HWSW Informatikai Kerekasztal: Új Gamekapocs User-ek első bejelentkezése... - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (23 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Új Gamekapocs User-ek első bejelentkezése...

#201 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2004. 05. 02. 20:40

AZT A KUTYA MEG A MACSKA BAJSZÁT!

MOST ÖTIG SZÁMOLOK ÉS HA NEM LESZ REND AKKOR TÖRLÖM A TOPICOT!Kép

EGGGGY...

...KEDDDŐ...

...NA?...

...KEDDŐÉSFÉL...

...HÁÁÁÁÁRÓÓÓÓM...

...ŐŐŐŐ...

NA AZÉRT ÁM!

NEHOGY ELŐFORDULJON MÉGECCCCER HOGY ITT ILYET TAPASZTALOK MERT MEGINT SZÁMOLNI FOGOK ÉS AKKOR VÉGLEG LESZÁMOLOK!KépKépKép

....HÁDZSIMEEEEEE!!!

A HOZZÁSZÓLÁSOL EDDIGI RÉSZÉVEL CSAK AZT AKARTAM SZEMLÉLTETNI HOGY NEM CSAK AZ OFFOLÁS DE A TÚLZOTT MODERÁTORI KEMÉNYKEDÉS SEM KIMONDOTTAN USERMARASZTALÓ HATÁSÚ! ÚGYHOGY NEM KÉNE ELŐADNI A BRUTÁLMODERÁTORT!

A MÁSIK MEG AZ HOGY EZ AZ EGÉSZ TOPIC NEM EGY NAGY ÖTLET! A LEGTÖBB UJ USER UGY LETT IDE BEKÉNYSZERÍTVE ÉS NEM ÖNSZÁNTÁBÓL JÖTT IDE! NA AZ KIMONDOTTAN USERKERGETŐ DOLOG HOGY EGY ÚJ TAGNAK VALAHOL EGY MÁSIK TOPICBAN BEUGATNI HOGY HUZZON MÁR ÁT IDE. EZ NAGYON NEM TETSZETT NEKEM! ENGEM ELRIASZTANA! D HA NEKTEK EZ JÓ, HÁT LEGYEN.

EZ MOST A SAJÁT SZEMÉLYES VÉLEMÉNYEM VOLT TEHÁT SZUBJEKTIV. TERMÉSZETESEN TISZTELETBEN TARTOM MÁSOK VÉLEMÉNYÉT ÉS A TÖBBSÉG AKARATÁT!

#202 Felhasználó inaktív   Avium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2004. 05. 03. 12:10

Nembaj bakker folytassatok az offolast a peldabeszeddel is. Senki nem lett ide kenyszeritve, mindenkinek fel lett hivva a figyelme a topic letezesere. De inkabb toroljetek a francba az egesz topicot, mert mindenki csak a szajat jartatja itt, es azt hiszi rendetteremt. Csalan

Av [salalausukKép]

Through war we will teach your heresy. 通过战争我们教会你异端 Through battle we will teach your frailty. 通过交锋我们教会你脆弱 Through death we will teach your fate. 通过死亡我们教会你命运

#203 Guest__*

Elküldve: 2004. 05. 03. 13:16

Szerintem meg nem sok olyan user van aki szívesen teregetné ki a dolgait, akit meg annyira érdekel az megnézheti a userinfot is mert ha az illető akart közölni magáról valami akkor ott meg is tette.

Az meg hogy köszönjön az új user, az meg olyan dolog hogy engem nem bánt meg senki sem azzal hogy egyszerűen hozzászól valamihez úgy hogy nemis tudom hogy ki az. Megmondom őszintén nem is vagyok annyira kíváncsi arra hogy kicsoda meg micsoda, sokkal inkább a véleménye érdekel!

#204 Felhasználó inaktív   Avium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 03. 15:56

Ez az egesz topic azert lett letrehozva, h az ujakat kicsit kozelebb hozza a tarsasaghoz. Az, h teged nem erdekel, h ki-kicsoda reszletkerdes sztm. Masokat meg lehet pont erdkel kivel "filozofalgat". De mint mondtam, toroljuk a topicot, mert teljesen felesleges meddo vita megy.

Av [salalausukKép]

Through war we will teach your heresy. 通过战争我们教会你异端 Through battle we will teach your frailty. 通过交锋我们教会你脆弱 Through death we will teach your fate. 通过死亡我们教会你命运

#205 Guest__*

Elküldve: 2004. 05. 03. 16:29

A 204 hozzászólásban találtam 7-8 uj bejelentkező usert, ennek a 2/3-a többen mei s szólt hozzá a topichoz csak azt az egyet amikor beköszönt vagy max még egyszer. Meg lehet tekinteni hogy kinek is van a legtöbb hozzászólása ebben a topicba! Nem az uj usereknek. Esze ágában sincs ide bejönni a legtöbbnek!

Idézet

De mint mondtam, toroljuk a topicot, mert teljesen felesleges meddo vita megy.

Na akkor töröld! KépKépKép

Engem nem zavar hogy itt van és nem sért közerkölcsöt sem, ugyhogy a törvények értelmében nem törölhetem.

#206 Felhasználó inaktív   Avium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 03. 16:38

Ha viszont marad a topic akkor legalabb az uzenetek legyenek visszatorolve az utolso kapcsolodo hozzaszolasig. Az alabb olvashato vita teljesseggel riaszto minden betevedo egyednek. Ha mas nem, hat emiatt nem fognak ide irni.

Av [salalausukKép]

#207 Guest__*

Elküldve: 2004. 05. 03. 16:43

Nem kell törölni szerintem semmit mert hamar átpörög majd a következő oldalra az egész. Ugysem hiszem hogy visszaolvasná valaki ezt az egész kavalkádot!

#208 Felhasználó inaktív   Avium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 03. 19:08

Jah ilyen mennyisegu off mellett csak atporogni tud. Kép Az emberek meg a maganeletuket is itt beszelik ki lol. Kép

Av [salalausukKép]

#209 Guest__*

Elküldve: 2004. 05. 03. 19:40

Idézet

Az emberek meg a maganeletuket is itt beszelik ki lol. Kép

Av [salalausukKép]

NODE AVIUM!

Ne légy irónikus!Kép

Meg cinikus!Kép

Meg szubszónikus!Kép

Meg antipatikus! Kép

...meg őőőőő.......szal érted! Ne legyél és kész!KépKépKép

#210 Felhasználó inaktív   Avium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 03. 19:43

Pedig ez mind en vagyok! Kép Ja nem, a szubszonikus nem jellemzo lol. Tapasztalatom szerint az emberek felnek attol amit nem ertenek. Kép Ezert lehetek antipatikus. Kép

Av [salalausukKép]

#211 Guest__*

Elküldve: 2004. 05. 03. 19:56

Gyere Avium!

Köszöntsük karöltve az ÚJ GK TAGOKAT!KépKépKép

Csak nehogy még valaki azt merje mondani hogy mi itt OFFolunk!KépKépKép

Tehát: Welkámmmmmm!!!

A mai termés kábé 6 vagy 7 új tag! Node hol vannak?KépKép

...na most ez cinikus vagy ironikus?

#212 Felhasználó inaktív   Avium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 03. 20:20

Ez a cinikus kategoriaba tartozik sztm. Kép

Na akkor csatlakozva hozzad >>

Av [GK Kép]

#213 Felhasználó inaktív   Bukott Birka 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2004. 05. 07. 16:02

Üdv mindenkinek!

Végre ráakadtam erre a topicra is. Szal Birka vok, jelenleg /és még egy darabig valszeg/ soproni egyetemista. Mostanság főként az RPG-k és az FPS-ek érdekelnek. Az oldalra úgy keveredtem, hogy magyar oldalakat ill. fórumokat kerestem HALO-témában, és rábukkantam Avium topicjára. Aztán tegnap este HALO multi közben összefutottam Aviummal /jó kis Team King vót/ és most itt vok.

Egyébként pedig szerintem szükség van egy ilyen threadra is/mármint új userek bemutatkozása/, segített valamelyest megismerni a többieket.

Reflexufo:Végigolvastam az egészet...

Aki nem érti hallgatásod, valószínűleg szavaidat sem értené

#214 Felhasználó inaktív   Avium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 07. 16:05

Udv udv! :Đ Hat megiscsak van ertelme ennek a topicnak! Hat nemhiaba hoztam letre par hozzaszolassal ezelott. Kép Es mennyire jo erzes, h van akit az en topicom csabitott ide! (Marathon/HALO)

Av [salalausukKép]

#215 Felhasználó inaktív   kacs.csak 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2004. 05. 20. 10:44

Sziasztok!

A Gamekapocsra warcraft 3 révén keveredtem, a world editohoz kerestem leírásokat. Ha játszok, akkor leginkább ez a game megy nálam, régebben Tomb raider, de egyébb okok miatt kicsit kiábrándultam belőle :Đ

Egyetemista vagyok, és a mellékest azt webdesignnal keresem meg. Van egy kis warcraft 3 siteom, a WebOfWarcraft, itt replay-k, walkthrough-k, meg pár érdekes írás, hír van, olyan heti rendszerességgel frissülget.

A Hunp klán aktív tagja vagyok, kb minden este szívesen várom a jelentkezőket a battle.neten, hogy "üssünk" egyet. (Hunp channel)

kacs.csak

#216 Felhasználó inaktív   Myko Alto 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 20. 10:49

Nos, akkor isten hozott Titeket itt a Gamekapocs oldalon! Kép Remélem sokat fogtok ide járni és forumozni, no meg cikkeket olvasni! Kép

#217 Felhasználó inaktív   -callisto- 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 20. 10:57

Üdvözlet!

csatlakozom myko elvtarshoz, remeljuk tetszeni fog a lap a továbbiakban is!!!

Keep it up, Rock 'n' Roll Good music save your soul!

#218 Felhasználó inaktív   Shifty 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 20. 11:39

Üdv néked földi halandó:DDD Remélem tartós lesz itt léted!!!
...when you look long into an abyss, the abyss also looks into you Friedrich Nietzsche

#219 Felhasználó inaktív   Avium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 20. 15:27

Helo helo! Udv kozottunk! Orommel olvasom h W3 fan vagy, ahogy enis. Szinte minden este fenntvagyok b.net-en de valszeg nem sokat fogunk talalkozni, mivel en US West serverre jarok. :Đ A USWest-en az SkOk klan tagja vagyok, Europe-on pedig a KIGYO klan vezere. Kép

Av [salalausukKép]

#220 Felhasználó inaktív   Dudo King 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 20. 15:30

Üdv a GK-n!

Téma megosztása:

• (23 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 9
  • 10