HWSW Informatikai Kerekasztal: Photo- és Videoalbum - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (138 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 90
  • 91
  • 92
  • 93
  • 94
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Photo- és Videoalbum

#1821 Felhasználó inaktív   Scoo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 01. 15. 07:26

Idézet

Nagyon jók lettek! Megkérdezhetem milyen géppel csináltad őket?
Fujifilm FinePix S8100 fd digitális fényképezőgép

[*]10 megapixeles felbontás
    [*]18x optikai zoom
    [*]27 mm-es nagylátószög
    [/list]Nagyon meg vagyok vele elégedve. Tényleg olyan zoomra van rajta, hogy a hajam eldobom, az éjszakai fényképek is igen szépek (majd rakok fel egy képet erről), valamint felhasználóbarát, de azért szépen lehet manuálisan is állítgatni. Egyedül a panoráma kép készítést hiányolom belőle.

#1822 Felhasználó inaktív   Scoo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 15. 07:29

Idézet

114-es kép: középen hátizsákkal
115-ös kép: mobilozva (épp az eredményem közlöm az itthoniakkal)

http://www.skiarena....e=gallery&id=17

114, 115? Inkább azt mondd meg hanyadik sor, mert így nem találom.

#1823 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2009. 01. 15. 08:01

Idézet

Idézet

114-es kép: középen hátizsákkal
115-ös kép: mobilozva (épp az eredményem közlöm az itthoniakkal)

http://www.skiarena....e=gallery&id=17

119 kép van. :Đ számold ki. De ha kb megsaccolod a végét, akkor egy képre kattintva megnyílik egy flesses képnézegető, ahol alul középen írja hogy hanadik kép a 119-ből. :-D
Kép
Kép
Kép

#1824 Felhasználó inaktív   Scoo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 15. 08:09

Idézet

Idézet

119 kép van. :Đ számold ki. De ha kb megsaccolod a végét, akkor egy képre kattintva megnyílik egy flesses képnézegető, ahol alul középen írja hogy hanadik kép a 119-ből. :-D
Megvagy! A flash nézegetőnél tényleg számozva vannak a képek.

#1825 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 01. 15. 08:18

Idézet

Idézet

Idézet

Megvagy! A flash nézegetőnél tényleg számozva vannak a képek.
:) Szóval te is látod! OTTVOLTAM!!!! :) :) :D :D :(
Kép
Kép
Kép

#1826 Felhasználó inaktív   Scoo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 15. 09:30

Egy adag kép. Tudom, hogy elsősorban személyes képeket szoktatok ide felrakni, de azért gondoltam ezeket még megosztom veletek.

Kép
Békás napsütés

Kép
Fűtés szezon

Kép
Távhő kémény Aquincumnál.
Itt látható milyen jó a zoom. A legelső képen látszik milyen messze van a kémény. Az esti képen is ott van, piros lámpákkal van kivilágítva.

Kép
Békás nappal

Kép
Békás este

A képekre kattintva nagyobbak lesznek. Persze nem az eredeti méretben, mert az piszok nagy lenne. Egyébként az otthoni gépemen az esti fénykép a hátterem.

#1827 Felhasználó inaktív   Scoo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 15. 12:20

Hupsz. Egy képet kifelejtettem. Ha már feltöltöttem akkor kirakom.

Kép
HÉV Race

Bökésre ez is nagyobb lesz.

#1828 Felhasználó inaktív   kasy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 15. 12:47

Idézet

Egy adag kép. Tudom, hogy elsősorban személyes képeket szoktatok ide felrakni, de azért gondoltam ezeket még megosztom veletek.
...
A képekre kattintva nagyobbak lesznek. Persze nem az eredeti méretben, mert az piszok nagy lenne. Egyébként az otthoni gépemen az esti fénykép a hátterem.
Nagyon szép képek lettek, különösen az esti kép. Grat hozzá, a zoom-ot nézve pedig télleg remek, mert még azon a képen is jó felbontása van.

#1829 Felhasználó inaktív   SonyBlack 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 15. 15:51

Nagyon jók ezek is! HÉV race kép az kicsit el van mosódva, azt te csináltad utólag, vagy ilyen lett a mozgás miatt?
Athlon 64 X2 4800+ AM2 2*512kb, Asus M2N-E SLI nForce 500SLI, 2GB DDR2 800MHz, Radeon HD2400 Pro 256MB Sapphire

#1830 Felhasználó inaktív   Scoo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 16. 07:29

Idézet

Nagyon jók ezek is! HÉV race kép az kicsit el van mosódva, azt te csináltad utólag, vagy ilyen lett a mozgás miatt?
Bevallom abba belepiszkáltam. Gyakorlatilag ugyanis nincs olyan, hogy egyszerre két vonat menjen egymás mellett egyirányba. Igazából a két hév egymás mellett parkolt, csak gondoltam így viccesebb. Ezért a vonatokat picit elmostam a mozgás illúzióját keltve.

#1831 Felhasználó inaktív   SonyBlack 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 16. 09:01

Idézet

Bevallom abba belepiszkáltam. Gyakorlatilag ugyanis nincs olyan, hogy egyszerre két vonat menjen egymás mellett egyirányba. Igazából a két hév egymás mellett parkolt, csak gondoltam így viccesebb. Ezért a vonatokat picit elmostam a mozgás illúzióját keltve.
Kép akkor tényleg jó ha nem tünt föl hogy utólag lett piszkálva, hogy egy irányba nem mennek sosem így, azt meg nem tudtam.Kép
Athlon 64 X2 4800+ AM2 2*512kb, Asus M2N-E SLI nForce 500SLI, 2GB DDR2 800MHz, Radeon HD2400 Pro 256MB Sapphire

#1832 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 01. 16. 09:22

scoo, mi a flickr-es nicked?
Kép
Kép
Kép

#1833 Felhasználó inaktív   Scoo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 16. 10:17

Idézet

Tele van személyes képpel. Kb a 80%-a az. De ha így is érdekel akkor priviben megadhatom. Egyébként most keresek egy másik ingyenes képfeltöltő helyet, mert a flickr-ben csak az utolsó 200 képet lehet megnézni, azt meg már rég túlléptem. Tudtok javasolni valami jó helyet? A flickrben az mondjuk jó, hogy a google van mögötte így kicsi az esély, hogy hipp hopp megszünik.

#1834 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 01. 16. 10:19

Idézet

Idézet

Tele van személyes képpel. Kb a 80%-a az. De ha így is érdekel akkor priviben megadhatom. Egyébként most keresek egy másik ingyenes képfeltöltő helyet, mert a flickr-ben csak az utolsó 200 képet lehet megnézni, azt meg már rég túlléptem. Tudtok javasolni valami jó helyet? A flickrben az mondjuk jó, hogy a google van mögötte így kicsi az esély, hogy hipp hopp megszünik.
Persze hogy érdekel. Küldd ! ! ! :Đ
Én még nem értem el a 200-at...de nemhiszem hogy a régebbieket ne lehetne megnézni.

Kép
Kép
Kép

#1835 Felhasználó inaktív   Scoo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 16. 10:41

Idézet

Idézet

Idézet

Persze hogy érdekel. Küldd ! ! ! :Đ
Én még nem értem el a 200-at...de nemhiszem hogy a régebbieket ne lehetne megnézni.
Privibe küldtem.

Ingyenes flickr esetén a megkötések:

Compare that to what you get with a Free Account:

• 100 MB monthly upload limit (10MB per photo)
  • 3 sets
  • Photostream views limited to the 200 most recent images
  • Post any of your photos in up to 10 group pools
  • Only smaller (resized) images accessible (though the originals are saved in case you upgrade later)
A képek nem vesznek el csak visszalapozva nem lehet őket megnézni, de pl ha beilleszted őket valahova (pl én a blogomba) akkor ott megmaradnak.

#1836 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2009. 01. 16. 12:44

Idézet

Idézet

VálaszEzt milyen objektívvel csináltad 600as tele xDKépMajd én is lefényképezem bár városunkba nincs sok "érdekesség"Kép

#1837 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 01. 18. 07:18

Na ezt a képet most csináltam. Csakhogy látszódjon mennyire is hasonlít rám az NXE-s avatarom. :Đ Ha hozzáképzeled a napszemcsit (pont ilyenem van) meg a kalapot...kiköpött én, nem?

Kép

Kép
Kép
Kép

#1838 Felhasználó inaktív   Dcrysis02 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 18. 08:29

Idézet

Na ezt a képet most csináltam. Csakhogy látszódjon mennyire is hasonlít rám az NXE-s avatarom. :Đ Ha hozzáképzeled a napszemcsit (pont ilyenem van) meg a kalapot...kiköpött én, nem?

Kép

Tényleg hasonlítassz az NXE-es avatarodhoz.Mennyi kiegészítő van különben ehhez?Mert elég pontos "mást" tudtál csinálni.Vagy ez is olyan hogy lefényképezed az arcod,és be digitalizálja ilyen rajzfilmes formában?

#1839 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 01. 18. 08:56

Idézet

Idézet

Kép

Tényleg hasonlítassz az NXE-es avatarodhoz.Mennyi kiegészítő van különben ehhez?Mert elég pontos "mást" tudtál csinálni.Vagy ez is olyan hogy lefényképezed az arcod,és be digitalizálja ilyen rajzfilmes formában?
Nem digitalizál semmit. Van kb 20 féle haj, 10 féle arcszőrzet, 10 áll, 10 orr, 10 szmöldök stbstbstb (+-pár darab) Szerintem megközelítőleg el lehet találni önmagad.
Kép
Kép
Kép

#1840 Felhasználó inaktív   Guppi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 01. 18. 09:24

Idézet

Kép

Az arcodon kívül minden éles a képen. Kép Egyébként meg a te NXE avatarod hasonlít a legjobban a gazdájára. Kép
I wanna waste her monthly blood
Wanna get some on my love
Wanna get some gasoline
And burn the house down

Téma megosztása:

• (138 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 90
  • 91
  • 92
  • 93