HWSW Informatikai Kerekasztal: Ajánlj egy jó könyvet! - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (42 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Ajánlj egy jó könyvet!

#61 Felhasználó inaktív   Ca$h 

• Senior tag
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2005. 09. 22. 13:47

Zoenn: Jaja, emlekszem, a masodik Magyarorszagon megjelent Ravenloft konyv, rogton a Rozsa Lovagja utan jutott el hazankba! Valoban jo ki konyv.

InGen: Asszem tokeletesen meg tudlak erteni ezugyben! Mestermu! Csak az elso 200 oldalt kell atugrani az elejen... :Đ Egyebkent Tracy Hickmantol es Margaret Weistol olvastad a "Dragonlance Chronicles"-t? Szerintem az meg a Gyuruk Uranal is jobban sikerult. Laccik hogy nok irtak, mert rengeteg benne az erzelem, csodalatos tortenet... szerintem!

Kép

#62 Felhasználó inaktív   InGen 

• Senior tag

Elküldve: 2005. 09. 22. 16:41

Idézet

InGen: Asszem tokeletesen meg tudlak erteni ezugyben! Mestermu! Csak az elso 200 oldalt kell atugrani az elejen... :Đ Egyebkent Tracy Hickmantol es Margaret Weistol olvastad a "Dragonlance Chronicles"-t? Szerintem az meg a Gyuruk Uranal is jobban sikerult. Laccik hogy nok irtak, mert rengeteg benne az erzelem, csodalatos tortenet... szerintem!
Nekem az az első 200 oldal a kedvencem, szóval....

Ja és azt meg ne mondd, hogy valami jobb mint A Gyűrűk Ura, mert úgysem hiszem el :-D

A GYŰRŰK URA - SZILMARILOK - BABÓ Tolkien szentháromság uralkodik mindenek felett!

Olvasási arány most: 14 - 8 - 5

#63 Felhasználó inaktív   lewton 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 09. 22. 16:47

Idézet

Nekem az az első 200 oldal a kedvencem, szóval....

Ja és azt meg ne mondd, hogy valami jobb mint A Gyűrűk Ura, mert úgysem hiszem el :Đ

A GYŰRŰK URA - SZILMARILOK - BABÓ Tolkien szentháromság uralkodik mindenek felett!

Olvasási arány most: 14 - 8 - 5
InGen, rajtad a fanatizmus jelei mutatkoznak.Kép

#64 Felhasználó inaktív   InGen 

• Senior tag

Elküldve: 2005. 09. 22. 16:51

Idézet

InGen, rajtad a fanatizmus jelei mutatkoznak.Kép
Nem csak mutatkoznak, már vagy 6 éve atomikusan nagy fanatikus rajongója vagyok Tolkien atyánk minden művének, s a filmek eljövetelével PJ mestermunkáinak.

Életcélom hogy elmenjek Oxfordba, ahol Tolkien és felesége el van temetve, sírjukra pedig a Beren és Lúthien felirat van ráírva... amikor erre gondolok mindig a könnyezés kerülget...

#65 Felhasználó inaktív   lewton 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 22. 17:03

Idézet

Nem csak mutatkoznak, már vagy 6 éve atomikusan nagy fanatikus rajongója vagyok Tolkien atyánk minden művének, s a filmek eljövetelével PJ mestermunkáinak.

Életcélom hogy elmenjek Oxfordba, ahol Tolkien és felesége el van temetve, sírjukra pedig a Beren és Lúthien felirat van ráírva... amikor erre gondolok mindig a könnyezés kerülget...
hát igen. ez már súlyos.Kép

#66 Felhasználó inaktív   fojesz 

• Senior tag

Elküldve: 2005. 09. 22. 18:35

Idézet

Idézet

hát igen. ez már súlyos.Kép
Mindenkinek megvannak az "őrültségei"... InGen komának ez jutott... de ez még értelmes őrület, mert nem káros, és intelligensebbnek is tűnik tőle. Kép

#67 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2006. 05. 20. 11:54

Da vinci Kód!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!A film és a könyv is csúcsszuper(érdekes)!!!!!!!

#68 Felhasználó inaktív   Man 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2006. 05. 20. 13:52

Na ha már itt vagyok én is ajánlok egy könyvet:

Juharfalvi Emil(már nemtom ki írtaKép)

bár inkább gyerekeknek való, de aranyos könyv, tele baromságokkal, mint pl. Emil felhúzza a zászló helyet a kishugát Kép stb., bár már régen olvastam, de emlékszem hogy nagyon jó kis könyv volt, csak rövid(3 könyv vanKép, mind a hármat ajánlom, de majd egyszer felírom mindnek a címétKép).

#69 Felhasználó inaktív   Cuta666 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 05. 29. 08:56

Stephen King könyvek nélkül senki se tegyen még csak egy lépést se.

Szerintem az AZ lett a legjobb könyve (korántsem olvastam végig mindet). Most a Holtsávval vagyok elfoglalva, az is nagyon jó......

#70 Guest__*

Elküldve: 2006. 05. 29. 10:04

Micimackó (the best) originKép

#71 Felhasználó inaktív   Gery8 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 11. 11:27

Nos, az én nagy kedvenceim a Rejtő könyvek!
Legalább 10-et olvastam! Én ezeket ajánlom mindenkinek!

#72 Felhasználó inaktív   Halfer 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 11. 14:21

Én Dean R. Koontz - Az éjszaka hangjait ajnálom ha már így ajánlgat mindenki mindenkinek! Azt mondják, hogy Dean Stephen King méltó vetélytársa. Ő sem egy mai gyerek. A könyv nagyjából arról szól, hogy két fiatal srác jól összehaverkodik, majd az egyikről kiderül, hogy ölt már macskát, megkínozta, stb. Vérszerződést is kötöttek a srácok, majd egyre több minden derül ki. Kiderül, hogy embert is akar ölni az egyik és örömét leli ebben. Többet vétek lenne elárulnom... a tetőpont "vérfagyasztó"!

#73 Felhasználó inaktív   hadieke 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 06. 11. 15:06

Én az Ian Watson könyveket ajánlóm. Nagyon jók és izgalmasak, viszont nehezen érthetők, egy-egy résznek érdemes többször nekiugrani ha nem nehéz a szövege. Bármelyiket ajánlom bár én eddig kb 5-6 művét olvastam és azok nagyon bejöttek. Egyébként fantasy és science-fiction könyveket ír. Nem olyanok a művei amelyet ha van egy hosszú délutánod akkor elolvasod. Több idő kell hozzá hogy megértsd hogy mit akar kifejezni, hogy megismerd az író végtelen fantáziáját.Kép
-Anyu mi lesz ma a vacsora? -SZAR RIZZSEL!! -Rizzsel?

#74 Felhasználó inaktív   NECROSMOKE 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 11. 16:54

hat en igazabol a II-Vlighaborus konyveket ajanlom azokna akik szeretik,mert abban is sok veres sztori van es leborul a lepel mindenrol es kiderul az igzsag,hogy molyen ganyek is voltak a MOCSKOS KépnacikKép a zsidokkal szemben es meg mas nepcsoprtokkal,es persze helyszinekrol is beszamolnak,nekem nagyon bejonnek az ilyen konyvek,es akit erdekel az ilyesfajta kony akkor szerezzen be maganak egyet.Kép

Kép

PlayStation 3(FAT 80GB )-->>KILLZONE 2 EDITION

Kép

ÉN VAGYOK A LEGKEMÉNYEBB!!! HEHEHEHE(csak vicceltem)
JUST CALL ME-->SMOKE<--
HIÁNYZIK A RÉGI GAMEKAPOCS!!!

#75 Felhasználó inaktív   TomGordon 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 06. 27. 16:34

Chris Bohjalian- Férfibőrben

Ez a világ leggyönyörűbb könyve!!! Kitalált történet, de totál azt lehet hinni, hogy igaziból megtörtént. Aki nem ítéli el a másságot (de az is, aki igen), az feltétlenül szerezze be és olvassa el, egyszerűen nem tudom szavakba önteni, mennyire elolvadtam tőle!!!

Egy kis leírás:
Egy amerikai kisváros négy lakójának életét végzetszerűen kapcsolja össze egy szerelem, melyben csak az őszinte, mély érzelmek biztosak, a nemek és a szerepek már korántsem. Allison Banks általános iskolai tanárnő, egy egyetemre készülő nagylány, Carly rég elváltan élő anyja végre megtalálja társát. Szerelme Dana Stevens, a közeli egyetem fiatal irodalomprofesszora és Allison oktatója egy nyári filmesztétikai kurzuson. Carly örül anyja újra megtalált boldogságának, míg Will, a volt férj, a helyi közszolgálati rádió elnöke, féltékeny a kibontakozó kapcsolatra.
Dana egészen más, mint azok a férfiak, akikkel Allisonnak eddig dolga volt: figyelmes, kedves, gyengéd, és fantasztikusan jó szerető. Nyilvánvaló, hogy Dana Allison iránti vonzalma hasonlóan mély, és szándékai komolyak. Hol van akkor a csapda?

Téma: MtoF transzszexuális

ja, és a szereplők(4) szemszögéből meséli el az egészet, fejezetenként váltakozva
Többet elérhetsz szép szóval és egy fegyverrel, mint pusztán szép szóval. - Al Capone

#76 Felhasználó inaktív   Roly 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 27. 18:06

salvatore könyveit. de ez már úgyis volt 100* :Đ

#77 Guest__*

Elküldve: 2006. 06. 27. 18:14

Robert Merle:Mesterségem a halál.

Nagyon hűs.KépKép
Csak annyit mondok róla hogy haláltábor vezetőjéről szól.

#78 Guest__*

Elküldve: 2006. 07. 08. 15:27

Aki szereti a horrort + a borzongást, olvasson Stephen King-et.
Töle z elsö könyvem a Végitélet volt ugy 3éve. Azota nem tudtam mégeccer elolvasniKép

#79 Felhasználó inaktív   Aravis 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 08. 15:29

Nicholas Evans : A Suttogó

#80 Felhasználó inaktív   Gimli 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 07. 08. 15:36

Tolkien:A Babó