HWSW Informatikai Kerekasztal: Szelavi 777SMS! - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (7 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Szelavi 777SMS!

#21 Felhasználó inaktív   sztupy 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2003. 08. 23. 19:41

nézzük csak... Westelnél 250kByte GPRSWap az 350Ft, egy SMS a 777Wapon kb 2-3kByte, ami azt jelenti, hogy egy SMSt max. 4-5Ft tudok elküldeni bárhol is vagyok, szóval ez szerintem nem rossz dolog... aki meg nem Westeles, az meg ne is használja a 777-et...

De a többieknek ajánlom a stretch SMS küldőtt http://www.stretch.com.lb
FIGYELEM!!!!! a küldő nem működik tűzfal mögül, csak Internet Explorerrel hajlandó beindulni VALAMINT az aktivációs kódot NEM küldi el a FREEMAIL.HU illetve MAILBOX.HU címekre... a prímpostára elküldi

Elvben havonta kb. 70-80 SMSt lehet vele elküldeni, de nekem még nem vett le creditet, pedig már vagy 35-öt elküldtem vele... megy westelre, Pannonra és Vodára, szóval jó alternatíva, akiknek a legfelül leírt megoldás nem jó (azaz nem Westelesek/nincvs GPRS telefonjuk...)

- Csak egészség legyen, meg térerő -

#22 Felhasználó inaktív   rocko 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 08. 23. 21:19

Ha jol emlekszem akkor 777sms-en csak westeles telefonnal rendelkezok reggelhettek. De ez mind1 mar. De tovabbra is fent tartom a velemenyem, hogy kocsog a westel. Ha 0 ft van a telomon akkor hiaba olcsobb mint 1 sms! Azert volt jo az a szar (Kép), hogy siman tudjak kuldeni sms-t ha nincs zs-m. De ez is mind1. Viszont azt amit irtal biztos, hogy ki fogom probalni.
"A háború először a remény, hogy utána jobb lesz; aztán az elvárás, hogy a másiknak rosszabb lesz; aztán az elégedettség, hogy tényleg nem lett jobb neki; s végül a meglepődés, hogy mindenkinek rosszabb lett."

#23 Felhasználó inaktív   sztupy 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2003. 08. 23. 21:51

1. akik régen regeltek, azoknak megmaradt a belépési nevük
2. sokan más telefonszámjával (pl. apu/anyu) regelnek, szóval keresnek egy Westelest, de maguk nem azok...
3. Ha 0Ftom van, akkor én feltöltöm a kártyámat, vagy ott a stretch SMSküldő :Đ

- Csak egészség legyen, meg térerő -

#24 Felhasználó inaktív   Horny 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 08. 24. 00:19

De akkor most tulajdonképpen mennyibe kerül az, hogy felcsatlakozz a wapra?Kép
A sims fertőző, ragályos és gyógyíthatatlan! [Antisims Szövetség]

#25 Felhasználó inaktív   beatman 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2003. 08. 24. 08:20

"akiknek a legfelül leírt megoldás nem jó (azaz nem Westelesek/nincvs GPRS telefonjuk"

... de leginkabb PÉNZÜK nincs wapozni.

#26 Felhasználó inaktív   rocko 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 08. 24. 15:12

1. akik régen regeltek, azoknak megmaradt a belépési nevük
2. sokan más telefonszámjával (pl. apu/anyu) regelnek, szóval keresnek egy Westelest, de maguk nem azok...
3. Ha 0Ftom van, akkor én feltöltöm a kártyámat, vagy ott a stretch SMSküldő :Đ

Ha 0 ft-nel te mindig feltoltod a kartyad akkor minek neked ingyen sms??????????

"A háború először a remény, hogy utána jobb lesz; aztán az elvárás, hogy a másiknak rosszabb lesz; aztán az elégedettség, hogy tényleg nem lett jobb neki; s végül a meglepődés, hogy mindenkinek rosszabb lett."

#27 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2003. 08. 24. 16:30

hát en is más telcsijével regiltem,mert pannonos vagyok.Majd szerintem en is megnéznem az oldalt

#28 Felhasználó inaktív   BeneJoe 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 08. 27. 17:31

Nagy farok amugy a Westel, mert a regi regemmel nem took belépni wapról, apám telójáról, mert kiírja, hogy nincs ervenyes reg...

Szal csak sajat telorol tudsz regelni, maserol nem.

Jah, és elhuzhatnak a p*csaba a GPRS baromságukkal, mert ismét bebizonyították, hogy balfalloszok! Tegnap kerek egy órán át próbálkoztam felmászni a wapra, GPRSsel, de a szolgáltatás nem volt elérhető. MISKOLC KÖZEPÉN! Full térerő, és egyebek mellett! 10 megás korlát van a telón, szal még az sem lehetett a baj...Közvetlen adathívásról pedig ne is álmdozzanak, azért külön nem fizetek, a havi 2500 mellett.!Annyira alultervezték a hálózatot, hogy röhejes. Nem voltak felkészülve a váltásra, akkor minek erőltetni???

NA nagyon pipa voltam, de már jobb...Kép

Only human!

#29 Felhasználó inaktív   Ca$h 

• Senior tag
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2003. 08. 28. 16:42

Nagyon gusztustalan volt ez a lepes toluk! Tipikus magyar feeling az egesz. Foleg, hogy mire felmesz a wap-ra, meg kifizeted a dijakat, mar joval kiljebb vagy, mintha csak siman kuldenel egy szaros sms-t...grrrrrr....Kép
Kép

#30 Guest__*

Elküldve: 2003. 08. 30. 18:30

Az a szerencse,hogy a pannonnál van általánydijjas wap.Vagyis havi 400 ft,akármennyi wapolás.A GPRS-nél meg asszem 2500ft,vayg talán 4000 ft.

Én kiprobáltam a wapot,de nem hiszem hogy hasznalni fogom.Kibirom,hogy mig hazaérek ne netezzekKépKép

#31 Felhasználó inaktív   rocko 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 08. 31. 15:13

nézzük csak... Westelnél 250kByte GPRSWap az 350Ft, egy SMS a 777Wapon kb 2-3kByte, ami azt jelenti, hogy egy SMSt max. 4-5Ft tudok elküldeni bárhol is vagyok, szóval ez szerintem nem rossz dolog... aki meg nem Westeles, az meg ne is használja a 777-et...

De a többieknek ajánlom a stretch SMS küldőtt http://www.stretch.com.lb
FIGYELEM!!!!! a küldő nem működik tűzfal mögül, csak Internet Explorerrel hajlandó beindulni VALAMINT az aktivációs kódot NEM küldi el a FREEMAIL.HU illetve MAILBOX.HU címekre... a prímpostára elküldi

Elvben havonta kb. 70-80 SMSt lehet vele elküldeni, de nekem még nem vett le creditet, pedig már vagy 35-öt elküldtem vele... megy westelre, Pannonra és Vodára, szóval jó alternatíva, akiknek a legfelül leírt megoldás nem jó (azaz nem Westelesek/nincvs GPRS telefonjuk...)

Immar hasznalom egy ideje ezt az sms kuldo oldalt. Nekem se vesz le creditet es raadasdul relativ hamar megkapja a cimzett az sms-t! Most mar azt mondom kell a fenenek 777sms!

KépWESTEL

#32 Guest__*

Elküldve: 2003. 09. 03. 05:56

Egyik haver azt mondta,neki olyan progija van,hogy a netre wap-ként csatlakozol,de simán netet számláz.És lehet,hogy 777sms-re be lehetne lépni,bát ha látja,hogy nem telcsi probál belépni,lehet nem mukxik.

Na majd kiprobálom,és értesitelek titeket!

#33 Felhasználó inaktív   BeneJoe 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 09. 06. 12:51

Egyik haver azt mondta,neki olyan progija van,hogy a netre wap-ként csatlakozol,de simán netet számláz.És lehet,hogy 777sms-re be lehetne lépni,bát ha látja,hogy nem telcsi probál belépni,lehet nem mukxik.

Na majd kiprobálom,és értesitelek titeket!

A progi neve winwap, és a gépeden futtathato.

DE nem lehet rola sms-t kuldeni sajna, mert felismeri, hogy nem telorol vagy...;(

Only human!

#34 Felhasználó inaktív   kukac7 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2003. 09. 07. 00:54

en probaltam wapon is a westel oldalarol, de nem lehet, mivel megnezi a tel szamodat is vagy hogy melyik halozatban vagy.
hanem westel, akkor bukta.
"Olyan csúnya vagyok, hogy a kurva is azt mondja, fáj a fejem."

#35 Felhasználó inaktív   kukac7 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 09. 07. 01:00

pannonnal tobb wap csomag van.
van a 400 huf/ho csomag, ami lehet adat vagy gprs, de csak a pani wap oldalat tudod nezni.
de egy kis trukkel lehet rendesn wapolni is vele siemens me45tel es c45tel.
de ha nem ilyen talod van, akkor is van trukk, hogy tobb oldalt el tudj erni.
en ezt hasznalom.
van 2000 huf/ho csomag is, ami gprsen megy es full mindent el tucc erni.

#36 Guest__*

Elküldve: 2003. 09. 07. 20:24

Kár hogy nem lehet pc-rol belépni.Hát nem lehet mit mondani a westelre,mert nincs rá szo.Sajnálom hogy waprol se a olyan egyszeru!

#37 Felhasználó inaktív   kukac7 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 09. 09. 16:09

de ecceru waprol... westel kartya kell hozza. Kép

#38 Guest__*

Elküldve: 2003. 09. 09. 20:10

Hahaha

Soha az életben nem fogok westelre váltani,az biztos!!!!!!!!!!Kép

#39 Felhasználó inaktív   kukac7 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 09. 10. 00:48

en sem, csak ugy mondtam.
pgsm rulz! Kép

#40 Felhasználó inaktív   BeneJoe 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 09. 10. 14:50

Ha engem kerdeztek, akkor a Pannon fog eloszor kidolni abbol a triobol, ami igy most hirtelen osszeverbuvalodott kishazankban, es megprobalja szolgaltatasait minel tobb arcnak az arcaba tolni...

Only human!

Téma megosztása:

• (7 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.