Ki, melyik filmet várja a legjobban?
Elküldve: 2004. 04. 12. 09:31
Jaja megtárgyaltuk...Konkrétan miről is szól??
...when you look long into an abyss, the abyss also looks into you
Friedrich Nietzsche

Elküldve: 2004. 04. 12. 14:05
Tavaly megjelent egy igen kellemes szamurájfilm, amelyben a Last sword is Drawn véreskezű, gazdag kardvívója Koichi Sato játssza a legendás, japán történelmi figurát, Jagyu Jubei-t. A film sztorijáról semmit nem szabad elmondani, mert annyira tömör és izgalmas, hogy bármilyen kis poén lelövése karcolást ejt e remekmű kristálycsillogású felületén. Aki szereti a SÖTÉT, gonoszkás filmeket meg a temérdek szuper számítógépes effektet, az borzongással telve élvezheti a Samurai Resurrection savas-borsos, nehéz aromáját. Minden tekintetben kiváló a film! Nem lassul be sehol a cselekmény. Szórakoztatóak a párbeszédek. Festményszerű, művészi beállítások tömkelege kápráztat el minket. Igényes, kellemes alkotást hívott e világra Hideyuki Hirayama rendező, amelyet mindenképpen érdemes beszerezni.
Eredeti címe: Makai Tensho - Reincarnation of Evil
Forrás: HardWired
/Elég szépen berakta, így képestül, mindenestül...na mind1.
Only human!
Elküldve: 2004. 04. 12. 16:25
most beleneztem a passioba es hat a keresztrefeszites utani reszt mutattak, mikor a hollo ott repdesett korulottunk.
kicsit veres.
mind1 milyen minosegu, de ezt a 2 cdset leszedem, anniyra kivancsi vagyok ra.
kicsit veres.
mind1 milyen minosegu, de ezt a 2 cdset leszedem, anniyra kivancsi vagyok ra.

"Olyan csúnya vagyok, hogy a kurva is azt mondja, fáj a fejem."
Elküldve: 2004. 04. 12. 16:34
[quote]
Tavaly megjelent egy igen kellemes szamurájfilm, amelyben a Last sword is Drawn véreskezű, gazdag kardvívója Koichi Sato játssza a legendás, japán történelmi figurát, Jagyu Jubei-t. A film sztorijáról semmit nem szabad elmondani, mert annyira tömör és izgalmas, hogy bármilyen kis poén lelövése karcolást ejt e remekmű kristálycsillogású felületén. Aki szereti a SÖTÉT, gonoszkás filmeket meg a temérdek szuper számítógépes effektet, az borzongással telve élvezheti a Samurai Resurrection savas-borsos, nehéz aromáját. Minden tekintetben kiváló a film! Nem lassul be sehol a cselekmény. Szórakoztatóak a párbeszédek. Festményszerű, művészi beállítások tömkelege kápráztat el minket. Igényes, kellemes alkotást hívott e világra Hideyuki Hirayama rendező, amelyet mindenképpen érdemes beszerezni.
Eredeti címe: Makai Tensho - Reincarnation of Evil
Forrás: HardWired
/Elég szépen berakta, így képestül, mindenestül...na mind1.
Friedrich Nietzsche

Elküldve: 2004. 04. 14. 22:13
Idézet
A filmet meg csakis szülői engedéllyel tekintheted meg Kukac

anyum is meg akarja nezni.
"Olyan csúnya vagyok, hogy a kurva is azt mondja, fáj a fejem."
Elküldve: 2004. 05. 17. 12:48
az általam oly sokat emlegetett Hidalgo trailere immáron a hazai mozikban is feltűnt.
már nem kell sokat várni rá

Elküldve: 2004. 05. 17. 13:07
Nem tudom, hogy feltűnt-e vkinek, de a topic címéből hiányzik egy betű. A "melyik" szóból kimaradt egy "l" betű. Vagy direkt van ez így?

Elküldve: 2004. 05. 19. 00:28
Myko figyelmébe ajánlom a következőt (ha még esetleg nem látta volna ): Ocean's Twelve teaser trailer

Elküldve: 2004. 05. 19. 12:07
Máj Dír Bedgáj!
Hogyaviharbaneláttam volna? Mndent olvasok és nézek, ami ezzel kapocsolatos! Annyira várom ezt a filmet kb, mint a Half-Life 2-t! ISSSSSZONYATOOSAAAAN!
Mondjuk amíg nem jön, addig eltengődők a The Whole 10 Yards című alkotással, ami a Bérgyilkos a szomszédomban c. film folytatása, meg hát a Spiderman második része, a Shrek 2 is érdkelne
Elküldve: 2004. 05. 19. 13:35
Ebből az Pókica meg a Shrek 2 érdekel...mikor lesznek láthatóak??A neten:DDD
Friedrich Nietzsche

Elküldve: 2004. 05. 19. 15:50
Na mi? Beraktam korreekten a forrást, meg minden, mi vele a baj?
Sztori? Akkor mégsem olvastad el a cikket...ajánlom figyelmedbe ezt a mondatot:
"A film sztorijáról semmit nem szabad elmondani, mert annyira tömör és izgalmas, hogy bármilyen kis poén lelövése karcolást ejt e remekmű kristálycsillogású felületén"
Only human!
Elküldve: 2004. 05. 19. 16:47
Európai bemutatója Cannes-ban volt és olyan mértékű idegbetegség fogott el, hogy az csak na! AZONNAL SZEREZZEN VALAKI EGY DVD-RIP-ET vagy egy FULL DVD-t belőle!

Elküldve: 2004. 05. 19. 16:56
Eszerint még csak holnap lesz a bemutató. tehát még semmi nincs veszve, valakinek nincs egy jó last minute jegye?
Ja, meg kéne belépő is...
Only human!
Elküldve: 2004. 05. 19. 17:04
Apropó most nézegetem, és van itt egy cím:
Distribution : U.I.P. - 1 rue Meyerbeer - 75009 Paris - FRANCE T : 33 (0)1 40 07 38 40 - F : 33 (0)1 40 07 38 39 camille_trumer@uip.com
Mi lenne, ha írnánk az arcnak egy emilt, hogy miújság a filmmel, és hogy jön-e kishazánkba? Ennél illetékesebb arcot keresve sem találhatunk. NA
Ja, és úgy látom a JúÁJPí filz terjeszti...az itthoni leányvállalatának a DunaFilmznek is lepasszolhatna egy két kópiát...
Only human!
Elküldve: 2004. 05. 19. 17:19
Azt szerintem nyugodtan felecsd el, hogy itthon moziban leadják, de szerintem még a DVD megjelenés is eléggé kétséges... bááár... ha a Cowboy Bebop és a Grave of the Fireflies megjelent, akkor ez miért ne?
Elküldve: 2004. 05. 19. 17:23
A mű első része is megjelent nálunk, ne felejtsd! Lehet is rendelni, most akciós, bár még így sem olcsóság...

Only human!
Elküldve: 2004. 05. 19. 18:58
Te miről beszél BJ???Ezt nem értem most:)
Friedrich Nietzsche

Elküldve: 2004. 05. 19. 19:24
A titok az előzmények elolvasásában rejlik...ajánlom a 184. üzidet. Arra reagáltam én a 192 elején. Mi nem okés?

Only human!
Elküldve: 2004. 05. 19. 20:15
nahát ezt lehet kapni nálunk? viszont az durva, hogy ez így akciós...
updt: most látom, ráadásul R1es a régiókódja!!