HWSW Informatikai Kerekasztal: Íróink - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (35 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Íróink

#381 Felhasználó inaktív   Ivoke 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2003. 12. 03. 17:22

Akkor lehet, hogy ezért nem ment nekem? Épphogy elindult a gamma és hiába lőttem a srácot aki szembe jött velem, a végeredmény mindíg az én halálom lett. És Quake-ben, UT-ben nem vagyok a kezdők közé tartozó. Hiába volt minden, tök úgy nézett ki mindegy hogyan lövöm és strafe-elek el a lövései elől ő akárhányat bekapott semmi baja nem volt én meg 3 lövés után megmurdeltem.KépKépKép

P5N32-E SLI-E8400; 4x1GB; 2x GF9600 GT SLI; HD103UJ, HD642JJ 2x HD403LJ; X-Fi Xtreme; LG W2253TQ-PF; XP SP3; W7 64-bit

#382 Felhasználó inaktív   frpeter 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2003. 12. 03. 18:14

CS banda, na bazz... Nem vagy benne, nem ismered, szal nem kéne midnenféle faszságokat itt nyomatni! Te láttál már profi Counterest? Nem hiszem! Én láttam! És nem cheattel nyomja,d e tényleg tud. Aki kb. egy hónapja nyomja kb. napi 5-6 órát, az már rendesen kitapasztalja a dolgokat, és nem kell az ilyennek cheat, hogy fejbelőjön negyedpályáról egy pisztollyal!!! Nézz meg egyszer egy CS bajnokságot, és utána állíts ilyeneket! Egyébként meg csak pár server van ahol ilyen gyökerek vannak, hogy jajjdejó, cheat, azt fejbe tudm lőni, yuppiyéé... Na ezek elvannak magukba, nem kell velük foglalkozni,d e ilyen hogy cheatelő CS banda, sztem meg fognak téged lincselni!!! CS nem Quake, meg Dom, nem kéne ilyesmikkel hasonlítgatni, egy egy stílus, és komoly fanok vannak, nem mint egy Quake pl. KépKépKép

#383 Felhasználó inaktív   Shifty 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 12. 03. 18:21

Fr kibeszél itt Quakeről?Ki mondta,hogy én azzal játszom!Láttam már CS-t szóval van mire alapoznom.Ha nem a cheatelő faszok miatt nem tetszik,akkor más miatt!Egyszerűen nem jön be és kész!
...when you look long into an abyss, the abyss also looks into you Friedrich Nietzsche

#384 Felhasználó inaktív   frpeter 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 12. 03. 18:49

Ha elolvasnád az üziket rájönnél. Azért mert neked válaszoltam, nem biztos, hogy csak rád utalok benne...
"Jól van na.A fél CS banda csal orrba-szájba azért gondoltam én cheatre!Amugy elég naív vagy,ha megbízol ezekben a szarokban...simán ki lehet játszani őket!" - na most akkor ezt nem te írtad? Te nem tudom hogy gondolod a dolgokat, de má több topicban is észrevettem, hogy írsz vmit, válaszol rá vki, azt utána meg leírod tök az ellenkezőjét, mintha az előzőt nem is te írtad volna...
Namármost ha elolvastad volna a hozzászólásomat, és nem csak átfutottad vlna, akkor ezt se írtad volna.

KépKépKépKépKép

#385 Felhasználó inaktív   Shifty 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 12. 03. 19:05

Te csak annyit írtál,hogy tudsz vmi kódot adni...azt már nem írtad hogy milyet!!!
...when you look long into an abyss, the abyss also looks into you Friedrich Nietzsche

#386 Felhasználó inaktív   frpeter 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 12. 03. 19:18

Te ezeket most komolyan írod / nem vágod az egészet / nem olvasod el az üziket, csak pár szót / vagy szivatsz? Ezek közül írd meg a helyes verziót, és a szerint baszlak le KépKép

#387 Felhasználó inaktív   frpeter 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 12. 03. 19:27

Na, eltűnt egy üzim, ami az előbbi előtt volt, és egy rakat Á betűt tartalmazott egymás után. Ez vlt egyébként az 1200., szal szép jubileum Kép

#388 Felhasználó inaktív   Myko Alto 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 12. 03. 19:35

Na Kicsirigók Figyelem!

Ahogy elolvastam az üzeneteket, nekem annyi jön le, hogy fölöslegesen szapuljátok egymást. Ennyi. Nem mondom, hogy örülök ennek, de a gyökerezés és a faszozás nem old meg semmit, csak mérges lekeszek és kivágok mindenkit innen! Kép Tanuljatok már meg viselkedni! Nem kell rögtön egymást mindennek lehordani csak azért, mert a másiknak valami nem jön be. A félreértésekből adódó problémákat is legyetek szívesek kicsit finomabban kezelni! Ne ugorjatok azonnal egymásnak! Kép

Counter-Strike

Mindenkinek szíve joga, hogy mi tetszik és mi nem. Ezt el kell fogadni FR! Ugyanúgy, mint sajnos azt a tényt is, hogy rengetegen csalnak a játékokban. Ezeket persze lehet szűrni, meg kiiktatni, de soha nem lesz szerintem 100%-os védelem elleneük EGY JÁTÉKBAN SEM! Ez ne vegye el a kedveteket, hisz próbáljátok ki akkor előszőr haverokkal, barátokkal LANon vagy neten és elhihetitek nekem, ha jó a csapat, akkor szédületesen jót lehet játszani!

A szerverről csupán annyit, hogy ez a GAMEKAPOCS hivatalos játékszervere, a www.counter-strike.hu oldalon már kint is volt a hír tegnap, el lehet olvasni. Ide mindenki jöhet, akinek kedve van játszani egy kicsit. A HALF-LIFE eredeti cdkulccsal kapcsolatban pedig annyit, hogy 1500 forintért még a szüleitek is megveszik akár, de a zsebpénzetekből is megvehetitek, legfeljebb nem baromságokra költitek a lóvét. Én azt mondom, egyszer-kétszer mindenképp érdemes lenne kiprószálni mindenkinek! Kép

Egyébként a CS rajongásom nem újkeletü dolog, már több éves, csak most nyílt rá előszőr alkalmam, hogy saját szervert futassak...Kép

u.i.: ha valakinek valami nem világos, az szóljon! Kép

#389 Felhasználó inaktív   Shifty 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 12. 03. 19:59

Nem is anyáztunk Myko!Mondjuk CS ügyben abban igazad van,hogy kinek ez kinek az!Nekem nem jön be CS,de lehet 1500FT még nekem is megér,hogy jót szórakozzak veletek!

#390 Felhasználó inaktív   frpeter 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 12. 03. 21:17

Najó, akkor mégegyszer leírom, kcisit rövidebben, hogy könnyű legyen elolvasni: Nem teccik a CS, engem nem érdekel. Nem azon húztam fel magam egyáltalán, sőt arra nem is válaszoltam. Azt mondtam, hogy nem kerül 1500-ba, mert adok neked kódot, amivel fel tudsz menni szerverre, de látom ezzel nem akarsz élni. Még mindig uyganazt nem vágm. Ha nem jön be, akkor miért akarsz vele játszani, és ha nem játszol vele, akkor miért szóld le? Neked nem tetszik az egy dolog...
Na ennyi. És nem anyáztam 'remélem' Kép

#391 Felhasználó inaktív   Zup 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 12. 03. 21:57

Na, ezt is megértük!
Ellátogatott hozzánk a főmedve!
Ezzel helyzetem annyit javult, hogy már az enter megnyomására nem ugrik sort!
Még párszor idejön Mikó, és már nem lesz semmim se! Kép

Segíts a rendőrnek: verd össze magad! http://doom3.hardwired.hu http://ragames.atw.hu

#392 Felhasználó inaktív   frpeter 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 12. 03. 22:32

Hozzád? Személyesen? Kép

#393 Felhasználó inaktív   Shifty 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 12. 04. 17:00

Fr:látom te se olvasod el figyelmesen az üziketKépMég valamikor írtam,hogy nem tudtam,hogy cd keyre gondolsz!!!Mert nem mind1 hogy kód vagy kódKépGondolom érted,mert a cheat is lehet kód.És én akkor erre gondoltam.Továbbá attól,hogy nem szeretem még a haverokkal lehet játszani,vagy megtiltod????És még megszerethetem nem??A másik meg,hogy attól,hogy nem játszok vele,attól még lehet róla véleményem nem??És remélem én sem anyáztamKép

Zup:akkor szólok Mykonak,hogy gyakrabban jöjjönKép

#394 Felhasználó inaktív   frpeter 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 12. 04. 18:20

Najó, akkor mégegyszer leírom, kicsit rövidebben, hogy könnyű legyen elolvasni: Nem teccik a CS, engem nem érdekel. Nem azon húztam fel magam egyáltalán, sőt arra nem is válaszoltam. Azt mondtam, hogy nem kerül 1500-ba, mert adok neked kódot, amivel fel tudsz menni szerverre, de látom ezzel nem akarsz élni. Még mindig uyganazt nem vágom. Ha nem jön be, akkor miért akarsz vele játszani, és ha nem játszol vele, akkor miért szólod le? Neked nem tetszik az egy dolog...

CD-keyről má szó nincs, de arra utána rögtön válaszoltam.

#395 Felhasználó inaktív   Shifty 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 12. 04. 19:54

Najó FR most hagyjuk abba...te nem érted én mit mondok és én se amit teKép

#396 Felhasználó inaktív   frpeter 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 12. 04. 22:46

Nem így kell elismerni, hogy vesztettél Kép

#397 Felhasználó inaktív   Myko Alto 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 12. 05. 02:16

Gyerekek! Téma beszüntetve. Folytatni lehet a Counter-Strike topicban!

Legyetek szívesek olvassátok el az új cikkeket, ugyanis Ca$h bátyó véste őket! Kép

#398 Felhasználó inaktív   Shifty 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 12. 05. 17:09

Örülök neki,hogy az övé ilyen gyorsan ki került!Myko akkor igazán megmondhatnád,hogy most kinek is küldjük el a cikkeket?Mert Retee még mindig nincs és a CoD cikkemnek már semmi aktualitása nincs!!Csak kicsit vette el a kedvemet az egéstől ez a dologKép

#399 Felhasználó inaktív   Zup 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 12. 07. 20:43

Milyen jó, hogy én ide nem írok cikkeket! Kép
Segíts a rendőrnek: verd össze magad! http://doom3.hardwired.hu http://ragames.atw.hu

#400 Felhasználó inaktív   Shifty 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 12. 07. 21:27

KépHát ja egy idő után belefárad ebbe a huza-vonába az ember...

Téma megosztása:

• (35 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.