Na Kicsirigók Figyelem!
Ahogy elolvastam az üzeneteket, nekem annyi jön le, hogy fölöslegesen szapuljátok egymást. Ennyi. Nem mondom, hogy örülök ennek, de a gyökerezés és a faszozás nem old meg semmit, csak mérges lekeszek és kivágok mindenkit innen!
Tanuljatok már meg viselkedni! Nem kell rögtön egymást mindennek lehordani csak azért, mert a másiknak valami nem jön be. A félreértésekből adódó problémákat is legyetek szívesek kicsit finomabban kezelni! Ne ugorjatok azonnal egymásnak! 
Counter-Strike
Mindenkinek szíve joga, hogy mi tetszik és mi nem. Ezt el kell fogadni FR! Ugyanúgy, mint sajnos azt a tényt is, hogy rengetegen csalnak a játékokban. Ezeket persze lehet szűrni, meg kiiktatni, de soha nem lesz szerintem 100%-os védelem elleneük EGY JÁTÉKBAN SEM! Ez ne vegye el a kedveteket, hisz próbáljátok ki akkor előszőr haverokkal, barátokkal LANon vagy neten és elhihetitek nekem, ha jó a csapat, akkor szédületesen jót lehet játszani!
A szerverről csupán annyit, hogy ez a GAMEKAPOCS hivatalos játékszervere, a www.counter-strike.hu oldalon már kint is volt a hír tegnap, el lehet olvasni. Ide mindenki jöhet, akinek kedve van játszani egy kicsit. A HALF-LIFE eredeti cdkulccsal kapcsolatban pedig annyit, hogy 1500 forintért még a szüleitek is megveszik akár, de a zsebpénzetekből is megvehetitek, legfeljebb nem baromságokra költitek a lóvét. Én azt mondom, egyszer-kétszer mindenképp érdemes lenne kiprószálni mindenkinek! 
Egyébként a CS rajongásom nem újkeletü dolog, már több éves, csak most nyílt rá előszőr alkalmam, hogy saját szervert futassak...
u.i.: ha valakinek valami nem világos, az szóljon!