HWSW Informatikai Kerekasztal: A lap arculata - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (82 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 49
  • 50
  • 51
  • 52
  • 53
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

A lap arculata

#1001 Felhasználó inaktív   Shifty 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2004. 09. 07. 19:34

helloszabin múlik minden...vagyis még jó sokat kell majd várni:(
...when you look long into an abyss, the abyss also looks into you Friedrich Nietzsche

#1002 Felhasználó inaktív   InGen 

• Senior tag
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2004. 09. 08. 12:11

Kicsit ironikus, hogy pont az általam annyira várt új design elkészülte előtt hagyom el az oldalt 

#1003 Felhasználó inaktív   frpeter 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2004. 09. 08. 13:30

Elhagyod az oldalt? Jó tudni... Viszont akkor még bőven ráérsz, mert az még odébb van. Bár már sztemc sak évek kérdése.

#1004 Felhasználó inaktív   Shifty 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 09. 08. 15:26

Ennyire azért ne túlozz!!helloszabinak már csak a programozást kell megcsinálnia, de mivel neki is suli meg munka így nem a GK az első!!Gondolom azt meg nem várod el senkitől, hogy nyáron egy olyan munkát csináljon amiért még nem is fizetnek neki...
...when you look long into an abyss, the abyss also looks into you Friedrich Nietzsche

#1005 Felhasználó inaktív   frpeter 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 09. 08. 18:24

Te figyu mán, ez a szöveg van itt már másfél éve. Ne mondja nekem senki, hogy ennyi idő alatt nem lehet összehozni. De megintcsak leírhatnám amit az "előbb". Merthát ugye ha itt a mindjárt az ez, akkor az előbb simán lehet előbb. Egyébként meg ahogy látom midnenhol a lerágott csont topic megy, és ez nem vicc volt. Ugyanazt tárgyaljuk ki ezredjére is, semmi változás nincs. Az a vicc, ha lelépek egy hónapra és visszajövök se maradok le semmiről, mert gyakorlatilag uyganaz van, de frankón... KépKépKépKépKépKépKépKépKépKép

#1006 Felhasználó inaktív   Shifty 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 09. 09. 15:02

És FR miért van az,hogy ha visszanézel, akkor mindig csak szapulod a dolgokat? Ha hiszed, ha nem ez EGY TELJESEN ÚJ DESGIN LESZ, nem pedig holmi upgrade...És gondolom te se azt a munkát csinálod előbb, amiért nem kapsz pénzt!!

#1007 Felhasználó inaktív   rocko 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 09. 09. 16:08

Idézet

Te figyu mán, ez a szöveg van itt már másfél éve. Ne mondja nekem senki, hogy ennyi idő alatt nem lehet összehozni. De megintcsak leírhatnám amit az "előbb". Merthát ugye ha itt a mindjárt az ez, akkor az előbb simán lehet előbb. Egyébként meg ahogy látom midnenhol a lerágott csont topic megy, és ez nem vicc volt. Ugyanazt tárgyaljuk ki ezredjére is, semmi változás nincs. Az a vicc, ha lelépek egy hónapra és visszajövök se maradok le semmiről, mert gyakorlatilag uyganaz van, de frankón... [smile_068.gif" align="middle" border="0" />[smile_116.gif" align="middle" border="0" />[smile_036.gif" align="middle" border="0" />[smile_035.gif" align="middle" border="0" />[smile_012.gif" align="middle" border="0" />[smile_010.gif" align="middle" border="0" />[smile_006.gif" align="middle" border="0" />[smile_001.gif" align="middle" border="0" />[smile_067.gif" align="middle" border="0" />[smile_022.gif" align="middle" border="0" />

Kosz az infot. Egyebbet nem tudok elmondani.

"A háború először a remény, hogy utána jobb lesz; aztán az elvárás, hogy a másiknak rosszabb lesz; aztán az elégedettség, hogy tényleg nem lett jobb neki; s végül a meglepődés, hogy mindenkinek rosszabb lett."

#1008 Felhasználó inaktív   frpeter 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 09. 09. 16:16

Nekem jó a mostani is. Nyilbván énis a fizetőset csinálom. Viszont nem vállalok el olyat, amit nem tudok megcsinálni. Ne mondd már hogy másfél év kell egy vadiúj designhoz? Bár tény, hogy nem eygedül kéne csinálni, hanem 4-5 embernek, és nemhogy másfél év, másfél hét nem kellene rá MUNKA MELLETT!

#1009 Felhasználó inaktív   Shifty 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 09. 09. 16:19

Az emberhiányban igazad van, de mivel nincs több ember erre a melóra így várni kell!!!:Đ(( helloszabi alakulgat, most hallottam, hogy szép lassan, de biztosan mennek a dolgok:DD

#1010 Felhasználó inaktív   frpeter 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 09. 09. 16:41

Najó, ha szabby egyáltalán bevállalja, én akkoris úgy csináltam volna, hogy aszondom nem lesz még egy darabig új design, nem azt mondom hogy így meg úgy készülget. Nem. Nincs semmi és kész. Aztán csak azt vesszük észre, hogy új design van.
Így most  én is szidom pl, úgy meg tök poén lenne az egész.

#1011 Felhasználó inaktív   Myko Alto 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 09. 12. 00:33

Némi nemű info: ténylegesen teljesen újra gyúrt engine fog röfögni a GK alatt és emiatt, no meg helloszabi bulzihatnékja miatt csúszik az odlal, de már biztatóan mondhatom, hogy nagy részével készek vagyunk! Nemsoká hasítunk majd, mint...mint...állat! Kép

#1012 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2004. 09. 29. 13:36

Myko!

Lassan az októbert koptatjuk!

Mikor szagolhatunk bele az új oldalba? Ezt most ne basztatásnak vedd csak rákérdeztem. Peace

#1013 Felhasználó inaktív   Myko Alto 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 09. 29. 14:16

A legelszomorítóbb hírekkel tudok csak szolgálni. helloszabi iszonyat nem ér rá ezzel foglalkozni, nagyon sok a melója, meg van kedves szerelme, meg minden, szóval csúszni fog, az amúgy már igen komoly mértékben készen lévő (90%) oldal. Lehet, hogy egy screenshotot be tudok tenni majd, amikor a végleges fejléc és logo elkészül!

#1014 Felhasználó inaktív   frpeter 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 17. 14:02

Cash vagy valaki plz töröljétek ki ezt a topicot: https://www.gamekapo...=9&altopic=1339
Kicsit rossz helyen van. Thx.
Most lépek kajálni, mert közben anyám lement boltba Kép szal majd jövök folytatni kb 15 perc múlva Kép

#1015 Felhasználó inaktív   Ca$h 

• Senior tag

Elküldve: 2004. 12. 17. 14:10

Topic torolve es jo etvagyat neked!!! =)
Kép

#1016 Felhasználó inaktív   frpeter 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 17. 14:20

Kösz, kösz :Đ Már végeztem is Kép

#1017 Felhasználó inaktív   Nando 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 21. 09:38

csak a köszönetem és mély tiszteletem szeretném kifejezni a gk desingerének, ehhez az oldal megejelenítéshez tehetség az, ami kell! fekete alapon fehér, de úgy összemosva, hogy olvashatatlan legyen! mély tisztelet, mély tisztelet...!

#1018 Felhasználó inaktív   *SHADOW* 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 21. 09:41

Idézet

csak a köszönetem és mély tiszteletem szeretném kifejezni a gk desingerének, ehhez az oldal megejelenítéshez tehetség az, ami kell! fekete alapon fehér, de úgy összemosva, hogy olvashatatlan legyen! mély tisztelet, mély tisztelet...!
de tedd hozzá, hogy fórumdesign, vagy a végén megint magáraveszi Myko :Đ a bbcode meg itt még nem így működik, mert ez még gyenge fórum.
Mental Static  - blog minden hülyeségről

#1019 Felhasználó inaktív   zoenn 

• Törzsvendég

Elküldve: 2005. 07. 21. 09:41

Idézet

Ízlésem és pofonok, ugyebár...

#1020 Felhasználó inaktív   Avium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 21. 09:42

Idézet

Megmutatod h te milyen fergeteges agyondesignolt oldalt csinaltal?
Through war we will teach your heresy. 通过战争我们教会你异端 Through battle we will teach your frailty. 通过交锋我们教会你脆弱 Through death we will teach your fate. 通过死亡我们教会你命运

Téma megosztása:

• (82 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 49
  • 50
  • 51
  • 52
  • 53
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.