HWSW Informatikai Kerekasztal: Diablo 3 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (15 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Diablo 3

#261 Felhasználó inaktív   Aramisz93 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 07. 05. 13:02

Idézet

Idézet

A Diablo III sem fog rendelkezni LAN támogatással, már meg lett erősítve .Kép
Battle.net kell ismételten ha játszani akarunk.Kíváncsi leszek az mennyire hat ki majd az eladásokra, páran már panaszkodtak.
De a dio3-ból annyira nem is fog hiányozni, mint a Starcraftból. Kivették a lant egy olyan játékból, aminek az első részét máig a lan tartja életben. Ezt hogy találták ki? Persze a megújult battle.net lehet oylan jó lesz, hogy nem is fog hiányozni a LAN. Ebben azért nem vagyok biztos.

#262 Felhasználó inaktív   Skoroop 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2009. 07. 12. 17:58

[color= #ff6600" class="Apple-style-span]Valaki nem tudja mikor jelenik meg?[/color]

#263 Felhasználó inaktív   HomoLudens 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 07. 12. 18:08

Idézet

[color= #ff6600" class="Apple-style-span]Valaki nem tudja mikor jelenik meg?[/color]
senki.
gfdgsb432flodensjgfds
PSN ID : Ludens665

#264 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2009. 07. 17. 12:31

Hát azért én már egyre kevesebbet várok a diablo 3tól. Közel sem lesz ugyanaz az atmoszféra mint a 2ben. a grafika a wowra fog hasonlítani, a zenére meg már szavak sincsenek (nagyon elferdült a zenei ízlésük, mióta matt uelmen elhagyta a blizzardot) . Deckard Cain is jobban fog hasonlítani a Számkivetett-ben szereplő tom hanks és zsákos bilbo torzszülött gyerekére, mint az elöző részben levő karakterre.

#265 Felhasználó inaktív   rocador 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 08. 05. 23:39

Magyar nyelvű diablo III as blog indult , folyamatosan frissülő hírek , lore , játék . http://slyponimia.blogspot.com/
Ha érdekl nézd meg =)

#266 Felhasználó inaktív   Iwashi 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 08. 06. 08:15

Idézet

Idézet

Idézet

A Diablo III sem fog rendelkezni LAN támogatással, már meg lett erősítve .Kép
Battle.net kell ismételten ha játszani akarunk.Kíváncsi leszek az mennyire hat ki majd az eladásokra, páran már panaszkodtak.
De a dio3-ból annyira nem is fog hiányozni, mint a Starcraftból. Kivették a lant egy olyan játékból, aminek az első részét máig a lan tartja életben. Ezt hogy találták ki? Persze a megújult battle.net lehet oylan jó lesz, hogy nem is fog hiányozni a LAN. Ebben azért nem vagyok biztos.
Gondolom azért szedték ki a LANt, hogy még véletlenül se tudjon multizni az, aki lewarezolta...

#267 Felhasználó inaktív   megalonagyix 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 08. 15. 15:17

Juhuu.

Egy picit jobb kedvem lett. Kép

#268 Felhasználó inaktív   Dentis 360 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 08. 15. 15:20

Idézet

Juhuu.

Yeeeeeees!
Köszi ez nekem is jól jöttKép
Tegnap elő is vettük egy haverral a kettőt azt toltuk ezerrel!Mekkora egy játék!

http://card.mygamercard.net/nxe/HUN%20Doki.pngSteamCard

#269 Felhasználó inaktív   Harkat 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 08. 15. 17:03

Idézet

Juhuu.

Megtudhatom mi van a link alatt? Mert nekem nem hozza be semmi sehogyse. És nagyon kíváncsi vagyok mi az ami így feldobta a napod:)

#270 Felhasználó inaktív   megalonagyix 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 08. 15. 17:06

Idézet

Idézet

Juhuu.

Megtudhatom mi van a link alatt? Mert nekem nem hozza be semmi sehogyse. És nagyon kíváncsi vagyok mi az ami így feldobta a napod:)
Blizzard will show a playable demo version of Diablo 3 at gamescom 2009 in Cologne
Se több se kevesebb :Đ

#271 Felhasználó inaktív   Giga0509 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 08. 15. 17:06

Idézet

Idézet

Juhuu.

Játszható lesz a Gamescom-on a D3,ilyesmit vettem ki belőle :Đ egyébként nagyon király,kár h a mostani gépen nem fut el :) de a Diablo 2 az eszméletlen jó gamma :-D

szerk.:ja megelőztek Kép

S N A I L T I N E L
        @@@@               
      @@@@@           / """""
     @@@@@@       /           
      @@@@@        /           
____@@@@____/

#272 Felhasználó inaktív   megalonagyix 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 08. 15. 17:15

Idézet

Idézet

Idézet

Juhuu.

Játszható lesz a Gamescom-on a D3,ilyesmit vettem ki belőle :Đ egyébként nagyon király,kár h a mostani gépen nem fut el :) de a Diablo 2 az eszméletlen jó gamma :)

Szerintem nem lesz nagy gépigénye :-D Ha olyan lesz mint a 2, akkor max ramigényes lehet, ami párezer forint. Szerintem nem lesz vészes :)

#273 Felhasználó inaktív   Giga0509 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 08. 15. 17:20

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Juhuu.

Játszható lesz a Gamescom-on a D3,ilyesmit vettem ki belőle :Đ egyébként nagyon király,kár h a mostani gépen nem fut el :) de a Diablo 2 az eszméletlen jó gamma :)

Szerintem nem lesz nagy gépigénye :-D Ha olyan lesz mint a 2, akkor max ramigényes lehet, ami párezer forint. Szerintem nem lesz vészes :)
Nem,mert ez már olyan régi alaplap h semmi új nem megy bele,úgyhogy teljes gépcsere lesz :) de nem baj már 50k megvan :)

S N A I L T I N E L
        @@@@               
      @@@@@           / """""
     @@@@@@       /           
      @@@@@        /           
____@@@@____/

#274 Felhasználó inaktív   megalonagyix 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 08. 15. 17:22

Idézet

Idézet

Szerintem nem lesz nagy gépigénye :Đ Ha olyan lesz mint a 2, akkor max ramigényes lehet, ami párezer forint. Szerintem nem lesz vészes :-D
Nem,mert ez már olyan régi alaplap h semmi új nem megy bele,úgyhogy teljes gépcsere lesz :) de nem baj már 50k megvan :)
Akkor hajrá :) Mi is újra gyűjtünk, 100k-ból olyan felsőkategóriás pc-t néztünk hogy hú.. Persze csak azért 100k, mert édesapám ott dolgozik :)

#275 Felhasználó inaktív   Giga0509 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 08. 15. 17:27

Idézet

Idézet

Idézet

Szerintem nem lesz nagy gépigénye :Đ Ha olyan lesz mint a 2, akkor max ramigényes lehet, ami párezer forint. Szerintem nem lesz vészes :-D
Akkor hajrá :) Mi is újra gyűjtünk, 100k-ból olyan felsőkategóriás pc-t néztünk hogy hú.. Persze csak azért 100k, mert édesapukám ott dolgozik :)
Nekem is haverom apja olcsóbban szerzi a dolgokat :) videókártyán gondolkodok jelenleg,sztem Radeon 4870-es lesz.

Na de ne offoljuk szét a topicot :)

S N A I L T I N E L
        @@@@               
      @@@@@           / """""
     @@@@@@       /           
      @@@@@        /           
____@@@@____/

#276 Felhasználó inaktív   seci92 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 08. 20. 09:21

A Gamescom-on játszható formában is bemutatkozott a Diablo III, ennek köszönhetően máris itt vannak az első gameplay videók! A videók megtekintése után csak egy dolgot tudok mondani: akarom, MOST!Kép
1 2

#277 Felhasználó inaktív   Harkat 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 08. 20. 09:51

Idézet

A Gamescom-on játszható formában is bemutatkozott a Diablo III, ennek köszönhetően máris itt vannak az első gameplay videók! A videók megtekintése után csak egy dolgot tudok mondani: akarom, MOST!Kép
1 2
Nagyon szép. Csak ámulok milyen jó lett a környezet meg minden. Gyönyörű.
Meg ha jól sejtem ez egy Wizard volt épp. Viszont az ő skilljei nem tetszettek, egyik kifejezetten bénának tűnt.

#278 Felhasználó inaktív   Giga0509 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 08. 20. 10:46

Idézet

1 2
Ááááá istenem,kell kell kell kell kell kell most azonnal!! Kép ez vmi kib*szott jó,tök olyan mint a 2-ben a második pálya :Đ

S N A I L T I N E L
        @@@@               
      @@@@@           / """""
     @@@@@@       /           
      @@@@@        /           
____@@@@____/

#279 Felhasználó inaktív   seci92 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 08. 20. 10:48

Idézet

Idézet

1 2
Ááááá istenem,kell kell kell kell kell kell most azonnal!! Kép ez vmi kib*szott jó,tök olyan mint a 2-ben a második pálya :Đ
Bizony!Kép De imádom azt a játékot......Kép Számomra a valaha volt legjobb játékok között top.5! Remélem ez is hasonlóan tetszeni fog (mellesleg csak ezért a játékért fogok gépet fejleszteni).

#280 Felhasználó inaktív   Giga0509 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 08. 20. 10:51

Idézet

Idézet

Idézet

1 2
Bizony!Kép De imádom azt a játékot......Kép Számomra a valaha volt legjobb játékok között top.5! Remélem ez is hasonlóan tetszeni fog (mellesleg csak ezért a játékért fogok gépet fejleszteni).
LOL! nekem is a valaha volt legjobb játékaim között van,és én is gépet fejlesztek miatta Kép

szerk:most vettem észre jobb felső sarokban azt a kis térképet.Jó hogy az ott van,én a 2-ben mindig bekapcsolt térképpel mentem végig :-D

S N A I L T I N E L
        @@@@               
      @@@@@           / """""
     @@@@@@       /           
      @@@@@        /           
____@@@@____/

Téma megosztása:

• (15 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 12
  • 13