X-BOX
Elküldve: 2004. 11. 30. 12:02
Ufo: Az X-Box 2 meg a legjobb esetben is csak 1-1.5 ev mulva jelenik meg. Ezen kivul most mar 35-43 kozott is lehet kapni az Electro World-ben teljesen uj boxot... Arrol nem is beszelve, hogy a Box 1 jatekok nem lesznek kompatibilisek a Box 2. geppel, tehat ha a regi jatekokkal szeretnel jatszani regi boxot kell majd venned vagy szerezned...
Elküldve: 2004. 11. 30. 12:55
50 korul mar limited edition atlatszo feher XBOX-ot lehet kapni vadiujat neten, es ugyanennyiert lehet HALO Exclusive XBOX-ot is kapni ami meg zold atlatszo. En a masodikra tennem a szavazatomat, csak nincs jelenleg penzem. Raadasul ott a dilemma h ennyiert meg lehet kapni csaladi XBOX-ot is ami ugyan az alap fekete kiszereles, de 4 controllert adnak hozza startnak...
Through war we will teach your heresy. 通过战争我们教会你异端 Through battle we will teach your frailty. 通过交锋我们教会你脆弱 Through death we will teach your fate. 通过死亡我们教会你命运 | ![]() |
Elküldve: 2004. 11. 30. 13:02
Az atlatszo feher limited edition X-Box-ot, aminek a neve "Crystal" lehet kapni az Electro Wolrd-ben 43e-ert... Megeri mert k***a jol nez ki vazz... -Electro World Budakalasz-
Elküldve: 2004. 11. 30. 13:07
Nekem a zold atlatszo jobban bejon mert HALO!!!!
Through war we will teach your heresy. 通过战争我们教会你异端 Through battle we will teach your frailty. 通过交锋我们教会你脆弱 Through death we will teach your fate. 通过死亡我们教会你命运 | ![]() |
Elküldve: 2004. 11. 30. 13:12
Jol nez kis valoban, de nekem a lagjobban a kek atlatszo teccik, es abban az a jo, hogy csak a tokot kell megvenni es akar te magad is rarakhatod a mar letezo boxodra. Ezen kivul most lattam egy site-ot, sajnos nem tudom mar a cimet, ahol custom boxokat lehet csinalni, mint az NFSU-ban. Olyan eszmeletlenul jo kis egyeni boxokat tudnak neked csinalni mind kulsoleg mind belsoleg, hogy csak ugy csrgott a nyalam...
Itt nalunk miert nincsen ilyen ceg? A kedvencem a csillogo ezutmetal Box volt... Az ezust a kedvencem mindenben, annyira szep volt...
((

Elküldve: 2004. 11. 30. 13:26
Lehet szavazni kinek melyik jon be a legjobban Es akkor a vegere a legpoenabb XBOX kanape
Elküldve: 2004. 11. 30. 13:31
Basszus G.! Ezt birom nagyon benned hallod, hogy ilyen kepeket tudsz szerezni...
LOL!!!
Szerinted lehet valahol ilyet mo.-on is csinalni? Mit gondolsz?

Elküldve: 2004. 11. 30. 13:35
Hat figyu en azt mondom h egyedi festest tuti lehetne itthon csinaltatni, bar nemhinnem h olcso, de talan megeri. Utana biztos lakkozzak stb h idotallo legyen. En spec tuti megcsinaltatnam. Aztan az h vilagitson az mar sztm otthoni fusi munka, de tuti megoldhato. Az aramellatasa gondolom elbirja a kis csikneonokat, azokat meg be lehet szerezni auto tuning shopokban. Ezek ilyen hajlekony neonok nagyon vekony csikban (szvsz). Ha viszont a polirozott alu-t vagy a borfotelbe epitett tipust szeretned megvalositani akkor mar biztos utana kell jarni jobban.
Elküldve: 2004. 11. 30. 13:38

Elküldve: 2004. 11. 30. 13:48
Hat spec en magam szednem szet es adnam oda csak a burkolatot az illetekesnek.
Elküldve: 2004. 11. 30. 13:50
Van benne valami... Mostanaban sokat gondolkoztam valami jo kis burkolaton, miota lattam ezt a site-ot... Lehet, hogy megerne megcsinaltatni...
Elküldve: 2004. 11. 30. 14:11
Csak tamogatni tudom! Ha kell ki tudlak segiteni kepekkel amik kozul valogathatsz akar.
Elküldve: 2004. 11. 30. 14:18
Oooooooooh koszonom.... Ennek igazan orulnek... Tudod az emil cimem... Elore is kosziiiiiii!
:D:D

Elküldve: 2004. 11. 30. 14:25
Az a mailcimed ami MSN-en?
Elküldve: 2004. 11. 30. 14:26
Ooooooo nem! A mail cimem "cash_sf@freemail.hu". Ooooh koszonom szepen! =)
Elküldve: 2004. 11. 30. 21:25
Nyugtazva. Majd akkor atkuldom neked a kepeket a napokban.
Elküldve: 2004. 12. 01. 00:09
Nálam a kanapé a nyerő!!!! Ugyanezt mondjuk PS2-vel! Kész vagyok teljesen tőle!!!

Elküldve: 2004. 12. 01. 00:12
Mennyi játékmegszállott, hová kerültem, te jó ég! PS2, XBOX, Gamecube meg mi van még? Comodore?

Elküldve: 2004. 12. 01. 00:14
én már a pcmet is beépíteném a legszívesebben a dohányzóasztalomba!!!
Elküldve: 2004. 12. 01. 00:16
Dejó, hogy nekem nincsenek ilyen gondjaim. Örülök, hogy elférek ígyis
Ja és TV-m sincs