Nem akarok fenyegetoen megnyilvanulni, de na azert! ![]()
Amugy a kepregeny dolognak van sajat foruma is itt. ![]()
Av [salalausuk
]
Elküldve: 2004. 06. 01. 09:47
Nem akarok fenyegetoen megnyilvanulni, de na azert! ![]()
Amugy a kepregeny dolognak van sajat foruma is itt. ![]()
Av [salalausuk
]
| Through war we will teach your heresy. 通过战争我们教会你异端 Through battle we will teach your frailty. 通过交锋我们教会你脆弱 Through death we will teach your fate. 通过死亡我们教会你命运 | ![]() |
Elküldve: 2004. 06. 25. 00:46
Elküldve: 2004. 06. 25. 00:48
Elküldve: 2004. 06. 25. 00:49
Elküldve: 2004. 06. 25. 00:50
Elküldve: 2004. 06. 25. 00:52
Idézet
Ajjaj, a két starwarsos főgonosz egymásnak ugrik, mi lesz itt
Elküldve: 2004. 06. 25. 00:54
Elküldve: 2004. 06. 25. 00:56
Elküldve: 2004. 06. 25. 09:07
98-as kiadás őskövület!!!![]()
Elküldve: 2004. 07. 07. 16:25
Mielott barki megkrealna ujra a "Miert haldoklik a GK?" topicot, felhivnam a figyelmet, h nem veletlenul lett torolve! Ez ami egyaltalan nem fer, es nem illik bele a lap arculataba, mert kb a sajat maga elasasaban segetkezik! A topicot nem onkenybol toroltem!! Legyetek szivesek a lap (nem letezo) rossz oldalat feszegeto topicokat nem megkrealni ezek utan!
Koszonettel: GK
| Through war we will teach your heresy. 通过战争我们教会你异端 Through battle we will teach your frailty. 通过交锋我们教会你脆弱 Through death we will teach your fate. 通过死亡我们教会你命运 | ![]() |
Elküldve: 2004. 07. 07. 23:56
Elküldve: 2004. 07. 08. 09:20
Az nem tetszik h az oldalt lehuzo topic letezett... Asszem ezt a hozzaszolasodat EMinek is megmutathatnad biztos ertekelne...
Av [salalausuk
]
Elküldve: 2004. 07. 08. 09:43
Elküldve: 2004. 07. 08. 10:06
Sot ottvan a "Velemenyek es javaslatok" topic is..
Av [salalausuk
]
Elküldve: 2004. 07. 08. 13:50
teljes mértékben egyetértek!
üdv Avi a modok között ![]()
másrészt meg szeritnem igazan nem lehjet panasz a cikkekre , mindenki beindult, szoval nem lesz itt problema keremszepen! ![]()
Elküldve: 2004. 07. 08. 14:08
Sziasztok Mindenkinek!
Eltűntem jóideje, de higgyétek, hogy közben nem melóztam ezerrel a GK-n! A mai nappal eljutottam arra a pontra, nem várok tovább az új oldal elkészültével (teljes arculat változás lesz), hanem inkább kidobom most az összes cikket, ami a tarsolyunkban van. Olvassátok őket el szépen és véleményezzétek, kommentáljátok őket bátran a forumon.
Változások álltak be, mint azt láthatjátok. Mivel a pc-s platform igen gyengén muzsikál az utóbbi időkben, ezért komolyan rágyúrtunk a konzol részre. Rengeteg játékot adtam le Fordnak és Cash kollégának, akik csak úgy ontják magukból a jobbnál jobb cikkeket!
Remélem, nemsokára elindul a pc-s piac is és akkor már arra is fogunk tudni jó kis játékteszteket, bemutatókat készíteni.
Én még mindig nem leszek jelen a forumon az elkövetkező hetekben, de senki ne szomorodjon el, ugyanis gőzerővel doglozom az új, teljesen más arculatunkon! Addigis, míg ez a váltás meg nem törénik, toljátok a GK forumot helyettem is!
u.i.: hiányoztok ám nagyon! nemsoká bepótolunk minden lemaradást! ![]()
Elküldve: 2004. 07. 08. 14:40
Kellemes meglepeteskent fogadtak az uj kepek! Kiraly! Hozzafogok olvasgatni is.
Av [salalausuk
]
Elküldve: 2004. 07. 08. 15:13