HWSW Informatikai Kerekasztal: Photo- és Videoalbum - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (138 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 86
  • 87
  • 88
  • 89
  • 90
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Photo- és Videoalbum

#1741 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2009. 01. 10. 18:00

Idézet

Idézet

ÖÖ hát ha nagyvilágból ittvan pár Görögörszági kép igaz teljesen szét PS-elve de akkor isKép

http://img5.tar.hu/h.../36928129.jpg#3

http://img5.tar.hu/h.../36928137.jpg#3

http://img5.tar.hu/h.../36928004.jpg#3
A Meteórás kép nagyon jó! Bár én nem tettem voln aa rá a keretet, de nagyon szép!
ÖÖÖ köszKép
Még van pár de azok is csak tájfotók akkor leveszem a keretet de azt alapból úgy fényképeztem asszem,h a szenzor bevolt kapcsolva és ezért rádob egy fényszűrő keretet azthiszem de akkor majd kicsit átjavítgatom PS-be:)

#1742 Felhasználó inaktív   Glek 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 01. 10. 18:18

Linket csináltam az URL-ekből. :Đ Amúgy elismerésem a képekhez, nagyon profik lettek. Milyen géppel csináltad őket? :-D

#1743 Guest__*

Elküldve: 2009. 01. 10. 18:26

Idézet

Linket csináltam az URL-ekből. :Đ Amúgy elismerésem a képekhez, nagyon profik lettek. Milyen géppel csináltad őket? :-D
Ezeket még Canon EOS450D-velKép

Azóta van már másfajtaKép

#1744 Felhasználó inaktív   metafenomÉN 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2009. 01. 10. 18:42

Idézet

Idézet

Húhh pedig ez is nagyon jó kis gép adnék érte egy kecskét simánKép de tényleg jó a gép is képek is. Egyébként ha jól emlékszem te hobbi fotós is vagy. (nem hobbit fotós Kép)

#1745 Guest__*

Elküldve: 2009. 01. 10. 18:45

Idézet

Idézet

Idézet

Húhh pedig ez is nagyon jó kis gép adnék érte egy kecskét simánKép de tényleg jó a gép is képek is. Egyébként ha jól emlékszem te hobbi fotós is vagy. (nem hobbit fotós Kép)
Hát mivel nálunk van a családban fotós ezért nyaraláson mindenképp szoktam fotózni de máskor nemigazán és ilyenkor eléggé nekiülökKép

#1746 Felhasználó inaktív   metafenomÉN 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2009. 01. 10. 19:25

Idézet

Idézet

Hát mivel nálunk van a családban fotós ezért nyaraláson mindenképp szoktam fotózni de máskor nemigazán és ilyenkor eléggé nekiülökKép
MÉg régen én is akartam volna fotós lenni csak azt mondták hog ynagyon de nagyon nehéz munkát találni vele így mást kerestem, de még mindig nagyon szép szakmának találom :Đ

#1747 Guest__*

Elküldve: 2009. 01. 10. 19:33

Idézet

Idézet

off.Nekem is olyan van,de te mióta használod? mert több év kell ahoz h kiismerd az egész gépet,kompakt gépnél is kell 1év akkor nem tom h a tükörreflexesnél mennyi...:).Azt nem tudod megmondani h amikor vakuzok mindig villogtat kb10szer és az idegesít azt nem tom kikapcsolni?Amúgy milyen obival csináltad? próbáld ki a Canon Sigma 18-200Kép

#1748 Felhasználó inaktív   felegyi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 10. 19:34

Idézet

ÖÖ hát ha nagyvilágból ittvan pár Görögörszági kép igaz teljesen szét PS-elve de akkor isKép

http://img5.tar.hu/huseec/img/36928129.jpg

http://img5.tar.hu/huseec/img/36928137.jpg

http://img5.tar.hu/huseec/img/36928004.jpg
Én személy szerint imádom GörögországotKép! A házaktól mindig Assassin's Creedem támad, parkourozhatnánk egy jótKép! Utoljára két éve voltam kint még a nyáron, itt kellene egy GK talit rendezniKép!
"Believe the lie" - The X-files

Kérlek nézd meg ezt ---> http://petitionspot....ions/jericho2  és szavazz, hogy Barker mester mihamarabb nekilásson a Jericho 2-nek!

#1749 Guest__*

Elküldve: 2009. 01. 10. 19:37

Idézet

Idézet

Idézet

off.Nekem is olyan van,de te mióta használod? mert több év kell ahoz h kiismerd az egész gépet.Azt nem tudod megmondani h amikor vakuzok mindig villogtat kb10szer és az idegesít azt nem tom kikapcsolni?Amúgy milyen obival csináltad? próbáld ki a Canon Sigma 18-200Kép
Nekünk ez a gép már több éve megvan/volt és nagyon jó a vaku-zást azthiszem a menüben lehet állítani valami flare vagy valami ilyen beállítás alatt de ez nem biztos.
És Canon EF 70-300mm-essel csináltam

#1750 Guest__*

Elküldve: 2009. 01. 10. 20:01

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

off.Nekem is olyan van,de te mióta használod? mert több év kell ahoz h kiismerd az egész gépet.Azt nem tudod megmondani h amikor vakuzok mindig villogtat kb10szer és az idegesít azt nem tom kikapcsolni?Amúgy milyen obival csináltad? próbáld ki a Canon Sigma 18-200Kép
Nekünk ez a gép már több éve megvan/volt és nagyon jó a vaku-zást azthiszem a menüben lehet állítani valami flare vagy valami ilyen beállítás alatt de ez nem biztos.
Hát sztem kamuzol xDKép a canon 450D 2008 elején jelent meg(január 26.) szal nem lehet több éveKépKépKépmax ha rokonod a canonnél dolgozik és ellopta a tesztpéldánytKépA 70-300 USM(halk afmotor) és IS(kép stabilizátor miatt,elég jó biztos jól megállja a helyét teleobik terén de 130ezer....

#1751 Guest__*

Elküldve: 2009. 01. 10. 20:07

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Hát sztem kamuzol xDKép a canon 450D 2008 elején jelent meg(január 26.) szal nem lehet több éveKépKépKépmax ha rokonod a canonnél dolgozik és ellopta a tesztpéldánytKépA 70-300 USM(halk afmotor) és IS(kép stabilizátor miatt,elég jó biztos jól megállja a helyét teleobik terén de 130ezer....
Ez nem itthoni verziós gép sőt nekem ezmár nemhogy 08-ban hanem 07-ben megvolt még az év elején, ezt nem itt lett véve hanem valamelyik amerikai boltból lett szerezve és még helyben is lett átvéve és megvan a blokk amin rajtavan a vásárlási dátum

#1752 Guest__*

Elküldve: 2009. 01. 10. 20:12

Na... xD nem tom h ,Képamerikai bejelentés ismétlem AMRIKAI 2008.január 24.Sztem te kevered a két gépet. Nem véletlenül 400D volt? KépAmerikába január 24 nél elöbb nem lehetett kapni az biztos,2007 ben még sztem tesztelték meg alakítgatták.szal ez nagy kamu.de néz meg pár oldalt.

#1753 Guest__*

Elküldve: 2009. 01. 10. 20:13

Idézet

Na... xD nem tom h ,Képamerikai bejelentés ismétlem AMRIKAI 2008.január 24.Sztem te kevered a két gépet. Nem véletlenül 400D volt? KépAmerikába január 24 nél elöbb nem elöbb nem lehetett kapni az biztos,2007 ben még sztem tesztelték meg alakítgatták.szal ez nagy kamu.de néz meg pár oldalt.
Várj vegyél fel MSN-re ottvan az adatlapomon csinálok fényképet a géprő meg a blokkról csak,h ne itt piramisozzunkKép

#1754 Guest__*

Elküldve: 2009. 01. 10. 20:13

Idézet

Idézet

Na... xD nem tom h ,Képamerikai bejelentés ismétlem AMRIKAI 2008.január 24.Sztem te kevered a két gépet. Nem véletlenül 400D volt? KépAmerikába január 24 nél elöbb nem elöbb nem lehetett kapni az biztos,2007 ben még sztem tesztelték meg alakítgatták.szal ez nagy kamu.de néz meg pár oldalt.
Várj vegyél fel MSN-re ottvan az adatlapomon csinálok fényképet a géprő meg a blokkról csak,h ne itt piramisozzunkKép
ok de mi a címed?elég a blokk xD nekem is van olyan gépem szal az nem érdekel KépKép

#1755 Guest__*

Elküldve: 2009. 01. 10. 20:15

Idézet

Idézet

Idézet

ok de mi a címed?elég a blokk xD nekem is van olyan gépem szal az nem érdekel KépKép
Ottvan az adatlapomon nézd meg

#1756 Felhasználó inaktív   K2 The Highest 

• Őstag
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2009. 01. 10. 20:15

Unalmamban csináltam egy képet...Gondoltam megosztom veletek:) ha nem baj akk simán berakom:D
LINK: [color= #a9d516; text-decoration: underline" class="Apple-style-span]http://kepfeltoltes....ltoltes.hu_.jpg[/color]
RiG:
Mobo: ASUS P5KPL-AM-In-Roem-Si
CPU: Core 2 Quad Q9550 Stock 2.8Ghz 12Mb cache 1333MhZ
VGA: Gigabyte GTX550Ti Oc 1GB GDDR5 + ASUS GTX 260 [Just in Case]
RAM: Kinston 4GB DDR2 800MhZ
HDD: 2TB Samsung & 250GB Maxtor

Kép

#1757 Felhasználó inaktív   @darkking@ 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 10. 20:42

h amár mindkei küld be photókat :Đ akor beküldök én is egyet a legujjabb tetkómról.. :-D igaz ez kbmásfél hónapja készült de időben ez a legujjabb :) TATTOO-m vélemények jöhetnek nyugodtan :) ha akar valaki:)

Ja amúgy K2 the Highest tanusithajtj ahogy én vagyoka képen... :)
ha a link nem jönne be próbáljátok így:

http://kepfeltoltes....ltoltes.hu_.jpg

#1758 Guest__*

Elküldve: 2009. 01. 10. 20:43

Idézet

h amár mindkei küld be photókat :Đ akor beküldök én is egyet a legujjabb tetkómról.. :-D igaz ez kbmásfél hónapja készült de időben ez a legujjabb :) TATTOO-m vélemények jöhetnek nyugodtan :) ha akar valaki:)
ÖÖ biztos művész de ha én egy ilyen emberrel találkozok az utcán nemszívesen szólok be neki am. te hogybírod ezt a fájdalmat?

Én ezért se akarok tetkós soha meg amúgy seKép

#1759 Felhasználó inaktív   K2 The Highest 

• Őstag
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2009. 01. 10. 20:43

Idézet

h amár mindkei küld be photókat :-D akor beküldök én is egyet a legujjabb tetkómról.. :) igaz ez kbmásfél hónapja készült de időben ez a legujjabb :) TATTOO-m vélemények jöhetnek nyugodtan :) ha akar valaki:)
Én ezt már mintha láttam volna tesó:D Am zsír:D Király vagy GK tesó:Đ
RiG:
Mobo: ASUS P5KPL-AM-In-Roem-Si
CPU: Core 2 Quad Q9550 Stock 2.8Ghz 12Mb cache 1333MhZ
VGA: Gigabyte GTX550Ti Oc 1GB GDDR5 + ASUS GTX 260 [Just in Case]
RAM: Kinston 4GB DDR2 800MhZ
HDD: 2TB Samsung & 250GB Maxtor

Kép

#1760 Felhasználó inaktív   @darkking@ 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 10. 20:49

Idézet

Idézet

h amár mindkei küld be photókat :-D akor beküldök én is egyet a legujjabb tetkómról.. :) igaz ez kbmásfél hónapja készült de időben ez a legujjabb :) TATTOO-m vélemények jöhetnek nyugodtan :) ha akar valaki:)
Én ezt már mintha láttam volna tesó:D Am zsír:D Király vagy GK tesó:Đ
köszi gk-tesó :D bizony láttad ám :( myvip :) kösz GK tesó :)

TOMTURBO: :) nem is kell beszólni nekik amúgy nyugi a legtöbbjük rendes aki igy néz ki de akkor ha te is rendes vagy velük afájdalmat megkilehet birni itt még annyira nem de a mellemen nahaz fájt :) kibirható ha szoritod a fogad Kép köszia véleményt :D

Téma megosztása:

• (138 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 86
  • 87
  • 88
  • 89
  • 90
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.