A lap arculata
Elküldve: 2004. 02. 26. 17:13
Jó kérdés...FR már csak min nem vayunk idomárok:(
...when you look long into an abyss, the abyss also looks into you
Friedrich Nietzsche
Elküldve: 2004. 02. 26. 19:10
Nemertem mit problemaztok ezen. Az idomaroknak tobb dolga van... Mi meg elvezzuk a "termest".
Av [salalayousuck
]
| Through war we will teach your heresy. 通过战争我们教会你异端 Through battle we will teach your frailty. 通过交锋我们教会你脆弱 Through death we will teach your fate. 通过死亡我们教会你命运 | ![]() |
Elküldve: 2004. 02. 26. 20:16
Nem is akarok mod lenni...
Friedrich Nietzsche
Elküldve: 2004. 02. 26. 20:48
Zjuhuuuuj! Mint friss moderator nem is tudom, hogy melyik hozzaszolast toroljem most innen, vagy inkabb melyiket ne? Na jo csak vicc volt! De azert maradjunk inkabb a topic cimenel jo skacok? Bar tudom, hogy lehetetlent kivantam, ugyhogy inkabb torlom a sajat hozzaszolasomat...
))
Elküldve: 2004. 02. 26. 21:52
Vegulis valahol ez ON. Ez a lap arculata. Vidamsag, haverkodas, jatekok, duma... Sztm egy Lap Arculata alatt sok vidam embertol olvasni, az igazan pozitivan hat a lap megitelesere.
Na ezt dontsetek el mennyire volt ON vagy OFF. ![]()
Av [salalayousuck
]
| Through war we will teach your heresy. 通过战争我们教会你异端 Through battle we will teach your frailty. 通过交锋我们教会你脆弱 Through death we will teach your fate. 通过死亡我们教会你命运 | ![]() |
Elküldve: 2004. 02. 26. 21:57
Hmmm cash,mint mod majd eldönti,de szerintem Myko nem ezen a véleményen lenne:D
Friedrich Nietzsche
Elküldve: 2004. 02. 27. 16:18
Hihihi...
Nem kell aggodnotok miattam, en csak probaltam terelni egy kicsit a temat! A celom meg termeszetesen nem az, hogy megutaljatok g.k.-t, hanem hogy minnel jobban megszeressetek...velem egyutt persze!
Na ki mindenkinek a kedvenc es legjobb szivu moderatora?
Elküldve: 2004. 02. 27. 17:15
En szemelyszerint gyulolom a moderatorokat. ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Av [salalayousuck
]
Elküldve: 2004. 02. 27. 22:05
Ki szereti őket????
Friedrich Nietzsche
Elküldve: 2004. 02. 28. 02:24
Hát Cash, ez nem jött be!
Segíts a rendőrnek: verd össze magad!
http://doom3.hardwired.hu
http://ragames.atw.hu
Elküldve: 2004. 02. 28. 13:00
Jaja Cash ez nem volt egy nyerő hozzászólás
Friedrich Nietzsche
Elküldve: 2004. 02. 29. 20:02
Te Hering, a végén még valamiben egyetértünk! 
Segíts a rendőrnek: verd össze magad!
http://doom3.hardwired.hu
http://ragames.atw.hu
Elküldve: 2004. 03. 01. 09:02
Emberek ez mar abszoludt off!
Icipicit elkanyarodtunk a lap arculatatol. Kerdes: A LAP nem szeretne esetleg Macintosh jatekokkal is foglalkozni egyszerre? (Ezzel az egyeduli magyar lap lenne ami egyszerre foglalkozna a ket popularisabb szamitogeptipussal)
Av [salalayousuck
]
Elküldve: 2004. 03. 01. 12:38
Jah ha Myko belemegy és csinálod!!!!!!!:DDDDDDD
Friedrich Nietzsche
Elküldve: 2004. 03. 02. 23:58
Foglalkozhatunk mi vele, hisz játék, csak nincs aki ezzel a résszel tudna érdemlegesen foglalkozni...
Elküldve: 2004. 03. 03. 00:06
En inkabb azt mondanam, h nincsenek elegen akik olvasnak. En tudnek foglalkozni vele.
Pl irhatnek egy bemutatot ezereves Deadalus Encounter-rol.
(j/k) [just kiddin] {csak vicc}
Av [salalayousuck
]
#739 Guest__*
Elküldve: 2004. 03. 03. 09:29
A gémszpott is csak érintőleg foglalkozik mac-kel, bár ez nem jelent semmit.
Valószínüleg nem a semmiért nem foglalkozott eddig evvel itthon senki.
http://www.gamespot.com/mac/index.html
Amennyi gémet itt nyilván tartanak arról egy hét alatt meg lehetne írni mindent.
Elküldve: 2004. 03. 03. 09:40
Igazabol ezzela listaval az a gond h szinte minden letezik mac-re ami PC-re. (a regebbi jatekokat kiveve talan). A masik h valszeg a Mac-ek game opciojat azert nem firtatjak annyira mert jaccani vegyen az ember PC-t. De mivan ha valaki a reklamiparban tevekenykedik, es emiatt ockodik a PC hasznalatatol? Nos az megveszi Mac-re ugyanazt a jatekot. Igazabol a Mac/PC jatekok kozott leginkabb a jatekmenet kulombozik, es az is azert mert a Mac-nek egygombos egere van. ![]()
Av [salalayousuck
]

Súgó
A téma zárva.