Szelavi 777SMS!
#101 Guest__*
Elküldve: 2003. 11. 14. 20:23
thx a cimet,most rogton meg is nézem,mert erre kiváncsi vagyok.De most kérdem,hogy hol találtad ezt az oldalt?
Elküldve: 2003. 11. 14. 21:25
Egy ismerősöm küldte a meghívót
Azóta én is elküldtem vagy 20 embernek

#105 Guest__*
Elküldve: 2003. 11. 14. 23:02
Igazat megvalva behoztam,de még mindig csak ugy ott van
...vagyis behoztam,aztán magátol csatlakozott a játékhoz,mert épp lett hely,aztán most folyton irok a te és zup uziére,és chatelek

#107 Guest__*
Elküldve: 2003. 11. 16. 18:46
Asszem megint csak holnapra marad,de holnap tuti megnézem,igéret szép szo,ha betartják ugy jo
....de en nem mondtam hogy igérem

Elküldve: 2003. 12. 27. 20:56
Nos meg anno ebben a topikban ajanlotak egy nagyon jol mukodo kis sms kuldo oldalt ami tudott westelre is kuldeni. Ez volt a www.stretch.com.lb Karacsony elott szepen megszunt az sms kuldo lehetoseg. Milyen vilagban elunk?!
Karacsony elott megszuntetik az egyetlen olyan oldalt ami megbizhatoan elkuldte az sms-eket.
Sajna mostantol fogyaszthatom a kartyamat ha itthon vagyok akkor is.

"A háború először a remény, hogy utána jobb lesz; aztán az elvárás, hogy a másiknak rosszabb lesz; aztán az elégedettség, hogy tényleg nem lett jobb neki; s végül a meglepődés, hogy mindenkinek rosszabb lett."

Elküldve: 2003. 12. 30. 10:57
Hát még mindig csak a jó öreg 1rstwap ami beválik azt csá. Pedig elég kár a dolog.

Elküldve: 2003. 12. 30. 10:59
De az nem kuld westelre
. A legtobb ismerosom westeles... KOCSOG WESTEL MIERT SZUNTETTE MEG A 777SMS-T

"A háború először a remény, hogy utána jobb lesz; aztán az elvárás, hogy a másiknak rosszabb lesz; aztán az elégedettség, hogy tényleg nem lett jobb neki; s végül a meglepődés, hogy mindenkinek rosszabb lett."

Elküldve: 2004. 01. 05. 11:49
ott a wapos 777sms!
par forint, amig wapon megirod az smst.
bar en meg nem probaltam.
par forint, amig wapon megirod az smst.
bar en meg nem probaltam.

"Olyan csúnya vagyok, hogy a kurva is azt mondja, fáj a fejem."
Elküldve: 2004. 01. 05. 16:41
Pár forint mi? Ha nem fizetsz elő semmire, 6Ft/perc legjobb esetben. Ha qva nagyon gyorsan írsz akkor vegyünk 4 percet (felkapcsolódik meg midnen, de sztem ennyi idő alatt nem lehet). Akkor ugye 24Ft. Normál esetben egy sima sms 18/25Ft, és nem kell szórakozni vele. szal leg ideálisabb esetben is szarabb.
Elküldve: 2004. 01. 05. 18:29
Na ehez nem ertek nagyon, de haverom vmit mondot rola. Neki 6ft volt egy sms ezzel a modszerrel. Nem vagyok benne biztos, de azt hiszem gprs-es mobilal tenyleg nehany ft.

Elküldve: 2004. 01. 05. 20:45
GRPS-sel úgy esetleg, mert ott nicsn percdíj, viszont csak csúcsidőn kívül megy és MB limites, tehát az se korlátlan. A 6Ft-ot kizártnak tartom.
Elküldve: 2004. 01. 21. 02:34
Pár forint mi? Ha nem fizetsz elő semmire, 6Ft/perc legjobb esetben. Ha qva nagyon gyorsan írsz akkor vegyünk 4 percet (felkapcsolódik meg midnen, de sztem ennyi idő alatt nem lehet). Akkor ugye 24Ft. Normál esetben egy sima sms 18/25Ft, és nem kell szórakozni vele. szal leg ideálisabb esetben is szarabb.
hat ha konyvjelzobe rakod az sms kuldest, akkor tenyleg 2-3 perc.
na majd vmikor lemerem, hogy egy 160 karakteres smst mennyi ido alatt irok meg.
ti is csaljatok meg (ha van persze kedvetek), aztan majd osszehasonlitjuk.
hat ha konyvjelzobe rakod az sms kuldest, akkor tenyleg 2-3 perc.
na majd vmikor lemerem, hogy egy 160 karakteres smst mennyi ido alatt irok meg.
ti is csaljatok meg (ha van persze kedvetek), aztan majd osszehasonlitjuk.

Elküldve: 2004. 04. 15. 16:32
Nem lattok semmi eselyt arra, hogy visszajojjon a 777? Pedig jo lenne nem?

Elküldve: 2004. 04. 16. 10:46
Te Cash! Most komoylan kérdeznék valamit: te ezt komolyan gondoltad, vagy csak jó hogy a full főtopicban csak a te neved szerepel? 

Elküldve: 2004. 04. 16. 15:55
Nem veletlenul voltam regebben mindig az elso 3 user kozott...komolyan gondolom azt, hogy a szamomra erdekes temakban mindig irok valamit, ha eszembe jut. Tegnap raertem, ugyhogy majdnem mindenre irtam valamit...de csak majdnem!
Elküldve: 2004. 04. 17. 16:01
Idézet
Te Cash! Most komoylan kérdeznék valamit: te ezt komolyan gondoltad, vagy csak jó hogy a full főtopicban csak a te neved szerepel? 

errol mar en is emlitest tettem neki, de irta, hogy o mode es ne baxtassak.
nala mindennek oka van amit teszt.
ugy hogy inkabb kussoljunk frpeti.
meg csak az kellett volna, ha mindenhova irsz vmit.
Idézet
Nem veletlenul voltam regebben mindig az elso 3 user kozott...
most ezt vegyuk ugy, hogy a statra hajtasz?
mert nagyon olyan szaga van amit irtal...
Elküldve: 2004. 04. 17. 17:20
Nincs ezzel semmi baj Ca$h!! Csak nem lehet lépést tartani veled:D
...when you look long into an abyss, the abyss also looks into you
Friedrich Nietzsche