HWSW Informatikai Kerekasztal: Új Gamekapocs User-ek első bejelentkezése... - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (23 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Új Gamekapocs User-ek első bejelentkezése...

#281 Felhasználó inaktív   Myko Alto 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2005. 08. 14. 14:17

Idézet

Köszi emi!Hálám örööké üldözni fog. Nem tudsz még halálod után se szabadulni tőlem.KépKép:Đ
Erre mit is mondhatnék?! Kép

#282 Felhasználó inaktív   fojesz 

• Senior tag
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2005. 08. 14. 14:18

Akkor is üdv Kopo!

És sok szeretettel üdvözlöm az új hölgy GK-s munkatársat, mert nem mindennap akad ilyen. Kép

#283 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2005. 09. 16. 17:56

Idézet

Akkor is üdv Kopo!

És sok szeretettel üdvözlöm az új hölgy GK-s munkatársat, mert nem mindennap akad ilyen. Kép
Én is üdvözlöm!!!

#284 Felhasználó inaktív   Myko Alto 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 17. 07:58

Idézet

Sziasztok. Nekem nem ez az első bejelentkezésem sajnosKépKépKép
Nem baj az, hogy nem az első, az a lényeg, hogy regisztráltál és hozzászólsz! Remélem aktivan fogod tolni a GK forumot és az olvasását a lapnak! Kép

#285 Felhasználó inaktív   Guevara 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 12. 15. 22:06

Sziasztok!

Nagy örömmel regisztráltam az oldalon! Ennek oka, hogy rábukkantam Chocho és InGen NFS: MW tesztjére. Ez a játék sok fejtörést okozott nekem az utóbbi napokban, én Xboxra szereztem be és kb bruttó 5perc után landolt a kukában. Olvastam a játékról más lapokban rengeteg magasztaló írást, fórumokban csak nagyon halk kritikai észrevételemre is hisztérikus leugatás volt a válasz. Már magamban kerestem a hibát, és most láss csodát, mégsem a szememmel van a baj, itt egy oldal ami csak úgy nem kajálja meg a trendi divatot, jó volt olvasni az írást -szerintem gyakori látogató és hozzászóló leszek!Kép

a rock and roll az nem egy tánc...

#286 Felhasználó inaktív   Daks 

• Törzsvendég

Elküldve: 2005. 12. 15. 22:21

legy udvozolve kicsiny kozossegunkben :Đ
Kép
Kép

#287 Felhasználó inaktív   -callisto- 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 16. 08:32

Idézet

Sziasztok!

Nagy örömmel regisztráltam az oldalon! Ennek oka, hogy rábukkantam Chocho és InGen NFS: MW tesztjére. Ez a játék sok fejtörést okozott nekem az utóbbi napokban, én Xboxra szereztem be és kb bruttó 5perc után landolt a kukában. Olvastam a játékról más lapokban rengeteg magasztaló írást, fórumokban csak nagyon halk kritikai észrevételemre is hisztérikus leugatás volt a válasz. Már magamban kerestem a hibát, és most láss csodát, mégsem a szememmel van a baj, itt egy oldal ami csak úgy nem kajálja meg a trendi divatot, jó volt olvasni az írást -szerintem gyakori látogató és hozzászóló leszek!Kép

jaja, légy udvozolve :Đ

a GK amugy soha nem volt ismeretes arrol, hogy trendi lett volna, épp ezért sokan nem is szeretik. viszont van aki pont ezért szereti, pl Te!
Keep it up, Rock 'n' Roll Good music save your soul!

#288 Felhasználó inaktív   fojesz 

• Senior tag

Elküldve: 2005. 12. 16. 17:47

Idézet

Idézet

Sziasztok!

a GK amugy soha nem volt ismeretes arrol, hogy trendi lett volna,
És ez így van jól!! Kép

#289 Guest__*

Elküldve: 2005. 12. 16. 17:58

Én az összes többi fórumot úútálom (na jó nem mindegyiket).KépEz jó mert értesülök a legfrissebb
PoP TTT hírről.KépKép

#290 Guest__*

Elküldve: 2006. 01. 08. 16:51

mijen érdekes,hogy mennyien igérgették azt,hogy sokat fogna írni,ahhoz képest van vagy 7 esetleg 20 üzenetük.... Kellemes Husvétot!..mostár lassan

#291 Felhasználó inaktív   Avium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 17. 12:47

megint annyi uj userunk van akik mar reg tulestek az elso bejelentkezesen h erdemes lenne feltornaszni ezt a topicot :Đ ezt teszem
Through war we will teach your heresy. 通过战争我们教会你异端 Through battle we will teach your frailty. 通过交锋我们教会你脆弱 Through death we will teach your fate. 通过死亡我们教会你命运

#292 Felhasználó inaktív   Gery8 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 10. 10:27

Én nem nagyon akarok beleszólni, de ha azt akarjátok, hogy ez az oldal tényleg megfeleljen a céljának, akkor nem egy eldugott oldal legalján kéne lennie. Persze jó ötlet, de én sem találtam rá, csak most, amikor már 2 hete itt vagyok. Szal ennek egy aféle bevezetőnek kellene lennie, vagy nem?
(csak egy felvetés voltKép)

#293 Felhasználó inaktív   Avium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 10. 10:30

Idézet

Én nem nagyon akarok beleszólni, de ha azt akarjátok, hogy ez az oldal tényleg megfeleljen a céljának, akkor nem egy eldugott oldal legalján kéne lennie. Persze jó ötlet, de én sem találtam rá, csak most, amikor már 2 hete itt vagyok. Szal ennek egy aféle bevezetőnek kellene lennie, vagy nem?
(csak egy felvetés voltKép)
abszoludt igazad van, de amikor krealtam ezt a topicot anno akkor meg nem volt kiemelt topic opcio, most meg nem tudom modositani a topicokat :Đ
Through war we will teach your heresy. 通过战争我们教会你异端 Through battle we will teach your frailty. 通过交锋我们教会你脆弱 Through death we will teach your fate. 通过死亡我们教会你命运

#294 Felhasználó inaktív   Gery8 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 10. 10:34

Akkor csak annyit tehetünk, hogy mi sokat írunk ide, és aki megnézi a Frisset láthatja, hogy ez egy felkapott oldal, és ő is beír ide!

#295 Felhasználó inaktív   Avium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 10. 10:43

Idézet

Akkor csak annyit tehetünk, hogy mi sokat írunk ide, és aki megnézi a Frisset láthatja, hogy ez egy felkapott oldal, és ő is beír ide!
igazabol az elmult honapban minimum 10 uj user-t lehett latni akik aktivan forumoznak is. persze ahogy elnezem nem nagyon neznek korul rendesen, mert agyba fobe krealnak olyan topicokat amik mar leteznek. felteszem ezert nem talaltak meg ezt sem.

#296 Felhasználó inaktív   Roly 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 10. 11:59

hopp, ilyen is van? :Đ

#297 Felhasználó inaktív   Avium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 12. 13:52

Idézet

hopp, ilyen is van? :-D
hat ha mar igy raakadtal akkor irhatnal is magadrol

ez minden uj (vagy meg nem bemutatkozott) user-re ervenyes :Đ

#298 Felhasználó inaktív   Roly 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 12. 18:59

Sötét, október végi éjszaka volt. Olyan idő, mikor az ember otthon a meleg ágyikőjában alszik, miközben kint tombol a vihar. Mindenki érezte a feszültséget álmában, tudták, hogy valami hatalmas dolog történik. Ám egyvalaki érezte is. Borzalmas kínokat állt ki, hisz nem volt könnyű feladat egy ilyen tökéletes gyereket a világra szülni. Már a szülészorvos is tudta, hogy nagyszabású dolog veszi kezdetét, amikor a gyerek feje kibukkant, majd megszólalt: "Kihúznál végre, baz'meg?!"
Így kezdődött kalandos életem, melynek során bejártam Európát az Atlanti-óceántól a Kárpátok keleti részéig, Barcelonától Koppenhágáig. Voltam már műszerész szakos, kommunikáció szakos, próbálkoztam a jazz-harsona felvételivel, ám ismét kikötöttem a műszerésznél, de most már szakmaként. Sajnos. Hatalmas karrierem kezdetén állok, hírnevem napról-napra nő, a női nem egyetlen képviselője se tud ellenállni természetes szépségemnek és rendkívüli eszességemnek.
Ez vagyok hát én, aki most Roly néven szállt le közétek.

#299 Felhasználó inaktív   General Thomas 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 12. 19:02

aki a szerénység fő képviselője is?Kép
"Az élet szép, csak mindig jön valami és elszúrja" Myko Alto

"Did you know your phone is dead? Do you ever recharge the batteries?"
"They recharge? I just keep buying new phones."
House MD

#300 Felhasználó inaktív   Roly 

• Törzsvendég