HWSW Informatikai Kerekasztal: A lap arculata - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (82 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 61
  • 62
  • 63
  • 64
  • 65
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

A lap arculata

#1241 Felhasználó inaktív   URCO 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2005. 11. 24. 16:49

sziasztok nem tudjátok honnan lehet letölteni a Dragonball (ha lehet összes részét)???

#1242 Felhasználó inaktív   MikeReem 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 11. 24. 17:07

Nekem megvan Kép
csak tudnam miert ebbe a topicba kellett ezt irni, amikor van kulon az anime topic is

#1243 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2005. 11. 24. 18:22

Nah, most akkor mi van/lesz ezzel a matricázós dologgal? Hogy és mint lesz, egyáltalán lesz-é?

#1244 Felhasználó inaktív   lewton 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 24. 18:53

Idézet

Hát srácok én igencsak a lelkemre venném,ha valaki más csinálna GK matricát pölö ;ha már így szóbajött,de győzzön a jobbik Kép khmm úgyis rég csináltam márKép

Mellesleg annyira,de annyira jólenne megint festeni,hogy az csak na,de hát...a franc fog már ilyenkor hajnalban útrakelni:P De azért tartalékban van pár kanna beltonKépmár ha nem nyeccsentek be még...amit igencsak valószínűnek tartok.Na sebaj,régi szép idők.

Más: - a legnagyobb graffom (még megvan) 32méter60cm X 4méter50cm 86flakont toltunk el rá =még odacipelni is nehéz volt:):Đ ,a főkészítő én voltam 2 társ volt de ők csak színezgettek....
előkerítem a fotókat,vagy max elbattyogok és lefényképezem.....

viva la g..

ekho
heh, mik derülnek ki! :-D engem is érdekel ám az a készítmény, úgyhogy keress róla egy képet gyorsan! Kép
egyébként ez a matricás dolog nem is rossz ötlet. én biztos ragasztgatnák szabadidőmben ide-oda :-D

#1245 Felhasználó inaktív   MikeReem 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 24. 19:05

EMi nem irt meg semmit, nem csak ide, hanem ugy egyaltalan a forumra par napja. Biztos nem er ra mostansag. Nelkule meg ugye nem donthetunk semmirol.

#1246 Felhasználó inaktív   fojesz 

• Senior tag
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2005. 11. 24. 21:05

Idézet

Idézet

Hát srácok én igencsak a lelkemre venném,ha valaki más csinálna GK matricát pölö ;ha már így szóbajött,de győzzön a jobbik Kép khmm úgyis rég csináltam márKép

Mellesleg annyira,de annyira jólenne megint festeni,hogy az csak na,de hát...a franc fog már ilyenkor hajnalban útrakelni:P De azért tartalékban van pár kanna beltonKépmár ha nem nyeccsentek be még...amit igencsak valószínűnek tartok.Na sebaj,régi szép idők.

Más: - a legnagyobb graffom (még megvan) 32méter60cm X 4méter50cm 86flakont toltunk el rá =még odacipelni is nehéz volt:):Đ ,a főkészítő én voltam 2 társ volt de ők csak színezgettek....
előkerítem a fotókat,vagy max elbattyogok és lefényképezem.....

viva la g..

ekho
heh, mik derülnek ki! :-D engem is érdekel ám az a készítmény, úgyhogy keress róla egy képet gyorsan! Kép
egyébként ez a matricás dolog nem is rossz ötlet. én biztos ragasztgatnák szabadidőmben ide-oda :-D
Engem is nagyon érdekel!!!! Kép

#1247 Felhasználó inaktív   Myko Alto 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 25. 07:32

Jah, kicsit el vok tünve, mert rengeteg dolgom van, amit intézni kell és nem jut idöm szinte semmi másra Kép A GKra jut idöm azért, foglalkozom is vele, csak épp nem az oldalon tevékenykedek, hanem a háttérben, méghozzá igencsak jónak mondható eredménnyel. Konkrétumokat majd annak idejében. Kép

A matricás dolog már kb 1-1.5 hónapja megbeszélésre került köztem és DAKS között, de akkor még annak a vetületében csináltam matrciát, amilyennek az új XGK-t elterveztem. Na most azóta sokminden megváltozott, igy másik matricát kell tervezni, amit sanszos, hogy EKHO mesterrel csináltatunk meg, csak nem tudom hogyan lesz rá ideje! Kép

A matricák kinyomásával nulla probléma lesz, lévén a munkahelyemen kb 2 perc alatt kinyomok 2 raklappal! Kép

#1248 Felhasználó inaktív   -callisto- 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 25. 08:35

az otlet nem rossz, a jogi részéhez én hozza tudok tenni valamit:

szval egyrészt csuklobol torném a kezét azoknak, akik ilyeneket csinálnak, meg tagelnek osszevissza, szinházakra, emlékmuvekre és egyéb helyekre.... ennek nem ott van a helye, elismerem van létjogosultsága, mégpedig ott, ahol nem zavar. nem egy nagy kirohanás akar ez lenni, csak egyszerüen megut a guta a surmo kis 14évesektől, akik vandalizmusbol osszeragasztgatnak meg fujkálnak mindent, ami raadasul még szarul isnéz ki.

tehát:az ilyen hirdetéseket egy helyre lehet jogilag tisztán tenni: az arra kijelolt helyekre: epitkezések oldala, hirdetooszlop, stb... plakatolos multambol tudom, hogy ez ugy van, ha jonnek a kozteruletfenntartok, ooda kell adni nekik egy példányt, személyit mutatni, és ha bárhol máshol meglátják a torvényes helyen kivul a matricát, csak akkor jon a grimbusz. amig rendes heylre teszed, no problémo. persze ez lassuk be, nem igy menne. hiszen reklámértéke csak akkor van, ha tényleg látszik, jo helyen van, és ezek átltaánban nem a hirdetooszlopok....

másrészt amit shifty mondott, hogy suliban, meg egyéb helyeken, ez véleményem szerint belefér, és jo otlet, hiszen a célkozonség föleg a fitalabb korosztály.

ekho: tenyleg fényképezd le, mndenki kiváncsi rá! :Đ
Keep it up, Rock 'n' Roll Good music save your soul!

#1249 Felhasználó inaktív   Myko Alto 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 25. 09:02

Ahogy Baalint gazda mondja, egyértelmüen csakis a megfelelö helyekre lehetne kitenni a cuccost... jómagam is simán eliélem az összes olyan faszt, aki a nem megfelelö helyekre tolja a cuccost! Kép

A sulik pedig nekem az elsö számú célpontjaim lennének! Kép

#1250 Felhasználó inaktív   General Thomas 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 25. 09:21

Idézet

A sulik pedig nekem az elsö számú célpontjaim lennének! Kép
ajjaj, fussak amíg lehet?Kép
"Az élet szép, csak mindig jön valami és elszúrja" Myko Alto

"Did you know your phone is dead? Do you ever recharge the batteries?"
"They recharge? I just keep buying new phones."
House MD

#1251 Felhasználó inaktív   MikeReem 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 25. 09:36

en sem arra gondoltam, hogy ragasszunk egy Munkacsy kepre matricat. suliban a padra, vagy wc-ben, ott sokan kenytelenek megallni, es akkor van olvasnivalo. valamint azert emlitettem, hogy stilusos (itt arra gondolok, hogy ne csak egy szep kep legyen ott, hanem a matricak stilusahoz - pl stenciles kep - menjen) legyen, es ne egy csupan GK-netcim feliratbol, hanem legyen olyan kep, amin megakad az ember szeme, esetleg elmosolyodik, es utanna mar erdekelni fogja, hogy mi a franc az.
pl. itt van ez:
http://www.drezign.h...=474_zawar_gerg
ezt az idiota kutyaformat ha megyek suliba, vagy 10szer latom. szoval kellokeppen kulonleges, meg hozza a szoveg se rossz Kép

#1252 Felhasználó inaktív   Myko Alto 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 25. 09:36

Nem feltétlenül, de én eléggé agressziv kampányt tolnék a sárcoknak... remélem a közeljövöben kipróbálhatok minden ilyenfajta ötletet élesben! Kép

#1253 Felhasználó inaktív   Shifty 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 25. 09:58

Akkor végülis a nyomás megoldható, lényegében a terjesztés az ami megint nehézkess, avgy itt mindenki önként vállalná?Főleg a BP-en lévők vannak e téren megint előnyben, vidékre nemtom h küldi el EMi, habár ugye posta:)
...when you look long into an abyss, the abyss also looks into you Friedrich Nietzsche

#1254 Felhasználó inaktív   URCO 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 11. 25. 15:42

Idézet

EMi nem irt meg semmit, nem csak ide, hanem ugy egyaltalan a forumra par napja. Biztos nem er ra mostansag. Nelkule meg ugye nem donthetunk semmirol.
kérlek küld el ha tudod az: urco28@freemail.hu cimre ha nem tudod elküldeni akkor írd le kérlek ho honnan van meg
de ho Miskolc közelében laksz akkor személyesen is átadhatod nekem valamiért cserébe (a személyes átadás megtiszteltetés Kép

#1255 Felhasználó inaktív   fojesz 

• Senior tag

Elküldve: 2005. 11. 25. 18:32

Hát én szvsz (kövezzetek meg...) a sulimat nem ragasztgatnám össze ha nem baj: egy több, mint 90 éves épület szerintem ennél többet érdemel...

#1256 Felhasználó inaktív   Shifty 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 25. 19:07

Idézet

Hát én szvsz (kövezzetek meg...) a sulimat nem ragasztgatnám össze ha nem baj: egy több, mint 90 éves épület szerintem ennél többet érdemel...
Ki mondta, hogy konkrétan az iskolát kell ragasztani?KépKép Azért gondolom unalmadba néha a padra írkálsz dolgokat...az nem ugyanaz?Kép
...when you look long into an abyss, the abyss also looks into you Friedrich Nietzsche

#1257 Felhasználó inaktív   zoenn 

• Törzsvendég

Elküldve: 2005. 11. 25. 19:18

Tudok egy ideális, jól látható helyet, ahová lehetne hirdetni: ragasszátok a homlokotokra és úgy járjatok-keljetek a városban, garantáltan legális.Kép

#1258 Felhasználó inaktív   Shifty 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 25. 19:20

És garantáltan hülyének néznek majdKép

#1259 Felhasználó inaktív   zoenn 

• Törzsvendég

Elküldve: 2005. 11. 25. 19:23

Idézet

És garantáltan hülyének néznek majdKép
nézőpont kérdése Kép, valamit valamiért.

#1260 Felhasználó inaktív   Shifty 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 25. 19:34

Na azért van egy pont amin túl nem lépnékKépKép

Téma megosztása:

• (82 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 61
  • 62
  • 63
  • 64
  • 65
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.