Tegnap óta játszom a játékkal, de valami iszonyat jó. Ma, ahogy hazaértem, neki is estem a második fejezetnek. Be kell vallanom, hogy 20 perc után remegő kézzel mentem ki rágyújtani

. Elég rég szemeztem ezzel a játékkal, és nem bántam meg, hogy megvettem. Eszméletlen hangulata van neki, ha így halad, akkor a második rész valószínűsíthetően gyűjtői kiadás lesz. Meg mondom az őszintét, sosem játszottam még előtte huzamosabb ideig horror játékkal, de örülök, hogy ez az első. Igazából azt vettem észre magamon, hogy amikor elkezdek vele játszani, kell vagy fél óra, amíg lenyugszom és nem akarok folyton kilépni, de ahogy elérem ezt a pontot már nem bírok belőle kilépni. Még a sztori nem indult be, jelenleg a hullaház felé tartottam, amikor abbahagytam.
Meglepődve tapasztaltam, hogy maximum grafikán fut, akadozás nélkül és így nagyon gyönyörű, már ha lehet erre azt mondani:D. Helyesebb lenne az undorító jelzővel titulálni egyes részeket...
Végezetül itt egy általam kimentett kép:
Szerkesztette: The Lone Drow 2010. 09. 13. 15:42 -kor
"Meghalni nem halhat meg az, Mi öröklétig áll. Számlálatlan korok során Enyészik - a Halál." H. P. Lovecraft
"Becsüld az életet, gyilkolj csendesen!"
"A tökéletes gyilkosnak nincsenek barátai, csak célpontjai."
"I breathe shadow, caress with fingers of razor-sharp steel, and weep tears of poison. Mine is the name of your sudden, messy death."
"Bízz meg az árnyakban, mert a fényes ösvényeken mindig jó célpontot nyújthatsz az ellenfeleidnek."