Üzenőtábla
Elküldve: 2004. 04. 17. 10:22
Egyszerű szófosásról van itt szó
...when you look long into an abyss, the abyss also looks into you
Friedrich Nietzsche
Elküldve: 2004. 04. 18. 14:16
ja igy mar eeertem... 
bezzeg mikor mi csinaltuk ez, akkor leszoltak meg mittomen.
bezzeg mikor mi csinaltuk ez, akkor leszoltak meg mittomen.
"Olyan csúnya vagyok, hogy a kurva is azt mondja, fáj a fejem."
Elküldve: 2004. 04. 18. 14:57
Hehe milyen igazad van...tudod az már chatnek minősült, de erre most mit mondjuk mi így szeretjük Ca$h kollégát!
Friedrich Nietzsche
Elküldve: 2004. 04. 18. 18:44
Ca$h ritkan jut a GK-ra akkor viszont mindenhol kifejti velemenyet ahol tudja. Ill behozza lemaradasat. ![]()
Av [salalausuk
]
| Through war we will teach your heresy. 通过战争我们教会你异端 Through battle we will teach your frailty. 通过交锋我们教会你脆弱 Through death we will teach your fate. 通过死亡我们教会你命运 | ![]() |
Elküldve: 2004. 04. 18. 21:49
detto en is ezt csinalom modemmel, de most mar nem fogom, hanem hosszabb uzit fogok irni, mert itt a tobb uzenetbol valo idezes.
erre probaltam volna ravilagitani cashnak is.
erre probaltam volna ravilagitani cashnak is.
Elküldve: 2004. 04. 18. 22:32
Es erre reagalt annyira vermesen. ![]()
Av [salalausuk
]
| Through war we will teach your heresy. 通过战争我们教会你异端 Through battle we will teach your frailty. 通过交锋我们教会你脆弱 Through death we will teach your fate. 通过死亡我们教会你命运 | ![]() |
Elküldve: 2004. 04. 18. 23:10
igy van, amit nem tudok megerteni.
o egy mod es pont neki kellene peldat mutatni.
Elküldve: 2004. 04. 19. 16:04
Jojo.. hagyjuk ezt.. meddo tema. Mindenki ugy ir/reagal ahogy akar, eszszeru hatarok kozt. Tema over.
Av [salalausuk
]
Elküldve: 2004. 04. 19. 17:26
Nem a kutya nincsen itt elasva! Ha en tobb hsz-ben valaszolok annak meg van az oka, amit eszre is veszel, ha elolvasod mindegyik valaszomat, egyebkent en is egy hsz-ben valaszolok, nem vagyok tobb, mint ti...erted? Akkor jo!!!
Elküldve: 2004. 04. 19. 21:04
jo, oke, tema lezarva.
Idézet
Mindenki ugy ir/reagal ahogy akar...
Elküldve: 2004. 04. 19. 22:30
Akkor utoljára, a félreértések tisztásása végett. A mod is ember, ugyanúgy van véleménye és saját egyedi stílusa mint bárki másnak, amit valaki vagy elfogad vagy nem. A moderátor nem attól mod, mert ő a tökéletesség, hanem mert figyel a fórumon zajló dolgokra, és megpróbálja "normális" kereten belül tartani a dolgokat, de mivel ő is ember hibázhat és hibázik is. Semmi gond ezzel, és szólni is lehet/kell érte, de nem kell ebből országos problémát csinálni.
A nem egybe írt válaszokról meg annyit, hogy ezt igen régóta egy mod sem hánytorgatja.
Emi és Lord Mixxx utólagos engedelmével bevágom az admin fórumról az idevágó részt a moderálásról.
Myko wrote:
Sziasztok Kedves Elvtársak!
Moderálás:
Mindenkit megkérek arra, hogy tartsa szem előtt azt, hogy a GK forumnak jónak, tartalmasnak és jaupofának kell lennie
Nem kell hótkomolyan venni mindent, de azért az agyatlan és állandólagos idiótáskodást sem kell engedni. Ha valaki nagyon bomol, akkor privizzetek rá, s ha nem tér magához, akkro F8, Bann, Kill, Delete, Erase, stb...
Lord Mixxx wrote:
En vallalom ha valakinek torlom az uzijet. (Ez vonatkozik moderatorokra is hisz mi sem vagyunk tokeletesek...
P5N32-E SLI-E8400; 4x1GB; 2x GF9600 GT SLI; HD103UJ, HD642JJ 2x HD403LJ; X-Fi Xtreme; LG W2253TQ-PF; XP SP3; W7 64-bit
Elküldve: 2004. 04. 20. 07:39
És azt nem üzente meg a jó népnek,hogy mikor jön már vissza???
Lord:szerintem ez így van rendjén és ez lenne a természetes
Idézet
Akkor utoljára, a félreértések tisztásása végett. A mod is ember, ugyanúgy van véleménye és saját egyedi stílusa mint bárki másnak, amit valaki vagy elfogad vagy nem. A moderátor nem attól mod, mert ő a tökéletesség, hanem mert figyel a fórumon zajló dolgokra, és megpróbálja "normális" kereten belül tartani a dolgokat, de mivel ő is ember hibázhat és hibázik is. Semmi gond ezzel, és szólni is lehet/kell érte, de nem kell ebből országos problémát csinálni.
A nem egybe írt válaszokról meg annyit, hogy ezt igen régóta egy mod sem hánytorgatja.
Emi és Lord Mixxx utólagos engedelmével bevágom az admin fórumról az idevágó részt a moderálásról.
Myko wrote:
Sziasztok Kedves Elvtársak!
Moderálás:
Mindenkit megkérek arra, hogy tartsa szem előtt azt, hogy a GK forumnak jónak, tartalmasnak és jaupofának kell lennie
Nem kell hótkomolyan venni mindent, de azért az agyatlan és állandólagos idiótáskodást sem kell engedni. Ha valaki nagyon bomol, akkor privizzetek rá, s ha nem tér magához, akkro F8, Bann, Kill, Delete, Erase, stb...
Lord Mixxx wrote:
En vallalom ha valakinek torlom az uzijet. (Ez vonatkozik moderatorokra is hisz mi sem vagyunk tokeletesek...
Friedrich Nietzsche
Elküldve: 2004. 04. 20. 09:07
uzenem mindenikinek: en hot komolyan veszeklk mindent es ugy is viselkedek!
meg hogy ne vegyunk "hot komolyan mindent"!? ;DDDD
meg hogy ne vegyunk "hot komolyan mindent"!? ;DDDD
Elküldve: 2004. 04. 20. 14:49
Kedves Elvtársak és Retee Kollegina!
Jelentem, ismét van netem, azaz visszatértem, mint a T2! A meló folyik ezerrel, dolgozunk a GK-n, mint az atom!
Elküldve: 2004. 04. 20. 15:09
Welkámm bekk Szöööör, Yo ulyra látnyi!!!!
Keep it up, Rock 'n' Roll
Good music save your soul!
Elküldve: 2004. 04. 20. 19:51
Jajja Welcome Back ecsém már hiányoztál a népnek!
Friedrich Nietzsche
Elküldve: 2004. 04. 21. 00:08
mykonak uzenem: vegre itt a fonok, mar nagyon vartunk.
Elküldve: 2004. 04. 21. 09:37
Jólesik így visszajönni a hosszú kihagyás után! Indul a meló ezerrel! már csak 10 nap!
Elküldve: 2004. 04. 21. 10:32
Gondolj bele h mennyi mindent kell visszaolvasnod. ![]()
Av [salalausuk
]
Elküldve: 2004. 04. 21. 11:05
Welocme Back Atyesz! Remelem veled egyutt a rend is visszater, mert a kaosz lassan kezzd elhatalmasodni itt is, mint mindenhol a vilagban...

Súgó
A téma zárva.