HWSW Informatikai Kerekasztal: Ki, melyik filmet várja a legjobban? - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (59 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 54
  • 55
  • 56
  • 57
  • 58
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Ki, melyik filmet várja a legjobban?

#1101 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2010. 03. 13. 21:22

Iron Man 2 és az összes többi Marvel filmet

#1102 Felhasználó inaktív   turha 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2010. 03. 13. 21:24

transformers 3
tévettem nem ps3-mat veszek hanem xbox360-anat.

ez nem elálmosítóan el lájtosító
amit el várok itthon amit megtáltosítok
mégmegbánod biztos az mit kertváros irtott
de ti egy tálbol isztok és ez felháborító
az én fogam nem a colgate herbal-tól csillog
szép ez a kis csaj egyszer pont rám kacsintott
fizetett is érte hidd el nem pár forintot
de ne zavarjál be engem momentán most szívok

#1103 Felhasználó inaktív   Drat 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2010. 03. 14. 01:27

Idézet

Iron Man 2 és az összes többi Marvel filmet
a Vasember 2-t én is várom, de a pókember reloadedből nem kérek
"There's room at the top they're telling you still
But first you must learn how to smile as you kill"

#1104 Felhasználó inaktív   Icabod 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 14. 09:32

Zombiland 2 és Batman 3
,,A halálod még nem bizonyítja, hogy éltél.''

#1105 Felhasználó inaktív   Thalim 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 14. 09:37

Az esetleges Dragon Age és Mass Effect filmeket.Mindenek elött pedig egy új Farkas Marvel filmet ,ö a kedvenc karim az X-menböl.Nagyon remélem hogy az önmagát filmrendezönek titulált Boll -t föbelövés és inkvizicios tortúra terhe mellet tartják távol tölük ha esetlegesen tervbe lennének véve.

#1106 Felhasználó inaktív   Gt17 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 15. 10:30

Ma lesz az HBO-n a Hős alakulat, én már nagyon várom !:Đ

#1107 Felhasználó inaktív   bete32 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 15. 10:33

Idézet

Én szintén. Már akkor tudtam, hogy baromi jó lesz amikor meghallottam, hogy az Elit alakulat készítői csinálják. Azt a sorazatot vagy ötször végignéztem.

(\_/)
(O.o)<--Ez egy gonosz nyúl!
(>< )o  Segíts a nyúlnak elfoglalni a világot úgy, hogy bemásolod az aláírásodba!

#1108 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2010. 03. 15. 10:41

Idézet

Sajnos nincs HBO-nk.... de majd holnap elcserélem valakikkel...ha értitek. Nem várom meg a DVD kiadását. S mégha szarszemétszar alak is vagyok most ezért, vállalom. Kép
Kép
Kép
Kép

#1109 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 03. 15. 11:04

Bocsi dante92, egyszerűen nem tudtam javítani..... de máshonnan kimásoltam:

1. RÉSZ
1941. december 7-én Japán hadüzenet nélkül megtámadja az Egyesült Államokat, a Pearl Harborban állomásozó amerikai flottát súlyos veszteség éri. Amerika belép a második világháborúba. John Basilone őrmester arra készül, hogy kihajóznak, és valahol a Csendes-óceánon bevetik őket a japánok ellen. A kezdő újságíró, Robert Leckie bevonul a haditengerészethez. Eugene Sledge-et szívrendellenessége miatt nem sorozzák be, barátja, Sidney Phillips viszont most indul a kiképzőtáborba. Pontosan nyolc hónappal Pearl Harbor után az első számú tengerészgyalogos hadosztály, Leckie-vel és Phillipsszel együtt, partraszáll Guadalcanal szigetén, és a stratégiai fontosságú légibázis védelmére és az elkerülhetetlen ellentámadásra készülnek.

PREMIER AZ HBO-N: MÁRCIUS 15. HÉTFŐ, 20:00
FELIRATOS PREMIER AZ HBO-N: MÁRCIUS 16. KEDD, 22:00
ISMÉTLÉS AZ HBO2-N: MÁRCIUS 15. HÉTFŐ, 22:00
ELÉRHETŐ AZ HBO DIGITALON: MÁRCIUS 15-TŐL ÁPRILIS 5-IG

2. RÉSZ
Guadalcanal szigete fontos az amerikai hadvezetés számára, elfoglalásával ugyanis megfelelő bázishoz jutnának a további támadáshoz. A szigeten azonban elkeseredett harcok bontakoznak ki... Basilone és a 7. tengerészgyalogos hadosztály Guadalcanal szigetére érkezik, velük erősítik meg a harcokban meggyengült első hadosztályt, melyben Leckie is harcol. Feladatuk az utánpótlás szempontjából kiemelkedően fontos repülőtér védelme. Basilone kulcsszerepet játszik az éjszakai japán támadás visszaverésében, ám a küzdelem nem múlik el nyomtalanul számára... A négy hónapig tartó harc után a kimerült első hadosztályt kivonják a szigetről.

PREMIER AZ HBO-N: MÁRCIUS 22. HÉTFŐ, 20:00
FELIRATOS PREMIER AZ HBO-N: MÁRCIUS 23. KEDD, 22:00
ISMÉTLÉS AZ HBO2-N: MÁRCIUS 22. HÉTFŐ, 22:00
ELÉRHETŐ AZ HBO DIGITALON: MÁRCIUS 22-TŐL ÁPRILIS 12-IG

3. RÉSZ
A négy hónapos guadalcanali megpróbáltatás után a fizikailag és lelkileg legyengült Leckie, Basilone és a bajtársaik az ausztráliai Melbourne-ben pihenik ki fáradalmaikat. A lakosság üdvrivalgással fogadja őket, és Ausztrália megmentőiként tekintenek rájuk. Míg társai szórakoznak, Leckie egy ausztrál nővel és görög származású családjával kerül szorosabb kapcsolatba. Eközben Basilone bátorságáért megkapja a legmagasabb katonai kitüntetést, a Kongresszusi Érdemérmet. Az őrmestert felkérik, hogy térjen vissza Amerikába, és jelenlétével támogassa az amerikai háborús kötvények eladását.

PREMIER AZ HBO-N: MÁRCIUS 29. HÉTFŐ, 20:00
FELIRATOS PREMIER AZ HBO-N: MÁRCIUS 30. KEDD, 22:00
ISMÉTLÉS AZ HBO2-N: MÁRCIUS 29. HÉTFŐ, 22:00
ELÉRHETŐ AZ HBO DIGITALON: MÁRCIUS 29-TŐL ÁPRILIS 19-IG

4. RÉSZ
Sledge álma valóra válik, besorozzák a tengerészgyalogosokhoz. Az Elliott Táborban készítik fel őt és társait a harcra. Az első számú tengerészgyalogos hadosztályt a japán megszállás alatt lévő Új-Britannia szigetén, Cape Gloucesternél vetik be. Leckie-nek és bajtársainak nemcsak a végsőkig kitartó japánokkal, hanem egy még fenyegetőbb ellenféllel, a dzsungellel is meg kell küzdeniük. Túlélve Gloucestert és az Isten háta mögötti Pavuvu szigetén folyó harcokat, Leckie-n a háború fizikai és mentális hatásai kezdenek megmutatkozni. A közeli Banikára küldik kórházba, pszichiátriai megfigyelésre.

PREMIER AZ HBO-N: ÁPRILIS 5. HÉTFŐ, 20:00
FELIRATOS PREMIER AZ HBO-N: ÁPRILIS 6. KEDD, 22:00
ISMÉTLÉS AZ HBO2-N: ÁPRILIS 5. HÉTFŐ, 22:00
ELÉRHETŐ AZ HBO DIGITALON: ÁPRILIS 5-TŐL ÁPRILIS 26-IG

5. RÉSZ
Basilone egyre nagyobb hírnévre tesz szert, ahogy az országot járja a háborús kötvények népszerűsítése érdekében. Az 5. tengerészgyalogos hadosztály tagjaként Sledge Pavuvu szigetén újra találkozik az első számú tengerészgyalogos hadosztálynál szolgáló barátaival, Phillipsszel és Leckie-vel. Az első hadosztályt a Palau szigetországhoz tartozó Peleliu szigeténél vetik be, hogy elfoglalják az ottani légibázist. A partraszállás során Sledge először kap ízelítőt a japánok elleni küzdelemből. A helyzet nem egyszerű, a japánok ugyanis a sziget terepadottságait kihasználva erős ellenállást fejtenek ki.

PREMIER AZ HBO-N: ÁPRILIS 12. HÉTFŐ, 20:00
FELIRATOS PREMIER AZ HBO-N: ÁPRILIS 13. KEDD, 22:00
ISMÉTLÉS AZ HBO2-N: ÁPRILIS 12. HÉTFŐ, 22:00
ELÉRHETŐ AZ HBO DIGITALON: ÁPRILIS 12-TŐL MÁJUS 3-IG

6. RÉSZ
A négynaposra tervezett hadjárat megfeneklik Peleliu szigetén. A japánok szívósan védik a jól fedett állásaikat, miközben meglepetésszerű ellentámadásokat indítanak. Sledge, Leckie és a többi tengerészgyalogos nem csak a szívós japánokkal küzd, a fojtogató hőség és az ivóvíz hiánya is nehezíti a támadók dolgát a Peleliu légibázis elfoglalásában. Az amerikaiak súlyos veszteségeket szenvednek, a sebesültek között van Leckie is. Fegyvertársaival együtt elszállítják a szigetről. Sledge szemtanúja a sokkoló igazságnak, mire nem képes az ember a túlélés érdekében, hogy azután másnap folytassa a harcot.

PREMIER AZ HBO-N: ÁPRILIS 19. HÉTFŐ, 20:00
FELIRATOS PREMIER AZ HBO-N: ÁPRILIS 20. KEDD, 22:00
ISMÉTLÉS AZ HBO2-N: ÁPRILIS 19. HÉTFŐ, 22:00
ELÉRHETŐ AZ HBO DIGITALON: ÁPRILIS 19-TŐL MÁJUS 10-IG

7. RÉSZ
Tovább folytatódik a Holtpont-hadművelet, melynek célja Peleliu elfoglalása. A tengerészgyalogosoknak minden egyes négyzetméterért meg kell küzdeniük, miközben az ellenség eltökélt szándéka, hogy az utolsó emberig kitart. Sledge-et megviseli az egyik nagyra becsült vezetőjük halála, csakúgy, mint a mindkét oldalon tapasztalható, elképzelhetetlen barbárság. A katona a lelki összeomlás határán áll. A csata végül majdnem két hónapig tart, és bár küldetésüket teljesítik, az amerikaiak súlyos veszteségeket szenvednek. A tengerészgyalogosok visszatérnek Pavavura, de Peleliu után már semmi sem olyan, mint régen.

PREMIER AZ HBO-N: ÁPRILIS 26. HÉTFŐ, 20:00
FELIRATOS PREMIER AZ HBO-N: ÁPRILIS 27. KEDD, 22:00
ISMÉTLÉS AZ HBO2-N: ÁPRILIS 26. HÉTFŐ, 22:00
ELÉRHETŐ AZ HBO DIGITALON: ÁPRILIS 26-TÓL MÁJUS 17-IG

8. RÉSZ
Basilone-nak elege van a háborús kötvényekkel való kampányolásból. Meggyőzi feletteseit, hogy engedjék meg neki, hogy részt vegyen a bevetésre készülő egységek kiképzésében. A Pendleton Táborba helyezik, ahol mindent elsöprő románcba bonyolódik a kezdetben vonakodó katonanővel, Lena Riggivel. Jól tudják, hogy nincs túl sok idejük, hiszen Basilone hamarosan visszatér az egységéhez. A tengerészgyalogosok támadási célpontja ezúttal a stratégiai fontosságú Iwo Dzsima szigete. Elfoglalásával megnyílik az út Japán felé.

PREMIER AZ HBO-N: MÁJUS 3. HÉTFŐ, 20:00
FELIRATOS PREMIER AZ HBO-N: MÁJUS 4. KEDD, 22:00
ISMÉTLÉS AZ HBO2-N: MÁJUS 3. HÉTFŐ, 22:00
ELÉRHETŐ AZ HBO DIGITALON: MÁJUS 3-TÓL MÁJUS 17-IG

9. RÉSZ
Az első számú tengerészgyalogos hadosztály több mint egy hónapig harcolt Okinawa szigetén. Ezután Sledge és egysége azt a parancsot kapják, hogy segítsenek az egyik szárazföldi hadosztálynak, amely a sziget legerősebben védett japán állását próbálja bevenni – eddig eredménytelenül. Az embertelen körülmények és a japán civilek tömeges jelenléte miatti erkölcsi aggályok hatalmas lelki terhet jelentenek a katonák számára. Az öldöklő küzdelem Sledge – és tengerészgyalogos társai – fizikai és a lelki tűrőképességének határait feszegeti.

PREMIER AZ HBO-N: MÁJUS 10. HÉTFŐ, 20:00
FELIRATOS PREMIER AZ HBO-N: MÁJUS 11. KEDD, 22:00
ISMÉTLÉS AZ HBO2-N: MÁJUS 10. HÉTFŐ, 22:00
ELÉRHETŐ AZ HBO DIGITALON: MÁJUS 10-TŐL MÁJUS 17-IG

10. RÉSZ
A japán fegyverletétel után Leckie, felépülve sebesüléséből, elhagyja a katonai kórházat és hazatér. Sledge is úton van Alabamába, hogy újra a családja körében legyen, és találkozzon a régi barátjával, Sid Phillipsszel. Lena ellátogat Basilone otthonába, ahol megható találkozásban van része a férfi családjával. Leckie gyorsan megszokja a háború utáni életet, folytatja a régi munkáját, és új kapcsolatba kezd. Ám ami Sledge-et illeti, a férfi maga sem tudja, hogyan élhette túl látszólag sértetlenül a háborút. Neki több időre lesz szüksége, hogy feldolgozza a hadszíntéren történteket.

PREMIER AZ HBO-N: MÁJUS 17. HÉTFŐ, 20:00
FELIRATOS PREMIER AZ HBO-N: MÁJUS 18. KEDD, 22:00
ISMÉTLÉS AZ HBO2-N: MÁJUS 17. HÉTFŐ, 22:00
ELÉRHETŐ AZ HBO DIGITALON: MÁJUS 17-TŐL

Kép
Kép
Kép

#1110 Felhasználó inaktív   Bumbi_King 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 06. 10:08

a g.i. joe a kobra árnyéka 2-t (mert ugye nem ugy lettt vége mintha nem lenne folytatása)
ASSASSIN'S CREED 2 FOREVER!!!
Nothing is true, evrithing is permitted. -- Hasan Sabbah
Our life is made by the death of others. -- Leonardo Da Vinci

#1111 Felhasználó inaktív   Capo 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 06. 11:03

Iron Man 2, Transformers 3, és a Titan War
ha el múltál 18,szeretsz pókerezni,és egy kis "zseton" is jól jönne,katt
Kép

#1112 Felhasználó inaktív   K2 The Highest 

• Őstag

Elküldve: 2010. 04. 06. 11:17

Riddick 3

MINDENNÉL JOBBAN!!!
RiG:
Mobo: ASUS P5KPL-AM-In-Roem-Si
CPU: Core 2 Quad Q9550 Stock 2.8Ghz 12Mb cache 1333MhZ
VGA: Gigabyte GTX550Ti Oc 1GB GDDR5 + ASUS GTX 260 [Just in Case]
RAM: Kinston 4GB DDR2 800MhZ
HDD: 2TB Samsung & 250GB Maxtor

Kép

#1113 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2010. 04. 06. 11:20

IronMan 2 és talán ( bár tudom hogy úgy is calódás lesz ) Prince of Persia... am csak szerintem keveredett a játék 3 résza filmben? Pl. az a láncos karakter a 3-ban volt, a sötét herceg is, de a tőrt az 1-ben találta meg... FAIL szagot érzek...

#1114 Felhasználó inaktív   Capo 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 06. 11:53

Idézet

IronMan 2 és talán ( bár tudom hogy úgy is calódás lesz ) Prince of Persia... am csak szerintem keveredett a játék 3 résza filmben? Pl. az a láncos karakter a 3-ban volt, a sötét herceg is, de a tőrt az 1-ben találta meg... FAIL szagot érzek...
Iron Man 2 csalódás lesz? biztos jó filmről beszélsz?itt egy kis segítségKép
Kép

#1115 Felhasználó inaktív   K2 The Highest 

• Őstag

Elküldve: 2010. 04. 06. 11:58

Idézet

Idézet

Szövegértelmezés powaa:)
RiG:
Mobo: ASUS P5KPL-AM-In-Roem-Si
CPU: Core 2 Quad Q9550 Stock 2.8Ghz 12Mb cache 1333MhZ
VGA: Gigabyte GTX550Ti Oc 1GB GDDR5 + ASUS GTX 260 [Just in Case]
RAM: Kinston 4GB DDR2 800MhZ
HDD: 2TB Samsung & 250GB Maxtor

Kép

#1116 Felhasználó inaktív   Capo 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 06. 12:03

Idézet

Idézet

Idézet

Szövegértelmezés powaa:)
óóó je valóban ott a pont K2, és bocs így utolagosan isKép
Kép

#1117 Felhasználó inaktív   Nesquik 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 04. 06. 12:59

Idézet

Riddick 3

MINDENNÉL JOBBAN!!!
Erről lehet valahol Trailert nézni vagy valami infot? Mert én nem találok semmit mégis várjátok Kép

#1118 Felhasználó inaktív   Kreeg 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 10. 18:34

Sziasztok!a bosszú angyalai! róla: vissza térnek a marvel hösök mint iron man thor és a nagy kedvenc american captain meg még 1 pár, de am még nem néztem meg a pop moviet vártam meg a elit meg a villám tolvajt de most: a bosszú angyalai :Đ:D
http://www.xfire.com/profile/

mindig jobbat soha ne roszabat !

#1119 Felhasználó inaktív   SLi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 10. 18:37

Idézet

Sziasztok! a bosszú angyalai! róla: vissza térnek a marvel hösök mint iron man thor és a nagy kedvenc american captain meg még 1 pár, de am még nem néztem meg a pop moviet vártam meg a elit meg a villám tolvajt de most: a bosszú angyalai :-D:D
american captain?:Đ ő nekem is nagy kedvencem...
Victoria Concordia Crescit
http://www.last.fm/user/faszomatazt
"Nem hallgatok Aurórát, mert bassza az aurámat"
én ráébresztelek arra, hogy mit sem ér a bagázsod
ha este haza térve látod, hogy felkúrva a lakásod
én ebbe nőttem fel, de azt hittem hogy tiszta

#1120 Felhasználó inaktív   Ragnarök 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 06. 10. 18:48

Idézet

Idézet

Sziasztok! a bosszú angyalai! róla: vissza térnek a marvel hösök mint iron man thor és a nagy kedvenc american captain meg még 1 pár, de am még nem néztem meg a pop moviet vártam meg a elit meg a villám tolvajt de most: a bosszú angyalai :-D:D
american captain?:Đ ő nekem is nagy kedvencem...
Nem inkább Captain America? Kép

Téma megosztása:

• (59 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 54
  • 55
  • 56
  • 57
  • 58
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.