HWSW Informatikai Kerekasztal: Szeressük együtt InGent! - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (18 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Szeressük együtt InGent!

#321 Felhasználó inaktív   InGen 

• Senior tag
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2009. 05. 15. 13:09

Idézet

Hú, jó hogy van egy ilyen topic.Úgyis lenne egy kérdésem a sok szeretet célzottjához.Kép

Mikorra várható a "Wings of Liberty" beszámoló?Bevallom, tűkön ülve várom már ezt a béta kritikát.Kép
Hát, ha röviden akarok válaszolni: amint elindul a béta.

Kicsit bővebben: senki nem tudja pontosan, csak a Blizzard, hogy mikor. Egyelőre a magyar Activision-Blizzard képviselője elkérte az adatokat tőlünk, s onnantól kezdve már csak a fejlesztőkön múlik, de ahogy a Blizzardot ismerjük ez sajnos még nem mostanában lesz. Én valamikor nyár elejére-közepére tippelek.

De őszintén szólva nem foglalkozok vele, próbálom kiverni a fejemből, különben az történne velem, mint Cartmannel, amikor a Nintendo Wii megjelenésére várt Kép

#322 Felhasználó inaktív   wolf15 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 05. 15. 13:10

Hééé,ki írta át a topik nevét???Kép
..::Become a Legend 2009 - 2010 - 2011 - 2012 ::..

#323 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 05. 15. 13:11

Idézet

Nem én voltam, de egy pillanatra megijedtem! Valaki biztos humoros kedvében volt :Đ
Kép
Kép
Kép

#324 Felhasználó inaktív   InGen 

• Senior tag

Idézet

Nem tudom, de nem jó vicc Kép

#325 Felhasználó inaktív   Scoo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Ezt a fórumcímet KépKépKép Kép

#326 Felhasználó inaktív   klemid 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 15. 13:13

Fúk-fúk!Kép(csak hülyéskedek)
Nah de legalább őt ismeremKép

#327 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 05. 15. 13:13

Idézet

Ebben ugyebár az a vicc, hogy nem ez az egyetlen ilyen című topik, viszont a ma itt lévőknek kb 10%-ha tudja egyáltalán ki(k)ről van szó.
Kép
Kép
Kép

#328 Felhasználó inaktív   Depresszió 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 15. 13:14

létezik egyáltalán ???

#329 Felhasználó inaktív   Scoo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 15. 13:15

Idézet

Idézet

Ebben ugyebár az a vicc, hogy nem ez az egyetlen ilyen című topik, viszont a ma itt lévőknek kb 10%-ha tudja egyáltalán ki(k)ről van szó.
Tjames?! Ja, hát tudod! Az a fickó aki állandóan leüvölti az ember fejét ha sok pontot ad az ember egy filmre
KépKépKép
(gyk: egy ideig Szeressük együtt Tjames volt a fórum címe)

#330 Felhasználó inaktív   Dcrysis02 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 15. 13:15

Idézet

Idézet

Hú, jó hogy van egy ilyen topic.Úgyis lenne egy kérdésem a sok szeretet célzottjához.Kép

Mikorra várható a "Wings of Liberty" beszámoló?Bevallom, tűkön ülve várom már ezt a béta kritikát.Kép
Hát, ha röviden akarok válaszolni: amint elindul a béta.

Kicsit bővebben: senki nem tudja pontosan, csak a Blizzard, hogy mikor. Egyelőre a magyar Activision-Blizzard képviselője elkérte az adatokat tőlünk, s onnantól kezdve már csak a fejlesztőkön múlik, de ahogy a Blizzardot ismerjük ez sajnos még nem mostanában lesz. Én valamikor nyár elejére-közepére tippelek.

De őszintén szólva nem foglalkozok vele, próbálom kiverni a fejemből, különben az történne velem, mint Cartmannel, amikor a Nintendo Wii megjelenésére várt Kép
Ja hogy ti is akkor "ahhoz" a bétához kaptatok előlegesen egy kódot, áhhá.Azt hittem biztosítanak hozzáférést, így egy előzeteshez.De kár.Sőt, nagyon kár, az európai béta még késöbb kezdődik mint az amerikai.Na, de szóljál nyugodtan hogy hol fagyasztottad le magad, és hogy mikor ássunk elő.Kép

#331 Felhasználó inaktív   Dcrysis02 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 15. 13:16

Idézet

Idézet

Idézet

Tjames?! Ja, hát tudod! Az a fickó aki állandóan leüvölti az ember fejét ha sok pontot ad az ember egy filmre
KépKépKép
bwahahahahahahaha Kép

#332 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 05. 15. 13:16

Idézet

Idézet

Idézet

KépKépKép
Üvölt? Komolyan? Még sosem hallottam....
Kép
Kép
Kép

#333 Felhasználó inaktív   InGen 

• Senior tag

Elküldve: 2009. 05. 15. 13:17

Hmm, így utólag bevallhatjuk, hogy a régi fórumos GK és az új GK közötti, körülbelül 1 hétig futó átemeneti teszt-GK-n először Daks hozott létre egy ilyen topicot (Szeressük együtt Daksot), aztán az új GK-n én, aztán nemsokkal később ez a szemétláda Cash lekopptintotta, hogy rohadjon meg Kép

Kép

#334 Felhasználó inaktív   Guppi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 05. 15. 13:17

Idézet

Idézet

Nem én voltam, de egy pillanatra megijedtem! Valaki biztos humoros kedvében volt :Đ
Szerintem batri volt. Kép
I wanna waste her monthly blood
Wanna get some on my love
Wanna get some gasoline
And burn the house down

#335 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 05. 15. 13:18

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

KépKépKép
bwahahahahahahaha Kép
Éreztem hogy te leszel az első, aki belekapaszkodik :Đ BÁr így lenne ötösöm a lottón :-D MUHAHAHAaaaa
Kép
Kép
Kép

#336 Felhasználó inaktív   wolf15 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 15. 13:19

Idézet

Idézet

De InGen-t és Ca$h-t miért csak a 10% ismerné?Állandó cikkírók(most már ugye ismét mind2en..)Szval ezt nem értem james.
..::Become a Legend 2009 - 2010 - 2011 - 2012 ::..

#337 Felhasználó inaktív   Dcrysis02 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 15. 13:22

Idézet

Idézet

Idézet

KépKépKép
bwahahahahahahaha Kép
Éreztem hogy te leszel az első, aki belekapaszkodik :Đ BÁr így lenne ötösöm a lottón :-D MUHAHAHAaaaa
Szóltam én egy szót is?A nevetés egy természetes reakció!KépNe hogy má, ez minősüljön belekapaszkodásnak!Vársz egy kicsit kigondolok valami szaftosabbat.:)Nehogymá szégyent hozzak magamra egy ilyen gyenge poszttal.Kép

Különben is!Te minden kisebb vitánál jöhetsz az "úgyis megmagyarázod" szöveggel én meg nem nevethetek más hozzászólásán?Há honna' fúj a szíl idén?:)

#338 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 05. 15. 13:24

Idézet

Idézet

Idézet

De InGen-t és Ca$h-t miért csak a 10% ismerné?Állandó cikkírók(most már ugye ismét mind2en..)Szval ezt nem értem james.
Bocsi, pongyolán fogalmaztam. A cikkekből tényelg olvashattad már a nevüket...ettől függetlenül nemhiszem hogy sokan ismernék őket régről, mikor még aktív fórumozók voltak. Még talán 10%-sem.
De igazad van, a cikkek alapján már tényleg 99% szeretheti őket! Biztos van egykét fapofa, aki nem...de a többség élvezettel ássa bele magát egy egy cikkjükbe.
Kép
Kép
Kép

#339 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 05. 15. 13:25

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

KépKépKép
bwahahahahahahaha Kép
Szóltam én egy szót is?A nevetés egy természetes reakció!KépNe hogy má, ez minősüljön belekapaszkodásnak!Vársz egy kicsit kigondolok valami szaftosabbat.:)Nehogymá szégyent hozzak magamra egy ilyen gyenge poszttal.Kép

Különben is!Te minden kisebb vitánál jöhetsz az "úgyis megmagyarázod" szöveggel én meg nem nevethetek más hozzászólásán?Há honna' fúj a szíl idén?:)
no comment...
Kép
Kép
Kép

#340 Felhasználó inaktív   Guppi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 05. 15. 13:31

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

bwahahahahahahaha Kép
Éreztem hogy te leszel az első, aki belekapaszkodik :Đ BÁr így lenne ötösöm a lottón :-D

no comment...
No-no, Egyezzünk meg abban hogy James egy tesztoszterontól csöpögős brutálisan üvöltő emberállat (de csak akkor ha nem ízlik a főztje Kép) Vita lezárva. :)
I wanna waste her monthly blood
Wanna get some on my love
Wanna get some gasoline
And burn the house down

Téma megosztása:

• (18 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18