HWSW Informatikai Kerekasztal: Cheat - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (5 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Cheat

#41 Felhasználó inaktív   WiTHO 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2005. 08. 08. 10:30

Idézet

Idézet

A cheatelés szerintem tönkre teszi a játék élményt.Kép
Az igaz, de azért nem minden esetben! Mondjuk a GTA SAban a lé csítelése annyira nem teszi tönkre a játékot...
Jó de ha valaki cheatel akkor hamarabb megunja a játékot
Én csak akkor cheatelek ha végigvittem a játékot (San Andreas esetében)

#42 Felhasználó inaktív   rocko 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 08. 11:01

GTA sorozatnal en szoktam cheat-elni. Nah de nem ilyen atlagos chest-ekel. Anno Vice City-hez, volt egy csomo flash csalas. Peldaul, bedobott a palyara valami tunning kocsit, amit alapbol sehol nem lehet talalni a jatekban. Vagy a pl Tony elkezd dohanyozni. En csak iylen poen csalasokat szoktam alkalmazni.
"A háború először a remény, hogy utána jobb lesz; aztán az elvárás, hogy a másiknak rosszabb lesz; aztán az elégedettség, hogy tényleg nem lett jobb neki; s végül a meglepődés, hogy mindenkinek rosszabb lett."

#43 Felhasználó inaktív   Avium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 08. 12:08

Hat en nem is ertem tovabbra se a CS problemat. Amiota van a Valve Anti Cheat en nem is talalkoztam VAC-os szervereken cheaterekkel. Mindig tok jokat jatszom es sose vagyok elegedetlen mas jatekosokkal... Lehet mert tudok veszteni?...
Through war we will teach your heresy. 通过战争我们教会你异端 Through battle we will teach your frailty. 通过交锋我们教会你脆弱 Through death we will teach your fate. 通过死亡我们教会你命运

#44 Felhasználó inaktív   fojesz 

• Senior tag
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2005. 08. 08. 15:17

Mondjuk annyiban egyet értek Cheaterrel, hogy a prok nagyon idegesítők is tudnak lenni. Sokszor ok nélkül ugatják le a bénábbat, és mindig nekik áll feljebb. Szerencsére ilyen a CoD-ban ritkán fordul elő...Kép

#45 Felhasználó inaktív   Avium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 08. 15:56

Idézet

Mondjuk annyiban egyet értek Cheaterrel, hogy a prok nagyon idegesítők is tudnak lenni. Sokszor ok nélkül ugatják le a bénábbat, és mindig nekik áll feljebb. Szerencsére ilyen a CoD-ban ritkán fordul elő...Kép
Hat spec en ilyennel is csak magyar szerveren talalkoztam... Jo kis jellemzest ad a szokasainkrol...
Through war we will teach your heresy. 通过战争我们教会你异端 Through battle we will teach your frailty. 通过交锋我们教会你脆弱 Through death we will teach your fate. 通过死亡我们教会你命运

#46 Felhasználó inaktív   fojesz 

• Senior tag

Elküldve: 2005. 08. 08. 16:34

Hát egen... mi magyarok...Kép

#47 Felhasználó inaktív   krugman_ 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 08. 19. 11:48

Idézet

szerintem ne altalanositsal!!Oke?!?Ne magadbolindulj ki mindig van mas ember is.

#48 Felhasználó inaktív   Ca$h 

• Senior tag

Elküldve: 2005. 08. 19. 12:25

Idézet

Idézet

szerintem ne altalanositsal!!Oke?!?Ne magadbolindulj ki mindig van mas ember is.
Nem hiszem, hogy Fojesz magabol indult volna ki, kedves Zuppp kollega! Altalanositani meg sajnos kell, mert hosszu lenne most egy 10 millios listat irni arrol, hogy ki csítel es ki nem? Nem igaz? Kép
Kép

#49 Felhasználó inaktív   fojesz 

• Senior tag

Elküldve: 2005. 08. 19. 14:39

Idézet

Idézet

Idézet

Nem hiszem, hogy Fojesz magabol indult volna ki, kedves Zuppp kollega! Altalanositani meg sajnos kell, mert hosszu lenne most egy 10 millios listat irni arrol, hogy ki csítel es ki nem? Nem igaz? Kép
Ööö... nem Zup. :Đ

És Krugman egyáltalán nem magamból indultam ki, és ha ez Téged megsértett, akkor sry, nem akartam. De ha Te ezen felkapod a vizet, akkor lehet neked is vannak rossz tapasztalatiad evvel kapcsban, nemde? Kép

#50 Felhasználó inaktív   Man 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 06. 15:01

Nem értem mi a jó abban ha vki cheattel akaszt ki egy játékotKép, igaz én is használok de max. akkor ha már végigtoltam, elveszi a játékélményt, nem tudod milyen nehéz azt az embert kinyírni akit éppen kellKép, vagy milyen nehéz azt a házat felépíteni a stratégiaia játékban amire nagy szükség vanKép...

nem akarok senkit sem megsérteni de...Kép

#51 Felhasználó inaktív   VIII Satan 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 06. 15:56

Cheatek nem mindig rosszak! Vannak hasznos cheatek is, amik azokon segítenek, akik valami hiba miatt nem tudják megoldani a dolgot, vagy csak elment a kedvük, de még megnéznék, mi van azután a rész után..
ha más kárára megy a dolog, akkor cheat igazán... sztem
-== LORD VIII. SATAN ==- ( _ _ ) === === |EĐ==$*#=------------ - - - - . .\ \. . ./#""" + ' / \ / / \ \

#52 Felhasználó inaktív   Man 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 06. 18:42

Idézet

Cheatek nem mindig rosszak! Vannak hasznos cheatek is, amik azokon segítenek, akik valami hiba miatt nem tudják megoldani a dolgot, vagy csak elment a kedvük, de még megnéznék, mi van azután a rész után..
ez igaz,de én az olyan kódokra gondoltam amik nem épp ezért voltak kitalálvaKép(pl.:The Sims pénzkód<--még 5éves koromban használtam, de rájöttem h amúgy jobbKép),ilyen már velem is történtKép...Kép

#53 Felhasználó inaktív   fojesz 

• Senior tag

Elküldve: 2006. 01. 07. 12:08

Idézet

Ha vki vmilyen programhiba miatt nem tud továbbjutni egy játékban, arra is van megoldás - úgy hívják, hogy patch. Kép A cheat azoknak való, akiknak már tényleg semmi célja nincs a játékkal, így plö - ahogy te is írtad - elment tőle a kedvük.

#54 Felhasználó inaktív   Dragon92 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 28. 19:33

Idézet

Idézet

Ha vki vmilyen programhiba miatt nem tud továbbjutni egy játékban, arra is van megoldás - úgy hívják, hogy patch. Kép A cheat azoknak való, akiknak már tényleg semmi célja nincs a játékkal, így plö - ahogy te is írtad - elment tőle a kedvük.
Akkor azt mond meg mit csináljak HOMM 4 champion szinten kód nélkül?
Dragon forever Tévedni emberi dolog, de valamit igazán hatásosan elbaszni: ehhez már számítógép kell.

#55 Felhasználó inaktív   General Thomas 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 28. 22:36

Ez erős lesz előre szólok

hát te FULL HÜLYE vagy akkor ha ilyenketet írsz. sorry a nyíltságért de te nagy marha vagy ha ilyet leírsz , SZERINTED MINEK vannak fokozatok? a könnyeben a kezdők is eléjátszanak míg a nehezebben CSAK a jobbak tudnak játszani, és ha te Champion-on játszol akkar talán nem kódot kellene használni mivel akkor hova a nehézség? vagy ha túl gyeneg vag hozzá akkro ne játsz vele, jézusom ekkora baromságot már rég nem láttam
"Az élet szép, csak mindig jön valami és elszúrja" Myko Alto

"Did you know your phone is dead? Do you ever recharge the batteries?"
"They recharge? I just keep buying new phones."
House MD

#56 Felhasználó inaktív   Fantom333 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 10. 17:55

Máshova nem igazán tudtam irni a kérdésem.Miért nem lehet bevenni a Clive Barker's Undying-ot a kedvenc játékaim közé.Ilettve miért nincs a listán.O.K. 2001-es,de sztem nagyon jó.
Valaki?

"egy biztos az életben, a változás"

#57 Felhasználó inaktív   Domasi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 10. 19:50

Idézet

Máshova nem igazán tudtam irni a kérdésem.Miért nem lehet bevenni a Clive Barker's Undying-ot a kedvenc játékaim közé.Ilettve miért nincs a listán.O.K. 2001-es,de sztem nagyon jó.
Valaki?
azért mert itt nem írtak róla. és gondolom azért is mert a készítők nem ismerik.Kép
  Tsar bomba legyen velünk.

Lebegés a sötétségben.
Tudat a fergetegben. Halál a félelemben

#58 Felhasználó inaktív   General Thomas 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 10. 20:41

ismerik és van aki szereti is, csaka régebbi játékok nincsenek benne a listában, pontosabban azok amikről még nem volt hír és a régi játékokról már nincs mit írni.
"Az élet szép, csak mindig jön valami és elszúrja" Myko Alto

"Did you know your phone is dead? Do you ever recharge the batteries?"
"They recharge? I just keep buying new phones."
House MD

#59 Felhasználó inaktív   Fantom333 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 11. 19:25

Idézet

ismerik és van aki szereti is, csaka régebbi játékok nincsenek benne a listában, pontosabban azok amikről még nem volt hír és a régi játékokról már nincs mit írni.
Értem,köszönöm,Egyébként valaki esetleg tudna hasonlo game-t,mert ez még a mai viszonylatba is bejön/a hasonlo alatt a hangulatot,a mitikusságot és a Half-lifes gondolkodos lödözést értem/ szoval Clive Barker's Undying.

#60 Felhasználó inaktív   Fantom333 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 11. 19:38

Ja és az elöző üzi komolyan fontos lenne mert nagyon fekszik ez a stilus.Szoval ha valaki tud hasonló játékot a Clive Barker's Undying-hoz az jelezzen légyszi.KÖSZI! /Ha gondolja privátba,akkor tuti elolvasom.

:ĐKépKép

Téma megosztása:

• (5 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.