Ki, melyik filmet várja a legjobban?
Elküldve: 2005. 08. 20. 17:11
Elküldve: 2005. 08. 20. 18:02
Idézet
Clint Eastwood rendezi az új Ryan közlegényt
reméljük lesz olyan jó. vagy mégjobb.
reméljük lesz olyan jó. vagy mégjobb.
Elküldve: 2005. 08. 20. 19:03
The Grudge 2
| Through war we will teach your heresy. 通过战争我们教会你异端 Through battle we will teach your frailty. 通过交锋我们教会你脆弱 Through death we will teach your fate. 通过死亡我们教会你命运 | ![]() |
Elküldve: 2005. 08. 21. 08:08
Az új supermant, batman begins 2, fantastic four 2 (már ha lesz egyáltalán...), spiderman 3... 
Elküldve: 2005. 09. 11. 11:21
A szallito 2
Az elso resz remek hangulattal es jo ki tortenettel rendelkezett. Kivancsi vagyok mit hoz a masodik resz. De kicsit attol felek, hogy nem lesz mar ugyan az, hiszen fohosunk atkoltozott Miami-ba. De ami a legrosszabb, hogy mar nem sak franciak keszitik. Sajnos amerikai-francia lesz a film es termeszetesen jo amerikai szoksahoz hiven kerul bele halalos virus, terroristak valamint latin amerikai drogbaro. Kicsit idegesit mar ez a dolog, hogy jo kis europai filmbol mindig krealjak a szart...
Az elso resz remek hangulattal es jo ki tortenettel rendelkezett. Kivancsi vagyok mit hoz a masodik resz. De kicsit attol felek, hogy nem lesz mar ugyan az, hiszen fohosunk atkoltozott Miami-ba. De ami a legrosszabb, hogy mar nem sak franciak keszitik. Sajnos amerikai-francia lesz a film es termeszetesen jo amerikai szoksahoz hiven kerul bele halalos virus, terroristak valamint latin amerikai drogbaro. Kicsit idegesit mar ez a dolog, hogy jo kis europai filmbol mindig krealjak a szart...
"A háború először a remény, hogy utána jobb lesz; aztán az elvárás, hogy a másiknak rosszabb lesz; aztán az elégedettség, hogy tényleg nem lett jobb neki; s végül a meglepődés, hogy mindenkinek rosszabb lett."
Elküldve: 2005. 09. 11. 11:44
Idézet
Kiváncsi vagyok lesz-e Horrorra Akadva 4.
#568 Guest__*
Elküldve: 2005. 09. 11. 11:57
Idézet
Idézet
Kiváncsi vagyok lesz-e Horrorra Akadva 4.
Elküldve: 2005. 09. 11. 15:55
Idézet
A szallito 2
Elküldve: 2005. 09. 11. 15:58
Hmmm.... Talán a Chronicles of Narina-t. Igen szépen megcsinálták a téli világot. De kíváncsian várom V for Vendettát és a Doomot is.
Gaming is beliving...
Elküldve: 2005. 09. 11. 17:36
Idézet
ráadásul nem BMWje lesz!!! Audi-t fog vezetni...
Hirtelen nem ugrik be, hogy lattam-e mar audit amerikai filmben. De azert az is tud szep es elegans lenni. De akkor is... Eddig se kedveltem az usa-t, es ugy nez ki nem is fogom megszeretni.
"A háború először a remény, hogy utána jobb lesz; aztán az elvárás, hogy a másiknak rosszabb lesz; aztán az elégedettség, hogy tényleg nem lett jobb neki; s végül a meglepődés, hogy mindenkinek rosszabb lett."
Elküldve: 2005. 09. 11. 18:25
Idézet
Idézet
ráadásul nem BMWje lesz!!! Audi-t fog vezetni...
Hirtelen nem ugrik be, hogy lattam-e mar audit amerikai filmben. De azert az is tud szep es elegans lenni. De akkor is... Eddig se kedveltem az usa-t, es ugy nez ki nem is fogom megszeretni.
Gaming is beliving...
Elküldve: 2005. 09. 11. 18:27
Idézet
Ha láttad tegnap a Fahrenheit 9/11-et, akkor szerintem nem ez az egyetlen okod az utálatára. 
Elküldve: 2005. 09. 11. 18:31
Idézet
Idézet
Ha láttad tegnap a Fahrenheit 9/11-et, akkor szerintem nem ez az egyetlen okod az utálatára. 
De, 22:35-kor. A legjobb film erről a témáról, melyet eddig láttam. Michael Moore a király, ez biztos.
Gaming is beliving...
Elküldve: 2005. 09. 11. 18:34
Idézet
De, 22:35-kor. A legjobb film erről a témáról, melyet eddig láttam. Michael Moore a király, ez biztos.
Elküldve: 2005. 09. 11. 18:51
Idézet
Viszont kivancsi leszek a holnapi filmre is. 9/11 utan vagy valami ilyesmi a cime. Azt meg nem lattam.
Elküldve: 2005. 09. 22. 15:00
http://index.hu/kult...kkek/ritch0921/
ez egy kicsit elkeserít... persze megnézem, de azt hittem ez lesz Ritchie "nagy visszatérése", ami a kritikusoknak is tetszik majd...
ez egy kicsit elkeserít... persze megnézem, de azt hittem ez lesz Ritchie "nagy visszatérése", ami a kritikusoknak is tetszik majd...
Elküldve: 2005. 09. 22. 21:56
Nekem nagyon bejönnek a japán beütésű horrorfilmek, ezért is várom nagyon a Sötét víz című japán produkció holywood-i remakejét.
http://darkwater.movies.go.com/
http://darkwater.movies.go.com/

Súgó
A téma zárva.