HWSW Informatikai Kerekasztal: Photo- és Videoalbum - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (138 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 100
  • 101
  • 102
  • 103
  • 104
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Photo- és Videoalbum

#2021 Felhasználó inaktív   Ragnarök 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 03. 08. 14:29

Idézet

És most aki veszi a bátorságot az bemehet itt mindenhova?
Ha annyira akarja persze. Csak szerezz valahonnan védő ruhát, mert még mindig vannak olyan területei a városnak, ahol elég magas a nukleáris sugárzás.

#2022 Felhasználó inaktív   Ragnarök 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 03. 08. 14:35

Egy képet még megmutatnék.

Ezen a képen azt láthatjátok, hogy milyen "szép" vöröses-barna színe lett a nukleáris sugárzástól a Pripyat közeli erdőnek:

Kép

Az erdőt 1988 és 1990 között ledózerolták és egészséges fákat ültettek a régiek helyeire.

#2023 Felhasználó inaktív   Dcrysis02 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 08. 14:37

Idézet

Ezen a képen azt láthatjátok, hogy milyen "szép" vöröses-barna színe lett a nukleáris sugárzástól a Pripyat közeli erdőnek:

Az erdőt 1988 és 1990 között ledózerolták és egészséges fákat ültettek a régiek helyeire.

Ááá de gyönyörű.Én is tervezek egy utat Ukrajnába és az erőmű felé mindenképpen elakarok menni.Túrában is részt akarok venni,annyi biztos.Mennyibe fájt így az út,meg a túra?

#2024 Felhasználó inaktív   Ragnarök 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 03. 08. 14:39

Idézet

Idézet

Ááá de gyönyörű.Én is tervezek egy utat Ukrajnába és az erőmű felé mindenképpen elakarok menni.Túrában is részt akarok venni,annyi biztos.Mennyibe fájt így az út,meg a túra?
Konkrét dolgot nem tudok mondani, mert nekem még nem volt hozzá szerencsém. Háttér tudás és egy kis keresés segítségével állítottam most nektek ezt össze Kép

#2025 Felhasználó inaktív   Ragnarök 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 03. 08. 14:45

Nos ... utánanéztem neked Dcrysis és sokat nem tudnak mondani. Az utolsó túra 2007. 08. 18.-án ment. Legalábbis olyan amiben turisták voltak. Egy kutatócsoport volt kint 2009. 01. 13.-án is felmérni a terepet. Semmi tervezett túráról nem írnak.

#2026 Felhasználó inaktív   Dcrysis02 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 08. 14:57

Úgy tudom te magad is szervezhetsz túrát,persze egy vezető és hivatalos papírok társaságában,hogy minden jól menjen,nehogy meglovasíts valamit onnan.Igaz már úgysem lehet sokmindent elvinni....
2 éve kérdeztem volt tanáromat aki volt a barátnőjével Ukrajnában,azt mondta hogy úgy tudja lehet szervezni túrát.Az egész területet ugye körbebarikádozták már mikor....

#2027 Felhasználó inaktív   Ragnarök 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 03. 08. 15:00

Idézet

Úgy tudom te magad is szervezhetsz túrát,persze egy vezető és hivatalos papírok társaságában,hogy minden jól menjen,nehogy meglovasíts valamit onnan.Igaz már úgysem lehet sokmindent elvinni....
2 éve kérdeztem volt tanáromat aki volt a barátnőjével Ukrajnában,azt mondta hogy úgy tudja lehet szervezni túrát.Az egész területet ugye körbebarikádozták már mikor....
Akkor szerintem a túráról többet megtudhatsz a volt tanárodtól mint tőlem. (De gondolom eszed ágában sincs felvenni a kapcsolatot vele Kép). A barikád meg kb. olyan szinten van szerintem (meg képek alapján), hogy csak a kerítés meg a sorompók vannak ott. Ember egy szál se.

#2028 Felhasználó inaktív   HomoLudens 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 08. 15:05

Idézet

Idézet

Akkor szerintem a túráról többet megtudhatsz a volt tanárodtól mint tőlem. (De gondolom eszed ágában sincs felvenni a kapcsolatot vele Kép). A barikád meg kb. olyan szinten van szerintem (meg képek alapján), hogy csak a kerítés meg a sorompók vannak ott. Ember egy szál se.
És meddig lesz lakhatatlan? Nagasaki és hirosimával mivan? gondolom azt is elhagyták
gfdgsb432flodensjgfds
PSN ID : Ludens665

#2029 Felhasználó inaktív   Ragnarök 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 03. 08. 15:18

Idézet

És meddig lesz lakhatatlan? Nagasaki és hirosimával mivan? gondolom azt is elhagyták

Ameddig a nukleáris sugárzás az átlagra nem csökken. A felezési ideje az uránnak 4,5 milliárd év. És a levegőbe ugye a természetesnél több mint sok került a robbanáskor. 20 000R/h hogy pontosak legyünk. (R/h = röntgen/óra) Ami a testünk által egészségesnek elfogadott mérték (5R/h) 4000szerese.

Nagasaki és Hiroshimáról annyit hogy ... tessék itt egy kép Nagasakiról a robbanás előtt és után. Döntsd el, hogy lakható-e vagy sem :

Kép

Túlélők voltak ... csak szegények annyira szenvedtek, hogy volt aki a sugárzástól meghalt, de aki azt se bírta öngyilkos lett. Voltak akik küzdöttek, de mindhiába. A sugárzás végzett velük. Repülőkről dobáltak nekik enni meg innivalókat, denem mertek bemenni értük és segíteni rajtuk.

#2030 Felhasználó inaktív   HomoLudens 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 08. 15:33

Idézet

Idézet

Ameddig a nukleáris sugárzás az átlagra nem csökken. A felezési ideje az uránnak 4,5 milliárd év. És a levegőbe ugye a természetesnél több mint sok került a robbanáskor. 20 000R/h hogy pontosak legyünk. (R/h = röntgen/óra) Ami a testünk által egészségesnek elfogadott mérték (5R/h) 4000szerese.

Nagasaki és Hiroshimáról annyit hogy ... tessék itt egy kép Nagasakiról a robbanás előtt és után. Döntsd el, hogy lakható-e vagy sem :

Kép

Túlélők voltak ... csak szegények annyira szenvedtek, hogy volt aki a sugárzástól meghalt, de aki azt se bírta öngyilkos lett. Voltak akik küzdöttek, de mindhiába. A sugárzás végzett velük. Repülőkről dobáltak nekik enni meg innivalókat, denem mertek bemenni értük és segíteni rajtuk.

Így kicsit érthetőbb miért mondta azt Einstein hogy a negyedik világháborút azt már botokkal és kövekkel vívjuk meg. Freud: Addig nem hiszek az emberiségben még olyanok iránytanak milliókat akik könyveket égetnek.
gfdgsb432flodensjgfds
PSN ID : Ludens665

#2031 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2009. 03. 11. 07:32

Tegnap Tihanyban jártam. Szép napsütéses idő volt. A Yacht Club kiktőjében fotóztam ezt a telefonommal. Szinte éreztem a távoli nyár közeledtét :Đ
Kép
Kép
Kép
Kép

#2032 Felhasználó inaktív   Scoo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 11. 07:38

Idézet

Tegnap Tihanyban jártam. Szép napsütéses idő volt. A Yacht Club kiktőjében fotóztam ezt a telefonommal. Szinte éreztem a távoli nyár közeledtét :Đ

Szép kép lett. Akár nyári kép is lehetne. Na már csak pár hónapot kell aludnunk és mehetünk strandolni :-D

#2033 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2009. 03. 11. 07:47

Idézet

Idézet

Szép kép lett. Akár nyári kép is lehetne. Na már csak pár hónapot kell aludnunk és mehetünk strandolni :-D
A Kőröshegyi völgyhidat észrevetted a bal oldalon a túlparton ? Kép
Kép
Kép
Kép

#2034 Felhasználó inaktív   Scoo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 11. 07:54

Idézet

Idézet

Idézet

A Kőröshegyi völgyhidat észrevetted a bal oldalon a túlparton ? Kép
Tényleg! Basszus nem tudtam, hogy ennyire látszik a híd. Rontja a kilátás összképét Kép

#2035 Felhasználó inaktív   Scoo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 11. 07:57

Ha már Ukrajnáról és Csernobilról beszélgettek:
Évente háromszor járunk kint Ukrajnában, igaz csak a határ mellé. Az egyik falu mellett van egy elhagyatott Vidámpark. Ott sétálva és nézve a szétrozsdásodott, fűvel benőtt játékokat tiszta Stalker feelingem lett :Đ
Kép

#2036 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2009. 03. 11. 08:08

Idézet

Ha már Ukrajnáról és Csernobilról beszélgettek:
Évente háromszor járunk kint Ukrajnában, igaz csak a határ mellé. Az egyik falu mellett van egy elhagyatott Vidámpark. Ott sétálva és nézve a szétrozsdásodott, fűvel benőtt játékokat tiszta Stalker feelingem lett :Đ
Kép
Erről inkább a COD4 jut eszembeKép

KATT

#2037 Felhasználó inaktív   Scoo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 11. 08:13

Idézet

Idézet

KATT
Igaz, igaz! Rég volt. Kevertem a dolgot. A lényeg, hogy Csernobilban is van egy ehhez hasonló elhagyott óriáskerék.

#2038 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2009. 03. 11. 08:23

Idézet

Idézet

Idézet

KATT
Igaz, igaz! Rég volt. Kevertem a dolgot. A lényeg, hogy Csernobilban is van egy ehhez hasonló elhagyott óriáskerék.
Bár ilyen van a stalkerba is szvsz tök mind1 csak belinkeltem,h a cod4-be is volt egy ilyen részKép

#2039 Felhasználó inaktív   klemid 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 11. 13:33

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

KATT
Bár ilyen van a stalkerba is szvsz tök mind1 csak belinkeltem,h a cod4-be is volt egy ilyen részKép
Sztem a CoD-ba meg a Stalkerben ha tényleg ottvan iazából az a kerék akkor az egy és ugyan az akar lenni.

#2040 Felhasználó inaktív   Scoo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 11. 13:44

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Sztem a CoD-ba meg a Stalkerben ha tényleg ottvan iazából az a kerék akkor az egy és ugyan az akar lenni.
Igazából ott van az a kerék. Meg a dodzsem is.

Téma megosztása:

• (138 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 100
  • 101
  • 102
  • 103
  • 104
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.