Köszönöm Neked is, BeX. Azt kell mondjam, fiatal korod ellenére a Te cikkeid is nagyon jók. Ha jól tudom, olyan 14-16 éves vagy, ugye? Az ilyen korú skacok olykor még olvasni sem tudnak rendesen, nemhogy értelmes, összefüggő szövegeket írni ...
Íróink
Elküldve: 2005. 02. 25. 19:08
"Párnánk puha, ágyunk öle lágyan ringat.
Aztán zajok jönnek.
Felrobbantják az álmainkat.
... Ugye nem félsz?" ;)
(Bonanza B.)
Elküldve: 2005. 02. 25. 19:17
Az ilyen játékokban és filmekben szerintem csak a hang miatt félelmetesek... a zene, a nyikorgások... amúgy nem lenne ilyen... de ez másik topic...

Elküldve: 2005. 02. 26. 15:51
BeX, a korod 1részt kiszámítható a profilod alapján megadott születési évszámodból, másrészt tudtam, hogy Fojesznek vagy talán ... az osztálytársa? De azt tudom, hogy ismeritek 1mást személyesen, és hogy ő kábé 15 éves. )
Jja, az jó, ha sok cikket olvasol, de önmagában a sok olvasás (neadjisten' igényesebb, akár szépirodalmi művek olvasása) is mindenképpen használ, fejleszti a szókincsedet és a kifejezőkészségedet, stb. Én úgy gondolom, ha most ilyen jól állsz, 2-3 év múlva még sokkal jobban!
Aztán zajok jönnek.
... Ugye nem félsz?" ;)
(Bonanza B.)
Elküldve: 2005. 02. 26. 18:42
a folyesz fiatalabb nálam asszem kb. egy- két héttel... de osztálytársak is vagyunk ugyhogy szinte mindent jól tudsz
omg!
Elküldve: 2005. 02. 26. 22:20
A két ifjú titán cikkeivel kapcsolatban én annyit jegyeznék meg, hogy néha kicsit összefüggéstelen a dolog...mindig belekpatok egy-két dologba, de sose fejezitek be rendesen!No lehet én látom rosszul így ha tévednék sorry:DD
Amúgy nekem Isaac cikkei tetszenek a legjobban
...when you look long into an abyss, the abyss also looks into you
Friedrich Nietzsche

Elküldve: 2005. 02. 27. 07:40
ebben biztos vagyok hogy így van de oda fogok figyelni erre kössz hogy szoltál most hogy kicsit visszaovastam a cikkeet én is észrevettem ilyesmiket de háát még hosszú az idő...

omg!
Elküldve: 2005. 02. 27. 18:53
Én mentem magam: az utsó két cikket betegen írtam... 
Viccet félretéve: én is megpróbálok mindig a kritikákr odafigyelni, így ha írok egy cikket mindig az utsó hozzászólások lebegnek szemeim előtt. De csatlakozom Bexhez: hosszú még az idő... végülis még csak most kezdtünk a szakmába...
Ja és Bexxel osztálytársak vagyunk.
(És én vagyok a fiatalabb...
)

Viccet félretéve: én is megpróbálok mindig a kritikákr odafigyelni, így ha írok egy cikket mindig az utsó hozzászólások lebegnek szemeim előtt. De csatlakozom Bexhez: hosszú még az idő... végülis még csak most kezdtünk a szakmába...

Ja és Bexxel osztálytársak vagyunk.

Elküldve: 2005. 02. 28. 11:57
Fojesz, BeX: ott a lényeg, hogy akár 1-2 év alatt is sokat lehet fejlődni. Én azt mondom, az alap már megvan, és még nagyon sok időtök van a stílus csiszolására, vagyis csak így tovább!
Aztán zajok jönnek.
... Ugye nem félsz?" ;)
(Bonanza B.)
Elküldve: 2005. 02. 28. 12:53
Szerintem az iras is olyan, mint minden mas, ha eleget gyakorolja az ember, akkor egyre jobb lesz benne! persze vannak kulonlegesen tehetseges irok, de mi nem vagyunk ilyenek szerintem! Talan csak Isaac, aki valoban hihetetlenul jol ir... tehetseges a kolok!

Elküldve: 2005. 02. 28. 14:43
Huh, aszta mennyi jót írtatok rólam. Ez tök jól esik, kezdem visszanyerni az önbizalmamat, ami a gk előtt körülbelül egy szelet parizerével volt egy szinten. Köszönöm mindenkinek:) Egyébként olvasva a cikkeket a színvonal simán veri a profitorientált oldalakét is (Grat. Nektek érte), úgyhogy előre, csináljunk nagy lapot a gamekapocsból!
Elküldve: 2005. 02. 28. 15:05
Jja Isaac, nagyon jók a cikkeid, és a stílusod remek, öröm olvasni, gratulálok! )
Ca$h: bizony, tehetség is kell az íráshoz, ez így van. Ugyanakkor a tehetség sem ér semmit a gyakorlás nélkül. Azért én ezen a téren nem "marasztalnám el" a többi írót sem, Téged is beleértve. Az idősebb korosztály érthetően gyakorlottabb a dolgokban, az ifjabbak pedig bele fognak jönni. Utóbbiakat én főleg azért bátorítom, mert - tanár lévén - sűrűn van / volt szerencsém az általuk képviselt korosztály írásbeli megnyilvánulásaihoz. Sz'al tényleg öröm látni a ritka kivételeket, akik puszta szorgalomból megpróbálnak értékelhető dolgokat összehozni. Még ha az nem is tökéletes (de hát ilyet nem is lehetne elvárni pont a fiatal kor miatt), de kezdetnek jó, és még milyen jó lehet később!
Aztán zajok jönnek.
... Ugye nem félsz?" ;)
(Bonanza B.)
Elküldve: 2005. 02. 28. 16:05
Milyen meghatóóóó

nem is tudtam hogy tanár vagy
tanárnéni tessék mondani mit teccik tanítani???
ugyamugy Iassac cikkei tényleg kivállóak!!! Nekem is nagyon teccenek és egy ujabb példaképet állítanak elém

nem is tudtam hogy tanár vagy

ugyamugy Iassac cikkei tényleg kivállóak!!! Nekem is nagyon teccenek és egy ujabb példaképet állítanak elém

omg!
Elküldve: 2005. 02. 28. 17:58
Hé, Isaac, azért el ne bízd magad túlságosan, mert különben belekeverek egy kis turbó hashajtót a teádba
Peti papagájnak leesett a feje, meszes volt a nyaka.
Elküldve: 2005. 02. 28. 18:24
Hát igen... A Cooltúra józanságának hangja:) Szörnyű lenne a turbó hashajtó pláne azok után hogy nemtom hallottad-e mi történt...
Peti papagáj...meghalt...leesett a feje:(
Elküldve: 2005. 02. 28. 18:32
Jaj ne, csak nem meszes volt a nyaka? Remélem vissza ragasztottad
Peti papagájnak leesett a feje, meszes volt a nyaka.
Elküldve: 2005. 03. 01. 07:49
ez az Oscar cikk elég halovány lett az eddigiekhez képest.

Elküldve: 2005. 03. 01. 12:00
Offtopik: magyar szakos tanár vagyok ... eleget mondtam?
Aztán zajok jönnek.
... Ugye nem félsz?" ;)
(Bonanza B.)
Elküldve: 2005. 03. 01. 13:45
Ezt mire alapozod Bad?! Szerintem ugyanolyan pihentagyú, őszinte és szókimondó, mint eddig irásai! Én komolyan mondom, nagyon szeretem olvasni a cikkjeit! Ha egy témát feldobok neki (mondjuk a Python cikk), akkor ha azt elolvasom, akkor azt kapom vissza, amit vártam tőle, sőt... még talán jobbat is!
Elküldve: 2005. 03. 01. 14:58
nah jah de ha ennyire nincs gamma akkor elfelejtünk mindent(már két hete nem jött ki tiszteds játék!!!!)!!

na jó azt azzé nem de éegyen máá játéközön h. lehessen mit cssinálni!!!!

na jó azt azzé nem de éegyen máá játéközön h. lehessen mit cssinálni!!!!
omg!