci fejlesztéséhez, akkor - immár a kiegészítő lemezzel együtt - végigvittem ismét, ezúttal "Nightmare" fokozaton is elég sokat játszva. Aztán egy újabb "Druida"-t is indítottam, de azzal már nem töltöttem el annyi időt.

Egyik haverommal kooperatív módban is játszogattam egy időben, így a multit is "megízlelhettem".

Sőt! Anno a PC GURU újság CD mellékletének Diablo2 rovatába rendszeresen küldtem be az enchant-olt tárgyaimról készült képeket, ugyanis azzal is rengeteg időt töltöttem el.

Szóval elég sok időt öltem a Diablo2-be ahhoz, hogy érdemben nyilatkozzam róla. Nincsen ez másként a harmadik résszel sem. Annyi a különbség, hogy míg utóbbit nagyon, nagyon rossz játéknak tartom, a Diablo2-re ilyet soha nem mondtam.

Mindig azt mondtam, hogy ha az első rész (amely előtt megszámlálhatatlan órát töltöttem el; messze a legtöbbet) 100% számomra (márpedig az jelenti nekem ebben a műfajban az etalont), akkor a második rész csak 80%. Egyszer-kétszer végig lehet játszani, utána rendkívül unalmassá válik. De nem "szaroztam" le.

És ha már eddig nem volt erőm és időm megszülni a rég óta tervezett értékelést a "Mit játszottál végig legutóbb, mennyire tetszett?" témába a harmadik részről, akkor hadd írjam le azért, hogy arra maximum 20%-ot adok, azt is csak a címe miatt, és azért, mert egyszer végig lehetett játszani. (Bár úgy is rendkívül unalmas volt.)

Aztán majd talán végre megírom a részletes értékelést is... valamikor.

De a lényeg ennyi.

akkor lehet, bocsi :)

Viszont a kiegnek te is adj egy esélyt majd mert nagyon jó lesz :)
D2 is a kiegtől lett annyira jó ami.

Szerkesztette: Dan(td) 2013. 10. 25. 22:02 -kor

Kép

#60 Felhasználó inaktív   Piftuka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 10. 27. 10:01

Üzenet megtekintéseIdézet: Dan(td) - Dátum: 2013. 10. 25. 22:01

akkor lehet, bocsi :)

Viszont a kiegnek te is adj egy esélyt majd mert nagyon jó lesz :)
D2 is a kiegtől lett annyira jó ami.

Biztos lehetsz abban, hogy mint Diablo rajongó leszek, ill. vagyok olyan hülye, hogy ezek után is meg fogom vásárolni a kiegészítő lemezt is a gyűjteményembe.

Ennek ellenére - bevallom - nem igazán értem, hogy mit reméltek a kiegészítő lemeztől?

Az alapjáték olyan sok sebből vérzik, hogy azt nehéz felsorolni. A sztori, mint olyan nem létezik. (Lássuk be... minden rossz közül a legnagyobb vicc az a valami, amit a Blizzard történetnek nevez a Diablo3 esetében.) Pedig single player játék esetén az a legfontosabb.

Elképzelni sem tudom, hogy mit lehet egy nem létező sztorihoz hozzátenni!? Azaz éppen az a baj, hogy van elképzelésem. :-)

Téma megosztása:

• (4 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.