HWSW Informatikai Kerekasztal: Ajánlj egy jó könyvet! - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (42 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
  • 41
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Ajánlj egy jó könyvet!

#761 Felhasználó inaktív   Thalim 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2010. 03. 12. 13:05

Idézet

Aliens 4: 1. Rész Idegenek a Földön- rohadt jó minden ALien fan-nak kötelező.
Aliens 4: 2. rész: Lidéces utazás - ez is ugyan olyan jó de itt bontakozik ki igazán a cselekmény.
Aliens 4: 3. rész : a nevére nem emlékszem de tudom hogy rohadt jó :Đ
Ripley Háborúja és kegyetlenül jó könyv.

#762 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2010. 03. 12. 13:12

Idézet

Idézet

Aliens 4: 1. Rész Idegenek a Földön- rohadt jó minden ALien fan-nak kötelező.
Aliens 4: 2. rész: Lidéces utazás - ez is ugyan olyan jó de itt bontakozik ki igazán a cselekmény.
Aliens 4: 3. rész : a nevére nem emlékszem de tudom hogy rohadt jó :Đ
Ripley Háborúja és kegyetlenül jó könyv.
ja igen beugrott köszi :-D nagyon nagy :) a fordulato... mintha ott lennél :)

#763 Felhasználó inaktív   Stack 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2010. 04. 06. 10:02

Most fejeztem be a Szergej Lukjanyenko-nak az Éjszakai őrségé. Jó volt habár néha egy kicsit kapkodó és nem igazán érteni a dolgokat, de összességében izgalmas történet.

I am a Jedi Knight and the Force is strong with me.

#764 Felhasználó inaktív   Toopac 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 06. 10:26

Én most az elmúlt 2 hétben 3 könyvet is elolvastam. 1: Jakovlev: Pearl Harbor rejtélye. - Nagyon érdekes könvy a háború kirobbanásának politikai körülményeit mutatja be. Az első száz oldal a támadásról szól, a többi a politikai előzményekről, tárgyalásokról. Valakinek nyers lehet, de sokmindent tanulhat belőle az ember. 2: Ken Follett: Hat Nap Múlva Telihold - Ez egy kémregény. Nem egy nagy durrantás viszont izgalmas nagyon. 3: Anderle Ádám: Kuba Története - Ebből egy előadást csináltam az egyetemen. Sok olyan információval szolgál, amivel az átlag ember marhára nincs tisztában. de nem lövöm le a "poént"!
Most pedig Sven Hassel: Bajtársak című könyvét olvasom, ami a 2. Világháborúban játszódik, és a német katonák oldaláról mutatja be az eseményeket! Még az elején járok, de elég keménynek bizonyul!

Hello I'm Johnny Cash....

#765 Guest__*

Elküldve: 2010. 04. 06. 11:31

Idézet

Én most az elmúlt 2 hétben 3 könyvet is elolvastam. 1: Jakovlev: Pearl Harbor rejtélye. - Nagyon érdekes könvy a háború kirobbanásának politikai körülményeit mutatja be. Az első száz oldal a támadásról szól, a többi a politikai előzményekről, tárgyalásokról. Valakinek nyers lehet, de sokmindent tanulhat belőle az ember. 2: Ken Follett: Hat Nap Múlva Telihold - Ez egy kémregény. Nem egy nagy durrantás viszont izgalmas nagyon. 3: Anderle Ádám: Kuba Története - Ebből egy előadást csináltam az egyetemen. Sok olyan információval szolgál, amivel az átlag ember marhára nincs tisztában. de nem lövöm le a "poént"!
Most pedig Sven Hassel: Bajtársak című könyvét olvasom, ami a 2. Világháborúban játszódik, és a német katonák oldaláról mutatja be az eseményeket! Még az elején járok, de elég keménynek bizonyul!
max. azt mutatja be mit csinált Roosevelt amikor beléptek a háborúba... nem Pearl harbornal robbant ki.

ÉS h ne legyen off:

Alagutak Rejtélye és a Földmély titka... rohadt jó, van benne humor és egy nemlétező titokra mutat rá.

#766 Felhasználó inaktív   Toopac 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 06. 11:56

Idézet

Idézet

max. azt mutatja be mit csinált Roosevelt amikor beléptek a háborúba... nem Pearl harbornal robbant ki.

ÉS h ne legyen off:

Alagutak Rejtélye és a Földmély titka... rohadt jó, van benne humor és egy nemlétező titokra mutat rá.
áhááá te akkor már biztosan olvastad a könyvet és jobban is tudod, azért akarod ezt megmagyarázni! 1: Mert ha olvastad akkor nagyon régen olvashattad, mert nem erről szól és piszkosul rosszul tudod! 2: ha meg nem olvastad akkor nem kéne a középiskolában tanultak alapján ebbe beleszólni! Akik EGYETEMEN TÖRTÉNELMET tanulnak mint én azok tudják, hogy a szeptemberi időpont csak egy meghatározott dátum a háború kirobbanásával, hiszen ekkor még az országok jelentős része nem lépett be a háborúba.... sőőőőt! A háború igazán az Amerikai a Japán és az Orosz fél hadba lépésével kezdődött el! És nem jól tudod, mert nem csak Roosvelt "ténykedését" ténykedését mutatja be (tény hogy erről is van szó, de csak töredéke), hanem éppen a Japánokról szól, poltikusairól, és politikai kapcsolatukról a többi országgal stb stb!

#767 Guest__*

Elküldve: 2010. 04. 06. 12:38

Idézet

Idézet

Idézet

ÉS h ne legyen off:

áhááá te akkor már biztosan olvastad a könyvet és jobban is tudod, azért akarod ezt megmagyarázni! 1: Mert ha olvastad akkor nagyon régen olvashattad, mert nem erről szól és piszkosul rosszul tudod! 2: ha meg nem olvastad akkor nem kéne a középiskolában tanultak alapján ebbe beleszólni! Akik EGYETEMEN TÖRTÉNELMET tanulnak mint én azok tudják, hogy a szeptemberi időpont csak egy meghatározott dátum a háború kirobbanásával, hiszen ekkor még az országok jelentős része nem lépett be a háborúba.... sőőőőt! A háború igazán az Amerikai a Japán és az Orosz fél hadba lépésével kezdődött el! És nem jól tudod, mert nem csak Roosvelt "ténykedését" ténykedését mutatja be (tény hogy erről is van szó, de csak töredéke), hanem éppen a Japánokról szól, poltikusairól, és politikai kapcsolatukról a többi országgal stb stb!
Az hogy a Franciák és az Angolok nem folytattak hadműveleteket nem azt jelenti hogy nem léptek be a háborúba.. ez volt a "Furcsa háború" Nem meghatározott dátum mert mindenki tudja hogy szeptember 1. tört ki mert a Nácik akkor rohanták le Lengyelországot... ezt nem torelálták a Szövetségesek és akkor üzentek hadat de nem folytattak hadműveleteket. Az hogy mikor indulnak be az események nem azt jelenti hogy akkor kezdődik egy dolgo.. pl ha egy játékba vagy filmebe a közepétől lesz izgalmas meg érdekes akkor az akkor kezdődött? Nem hinném...

#768 Felhasználó inaktív   Toopac 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 06. 13:07

Ha valaki hadat üzen valakinek, de nem támadja meg a másikat akkor az miért háború? Itt hajnalig okoskodhatunk hogy úúúúú de az akkor is háború volt (szeptember 1.), mert a tanító néni azt mondta. Van elvi és gyakorlati része! Ezzel már az elején tisztában kellett volna lenni és fölösleges is volt ezzel vitát nyitni!
Ez egy dolog igen. Itt nem is erről van szó és itt a könyvem ajánlásával nem is ezt kellett volna kiforgatni! Látva a könyv címét: Pearl Harbor Rejtélye az ember (gondolom én) kapcsol hogy igazán miről is szólhat ez a köny. Nem nehéz rájönni.
Azt amit meg te állítottál igaz, de egy teljesen fölösleges szókiforgatás volt!
Pár egyetemi professzor, történettudós és az általuk írt könyv is "hasonló" szemléletet állít fel, mint az enyém! De ezeket te biztosan jobban tudod! Kép

#769 Guest__*

Elküldve: 2010. 04. 06. 13:23

SPOILER SPOILER SPOILER!!!

SPOILER!

Valaki nem tudja megmondani hogy a Call of Chutulu ( bocs ha rosszul írtam ) ban a tanártelkapják azok a lények? NEm találom a könyvet és még az leje felé melékszem hogy írták hogy mindjárt jönnek a másik bolygóról és elvisznek.

#770 Felhasználó inaktív   Mortyr14 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 04. 06. 13:25

Idézet

SPOILER!

Valaki nem tudja megmondani hogy a Call of Chutulu ( bocs ha rosszul írtam ) ban a tanártelkapják azok a lények? NEm találom a könyvet és még az leje felé melékszem hogy írták hogy mindjárt jönnek a másik bolygóról és elvisznek.
Az jó játék! de nemtok segíteni Kép tanulj meg helyesenírni

#771 Guest__*

Elküldve: 2010. 04. 06. 13:26

Idézet

Idézet

SPOILER!

Az jó játék! de nemtok segíteni Kép tanulj meg helyesenírni
Én a könyvről beszéltem...

#772 Felhasználó inaktív   Stack 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 15. 16:54

Hali!

Olvasta valaki a Diablo könyveket? Vannak egyáltalán ilyenek, és ha igen tudja valaki mi a címe, kiadója stb.

Előre is köszi.

I am a Jedi Knight and the Force is strong with me.

#773 Felhasználó inaktív   drakecsaj 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 04. 15. 17:13

Idézet

Hali!

Olvasta valaki a Diablo könyveket? Vannak egyáltalán ilyenek, és ha igen tudja valaki mi a címe, kiadója stb.

Előre is köszi.

Itt vannak, én olvastam, nekem nagyon bejöttek :Đ

Richard A.Knaak: A vér szava
Mel Odom: A Gonosz ösvénye
Richard A.Knaak: Az árnyak birodalma.
Az optimista a fényt látja az alagút végén. A pesszimista a sötétséget. A realista a közeledő vonatot. A mozdonyvezető meg a három hülyét a síneken.

#774 Felhasználó inaktív   Giga0509 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 15. 17:22

Alan Dean Foster - A nyolcadik utas a halál

Nem szoktam könyvet olvasni,de ezt nemrég kezdtem el és nagyon bejön :Đ

S N A I L T I N E L
        @@@@               
      @@@@@           / """""
     @@@@@@       /           
      @@@@@        /           
____@@@@____/

#775 Felhasználó inaktív   abydos 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 04. 27. 11:01

Azt, hogy jó könyv-e még nem tudom, de én a napokban fogom megvenni a Keith R. A. Decandido Command & Conuqer Tiberium Wars című könyvet 2200 Ft-ért :Đ Az a poén, hogy önszántamból még soha, egyetlen könyvet nem olvastam ki (még Star Warsosat sem! Pedig rajongó vagyok), de ezt meg kell vennem és persze ki is olvasom majd. Tegnap láttam meg egy kirakatban, új könyv, legalábbis magyarul új, mert 2007-ben írták. A szerzőhöz köthető még egy WoW-os és egy Starcraftos könyv is.

#776 Felhasználó inaktív   Capo 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 27. 11:25

Idézet

első könyveim egyike volt,és nagyon tetszett.azt mondanom se kell, hogy sokkal jobb mint a film.nem fogsz benne csalódni, ez tutti.
hogy a topic témához is írjak, most fejeztem be Stephen King - Halálos árnyék című könyvét.tetszett jó könyv, mondjuk érdekes ötlet alapján készült, de teljesen jól tálalja a szerző.engem nagyon lekötött.ajánlom mindenkinek, King rajongóknak pedig kötelező.
ha el múltál 18,szeretsz pókerezni,és egy kis "zseton" is jól jönne,katt
Kép

#777 Felhasználó inaktív   biolencse 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 04. 27. 12:53

Idézet

Idézet

első könyveim egyike volt,és nagyon tetszett.azt mondanom se kell, hogy sokkal jobb mint a film.nem fogsz benne csalódni, ez tutti.
hogy a topic témához is írjak, most fejeztem be Stephen King - Halálos árnyék című könyvét.tetszett jó könyv, mondjuk érdekes ötlet alapján készült, de teljesen jól tálalja a szerző.engem nagyon lekötött.ajánlom mindenkinek, King rajongóknak pedig kötelező.
A nyolcadik utas a halál című könyvet nem olyan nagyon rég kaptam meg egyik barátomtól. Első kiadás, csakúgy, mint a második rész is, amit szintén a barátomtól kaptam. Azt mondta, neki nem kell én meg úgyis nagy alien fan vagyok, így nálam jobb helyen lesz.
Más.
King: Halálos árnyék.
Imádtam ezt a könyvet. King ezen könyve, mondhatni egy önvallomás Richard Bachmanről. King ugyanis ezen az álnéven írt néhány könyvet, amikor még a kezdetni időszakban olyan szerződést kötött a kiadójával, hogy évente csak egy (talán kettő???) könyvet adhat ki. Mivel azonban nagyon termékeny volt, álnéven kezdett írni. Nagyszerű alkotások születtek Bachman néven is.
biolencse
Get your Portable ID!

Bögyös krampuszlányok hada vigyen a pokolba és örökre boldog leszek. XD

#778 Felhasználó inaktív   szöcske 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 27. 15:00

Yliaster Daleth - Demonomicon
Yliaster Daleth legújabb könyve - amely hosszú évek tanulmányainak, kutatásának és gyűjtőmunkájának az eredménye - sajátos átmenetet képez a lexikon, illetve az enciklopédia és a grimoire, azaz a démonidéző varázskönyv között. A mű, démonhittel, a démonok tudományával, azaz a démonológiával foglalkozik, de címszavai között találkozhatunk egyéb természetfeletti lények, tündérek, törpék, koboldok, elementálok, alakváltók, élőhalottak, vérszívók, kísértő és ártó szellemek, valamint sötét, alvilági istenek neveivel és meghatározásaival is. A démonok a keresztény hitvilágban gyakorta azonosak a bukott angyalokkal, vagyis a pokolbeli ördögökkel, akik közül többen is ókori pogány istenek degradálódott utódainak tekinthetők. A démonok sokakat vonzanak, mivel a hagyomány szerint a velük való szövetkezés - ami ugyan veszélyes vállalkozás - igen gyümölcsöző lehet. Természetesen a démonok megidézésére, leigázására és szolgálatra kényszerítésére vonatkozó részletes útmutatások is megtalálhatók a könyvben, amely ezért egy megbízható és erőteljes grimoire-ként is használható. Aki viszont a démonok elűzésének, távol tartásának módszereire és eszközeire kíváncsi, szintén bőséges instrukciókra lelhet e könyv hasábjain. Kép
Az az ember aki azt mondta,hogy a pénz nem boldogít az nem tudta,hogy hol kell vásárolni

#779 Felhasználó inaktív   Kaos 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 06. 20:27

Valami jó dark fantasy-t tudtok ajänlani?

#780 Felhasználó inaktív   OnLyEn 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 06. 20:43

Idézet

Valami jó dark fantasy-t tudtok ajänlani?
Joe Hill - A szív alakú doboz , meg nem sikerült elolvasnom , edzések miatt , de állítólag nagyon jó kis dark - fantasy / horror.

Kép

Téma megosztása:

• (42 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
  • 41
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.