Ajánlj egy jó könyvet!
Elküldve: 2005. 09. 22. 13:47
Zoenn: Jaja, emlekszem, a masodik Magyarorszagon megjelent Ravenloft konyv, rogton a Rozsa Lovagja utan jutott el hazankba! Valoban jo ki konyv.
InGen: Asszem tokeletesen meg tudlak erteni ezugyben! Mestermu! Csak az elso 200 oldalt kell atugrani az elejen...
Egyebkent Tracy Hickmantol es Margaret Weistol olvastad a "Dragonlance Chronicles"-t? Szerintem az meg a Gyuruk Uranal is jobban sikerult. Laccik hogy nok irtak, mert rengeteg benne az erzelem, csodalatos tortenet... szerintem!

Elküldve: 2005. 09. 22. 16:41
Idézet
InGen: Asszem tokeletesen meg tudlak erteni ezugyben! Mestermu! Csak az elso 200 oldalt kell atugrani az elejen...
Egyebkent Tracy Hickmantol es Margaret Weistol olvastad a "Dragonlance Chronicles"-t? Szerintem az meg a Gyuruk Uranal is jobban sikerult. Laccik hogy nok irtak, mert rengeteg benne az erzelem, csodalatos tortenet... szerintem!

Ja és azt meg ne mondd, hogy valami jobb mint A Gyűrűk Ura, mert úgysem hiszem el

A GYŰRŰK URA - SZILMARILOK - BABÓ Tolkien szentháromság uralkodik mindenek felett!
Olvasási arány most: 14 - 8 - 5
Elküldve: 2005. 09. 22. 16:47
Idézet
Nekem az az első 200 oldal a kedvencem, szóval....
Ja és azt meg ne mondd, hogy valami jobb mint A Gyűrűk Ura, mert úgysem hiszem el
A GYŰRŰK URA - SZILMARILOK - BABÓ Tolkien szentháromság uralkodik mindenek felett!

Elküldve: 2005. 09. 22. 16:51
Idézet
InGen, rajtad a fanatizmus jelei mutatkoznak.

Életcélom hogy elmenjek Oxfordba, ahol Tolkien és felesége el van temetve, sírjukra pedig a Beren és Lúthien felirat van ráírva... amikor erre gondolok mindig a könnyezés kerülget...
Elküldve: 2005. 09. 22. 17:03
Idézet
Nem csak mutatkoznak, már vagy 6 éve atomikusan nagy fanatikus rajongója vagyok Tolkien atyánk minden művének, s a filmek eljövetelével PJ mestermunkáinak.
Életcélom hogy elmenjek Oxfordba, ahol Tolkien és felesége el van temetve, sírjukra pedig a Beren és Lúthien felirat van ráírva... amikor erre gondolok mindig a könnyezés kerülget...

Elküldve: 2005. 09. 22. 18:35
Idézet
Idézet
Nem csak mutatkoznak, már vagy 6 éve atomikusan nagy fanatikus rajongója vagyok Tolkien atyánk minden művének, s a filmek eljövetelével PJ mestermunkáinak.

#67 Guest__*
Elküldve: 2006. 05. 20. 11:54
Da vinci Kód!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!A film és a könyv is csúcsszuper(érdekes)!!!!!!!
Elküldve: 2006. 05. 20. 13:52
Na ha már itt vagyok én is ajánlok egy könyvet:
Juharfalvi Emil(már nemtom ki írta
)
bár inkább gyerekeknek való, de aranyos könyv, tele baromságokkal, mint pl. Emil felhúzza a zászló helyet a kishugát
stb., bár már régen olvastam, de emlékszem hogy nagyon jó kis könyv volt, csak rövid(3 könyv van
, mind a hármat ajánlom, de majd egyszer felírom mindnek a címét
).
Juharfalvi Emil(már nemtom ki írta

bár inkább gyerekeknek való, de aranyos könyv, tele baromságokkal, mint pl. Emil felhúzza a zászló helyet a kishugát

Elküldve: 2006. 05. 29. 08:56
Stephen King könyvek nélkül senki se tegyen még csak egy lépést se.
Szerintem az AZ lett a legjobb könyve (korántsem olvastam végig mindet). Most a Holtsávval vagyok elfoglalva, az is nagyon jó......
Szerintem az AZ lett a legjobb könyve (korántsem olvastam végig mindet). Most a Holtsávval vagyok elfoglalva, az is nagyon jó......
Elküldve: 2006. 06. 11. 11:27
Nos, az én nagy kedvenceim a Rejtő könyvek!
Legalább 10-et olvastam! Én ezeket ajánlom mindenkinek!
Legalább 10-et olvastam! Én ezeket ajánlom mindenkinek!

Elküldve: 2006. 06. 11. 14:21
Én Dean R. Koontz - Az éjszaka hangjait ajnálom ha már így ajánlgat mindenki mindenkinek! Azt mondják, hogy Dean Stephen King méltó vetélytársa. Ő sem egy mai gyerek. A könyv nagyjából arról szól, hogy két fiatal srác jól összehaverkodik, majd az egyikről kiderül, hogy ölt már macskát, megkínozta, stb. Vérszerződést is kötöttek a srácok, majd egyre több minden derül ki. Kiderül, hogy embert is akar ölni az egyik és örömét leli ebben. Többet vétek lenne elárulnom... a tetőpont "vérfagyasztó"!

Elküldve: 2006. 06. 11. 15:06
Én az Ian Watson könyveket ajánlóm. Nagyon jók és izgalmasak, viszont nehezen érthetők, egy-egy résznek érdemes többször nekiugrani ha nem nehéz a szövege. Bármelyiket ajánlom bár én eddig kb 5-6 művét olvastam és azok nagyon bejöttek. Egyébként fantasy és science-fiction könyveket ír. Nem olyanok a művei amelyet ha van egy hosszú délutánod akkor elolvasod. Több idő kell hozzá hogy megértsd hogy mit akar kifejezni, hogy megismerd az író végtelen fantáziáját.

-Anyu mi lesz ma a vacsora?
-SZAR RIZZSEL!!
-Rizzsel?
Elküldve: 2006. 06. 11. 16:54
hat en igazabol a II-Vlighaborus konyveket ajanlom azokna akik szeretik,mert abban is sok veres sztori van es leborul a lepel mindenrol es kiderul az igzsag,hogy molyen ganyek is voltak a MOCSKOS
nacik
a zsidokkal szemben es meg mas nepcsoprtokkal,es persze helyszinekrol is beszamolnak,nekem nagyon bejonnek az ilyen konyvek,es akit erdekel az ilyesfajta kony akkor szerezzen be maganak egyet.

Elküldve: 2006. 06. 27. 16:34
Chris Bohjalian- Férfibőrben
Ez a világ leggyönyörűbb könyve!!! Kitalált történet, de totál azt lehet hinni, hogy igaziból megtörtént. Aki nem ítéli el a másságot (de az is, aki igen), az feltétlenül szerezze be és olvassa el, egyszerűen nem tudom szavakba önteni, mennyire elolvadtam tőle!!!
Egy kis leírás:
Egy amerikai kisváros négy lakójának életét végzetszerűen kapcsolja össze egy szerelem, melyben csak az őszinte, mély érzelmek biztosak, a nemek és a szerepek már korántsem. Allison Banks általános iskolai tanárnő, egy egyetemre készülő nagylány, Carly rég elváltan élő anyja végre megtalálja társát. Szerelme Dana Stevens, a közeli egyetem fiatal irodalomprofesszora és Allison oktatója egy nyári filmesztétikai kurzuson. Carly örül anyja újra megtalált boldogságának, míg Will, a volt férj, a helyi közszolgálati rádió elnöke, féltékeny a kibontakozó kapcsolatra.
Dana egészen más, mint azok a férfiak, akikkel Allisonnak eddig dolga volt: figyelmes, kedves, gyengéd, és fantasztikusan jó szerető. Nyilvánvaló, hogy Dana Allison iránti vonzalma hasonlóan mély, és szándékai komolyak. Hol van akkor a csapda?
Téma: MtoF transzszexuális
ja, és a szereplők(4) szemszögéből meséli el az egészet, fejezetenként váltakozva
Ez a világ leggyönyörűbb könyve!!! Kitalált történet, de totál azt lehet hinni, hogy igaziból megtörtént. Aki nem ítéli el a másságot (de az is, aki igen), az feltétlenül szerezze be és olvassa el, egyszerűen nem tudom szavakba önteni, mennyire elolvadtam tőle!!!
Egy kis leírás:
Egy amerikai kisváros négy lakójának életét végzetszerűen kapcsolja össze egy szerelem, melyben csak az őszinte, mély érzelmek biztosak, a nemek és a szerepek már korántsem. Allison Banks általános iskolai tanárnő, egy egyetemre készülő nagylány, Carly rég elváltan élő anyja végre megtalálja társát. Szerelme Dana Stevens, a közeli egyetem fiatal irodalomprofesszora és Allison oktatója egy nyári filmesztétikai kurzuson. Carly örül anyja újra megtalált boldogságának, míg Will, a volt férj, a helyi közszolgálati rádió elnöke, féltékeny a kibontakozó kapcsolatra.
Dana egészen más, mint azok a férfiak, akikkel Allisonnak eddig dolga volt: figyelmes, kedves, gyengéd, és fantasztikusan jó szerető. Nyilvánvaló, hogy Dana Allison iránti vonzalma hasonlóan mély, és szándékai komolyak. Hol van akkor a csapda?
Téma: MtoF transzszexuális
ja, és a szereplők(4) szemszögéből meséli el az egészet, fejezetenként váltakozva
Többet elérhetsz szép szóval és egy fegyverrel, mint pusztán szép szóval.
- Al Capone
#77 Guest__*
Elküldve: 2006. 06. 27. 18:14
Robert Merle:Mesterségem a halál.
Nagyon hűs.

Csak annyit mondok róla hogy haláltábor vezetőjéről szól.
Nagyon hűs.

Csak annyit mondok róla hogy haláltábor vezetőjéről szól.
#78 Guest__*
Elküldve: 2006. 07. 08. 15:27
Aki szereti a horrort + a borzongást, olvasson Stephen King-et.
Töle z elsö könyvem a Végitélet volt ugy 3éve. Azota nem tudtam mégeccer elolvasni
Töle z elsö könyvem a Végitélet volt ugy 3éve. Azota nem tudtam mégeccer elolvasni