Íróink
Elküldve: 2005. 09. 13. 17:16
A darkwatch elég jól hangzik

Hát az kizárt dolog, mer' én nemtudom!
Elküldve: 2005. 09. 14. 10:17
A darkwatch elég jól hangzik[/quote] Az is volt, probald ki ha teheted!!!
![]()
Elküldve: 2006. 01. 09. 18:23
Ki szokott colt álnév alatt írni? Semmi utalás nincs ,hogy ki lenne ő és még a userek közt sincs úgyhogy ki az a COLT?
"Az élet szép, csak mindig jön valami és elszúrja" Myko Alto
"Did you know your phone is dead? Do you ever recharge the batteries?"
"They recharge? I just keep buying new phones."
House MD
House MD
Elküldve: 2006. 01. 09. 18:47
Idézet
Ki szokott colt álnév alatt írni? Semmi utalás nincs ,hogy ki lenne ő és még a userek közt sincs úgyhogy ki az a COLT?
Elküldve: 2006. 08. 31. 00:25
és a Pipi név alatt? aki írta a Távkapcs-ról a véleményt a Cooltúrában
House MD
House MD
Elküldve: 2006. 08. 31. 09:39
Idézet
és a Pipi név alatt? aki írta a Távkapcs-ról a véleményt a Cooltúrában

Elküldve: 2006. 08. 31. 09:48
pedig nincs oylan nevű user, na mind1, csak kiváncsi voltam...
House MD
House MD
#668 Guest__*
Elküldve: 2006. 11. 10. 15:31
Na miről megy a téma? Bocsi csakez rengeteg hozzászólás és nem nagyon bírom végigolvasni, mert addigra már beleszédülnék az olvasásba. És mire elolvasom addigra meg már megint jön egy csomó új hozzászólás!

Elküldve: 2006. 12. 26. 23:42
Idézet
Jól van na.A fél CS banda csal orrba-szájba azért gondoltam én cheatre!Amugy elég naív vagy,ha megbízol ezekben a szarokban...simán ki lehet játszani őket!
Nekem is megvolt egy ilyen MULTIHACK programm de én csak Condition Zeroban kipróbáltam BOT-ok ellen

CSAK ENNYIT SZERETTEM VOLNA HOZZÁFŰZNI

Elküldve: 2007. 05. 27. 09:59
Idézet
Idézet
Köllök-e még néha?

Elküldve: 2008. 02. 04. 15:30
üdv mindenkinek. Boccs hogy ide írok de fogalmam sincs hogy hova kéne fordulnom.Mert olyan álást (munká) keresek ahol játékokat tesztelhetnék és írhatnék róluk.De fogalmam sincs hogy hol keresek ien melót! Szóval ha valaki tud ebben segíteni annak nagyon megköszöném.elöre is kössz
nfsbede

Elküldve: 2008. 02. 04. 15:43
Azt a tanacsot tudom adni, hogy olvassatok sokat, mert az fejleszti a fogalmazokepesseget. Amiben pedig otthon erzitek magatokat, arrol meg irjatok. Probaljatok publikalni bizonyos helyeken. Az elejen ezt csak ingyen lehet csinalni. Van szamtalan oldal, ahol orulnek az iroknak, hirszerkesztoknek. Igy el lehet indulni, de szerintem arra ne epitsetek, hogy ebbol fogtok megelni. Jelenleg ebbol idehaza igen kevesen tudnak megelni.
Elküldve: 2008. 02. 04. 15:51
Idézet
üdv mindenkinek. Boccs hogy ide írok de fogalmam sincs hogy hova kéne fordulnom.Mert olyan álást (munká) keresek ahol játékokat tesztelhetnék és írhatnék róluk.De fogalmam sincs hogy hol keresek ien melót! Szóval ha valaki tud ebben segíteni annak nagyon megköszöném. elöre is kössz
nfsbede

www.darjani.org - Ingyenes Star Wars Galaxies szerver (nem warez!) www.darjani.org/jgrn- Juggernauts klán (MMORPG, MMOFPS, Airsoft)
My gaming rig: Gigabyte EP45-DQ6 | Intel Core2Quad Q9550 | 2 x 2 giga Kingston HyperX DDR2-1066 | Asus 9800GX2 Extreme 1GB | 4x winyó raid 0+1-ben 1,2TB | SB Audigy 2 ZS Platinum + Yamaha házimozi | OS: Windows 7 SP1 64-bit / LOS / Haiku for fun
Mobile devices:Galaxy Note 3
My gaming rig: Gigabyte EP45-DQ6 | Intel Core2Quad Q9550 | 2 x 2 giga Kingston HyperX DDR2-1066 | Asus 9800GX2 Extreme 1GB | 4x winyó raid 0+1-ben 1,2TB | SB Audigy 2 ZS Platinum + Yamaha házimozi | OS: Windows 7 SP1 64-bit / LOS / Haiku for fun
Elküldve: 2008. 02. 04. 16:02
Idézet
Idézet
üdv mindenkinek. Boccs hogy ide írok de fogalmam sincs hogy hova kéne fordulnom.Mert olyan álást (munká) keresek ahol játékokat tesztelhetnék és írhatnék róluk.De fogalmam sincs hogy hol keresek ien melót! Szóval ha valaki tud ebben segíteni annak nagyon megköszöném. elöre is kössz
nfsbede

Elküldve: 2008. 02. 04. 16:21
Idézet
Idézet
nfsbede

Elküldve: 2008. 02. 04. 16:28
az írott szöveg alapján nem hinném, hogy csak elütésekről lenne szó. ahhoz túl sok olyan hiba van, amit nem lehet csak úgy félregépelni, lévén az adott karatert félreütve sem azt az eredményt kéne kapni, mint amit kaptunk. az írásjelek hiányát ne is említsük.
persze ahogy ajánlották is, sokat kell olvasni, illetve csak úgy irogatni (saját magunknak, word-ben, notepad-ban stb).
persze ahogy ajánlották is, sokat kell olvasni, illetve csak úgy irogatni (saját magunknak, word-ben, notepad-ban stb).
www.darjani.org - Ingyenes Star Wars Galaxies szerver (nem warez!) www.darjani.org/jgrn- Juggernauts klán (MMORPG, MMOFPS, Airsoft)
Elküldve: 2008. 02. 04. 17:04
Kössz a kritikát!
De még jó, hogy az írás része az asszonyra maradna.Meg egyébként, szoktam én olvasni, de csak feliratos filmeket.De én inkább a Game-nél maradok.De mindegy nem neketek fogok magyarázkodni.Ha valaki tud segíteni akkor kössz.DE a lekezelésböl inkább nem kérek ha nem gond.KÖSSZ