HWSW Informatikai Kerekasztal: Ki, melyik filmet várja a legjobban? - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (59 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 39
  • 40
  • 41
  • 42
  • 43
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Ki, melyik filmet várja a legjobban?

#801 Felhasználó inaktív   wildláma 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 05. 16. 13:36

Indiana Jones
Kép

#802 Felhasználó inaktív   Tocsek 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2008. 05. 16. 13:44

matrix 4, transformers 2, resident evil 4, kb enyit :Đ
Cigány a bírónál: de bíró úr, nem sok az az 5 év???-Mondom KÖTÉL!!!

#803 Felhasználó inaktív   felegyi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 16. 15:53

Mátrix 4? Sztem téves az infó mivel trillogia készült belőle, ezért már nem lehetne 4.rész! (Énis örülnék neki...)

Éna GOW-ot várom filmben, de annál is jobban várom a Dragon Ball filmet! Sajnos 2009 Április 4.-e még messze van! Van ahol Március 14.-ét írnak de az a 1 hónap...

"Believe the lie" - The X-files

Kérlek nézd meg ezt ---> http://petitionspot....ions/jericho2  és szavazz, hogy Barker mester mihamarabb nekilásson a Jericho 2-nek!

#804 Felhasználó inaktív   kasy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 16. 16:32

Sőt, a DB film idei megjelenésnek indult, én az augusztusi premiert hallottam "biztosra". Mátrix 4 soha, semilyen körülmények között nem lesz (bár mint fan nemtom biztosra, hogy ez jó vagy rossz). Watchowskyék ha megborulnak akkor is max egy spin-offot készítenek. Nemsokára jön az új filmjük. A turbo racer vagy mifene (valami matchboxos téma).

#805 Felhasználó inaktív   JetMaster 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 16. 16:34

Narnia 2 , Prince of Persia 1 (*)Kép

www.renegadesquadron.mlap.hu  <--- új hír GAMEKAPOCS ról ! SZánalom a köbön! terrorista visszaélés  néhány szó róla, és feltűnteve
a író:Daks
pártolója:Glek
szót említek GK drágaságáról h milyen drágák a játékok!NEM SZABAD ITT VENNI re,élem jó útra térítettelek benneteket:D

#806 Felhasználó inaktív   kasy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 16. 16:44

Igaz, a Prince of Persia. Michael Bay rendezi, Jerry Bruckheimer produceri munkája. Ez a két név számomra biztosíték arra, hogy tuti film lesz. Bár nem holnap lesz a premier, megy a húza-vona a Bad Boys 3, a G.I. Joe és a Transformers 2 kapcsán is. Az is előferdülhet, hogy mind a 3 filmet meg kell várnunk addig (ami annyira azért nem gasKép)

#807 Felhasználó inaktív   Harkat 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 16. 17:59

Én is várom ezeket miket itt felsoroltok, de még nagyon messze vanak.
Viszont ami már nincs messze ugyhallom X-akták 2, az is jólehet.

#808 Felhasználó inaktív   JetMaster 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 16. 18:27

Idézet

Igaz, a Prince of Persia. Michael Bay rendezi, Jerry Bruckheimer produceri munkája. Ez a két név számomra biztosíték arra, hogy tuti film lesz. Bár nem holnap lesz a premier, megy a húza-vona a Bad Boys 3, a G.I. Joe és a Transformers 2 kapcsán is. Az is előferdülhet, hogy mind a 3 filmet meg kell várnunk addig (ami annyira azért nem gasKép)
Prince of Persia 2009 elején lesz(sajnos olyan későn)Kép

www.renegadesquadron.mlap.hu  <--- új hír GAMEKAPOCS ról ! SZánalom a köbön! terrorista visszaélés  néhány szó róla, és feltűnteve
a író:Daks
pártolója:Glek
szót említek GK drágaságáról h milyen drágák a játékok!NEM SZABAD ITT VENNI re,élem jó útra térítettelek benneteket:D

#809 Felhasználó inaktív   torppapa5 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 16. 18:39

Idézet

Idézet

A PoP filmet meg a Narnia 2-őt én is megnézem. A PoP-ban ki alakítja majd a Herceget? A Sands of Time történetét dolgozza fel? Ha igen akkor mégjobban várom.

#810 Felhasználó inaktív   Halfer 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 16. 18:44

Idézet

Idézet

Idézet

A PoP filmet meg a Narnia 2-őt én is megnézem. A PoP-ban ki alakítja majd a Herceget? A Sands of Time történetét dolgozza fel? Ha igen akkor mégjobban várom.
Nem tudni, hogy mennyire lehet hinni így előre az imdb-nek, de Jake Gyllenhaal-t írja Hercegnek. Persze ott is van, hogy csak pletyka szinten, de én esküdni mernék hogy nem ő lesz. Valamint igen, a Sands of Time-ot dolgozza fel, de szerintem amilyen messze van, még ez sem 100%. Link

#811 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2008. 05. 16. 20:08

Én is a POP-ot bár így a Hitman után elég kételyes érzéseim vannak de fő a:POZITÍV GONDOLKODÁS:)

#812 Felhasználó inaktív   kasy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 17. 00:47

Idézet

Én is a POP-ot bár így a Hitman után elég kételyes érzéseim vannak de fő a:POZITÍV GONDOLKODÁS:)
Írtam, Michael Bay - Jerry Bruckheimer! Keress rájuk, nézd meg a filmográfiájukat és nem lesz kétely! Kép

#813 Felhasználó inaktív   ddek 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 05. 17. 09:00

2009 nyarán mutatják be a mozikba.

#814 Felhasználó inaktív   felegyi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 17. 09:07

POP-on kívül még van egy jó film amit várok: Punisher 2. Az első része nagyon good lett, remélem nem szúrják el! Valaki tudja a megjelenést?

"Believe the lie" - The X-files

Kérlek nézd meg ezt ---> http://petitionspot....ions/jericho2  és szavazz, hogy Barker mester mihamarabb nekilásson a Jericho 2-nek!

#815 Felhasználó inaktív   kasy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 18. 10:07

Idézet

POP-on kívül még van egy jó film amit várok: Punisher 2. Az első része nagyon good lett, remélem nem szúrják el! Valaki tudja a megjelenést?

Én azt is el tudom képzelni, hogy lefújják a P2-t. 2007-re (!) ígérték, ám sok gond volt vele. A Lionsgate sokkal akciódúsabb, látványosabb filmet akart az első rész nem túl nagy sikerei után. Azonban a feladat nem könnyű, mert ezt úgy kell megoldaniuk a készítőknek, hogy ugyanannyi lovét adnak mint az 1 részre. Valamint a sztori körül is sok volt a tanácstalanság.

Poén, nézz utána egy 1989-es filmnetk. Dolph Lungren (vagy hogy kell írni) főszereplésével A bűntető. Szintén a megtorló adaptációjaKépKép

#816 Guest__*

Elküldve: 2008. 05. 18. 10:09

Nehogymár.....

#817 Felhasználó inaktív   Stack 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 18. 10:22

Én Hobbit-ot várom a legjobban, de az még lagalább 2-3 évKép
I am a Jedi Knight and the Force is strong with me.

#818 Guest__*

Elküldve: 2008. 05. 18. 10:27

Remélem jön majd még pop ha sikerül a film!Meg Far Cry

#819 Felhasználó inaktív   kasy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 18. 10:29

Idézet

Remélem jön majd még pop ha sikerül a film!Meg Far Cry
A Far Cry-t ne várd, nemsokát jön, de Boll barátunk készítette. Ha nem ismered nézz egy filmográgiát és tuti lemondasz a filmről. (Uwe Boll Kép )

#820 Guest__*

Elküldve: 2008. 05. 18. 10:30

Attól még lehet nem LESZ olyan roszz film!Kép

Téma megosztása:

• (59 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 39
  • 40
  • 41
  • 42