HWSW Informatikai Kerekasztal: Ki, melyik filmet várja a legjobban? - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (59 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 47
  • 48
  • 49
  • 50
  • 51
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Ki, melyik filmet várja a legjobban?

#961 Felhasználó inaktív   ferrari123 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 11. 05. 17:07

Szerintetek lesz karib tenger kalozai 4?
Online ID:Ferrari012345
Logitech

#962 Felhasználó inaktív   Aramisz93 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 11. 05. 17:08

Én most a Kaméleont ( az előzetese nagyon tetszett, főleg ez a: " Egy nőre általában 2 kilót költünk és 2 milliót kaszálunk "Kép ), és a Valkűr-t. Bár nem tudom, hogy miért pont Tom Cruise de hát ez van...

#963 Felhasználó inaktív   Aramisz93 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 11. 05. 17:09

Idézet

Szerintetek lesz karib tenger kalozai 4?
http://kasyfilm.buzz...nger_kalozai_4/

#964 Felhasználó inaktív   Harkat 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 11. 05. 17:17

Idézet

Én most a Kaméleont ( az előzetese nagyon tetszett, főleg ez a: " Egy nőre általában 2 kilót költünk és 2 milliót kaszálunk "Kép ), és a Valkűr-t. Bár nem tudom, hogy miért pont Tom Cruise de hát ez van...
Én szeretem Tom Cruise-t, de ehez a szerephez tényleg lehetett volna mást is választani. Kaméleonról meg nemhallotam , de utána nézek mindjárt. Dead Space - Downfall is érdekelhetne, lehet beszerzem, csak nemtom játék előtt vagy után érdemes megnézni ? :Đ

#965 Felhasználó inaktív   Aramisz93 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 11. 05. 17:23

Idézet

Idézet

Én szeretem Tom Cruise-t, de ehez a szerephez tényleg lehetett volna mást is választani. Kaméleonról meg nemhallotam , de utána nézek mindjárt. Dead Space - Downfall is érdekelhetne, lehet beszerzem, csak nemtom játék előtt vagy után érdemes megnézni ? :Đ

Tuladjonképpen nem Tom Cruise-sal van a bajom, vagyis nem csak vele, hanem azzal is, hogy lerí róla hogy amerikai, és közben egy német tisztet játszik...

Itt egy előzetes a kaméleonhoz.

#966 Felhasználó inaktív   r1ctus 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2008. 11. 05. 17:45

Valkűrt én is, de leginkább a Watchment. szerintem jó lesz Cruise a szerepre, inkább attól félek hogy maga a film lesz nagyon amerikai (gonosz nácik egyenesen a pokolból, vezetőjük Hitler, aki maga a sátán), az nem lenne jó

#967 Felhasználó inaktív   Micro Face 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 11. 05. 19:46

Max Payne-t, de ahogy elnéztem az előzetest róla itt a GK-án, már nem annyira érdekel. De azért megfogom nézni.
Csillagközi invázió 3-at jobban várom.
M.....I.....C.....R.....O..........F.....A.....C.....E

#968 Felhasználó inaktív   felegyi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 11. 05. 19:56

Idézet

Max Payne-t, de ahogy elnéztem az előzetest róla itt a GK-án, már nem annyira érdekel. De azért megfogom nézni.
Csillagközi invasion még a Max Paxne-nél is szutykosabb lett! Csak hogy nem árt felkészülni előtte...
"Believe the lie" - The X-files

Kérlek nézd meg ezt ---> http://petitionspot....ions/jericho2  és szavazz, hogy Barker mester mihamarabb nekilásson a Jericho 2-nek!

#969 Felhasználó inaktív   Aramisz93 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 11. 05. 20:42

Idézet

Idézet

Csillagközi invasion még a Max Paxne-nél is szutykosabb lett! Csak hogy nem árt felkészülni előtte...

Szerintem nem lett rossz a Max payne. Én azt kaptam amit vártam. Egy izgaalmas, szókoztató filmet. TI mit vártatok? HOgy majd de jó lesz az egész játékot látjuk újra? Kit érdekel az? Nem akarom még egyszer ugyanazt úgyanúgy látni, ahogy azt már jópárszor lejátszottam. Akkor még 1x végigjátszom a játékot. Én egy komor hangulatú, izgalmas akciókrimi féleséget, vártam és lám nem is csalódtam a filmben.

#970 Felhasználó inaktív   Harkat 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 11. 05. 20:48

Szerintem Max Payne -el hasonló az eset mint a Hitmanal. Ott is a film egyáltalán nem adta vissza a játékot, alapok megvolak , de az nem elég, de mégis egy jó, pörgős akciódús film lett belőle, mit szívesen megnézek. És abban igazuk van hogy annak nemlett volna értelme hogy ugyanazt vetitik amit játszotál. Ugyan az csak élő szereplőkel.

#971 Felhasználó inaktív   Steve Q. 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 11. 05. 23:09

Hát, a filmről írt vélemény engem kissé elbátortalanított - bár a Hancock-ról is elég elmarasztalóan írtak, pedig mikor megnéztem, tetszett. Na majd vetek mégis egy pillantást személyesen is a Max Payne filmre.

Amúgy a Halo mozifilmet várom a legjobban (remélem hogy 1. tényleg megcsinálják és 2. NEM RONTJÁK EL, mint oly sok játák-remekmű filmadaptációját).
A hero is more than a person, a hero is a belief. A belief that, against impossible odds, the world can be saved—and that the world is still worth saving.

#972 Felhasználó inaktív   NECROSMOKE 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 02. 19:42

Underworld:Rise of the Lycons
PlayStation 3(FAT 80GB )-->>KILLZONE 2 EDITION

Kép

ÉN VAGYOK A LEGKEMÉNYEBB!!! HEHEHEHE(csak vicceltem)
JUST CALL ME-->SMOKE<--
HIÁNYZIK A RÉGI GAMEKAPOCS!!!

#973 Felhasználó inaktív   myrtana 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 02. 19:47

Idézet

Hát, a filmről írt vélemény engem kissé elbátortalanított - bár a Hancock-ról is elég elmarasztalóan írtak, pedig mikor megnéztem, tetszett. Na majd vetek mégis egy pillantást személyesen is a Max Payne filmre.

Amúgy a Halo mozifilmet várom a legjobban (remélem hogy 1. tényleg megcsinálják és 2. NEM RONTJÁK EL, mint oly sok játák-remekmű filmadaptációját).
Halo-ból készült mozifilmet én is nagyon várom.1-es 2-es pontod remélem teljesül.

#974 Felhasználó inaktív   egykritikusasokközül 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 01. 02. 20:38

Én személy szerint a legjobban a Whatcman című filmet várom!Láttam az előzetest és nagyon jó filmnek tűnik!Amúgy aki akar ingyen filmet letölteni az Internetről az szóljon mert akkor megadom az oldal címét.Vannak nagyon jó filmek is,olyanok is vannak amiket nem rég játszottak a moziba vagy éppen most játszák!Szóval aki megakart nézni egy filmet a moziban és lemaradt róla az letudja tölteni!Szerintem ez sok ember számára egy csodás hír!Én a 28 héttel később című filmet töltöttem le eddig,amúgy a film alapján készült a Left 4 Dead játék is,aki szereti a játékot az a filmet is biztos imádni fogja mert nagyon jó!
Ha valakit érdekelnek horror filmek azokból is van nagyon sok,vannak 2008-as filmek is,meg akinek esetleg van kiststvére vagy ő maga is megnézné annak tudom ajánlani a Madagaszkár 2-őt.De mondom nagyon nagyon sok film van,szóval aki szereti a filmeket az bőven válogathat a sok csodás film között!
Az ital nem válasz a kérdésre,de legalább elfelejted a kérdést!

#975 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2009. 01. 02. 21:04

Terminator Salvation -t

#976 Felhasználó inaktív   ferrari123 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 02. 21:05

Idézet

Én személy szerint a legjobban a Whatcman című filmet várom!Láttam az előzetest és nagyon jó filmnek tűnik!Amúgy aki akar ingyen filmet letölteni az Internetről az szóljon mert akkor megadom az oldal címét.Vannak nagyon jó filmek is,olyanok is vannak amiket nem rég játszottak a moziba vagy éppen most játszák!Szóval aki megakart nézni egy filmet a moziban és lemaradt róla az letudja tölteni!Szerintem ez sok ember számára egy csodás hír!Én a 28 héttel később című filmet töltöttem le eddig,amúgy a film alapján készült a Left 4 Dead játék is,aki szereti a játékot az a filmet is biztos imádni fogja mert nagyon jó!
Ha valakit érdekelnek horror filmek azokból is van nagyon sok,vannak 2008-as filmek is,meg akinek esetleg van kiststvére vagy ő maga is megnézné annak tudom ajánlani a Madagaszkár 2-őt.De mondom nagyon nagyon sok film van,szóval aki szereti a filmeket az bőven válogathat a sok csodás film között!
Milyen a minoseguk? Kepileg es hangilag? 5.1
Logitech

#977 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2009. 01. 02. 21:08

Idézet

Idézet

gondolom van ilyen is olyan is mint minden warez vagy torrent oldalon

#978 Felhasználó inaktív   felegyi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 02. 21:10

Idézet

Idézet

Idézet

Hát elvileg MO-n a film és sorozat letöltése legális, javítsatok ki ha tévedek! És oldal címeket hanyagoljuk, ha kell add meg a srácnak privátban...
"Believe the lie" - The X-files

Kérlek nézd meg ezt ---> http://petitionspot....ions/jericho2  és szavazz, hogy Barker mester mihamarabb nekilásson a Jericho 2-nek!

#979 Felhasználó inaktív   ferrari123 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 02. 21:16

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Hát elvileg MO-n a film és sorozat letöltése legális, javítsatok ki ha tévedek! És oldal címeket hanyagoljuk, ha kell add meg a srácnak privátban...
Majd visszair hogy mien.Mert 500ft-er barmien filmet betudok szerezni.Minosegbe pedig oan mint az eredeti,es 5.1.De ha jo a minosege ahonnan o tolti es 5.1 akkor nyilvan letoltom.:Đ
Logitech

#980 Felhasználó inaktív   egykritikusasokközül 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 01. 02. 21:50

Sziasztok!
Szinte minden filmnek jó a minősége,de nem tudom pontosan melyik film milyen minőségű mert amint említettem nagyon sok film van!Amúgy az oldalon mindent leírnak arról a filmről amelyikket éppen le akarod tölteni!
Itt az oldal címe: www.babai.atw.hu
De azt szeretném kérni hogy az oldal címét ne adjátok meg sok embernek mert ha nagyon sok ember akar ingyen letölteni akkkor vége az egész oldalnak ezt úgy értem hogy majd fizetni kell,és azért lássuk be hogy ingyen mégis jobb!
Na szóval van horror,vígjáték,thriller,mese...minden amit csak akartok!
Na én megyek további szép napot!
Az ital nem válasz a kérdésre,de legalább elfelejted a kérdést!

Téma megosztása:

• (59 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 47
  • 48
  • 49
  • 50
  • 51
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.