Photo- és Videoalbum
Elküldve: 2008. 07. 12. 13:52
UÁÁÁÁÁ!!! Rosszabb mint IB!!! 
Incredible Gastronaut!
Mindenkiből paradicsomlevest csinál.
Elküldve: 2008. 07. 12. 14:03
Idézet
UÁÁÁÁÁ!!! Rosszabb mint IB!!! 
Incredible Gastronaut!
Mindenkiből paradicsomlevest csinál. 
Elküldve: 2008. 07. 13. 19:27
Hát akkor most képekket is ilusztrálom a GastroNauta toikban leírt énféle lazac receptemet.
Először is vettem egy nagyobb lazacot, amit lefejeztem, majd a törzsét ketté vágtam (így lett kb 1,25-1,5kg egy darab) az egyi fele ment a fagyasztóba ínségesebb napokra, a másik pedig áldozatául vált gastronómiai szenvedélyemnek. A lazacot lapjával kettészeltem, úgy hogy a gerincét és a törzsét alkotó szálkáta egyben ki tudjam venni. A lazacban abszolúte nincsenek szálkák, csak az a csontozat ami a vázát alkotja. mint pl a keszeg. Simán kiszedhető belőle anélkül hogy azon kéne aggódni hogy mikor áll keresztbe egy gerenda a nyelőcsövedben. Szóval megvan a két combos szelet a lazacból, ohne szálka.

Ezután vágtam egy kis borókaágat, ami a finneknél kifejezetten a lazac fűszernövényei közé tartozik. (Persze könnyen vagyok, mert nekünk van itthon borókabokrunk
)

Megszórtam a lazac steakokat durva szemű sóval jó bőven és fekete borsot őröltem rá, ráhelyeztem pár karika hagymát, majd egy-két ágacska borókát, végül ráfacsartam egy fél citromot.

Félre tettem állni hogy amíg kivajazom az alufóliát addig összeérjenek kicsit az ízek. Mikor befejeztem az alufóliák kivajazását, rátettem a lazac steakokat, és kicsit meglocsoltam olivaolajjal.

Faszénen, grillrácson sütöttem kb 20-25 percet, miközben 1-2x átforgattam. Soxor nem, nehogy a hús szétessen.

Köretnek szalmaburgonyát adtam, és citromkarikával díszítettem.

JÓ ÉTVÁGYAT! ![]()
Elküldve: 2008. 07. 13. 20:31
Idézet
Hát akkor most képekket is ilusztrálom a GastroNauta toikban leírt énféle lazac receptemet.
Elküldve: 2008. 07. 13. 21:00
Idézet
Idézet
Elküldve: 2008. 07. 13. 22:13
Hmmm... hmmm. Igazából én úgy vagyok a hallal, hogy szeretem is meg nem is... tudoood így van ez.
Szal a herkentyűket nagyon csipázom, de hal azt annyira nem. Igazából elég kevesen szeretik körülöttem, így nem állíthatok semmit biztonsággal. Viszont ez a lazac tényleg gusztának tűnik.
Valakit majd befogunk, hogy dobja össze, de nagyon gyorsan. 
Elküldve: 2008. 07. 13. 22:17
Idézet
Nos aki még fél a mumustól, az a következő képet NE NÉZZE meg.
Egy öntöttvas összefolyó rácsot flexeltem 2 órán keresztül, megállás nélkül mire méret lett.
Íme az eredmény:

Egy öntöttvas összefolyó rácsot flexeltem 2 órán keresztül, megállás nélkül mire méret lett.
Íme az eredmény:

I wanna waste her monthly blood
Wanna get some on my love
Wanna get some gasoline
And burn the house down
Wanna get some gasoline
And burn the house down
Elküldve: 2008. 07. 14. 04:43
Semmiféle öngyújtós gázkeresés. A télapónak segítettem kijönni a kéményből. Beragadt télen.
#1070 Guest__*
Elküldve: 2008. 07. 14. 07:16
Ettől a lazactól kifojik a nyál a számból!Nálunk is van iylen otthon csak csomagolt az jó??
És az jó ha nem ilyen rácson sütöm meg?
UI:Bár úgyis elcseszném úgyhogy inább nem![]()
Elküldve: 2008. 07. 14. 08:31
Idézet
Semmiféle öngyújtós gázkeresés. A télapónak segítettem kijönni a kéményből. Beragadt télen. 
http://kasyfilm.buzz.hu/
De van twitter is ám!
De van twitter is ám!
Elküldve: 2008. 07. 14. 09:16
Idézet
Idézet
Wanna get some gasoline
And burn the house down
Wanna get some gasoline
And burn the house down
#1073 Guest__*
Elküldve: 2008. 07. 14. 14:12
Idézet
Idézet
Idézet
Elküldve: 2008. 07. 14. 14:59
Idézet
Idézet
Idézet
Elküldve: 2008. 07. 14. 15:38
Idézet
Idézet
Idézet
Elküldve: 2008. 07. 14. 16:56
Örülök hogy ilyen jól eltéémázgatunk egy egy fotóbeszámolómon, de ti is küldhetnétek hasonlókat! Jó lenne látni más mindennapját is, elvégtére ez nem az én blogom ![]()
u.i: különben nem kap senki rénszarvaspörköltet! ![]()
Elküldve: 2008. 07. 14. 17:03
Idézet
Örülök hogy ilyen jól eltéémázgatunk egy egy fotóbeszámolómon, de ti is küldhetnétek hasonlókat! Jó lenne látni más mindennapját is, elvégtére ez nem az én blogom ![]()
Elküldve: 2008. 07. 14. 17:54
Idézet
Wanna get some gasoline
And burn the house down
Wanna get some gasoline
And burn the house down
Elküldve: 2008. 07. 14. 23:09
Na csak mivel Guppi így megnyílt nekünk, valamint Tjames tanácsát megfogadva.
http://kepfeltolto.h...i/?162475&t=img
Egy csoki-likőrös kép (id. Glek), az egyéb fejek eltávolítva (félig-meddig). Ez az én fejelm.
http://kasyfilm.buzz.hu/
De van twitter is ám!
De van twitter is ám!
Elküldve: 2008. 07. 14. 23:11
Idézet
Na csak mivel Guppi így megnyílt nekünk, valamint Tjames tanácsát megfogadva.
http://kepfeltolto.hu/i/?162475&t=img
Egy csoki-likőrös kép (id. Glek), az egyéb fejek eltávolítva (félig-meddig). Ez az én fejelm.

Súgó
A téma zárva.