HWSW Informatikai Kerekasztal: Új Gamekapocs User-ek első bejelentkezése... - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (23 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Új Gamekapocs User-ek első bejelentkezése...

#341 Felhasználó inaktív   Roly 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2006. 07. 12. 13:59

Idézet

Csinálj magadnak náci topikot, úgyis jó nagy náci vagy!Képhehehe!ENNYI, KÉSZ TÉMA LEZÁRVA A RÉSZEMRŐL!!!
ki itt a náci? noha nem vagyok mod, de jobb, ha kotródik a fórumról.

#342 Felhasználó inaktív   dr3l 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 12. 15:00

revizor légyszi fogd vissza magad, és a nácizás, meg hasonlók ne rontsák már a GK légkörét jó?
azért más dolog irogatni egy fórumba, és más dolog annak lenni. ilyenkor bezzeg mindenkinek nagy a szája, de ha szmetől szembe lennétek, nem kiabálnátok egymás pofájába, hogy hülye náci. szerintem nem olyan nagy kérés ez.

#343 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2006. 07. 12. 15:11

Nem tudom, hogy ami itt folyik, annak mi köze a topic témájához, de ne folytassátok. Még akkor se, ha jól esik. Kép

#344 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2006. 07. 12. 15:22

Idézet

Idézet

Nem tudom, hogy ami itt folyik, annak mi köze a topic témájához, de ne folytassátok. Még akkor se, ha jól esik. Kép
Én nem szándékozom, de ha vk olyan hülyeúr, hogy nem olvassa el mit írt a másik, akkor az minek dumál bele...Kép
Hé, én tudom, hogy te is ellenezted ezt az egészet. dr3l: tényleg olvasd el az előző hozzászólásokat mielőtt bármit is írsz.

#345 Felhasználó inaktív   Halfer 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 12. 16:09

Tessék leállni és privátban folytatni a veszekedést! Erre senki sem kíváncsi! Kép

#346 Felhasználó inaktív   dr3l 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 12. 16:09

Bocsánat, elnézést kérek, tényleg nem olvastam el a hszeket, mert benéztem, és rögtön náci, komcsi, meg pajtásai, mind nagybetűvel. Gondoltam nem fogom magamat tovább nyüstölni azzal, hogy alább olvasok. És ne hülyézz le, mert nem mondtam semmi rosszat rád. És szarok rá hogy ki kezdte, az a lényeg, hogy fejezzétek már be, és az, amit írtál az nem befejezés. Attól jobban érzed magad, ha mindezt kaszanák írom? Nem vagyok hülyeúr, se szerencsétlen, főleg nem a haverod, és állat se.

Mindenki szokkott hibázni, és nem kell rögtön leordibálni a fejét.

Egyébként 16 vagyok.

#347 Felhasználó inaktív   Avium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 12. 17:22

MI A FENET MUVELTEK ITT? SENKI NEM KEPES VISSZAFOGNI MAGAT? EZ NEM A MOCSKOLODO TOPIC, ITT BEMUTATKOZNI SZOKAS. LEGSZIVESEBBEN BANNOLNAM AZ OSSZES OVODAST AKI KEPTELEN MAGAN URALKODNI ES MINDENHOL OFFOLNIA KELL. MOSTANTOL A TOPIC UJRA A NORMALIS KEREKVAGASBAN MUKODIK AKI OFFOL MEGY A LEVESBE! NEM VICCELEK KICSIT KEZD ELEGEM LENNI A VESZODESBOL. AKINEK NEM TETSZIK KERESHET MAGANAK MAS FORUMOT!
Through war we will teach your heresy. 通过战争我们教会你异端 Through battle we will teach your frailty. 通过交锋我们教会你脆弱 Through death we will teach your fate. 通过死亡我们教会你命运

#348 Felhasználó inaktív   Halfer 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 26. 14:16

adambartok, töröltem az üzenetedet, ugyanis az "Új Gamekapocs User-ek első bejelentkezése..." topik arra szolgál, hogy bemutatkozz. Nem valami szép bemutatkozás, hogy egy másolt játékkal kapcsolatban kérsz tanácsot és ezt másik topikokban is feleslegesen teszed majd. Remélem Aviumnak sem kell itt többet szétordítani a torkát, hanem mindenkinek érthető a topik célja.

#349 Felhasználó inaktív   Shifty 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 26. 16:34

Magyarázhatod neki, hogy ne tegye, úgyis megteszi, mert csökkent agyával nem fogja fel az idiótája...Kép

...when you look long into an abyss, the abyss also looks into you Friedrich Nietzsche

#350 Felhasználó inaktív   Circa001 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 07. 26. 18:11

Sziasztok én Adrián vagyok 18 éves Dunaújvárosi srác. Ma regeltem és nagyon tetszik nekem ez a forum meg az emberek is jófejek (na persze vannak kivételek) na de mind1 most már rendszeresen fogom látogatni az oldalt sok érdekességet új híreket tudok meg amiket máshol nem.KépKép
puruttya

#351 Felhasználó inaktív   Halfer 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 26. 18:13

Idézet

Sziasztok én Adrián vagyok 18 éves Dunaújvárosi srác. Ma regeltem és nagyon tetszik nekem ez a forum meg az emberek is jófejek (na persze vannak kivételek) na de mind1 most már rendszeresen fogom látogatni az oldalt sok érdekességet új híreket tudok meg amiket máshol nem.KépKép
Üdv és jó szórakozást a Gamekapocs-on! Jó választás :Đ

#352 Felhasználó inaktív   Shifty 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 26. 18:16

Idézet

Üdv Nálunk!Kép
...when you look long into an abyss, the abyss also looks into you Friedrich Nietzsche

#353 Felhasználó inaktív   Utys 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 05. 14:00

Üdv, Utys vagyok és csak most vettem észre a topicot Kép. Olvasgatom már egy ideje a Gamekapocst (meg a Hardwiredet), csak eleddig nem szóltam nagyon hozzá a dolgokhoz.
Sokat nem lehet magamról mondani. Szeretek játszani, programozni, enni, olvasni, filmet nézni, aludni, gitározni, zenét hallgatni. Ömlesztve ennyi.

#354 Felhasználó inaktív   Histikirly 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 05. 14:37

Idézet

Hellósztok, én Imu vagyok, és most leszek három hét múlva 15 éves.Tetszik a Gamekapocs, még eddig nem találtam ennél jobb online magazint.Bár első csalódásom, hogy felesleges hozzászólások miatt leszidtak egy párszor.De túlvagyok rajta,már megpróbálok értelmes dolgokat is írni!/Amennyire sikerül.../Szeretek sakkozni,olvasni, zongorázom, furulyázom, minden zenét szeretek, ami jó.Mostanában a játékokon kívül egy ideje a biciklizés a "mániám".Lehet, hogy túl késői ez a bemutatkozás, de most szántam el rá magam:).
engem is leszidtak egyszerKép

#355 Felhasználó inaktív   Halfer 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 05. 14:38

Idézet

Ezért vannak a moderátorok!

#356 Felhasználó inaktív   Histikirly 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 05. 14:38

Idézet

Idézet

de szerintem nem érdemeltem meg a leszidást

#357 Felhasználó inaktív   Avium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 09. 16:31

Idézet

Idézet

Idézet

de szerintem nem érdemeltem meg a leszidást
hidd el feleslegesen senkit nem piszkalunk
Through war we will teach your heresy. 通过战争我们教会你异端 Through battle we will teach your frailty. 通过交锋我们教会你脆弱 Through death we will teach your fate. 通过死亡我们教会你命运

#358 Felhasználó inaktív   Drago 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 09. 17:01

Ilyen is van?? Aztaaa. Most akkor írjak ide?? KépKép
"Let's take our sanity, let's take compassion, and be responsible for every action!"

#359 Felhasználó inaktív   Shifty 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 09. 17:08

Idézet

Ilyen is van?? Aztaaa. Most akkor írjak ide?? KépKép
Ha még1x offolsz bannolak ecsémKépKépKépKépKép

#360 Felhasználó inaktív   Drago 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 09. 17:14

Idézet

Ha még1x offolsz bannolak ecsémKépKépKépKépKép
Ehhh. Ez neked off? Mindjár bannolak beszólásért, have' KépKépKépKépKép
"Let's take our sanity, let's take compassion, and be responsible for every action!"

Téma megosztása:

• (23 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.