A lap arculata
Elküldve: 2005. 09. 11. 19:04
En teljesen meg vagyok elegedve a mostani kinezettel is. Persze kivancsi vagyok az uj dizajnra, de majd eljon annak az ideje is.
Viszont uyg erzem, hogy ezt nem kene ennyit ragozni itt, ugyanis ezzel az oldalt egetjuk kicsit. Ez alatt pedig azt ertem, hogy ha jonnek mas emberek, akik esetleg meg nem forumoznak itt rendszeresen es ezeket elolvassak, akkor csak jot mosolyognak es tovabb allnak.
Reszemrol csak ennyit akartam.
En szep csondben tovabbra is varom az uj oldalt, addig meg tokeletesen elvagyok a mostanival is.
Viszont uyg erzem, hogy ezt nem kene ennyit ragozni itt, ugyanis ezzel az oldalt egetjuk kicsit. Ez alatt pedig azt ertem, hogy ha jonnek mas emberek, akik esetleg meg nem forumoznak itt rendszeresen es ezeket elolvassak, akkor csak jot mosolyognak es tovabb allnak.
Reszemrol csak ennyit akartam.
"A háború először a remény, hogy utána jobb lesz; aztán az elvárás, hogy a másiknak rosszabb lesz; aztán az elégedettség, hogy tényleg nem lett jobb neki; s végül a meglepődés, hogy mindenkinek rosszabb lett."
Elküldve: 2005. 09. 11. 20:26
Csak annyit tennék hozzá, hogy már háromszor kezdtem TELJESEN az alapoktól a HTML-t és a CSS-t, mégpedig azért, mert ha már váltás lesz, legyen minőségi váltás. Ahogy megvan a végleges kód, indulni is fog az XGK.
Addig viszont hagyjatok dolgozni, az időpontot nem tudtam tartani, de mindezt azért, hogy elkerüljem az esetlegesen előforduló "nem működik jól", "elcsúszik operában", "különben sem valid", "shadow táblamentesen csinálta volna", "kontár munka", "neeeeeeeeem jóóóóóóóóóó" és egyéb megjegyzéseket.
Meglesz, én is szeretném (jobban, mint gondolnátok), de nem követem el újra azt a hibát, amit eddig minden dizájnváltásnál a Gk-nál: hogy félkész munkát adok ki a kezemből.
(Ha nem lennének lekerekítések az új designban, már rég készen lenne)
Egy kis türelmet és bizalmat kérnék, fikák nélkül. Eddig sem hagytalak titeket cserben, ezután sem foglak.
Addig viszont hagyjatok dolgozni, az időpontot nem tudtam tartani, de mindezt azért, hogy elkerüljem az esetlegesen előforduló "nem működik jól", "elcsúszik operában", "különben sem valid", "shadow táblamentesen csinálta volna", "kontár munka", "neeeeeeeeem jóóóóóóóóóó" és egyéb megjegyzéseket.
Meglesz, én is szeretném (jobban, mint gondolnátok), de nem követem el újra azt a hibát, amit eddig minden dizájnváltásnál a Gk-nál: hogy félkész munkát adok ki a kezemből.
(Ha nem lennének lekerekítések az új designban, már rég készen lenne)
Egy kis türelmet és bizalmat kérnék, fikák nélkül. Eddig sem hagytalak titeket cserben, ezután sem foglak.
hwsw staff
Elküldve: 2005. 09. 11. 20:30
Isten ments, hogy sürgessünk, mindennek az a nyavalyás EMI az oka, ha nem mutatta volna meg a terveket, nem lennénk ennyire felcsigázva.
Ezúton kívánok neked jó programozást, bízunk benned!
Elküldve: 2005. 09. 11. 20:44
én szurkolok, hogy minél jobban sikerüljön és minél gyorsabban itt legyen!
HAJRÁ!
HAJRÁ!
Elküldve: 2005. 09. 12. 14:58
En is varom mar nagyon az uj G.K.-t, mint a messiast... remelem minel hamarabb meglesz, bar siettetni sem akarok semmit, mert osszekapkodott munkara sincsen szuksege senkinek szerintem!!!!
Elküldve: 2005. 09. 12. 17:29
Idézet
mert ha már váltás lesz, legyen minőségi váltás.
Elküldve: 2005. 10. 09. 13:54
Idézet
Ez a legjobb oldal!!

Elküldve: 2005. 10. 09. 18:14
Idézet
Idézet
Ez a legjobb oldal!!

Elküldve: 2005. 10. 14. 09:38
tök jó ez az NFS center hírdetés, de NEM TUDOK TOVÁBB LÉPNI RAJTA.
lehet, hogy ez csak firefox-on jön be?
lehet, hogy ez csak firefox-on jön be?
Elküldve: 2005. 10. 14. 09:52
gyonyoru ez az uj gk design!
a css-t meg csak poenbol talaltak ki.
sot, a "kattints ide" link 404.
gratula!
gratula!
"Olyan csúnya vagyok, hogy a kurva is azt mondja, fáj a fejem."
Elküldve: 2005. 10. 14. 14:26
Én is láttam délelőtt a dolgokat, néztem nagyokat...
Most már megoldódott, ahogy látom, bár belehetne lőni, hogy ez vhogy eltűnjön ha már láttad... ha a logóra kattintok újra jön a hirdetés, etc..
Elküldve: 2005. 10. 16. 09:05
Idézet
gyonyoru ez az uj gk design!
gratula!
gratula!
Más: Bizonyos dolgok felkúrták az agyam, szóval ha hazaértem barátnőmtől, ezerrel tolom tovább az XGK-t, hogy most már aztán tényleg kijöjjön, és odaverjen mindenkinek!!! A helyzet tarthatatlan, adrenalin szintem az egekben.
hwsw staff
Elküldve: 2005. 10. 16. 09:39
Azért nehogy túlzásba vigyed, inkább várunk tovább, csak kifogástalan legyen az oldal
Elküldve: 2005. 10. 16. 10:22
Idézet
Közöm nincs hozzá, Chico kollégánál lehet érdeklődni, hogy ezt most hogy?! De este levettem.
Más: Bizonyos dolgok felkúrták az agyam, szóval ha hazaértem barátnőmtől, ezerrel tolom tovább az XGK-t, hogy most már aztán tényleg kijöjjön, és odaverjen mindenkinek!!! A helyzet tarthatatlan, adrenalin szintem az egekben.
Elküldve: 2005. 10. 16. 10:42
Idézet
Idézet
Közöm nincs hozzá, Chico kollégánál lehet érdeklődni, hogy ezt most hogy?! De este levettem.
hwsw staff
Elküldve: 2005. 10. 16. 10:44
Es mikó?
| Through war we will teach your heresy. 通过战争我们教会你异端 Through battle we will teach your frailty. 通过交锋我们教会你脆弱 Through death we will teach your fate. 通过死亡我们教会你命运 | ![]() |

Súgó
A téma zárva.