HWSW Informatikai Kerekasztal: Dead Space - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (58 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 55
  • 56
  • 57
  • 58
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Dead Space

#1121 Felhasználó inaktív   DigitalEye 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2010. 07. 17. 01:15

Idézet

Idézet

Sziasztok!

A segítségeteket szeretném kérni. A játékban eljutottam ahhoz a feladathoz, melyben egy óriási aszteroidára kell rátenni az adóvevőt. A gondom az lenne ezzel a feladattal, hogy egyszerűen hiába próbálkoztam lassítással, gravitációval, a legjobb érkezési hely megtalálásával az aszteroidán, a körülötte forgó gyűrűk mégis szétvágtak, még mielőtt az adóvevő lehelyezése után el tudtam volna ugrani előlük az aszteroidáról. Egyszerűen nem tudtam (és sok türelmem sem volt) rájönni a megoldásra, így gondoltam, a segítségeteket kérem.

Válaszaitokat előre is köszönöm!

LINK
Köszönöm!

#1122 Felhasználó inaktív   K2 The Highest 

• Őstag
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2010. 07. 17. 01:15

Idézet

Idézet

Idézet

Sziasztok!

A segítségeteket szeretném kérni. A játékban eljutottam ahhoz a feladathoz, melyben egy óriási aszteroidára kell rátenni az adóvevőt. A gondom az lenne ezzel a feladattal, hogy egyszerűen hiába próbálkoztam lassítással, gravitációval, a legjobb érkezési hely megtalálásával az aszteroidán, a körülötte forgó gyűrűk mégis szétvágtak, még mielőtt az adóvevő lehelyezése után el tudtam volna ugrani előlük az aszteroidáról. Egyszerűen nem tudtam (és sok türelmem sem volt) rájönni a megoldásra, így gondoltam, a segítségeteket kérem.

Válaszaitokat előre is köszönöm!

LINK
Köszönöm!
NIncs mit:)
RiG:
Mobo: ASUS P5KPL-AM-In-Roem-Si
CPU: Core 2 Quad Q9550 Stock 2.8Ghz 12Mb cache 1333MhZ
VGA: Gigabyte GTX550Ti Oc 1GB GDDR5 + ASUS GTX 260 [Just in Case]
RAM: Kinston 4GB DDR2 800MhZ
HDD: 2TB Samsung & 250GB Maxtor

Kép

#1123 Felhasználó inaktív   The Lone Drow 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2010. 09. 13. 15:36

Tegnap óta játszom a játékkal, de valami iszonyat jó. Ma, ahogy hazaértem, neki is estem a második fejezetnek. Be kell vallanom, hogy 20 perc után remegő kézzel mentem ki rágyújtani :D. Elég rég szemeztem ezzel a játékkal, és nem bántam meg, hogy megvettem. Eszméletlen hangulata van neki, ha így halad, akkor a második rész valószínűsíthetően gyűjtői kiadás lesz. Meg mondom az őszintét, sosem játszottam még előtte huzamosabb ideig horror játékkal, de örülök, hogy ez az első. Igazából azt vettem észre magamon, hogy amikor elkezdek vele játszani, kell vagy fél óra, amíg lenyugszom és nem akarok folyton kilépni, de ahogy elérem ezt a pontot már nem bírok belőle kilépni. Még a sztori nem indult be, jelenleg a hullaház felé tartottam, amikor abbahagytam.
Meglepődve tapasztaltam, hogy maximum grafikán fut, akadozás nélkül és így nagyon gyönyörű, már ha lehet erre azt mondani:D. Helyesebb lenne az undorító jelzővel titulálni egyes részeket...

Végezetül itt egy általam kimentett kép:
Kép

Szerkesztette: The Lone Drow 2010. 09. 13. 15:42 -kor

"Meghalni nem halhat meg az, Mi öröklétig áll. Számlálatlan korok során Enyészik - a Halál." H. P. Lovecraft

"Becsüld az életet, gyilkolj csendesen!"

"A tökéletes gyilkosnak nincsenek barátai, csak célpontjai."

"I breathe shadow, caress with fingers of razor-sharp steel, and weep tears of poison. Mine is the name of your sudden, messy death."

"Bízz meg az árnyakban, mert a fényes ösvényeken mindig jó célpontot nyújthatsz az ellenfeleidnek."

#1124 Felhasználó inaktív   Crysisman 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 01. 10. 19:02

sziasztok :D segítséget szeretnék kérni..annál a résznél folyton kifagy mikor SPOILER: visszakell menni a hajóhoz miután újraindítottuk a metró rendszert majd a hajó felrobban(eléggé az elején)SPOILER.De nem mindig annál a résznél,van mikor előtte van,van mikor utána..csak az az érdekes hogy mióta játszok a játékkal nem volt ilyen gond csak ennél a résznél. Úgy fagy le a gép h mindenféle színes pöttyök vannak az egész képernyőn (régen is volt már ilyen gondom) de az valahogy megjavult magától. videókártya drivert frissítettem...vírust se talált a gép..nemigazán tudom mit csináljak vele..:s pedig a játék eszméletlen jó :D még csak most kezdtem belemerülni de máris nem tudok tovább haladni :/

#1125 Felhasználó inaktív   Crysisman 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 01. 10. 19:32

legyetek szivesek segítsetek,játszani szeretnék:(

#1126 Felhasználó inaktív   djculture 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 01. 10. 20:26

más játékba minden oké?
Ki a halott vinyók istene?
Hádédész..

#1127 Felhasználó inaktív   Crysisman 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 01. 10. 20:40

Üzenet megtekintéseIdézet: byebye hwsw - Dátum: 2011. 01. 10. 19:26

más játékba minden oké?

igen,minden...ezért nem igazán értem,és ezért is tettem fel ebben a topicban a kérdést. szerintem hűtés probléma se lehet (túlmelegedés) mert komolyabb gépigényű játékoknál sincs gond (pl. Crysis)

#1128 Felhasználó inaktív   @darkking@ 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 01. 11. 18:05

Ne nem rég megvettem a játékot.. egyenlőre nem bántam meg de nagyon bevagyok raselva rajta..egy darabig olvastam vissza a hsz-eket de jojózott már a szemem!Aki (Márpedig sokan) játszott ezzel az első részével segitsen már abban hogy melyik fegyverrel érdemes csinálni? vagy néhol "Ez" kell néhol "Az" vagy a plazmavágóval végiglehet vinni?
Jelzem én könnyű fokozaton tolom mert nem vagyok akkora gamer csak mindenki istenítette (Nem hiába)és megvettem de élvezni is akarom :)

Ja és mi az a sztázismodul? és mi az a kinézis modul?

Szerkesztette: @darkking@ 2011. 01. 11. 18:09 -kor

#1129 Felhasználó inaktív   Crysisman 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 01. 11. 19:24

emberek létszíves segítsetek már...komolyan.. nem hiszem el..ide elvileg a számítás technikában jártas emberek járnak nem igaz h nem tudjátok mi lehet a problémám.

#1130 Felhasználó inaktív   Nomad010 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2011. 01. 11. 22:35

Üzenet megtekintéseIdézet: Crysisman - Dátum: 2011. 01. 11. 18:24

emberek létszíves segítsetek már...komolyan.. nem hiszem el..ide elvileg a számítás technikában jártas emberek járnak nem igaz h nem tudjátok mi lehet a problémám.

Hát a leírás alapján ez videokártya gondnak tűnik. Próbáld meg pl visszább venni a grafikát, vagy megkeresni a legfrissebb drivert.

#1131 Felhasználó inaktív   @darkking@ 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 01. 12. 21:17

Azért azt sem hiszem el hogy az én kérdésemre sem tudott senki válaszolni!Mikor szinte már mindenki kivitte a játékot!

#1132 Felhasználó inaktív   Mortician 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 01. 12. 21:44

Üzenet megtekintéseIdézet: @darkking@ - Dátum: 2011. 01. 11. 17:05

Ne nem rég megvettem a játékot.. egyenlőre nem bántam meg de nagyon bevagyok raselva rajta..egy darabig olvastam vissza a hsz-eket de jojózott már a szemem!Aki (Márpedig sokan) játszott ezzel az első részével segitsen már abban hogy melyik fegyverrel érdemes csinálni? vagy néhol "Ez" kell néhol "Az" vagy a plazmavágóval végiglehet vinni?
Jelzem én könnyű fokozaton tolom mert nem vagyok akkora gamer csak mindenki istenítette (Nem hiába)és megvettem de élvezni is akarom :)

Ja és mi az a sztázismodul? és mi az a kinézis modul?

-a plazmavágó gyakorlatilag minden helyzethez megfelelő
-az impulzuskarabély kisebb ellenfelek ellen hatékony, de a másodlagos tüzelés 360 fokban eltakarítja a necromorphokat
-ha nagyobb tömeg van előtted akkor az ívfegyvert érdemes használnod
-az Isaac-re rátapadó kis nyúlványok ellen a lángszóró a leghatásosabb
-a belező a már megcsonkított ellenfelek ellen a legjobb, de igazából mindenhol jól használható
-a hullámfegyver gyorsabb ellenfelek ellen kiváló, mivel egyetlen lövéssel meghátráltatja őket, viszont maximumra tuningolva se valami erős
-az energianyaláb minden esetben alkalmas, de lassabb ellenfelek ellen jobb, mivel időt igényel a töltése (Brute-ok ellen erősen ajánlott, 2-3 pontos lövéssel leszakíthatod egy karjukat)

De alapvetően csak a plazmavágót használva is könnyedén végig lehet vinni a játékot. Viszont én minden alkalommal három fegyvert tartok magamnál. A plazmavágót, az impulzuskarabélyt és az ívfegyvert.

#1133 Felhasználó inaktív   @darkking@ 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 01. 15. 23:16

De alapvetően csak a plazmavágót használva is könnyedén végig lehet vinni a játékot. Viszont én minden alkalommal három fegyvert tartok magamnál. A plazmavágót, az impulzuskarabélyt és az ívfegyvert.

Nagyon szépen köszönöm a segitséget! :beer:

#1134 Felhasználó inaktív   Crysisman 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 01. 15. 23:42

én most a plazmavágó,impulzus karabély,ívfegyver,lángszoró kombinációt használom... de az 5. fejezetig csak plazmavágóval mentem. szerintem több fegyver csak akkor éri meg ha már van elég inventory helyed a lőszerekhez..egyébként hány fejezetes a játék? most vagyok asszem a 8.-nál.

#1135 Felhasználó inaktív   Szelim 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2011. 01. 15. 23:56

Üzenet megtekintéseIdézet: Crysisman - Dátum: 2011. 01. 15. 22:42

én most a plazmavágó,impulzus karabély,ívfegyver,lángszoró kombinációt használom... de az 5. fejezetig csak plazmavágóval mentem. szerintem több fegyver csak akkor éri meg ha már van elég inventory helyed a lőszerekhez..egyébként hány fejezetes a játék? most vagyok asszem a 8.-nál.

Ha jól emlékszem 12.

#1136 Felhasználó inaktív   Crysisman 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 01. 16. 00:00

Üzenet megtekintéseIdézet: Szelim - Dátum: 2011. 01. 15. 22:56

Ha jól emlékszem 12.

fenébe...már fogytán van a pelus..:/
amúgy nagyon jó ez a játék..főleg a sztorija ragad magával..főleg az audió naplók..az emberi sorsok..

#1137 Felhasználó inaktív   Depresszió 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 01. 16. 00:01

Üzenet megtekintéseIdézet: Crysisman - Dátum: 2011. 01. 15. 22:42

12 pálya van:)

#1138 Felhasználó inaktív   Szelim 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2011. 01. 16. 00:04

Üzenet megtekintéseIdézet: Crysisman - Dátum: 2011. 01. 15. 23:00

fenébe...már fogytán van a pelus..:/
amúgy nagyon jó ez a játék..főleg a sztorija ragad magával..főleg az audió naplók..az emberi sorsok..

Nekem ez a játék azon kevés játékok egyike, amelyik nagyon tetszett, mégis a kezdetektől vártam, hogy mikor lesz már vége. :)
Egyébként magyar felirattal tolod?

Szerkesztette: Szelim 2011. 01. 16. 00:05 -kor

#1139 Felhasználó inaktív   Albio Sama 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2011. 01. 16. 00:11

Én a Dead Space-t tartom az utobbi idők egyik legjobb EA játékának. Úgy bejött ahogy van. A hangulata olyan nyomasztó hogy, milliószor meggondoltam, bemerjek e menni a szobákba. Már csak attól összecsináltam magam hogy, álltam a folyosón és hallottam a hangokat. Tulélóhorrorból 5* a Visceral Games es fiuknak, remélem a folytatás is ilyen durva lesz.

#1140 Felhasználó inaktív   Crysisman 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 01. 16. 00:12

Üzenet megtekintéseIdézet: Szelim - Dátum: 2011. 01. 15. 23:04

Nekem ez a játék azon kevés játékok egyike, amelyik nagyon tetszett, mégis a kezdetektől vártam, hogy mikor lesz már vége. :)
Egyébként magyar felirattal tolod?

igen mondjuk azt már én is várom hogy vége legyen...elég nyomasztó :/
igen,magyar felirattal tolom. nagyon tetszett a második része videók alapján ezért szereztem be az elsőt hogy képben legyek a sztorival :D

Téma megosztása:

• (58 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 55
  • 56
  • 57
  • 58
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó