HWSW Informatikai Kerekasztal: Új Gamekapocs User-ek első bejelentkezése... - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (23 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Új Gamekapocs User-ek első bejelentkezése...

#401 Felhasználó inaktív   I 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 09. 27. 20:19

Idézet

Amúgy a legenda lehet vmi kemény harcos képe vagy vmi ilyesmi
az alienke egész teste is ott lenne Kép

Asus P5B; Intel Q8300; Radeon HD 5750 1Gb GDDR5; 10,0GHz; 3Gb RAM; 1180Gb HDD

#402 Felhasználó inaktív   Theodor 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 09. 27. 20:30

Idézet

Amúgy a legenda lehet vmi kemény harcos képe vagy vmi ilyesmi
Majd előbb utobb ugy is kiderül..

Ahol a szavak elhagynak bennünket, ott kezdődik a zene.

#403 Felhasználó inaktív   SWBF2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 09. 29. 11:25

Igen.Addigis beszéljünk másról.

#404 Felhasználó inaktív   PS Fan 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2007. 12. 23. 00:12

Hello srácok,ezt a kérdést immáron harmadszor teszem fel,remélem ebben a fórumban végre válaszra lelek.

Most már két napja lesz,hogy elküldtem 10 különböző hírt a Gamekapocsnak,de választ sajnos nem kaptam.El tudná mondani valaki,hogy miért?Pedig a gép azt írta ki,hogy "SIKER"és hogy hamarosan megnézik,amit írtam.Nos,ha valaki ezen a fórumon tudja a választ a miértre kérem írja meg nekem,azt nagyon megköszönném!EElőre is köszönöm az esetleges választ!

#405 Felhasználó inaktív   wildláma 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 23. 00:15

Idézet

Hello srácok,ezt a kérdést immáron harmadszor teszem fel,remélem ebben a fórumban végre válaszra lelek.

Most már két napja lesz,hogy elküldtem 10 különböző hírt a Gamekapocsnak,de választ sajnos nem kaptam.El tudná mondani valaki,hogy miért?Pedig a gép azt írta ki,hogy "SIKER"és hogy hamarosan megnézik,amit írtam.Nos,ha valaki ezen a fórumon tudja a választ a miértre kérem írja meg nekem,azt nagyon megköszönném!EElőre is köszönöm az esetleges választ!
azért nem adják ki, mert lehet hogy egy nagy kupac sz@rnak találják, vagy már volt szó róla az oldalon, vagy semmi értelme, vagy úgy gondolják hogy nem fontos. Egyébként ha az írásod nem tökéletes, akkor besegíttenek, vagy kivágnak belőle
Kép

#406 Felhasználó inaktív   PS Fan 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 12. 23. 00:24

Idézet

Idézet

azért nem adják ki, mert lehet hogy egy nagy kupac sz@rnak találják, vagy már volt szó róla az oldalon, vagy semmi értelme, vagy úgy gondolják hogy nem fontos. Egyébként ha az írásod nem tökéletes, akkor besegíttenek, vagy kivágnak belőle
Köszi Wildláma a válaszod,nem gondoltam,hogy valakit még itt találok.Nos igen,ezekkel a válaszlehetőségekkel én is tisztában vagyok,csak nem értem,hogy a több oldal,amit órákon keresztül írtam esetleg lem lenne jó akkor tudod azt miért nem lehetne jelezni? Szeretném tudni,hogy jók-e amiket beküldtem,ugyanis ha megfelelőek a hírek amiket írtam,elkezdenék munka szinten hírt írni a Gamekapocs-ra,de előbb egy válaszra lenne szükségem.Szóval,ha kiírta a SIKER-t szerinted meg kellet hogy kapják őket?

#407 Felhasználó inaktív   General Thomas 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 23. 01:10

Igen, az üzenet átmegy, de ugye az író elsőnek saját maga írja meg a híreket és utána nézi meg a beküldött híreket, így nagy eséllyel már megvannak a hírek.
Ha pedig órákon keresztül írtad akkor azért nem adják be mert nagy terjedelmű az anyagod és pár sorban elég lenne leírni a dolgot. Kivágni pedig legtöbb esetben nem lehet mert pár mondat nem értelmes magában, és egyszerűbb írni egy újat.
A többi eshetőség pedig már lentebb említve van.
Munka szinten nem nagyunk veszünk fel hírezőket, pillanatnyilag vannak elegen (persze ha épp vizsga van, vagy karácsony utáni lappangásnál nincs annyi hír). Majd ha lesz hirdetés hírezőnek (ne erre építs, mostani állás szerint nem lesz) akkor jelentkezz.
"Az élet szép, csak mindig jön valami és elszúrja" Myko Alto

"Did you know your phone is dead? Do you ever recharge the batteries?"
"They recharge? I just keep buying new phones."
House MD

#408 Felhasználó inaktív   PS Fan 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 12. 23. 10:07

Idézet

Igen, az üzenet átmegy, de ugye az író elsőnek saját maga írja meg a híreket és utána nézi meg a beküldött híreket, így nagy eséllyel már megvannak a hírek.
Ha pedig órákon keresztül írtad akkor azért nem adják be mert nagy terjedelmű az anyagod és pár sorban elég lenne leírni a dolgot. Kivágni pedig legtöbb esetben nem lehet mert pár mondat nem értelmes magában, és egyszerűbb írni egy újat.
Munka szinten nem nagyunk veszünk fel hírezőket, pillanatnyilag vannak elegen (persze ha épp vizsga van, vagy karácsony utáni lappangásnál nincs annyi hír). Majd ha lesz hirdetés hírezőnek (ne erre építs, mostani állás szerint nem lesz) akkor jelentkezz.

Köszönöm Tomi(ha szólíthatlak így),legalább egy adminisztrátorral is sikerült beszélnem,ennek örülök.Szóval nálam nem is arról szól ez az egész,hogy én itt szeretnék dolgozni,csak láttam a beküldhető üzeneteknél,hogy ha elég jó lennék a hír írásában,akkor esetleg lehetne szó arról hogy felveszik velem a kapcsolatot szorosabb együttműködésért.Így megfordult a fejemben,hogy próbát teszek,hátha sikerül esetleg bekerülni a csapathoz,de ha nincs felvétel az nekem nem probléma.Viszont azt azért leírnád,hogy hogyan is zajlana nálatok egy felvétel? ez érdekelne.A válaszért pedig előre is köszönet!

#409 Felhasználó inaktív   PS Fan 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 01. 03. 18:26

Idézet

Idézet

Köszönöm Tomi(ha szólíthatlak így),legalább egy adminisztrátorral is sikerült beszélnem,ennek örülök.Szóval nálam nem is arról szól ez az egész,hogy én itt szeretnék dolgozni,csak láttam a beküldhető üzeneteknél,hogy ha elég jó lennék a hír írásában,akkor esetleg lehetne szó arról hogy felveszik velem a kapcsolatot szorosabb együttműködésért.Így megfordult a fejemben,hogy próbát teszek,hátha sikerül esetleg bekerülni a csapathoz,de ha nincs felvétel az nekem nem probléma.Viszont azt azért leírnád,hogy hogyan is zajlana nálatok egy felvétel? ez érdekelne.A válaszért pedig előre is köszönet!
Köszönöm,de már nem szükséges a válasz,a dolog már tárgytalan,így nem várom el egyik adminisztrátortól sem,hogy válaszoljon,innentől már nem érdekes az egész,de azért köszönöm az első válaszod General Thomas

#410 Felhasználó inaktív   General Thomas 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 03. 18:57

Oh, most nézem ,hogy válaszoltál, bocs, nem vettem észre sajnosKép.
De mindegy akkor már...
"Az élet szép, csak mindig jön valami és elszúrja" Myko Alto

"Did you know your phone is dead? Do you ever recharge the batteries?"
"They recharge? I just keep buying new phones."
House MD

#411 Felhasználó inaktív   Laci1989 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 11. 06. 20:02

Én nem vagyok User!Én legfeljebb új felhasználó vagyok.Vagy legfeljebbI am a new user.Hogyan kell leinstallálni a Gamkapocs-ról?Olyan klubnak, amiből nem lehet kilépni nem akarok tagja lenni.Egyébként installáláskor nem írták, hogy naponta több reklám üzenet fog érkezni az e-mailemre.Esetleg ha nem jön több spam akkor ...Laci

#412 Felhasználó inaktív   First Aye 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 06. 20:04

Idézet

Én nem vagyok User! Én legfeljebb új felhasználó vagyok. Vagy legfeljebb I am a new user. Hogyan kell leinstallálni a Gamkapocs-ról? Olyan klubnak, amiből nem lehet kilépni nem akarok tagja lenni. Egyébként installáláskor nem írták, hogy naponta több reklám üzenet fog érkezni az e-mailemre. Esetleg ha nem jön több spam akkor ... Laci
ra profilodnál lehet állítani, h szeretnél-e ilyen körleveleket spameketKép
"Ha az élet egy játék, akkor gyűjtsünk achievementeket!"

#413 Felhasználó inaktív   Guppi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 11. 06. 20:11

Idézet

Én nem vagyok User! Én legfeljebb új felhasználó vagyok. Vagy legfeljebb I am a new user. Hogyan kell leinstallálni a Gamkapocs-ról? Olyan klubnak, amiből nem lehet kilépni nem akarok tagja lenni. Egyébként installáláskor nem írták, hogy naponta több reklám üzenet fog érkezni az e-mailemre. Esetleg ha nem jön több spam akkor ... Laci
A GK logótól jobbra találod a "profil" menüpontot. Arra kattoljál majd keresd meg az "azonosító törlése" feliratú fülecskét szintén jobb tájékon. Kép
I wanna waste her monthly blood
Wanna get some on my love
Wanna get some gasoline
And burn the house down

#414 Felhasználó inaktív   drone12 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 12. 12. 18:35

Jónapot mindenkinek. Szeretnék a Gamekapcosba jelentkezni, mint cikkíro. Ha valakit érdeklek, nézzem meg profilomba a bemutatkozót.
Resident Evil vs. Tekken 6

#415 Felhasználó inaktív   First Aye 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 12. 18:39

Idézet

Jónapot mindenkinek. Szeretnék a Gamekapcosba jelentkezni, mint cikkíro. Ha valakit érdeklek, nézzem meg profilomba a bemutatkozót.
Szerintem inkább írj Daksnak, vagy valami fejesnekKép
Mondjuk jó lenne az oldalon olyan író, aki ps2-s játékokat tesztelKép
"Ha az élet egy játék, akkor gyűjtsünk achievementeket!"

#416 Felhasználó inaktív   Ányy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 12. 18:41

Idézet

Szerintem 11 évesen ne fűzz túl nagy reményeket ehez....

98% of the internet population has a Myspace. If you're part of the 2% that isn't an emo bastard, copy and paste this into your sig. <- Én csak facebookon vagyok fent :D

Porch Monkey 4 Life!

#417 Felhasználó inaktív   Batri 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 12. 18:44

Idézet

Idézet

Szerintem 11 évesen ne fűzz túl nagy reményeket ehez....
ráadásul ilyen botrányos helyesirással...lol kemény...

#418 Felhasználó inaktív   Jocilus 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 12. 19:10

Sziastok!

Szeretnék jelentkeni cikirónak.

Jelemzőim: Megbízhatoság.
A cikkeket érdekesen,szinte hábitlan helesírással meg tudom írni.

Még magamról: Jövőre lesek 7 éves.Már 4 évesen elkeztem játszani.Azota már 42 játékot akastottam ki.
A jézuskától most egy Wii t fogok kani.

Remélem felveztek.

KépAzért ha vki jelentkezik...akkor legalább tudjon írni és már látszódjon ki a földből!KépKépEz csak egy hülye példa volt amúgy,még mielőtt vki komolyan venné. KépKép

#419 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2009. 12. 12. 19:37

Idézet

Sziastok!

Még magamról: Jövőre lesek 7 éves.Már 4 évesen elkeztem játszani.Azota már 42 játékot akastottam ki.

Remélem felveztek.

KépAzért ha vki jelentkezik...akkor legalább tudjon írni és már látszódjon ki a földből!KépKépEz csak egy hülye példa volt amúgy,még mielőtt vki komolyan venné. KépKép
legalább a wii helyesen lett írva. xd

#420 Felhasználó inaktív   gynorbi 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 20. 19:16

Idézet

Sziastok!

Remélem felveztek.

Hehe ez jó volt:) Énis szívesen jelentkeznék, de nem tartom valószínűnek a felvételt, ezért inkább hagyom:)
"MIndenki tudja, hogy a madár az ász": by Peter Griffin
http://steamcard.com...rtocarlos95.png

Téma megosztása:

• (23 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • Nem indíthatsz témát.