HWSW Informatikai Kerekasztal: Íróink - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (35 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 32
  • 33
  • 34
  • 35
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Íróink

#661 Felhasználó inaktív   Deadrick 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2005. 09. 13. 17:16

A darkwatch elég jól hangzikKép
Hát az kizárt dolog, mer' én nemtudom!

#662 Felhasználó inaktív   Ca$h 

• Senior tag
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2005. 09. 14. 10:17

A darkwatch elég jól hangzikKép[/quote] Az is volt, probald ki ha teheted!!! :Đ
Kép

#663 Felhasználó inaktív   General Thomas 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 09. 18:23

Ki szokott colt álnév alatt írni? Semmi utalás nincs ,hogy ki lenne ő és még a userek közt sincs úgyhogy ki az a COLT?
"Az élet szép, csak mindig jön valami és elszúrja" Myko Alto

"Did you know your phone is dead? Do you ever recharge the batteries?"
"They recharge? I just keep buying new phones."
House MD

#664 Felhasználó inaktív   lewton 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 01. 09. 18:47

Idézet

Ki szokott colt álnév alatt írni? Semmi utalás nincs ,hogy ki lenne ő és még a userek közt sincs úgyhogy ki az a COLT?
Pongi83

#665 Felhasználó inaktív   General Thomas 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 31. 00:25

és a Pipi név alatt? aki írta a Távkapcs-ról a véleményt a Cooltúrában

House MD

#666 Felhasználó inaktív   lewton 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 31. 09:39

Idézet

és a Pipi név alatt? aki írta a Távkapcs-ról a véleményt a Cooltúrában
Ő PipiKép de tényleg.

#667 Felhasználó inaktív   General Thomas 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 31. 09:48

pedig nincs oylan nevű user, na mind1, csak kiváncsi voltam...

House MD

#668 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2006. 11. 10. 15:31

Na miről megy a téma? Bocsi csakez rengeteg hozzászólás és nem nagyon bírom végigolvasni, mert addigra már beleszédülnék az olvasásba. És mire elolvasom addigra meg már megint jön egy csomó új hozzászólás!Kép

#669 Felhasználó inaktív   Nightmare Of The D 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 12. 26. 23:42

Idézet

Jól van na.A fél CS banda csal orrba-szájba azért gondoltam én cheatre!Amugy elég naív vagy,ha megbízol ezekben a szarokban...simán ki lehet játszani őket!
Némileg igazad van, hogy sokan használnak CHEAT-et, ez én sem szeretem, ha már játék akkor ne egy programm játszon helyetted hanem te. Sok CHEATER-el találkoztam már és mondhatom az a legszomorúbb, hogy ezek nagy része le is tagadja és ráadásul külföldi is.
Nekem is megvolt egy ilyen MULTIHACK programm de én csak Condition Zeroban kipróbáltam BOT-ok ellenKép HISZ ISMERD MEG ELLENSÉGED!!! De soha nem használtam neten senki ellen, miután megnéztem milyen ki is töröltem. Egyébként én is ismerek olyan embert aki 3 lövésből HEADSHOUT-ot ad és nem CHEATE-l mert éppenséggel a szomszédom és láttam játszani. Azt is tapasztaltam, hogy a VALVE-ANTI-CHEAT (VAC) akármilyen új is nem véd meg mindentől. Ahogy jelennek meg az újabb és újabb HACK-ek úgy válik egyre elavultabbá ez ellen nem tehetünk semmi. Legjobb esetben egy ADMIN-t kérhetünk meg, hogy tessékelje ki az illetőt.

CSAK ENNYIT SZERETTEM VOLNA HOZZÁFŰZNIKépKépKépKép

#670 Felhasználó inaktív   Lock 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 26. 01:44

Köllök-e még néha?

#671 Felhasználó inaktív   Myko Alto 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 26. 02:33

Idézet

Köllök-e még néha?
ja Kép

#672 Felhasználó inaktív   Lock 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 27. 09:59

Idézet

Idézet

Köllök-e még néha?
ja Kép
yo. Akkor vedd úgy, hogy ha kellek szimulátorok tesztelésére (rep., űr, autó), akkor nem korlátlan erőforrásokkal ugyan Kép, de elérhető vagyok ilyen gaztettekre.

#673 Felhasználó inaktív   Dzsekk 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 27. 13:13

Mit kell tenni ahhoz, hogy tesztelő lehessek?
[ZeneTárs] - A zene Mindenkié!

#674 Felhasználó inaktív   nfsbede 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 02. 04. 15:30

üdv mindenkinek. Boccs hogy ide írok de fogalmam sincs hogy hova kéne fordulnom.Mert olyan álást (munká) keresek ahol játékokat tesztelhetnék és írhatnék róluk.De fogalmam sincs hogy hol keresek ien melót! Szóval ha valaki tud ebben segíteni annak nagyon megköszöném.elöre is kösszKépnfsbede

#675 Felhasználó inaktív   MikeReem 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 04. 15:43

Azt a tanacsot tudom adni, hogy olvassatok sokat, mert az fejleszti a fogalmazokepesseget. Amiben pedig otthon erzitek magatokat, arrol meg irjatok. Probaljatok publikalni bizonyos helyeken. Az elejen ezt csak ingyen lehet csinalni. Van szamtalan oldal, ahol orulnek az iroknak, hirszerkesztoknek. Igy el lehet indulni, de szerintem arra ne epitsetek, hogy ebbol fogtok megelni. Jelenleg ebbol idehaza igen kevesen tudnak megelni.

#676 Felhasználó inaktív   dareal 

• Senior tag

Elküldve: 2008. 02. 04. 15:51

Idézet

üdv mindenkinek. Boccs hogy ide írok de fogalmam sincs hogy hova kéne fordulnom.Mert olyan álást (munká) keresek ahol játékokat tesztelhetnék és írhatnék róluk.De fogalmam sincs hogy hol keresek ien melót! Szóval ha valaki tud ebben segíteni annak nagyon megköszöném. elöre is kösszKép nfsbede
ne haragudj, de ilyen írástudással nem hinném, hogy bárhová is felvennének mint író. az egy picit nagy luxus lenne szerintem, hogy Te lekörmölsz valamilyen irományt, majd azt még lektoráltassák.
www.darjani.org - Ingyenes Star Wars Galaxies szerver (nem warez!) www.darjani.org/jgrn- Juggernauts klán (MMORPG, MMOFPS, Airsoft)
My gaming rig: Gigabyte EP45-DQ6 | Intel Core2Quad Q9550 | 2 x 2 giga Kingston HyperX DDR2-1066 | Asus 9800GX2 Extreme 1GB | 4x winyó raid 0+1-ben 1,2TB | SB Audigy 2 ZS Platinum + Yamaha házimozi | OS: Windows 7 SP1 64-bit / LOS / Haiku for fun
Mobile devices:Galaxy Note 3

#677 Felhasználó inaktív   Aramisz93 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 04. 16:02

Idézet

Idézet

üdv mindenkinek. Boccs hogy ide írok de fogalmam sincs hogy hova kéne fordulnom.Mert olyan álást (munká) keresek ahol játékokat tesztelhetnék és írhatnék róluk.De fogalmam sincs hogy hol keresek ien melót! Szóval ha valaki tud ebben segíteni annak nagyon megköszöném. elöre is kösszKép nfsbede
ne haragudj, de ilyen írástudással nem hinném, hogy bárhová is felvennének mint író. az egy picit nagy luxus lenne szerintem, hogy Te lekörmölsz valamilyen irományt, majd azt még lektoráltassák.

Nem hinném, hogy a cikkeket is így írná...csak sokat msnezett

#678 Felhasználó inaktív   Dari 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 04. 16:21

Idézet

Idézet

uygan, ha figyel tuti nem lenne ennyi, nekem is csak azért van, mert nem figyeleke a gépelésre, és a gyorsaság már az érthetőség rovására megy, meg soxor pontos j midenhol, de attól ha megerőltetem magam azért em vok iylne, sztem ő sem... és gondolom még fiatal, hisz akkor már rég ujságíróin lett volna ha szo szerint munkát keresne, gondolom, vagy ha csak hobbi szinten vagy nem tom, akkor meg, anyni, hogy kcisit figyljen, egy sima hsz és egy cikk között azért van kölünbség, nekem

#679 Felhasználó inaktív   dareal 

• Senior tag

Elküldve: 2008. 02. 04. 16:28

az írott szöveg alapján nem hinném, hogy csak elütésekről lenne szó. ahhoz túl sok olyan hiba van, amit nem lehet csak úgy félregépelni, lévén az adott karatert félreütve sem azt az eredményt kéne kapni, mint amit kaptunk. az írásjelek hiányát ne is említsük.
persze ahogy ajánlották is, sokat kell olvasni, illetve csak úgy irogatni (saját magunknak, word-ben, notepad-ban stb).
www.darjani.org - Ingyenes Star Wars Galaxies szerver (nem warez!) www.darjani.org/jgrn- Juggernauts klán (MMORPG, MMOFPS, Airsoft)
My gaming rig: Gigabyte EP45-DQ6 | Intel Core2Quad Q9550 | 2 x 2 giga Kingston HyperX DDR2-1066 | Asus 9800GX2 Extreme 1GB | 4x winyó raid 0+1-ben 1,2TB | SB Audigy 2 ZS Platinum + Yamaha házimozi | OS: Windows 7 SP1 64-bit / LOS / Haiku for fun
Mobile devices:Galaxy Note 3

#680 Felhasználó inaktív   nfsbede 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 02. 04. 17:04

Kössz a kritikát!KépDe még jó, hogy az írás része az asszonyra maradna.Meg egyébként, szoktam én olvasni, de csak feliratos filmeket.De én inkább a Game-nél maradok.De mindegy nem neketek fogok magyarázkodni.Ha valaki tud segíteni akkor kössz.DE a lekezelésböl inkább nem kérek ha nem gond.KÖSSZ

Téma megosztása:

• (35 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 32
  • 33
  • 34
  • 35
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó