HWSW Informatikai Kerekasztal: Photo- és Videoalbum - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (138 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 105
  • 106
  • 107
  • 108
  • 109
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Photo- és Videoalbum

#2121 Felhasználó inaktív   Ányy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 04. 07. 18:53

Idézet

Íme egy újabb paparazzi kép a hétfőn megrednezett veszprémi GK találkozóról.

Kép

A képet N360 kolega készítette, ezért ő sajnálatos módon nem található rajta. (gondolom az embereket nem kell bemutatnom, mindenki tudja már az előző képekről, hogy ki kicsoda.:Đ) Ja és ... mentségünkre legyen... pont azelőtt takarították le az asztalunkról a sok üveget mert már nem lehetett elférni Kép

tjames ebből a szögből engem a volt szomszédomra emlékeztet. Neki is hasonló fazonú arcbundája volt/van(?) mostanában, és asszem csak 3 évvel idősebb nálamKépKépKép

98% of the internet population has a Myspace. If you're part of the 2% that isn't an emo bastard, copy and paste this into your sig. <- Én csak facebookon vagyok fent :D

Porch Monkey 4 Life!

#2122 Felhasználó inaktív   Guppi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 04. 07. 19:43

Toopac úgy néz ki, mint aki megkóstolta norb CSATT-ját. Kép
I wanna waste her monthly blood
Wanna get some on my love
Wanna get some gasoline
And burn the house down

#2123 Felhasználó inaktív   kasy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 04. 07. 19:52

Idézet

Nem hiszem. Ha olyan igazi velős CSATT lett volna akkor helyet cserélt volna a homlok és az álla. KépKép

#2124 Felhasználó inaktív   Guppi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 04. 07. 19:59

Idézet

Idézet

Nem hiszem. Ha olyan igazi velős CSATT lett volna akkor helyet cserélt volna a homlok és az álla. KépKép
Ezek szerint sikerült elhajolnia előle. Kép
Wanna get some gasoline
And burn the house down

#2125 Felhasználó inaktív   Ányy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 04. 07. 20:00

Idézet

Idézet

Idézet

Ezek szerint sikerült elhajolnia előle. Kép
És a szele kiakasztotta az álkapcsátKépKépKép

98% of the internet population has a Myspace. If you're part of the 2% that isn't an emo bastard, copy and paste this into your sig. <- Én csak facebookon vagyok fent :D

Porch Monkey 4 Life!

#2126 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2009. 04. 07. 20:02

Vidám (értsd: enyhén spicces) állapotában mindenkiről lehet mókás képeket készíteni nemde? Ugyen bundu? Ugye Guppi?
Kép
Kép
Kép

#2127 Felhasználó inaktív   Guppi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 04. 07. 20:08

Idézet

Vidám (értsd: enyhén spicces) állapotában mindenkiről lehet mókás képeket készíteni nemde? Ugyen bundu? Ugye Guppi?
Ennyire benyomott a jó gyerek? :Đ (Ne hasonlítsd Bundu-hoz. Amit ti tegnap együtt megittatok az neki csak a welcome drink lenne KépKép)
Wanna get some gasoline
And burn the house down

#2128 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 04. 08. 04:44

Idézet

Idézet

Ennyire benyomott a jó gyerek? :Đ (Ne hasonlítsd Bundu-hoz. Amit ti tegnap együtt megittatok az neki csak a welcome drink lenne KépKép)

Hát az biztos, hogy legalább megismertem öreg tenmagam határait. Most már legalább tudom, hogy a GK talin mit szabad, s mit nem. :-D
Mert ott ilyen nem lesz! Legalábbis részemről garantálatan. Viszont egy Activity nagyon jó lenne! :) Nem is tudom kinek az ötlete volt a társasozás...de már párszor elképzeltem. :) Jó 5tletnek tartom! :)

Kép
Kép
Kép

#2129 Felhasználó inaktív   Ragnarök 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 04. 08. 05:25

Idézet

Idézet

Idézet

Hát az biztos, hogy legalább megismertem öreg tenmagam határait. Most már legalább tudom, hogy a GK talin mit szabad, s mit nem. :-D
Mert ott ilyen nem lesz! Legalábbis részemről garantálatan. Viszont egy Activity nagyon jó lenne! :) Nem is tudom kinek az ötlete volt a társasozás...de már párszor elképzeltem. :) Jó 5tletnek tartom! :)

Hát a társasozást én vetettem fel, de Activity helyet másra gondoltam... mondjuk Alkoholity KépKép

#2130 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 04. 08. 05:29

Idézet

Idézet

Hát az biztos, hogy legalább megismertem öreg tenmagam határait. Most már legalább tudom, hogy a GK talin mit szabad, s mit nem. :Đ
Mert ott ilyen nem lesz! Legalábbis részemről garantálatan. Viszont egy Activity nagyon jó lenne! :-D Nem is tudom kinek az ötlete volt a társasozás...de már párszor elképzeltem. :) Jó 5tletnek tartom! :)
Hát a társasozást én vetettem fel, de Activity helyet másra gondoltam... mondjuk Alkoholity KépKép
Ez egy jó duma, de a minap ha jól emlékszem épp te voltál a legmértéktartóbb, nemde? :) És te csináltad jól....
Kép
Kép
Kép

#2131 Felhasználó inaktív   Ragnarök 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 04. 08. 05:31

Idézet

Idézet

Idézet

Hát az biztos, hogy legalább megismertem öreg tenmagam határait. Most már legalább tudom, hogy a GK talin mit szabad, s mit nem. :Đ
Mert ott ilyen nem lesz! Legalábbis részemről garantálatan. Viszont egy Activity nagyon jó lenne! :-D Nem is tudom kinek az ötlete volt a társasozás...de már párszor elképzeltem. :) Jó 5tletnek tartom! :)
Ez egy jó duma, de a minap ha jól emlékszem épp te voltál a legmértéktartóbb, nemde? :) És te csináltad jól....
Mint említettem, előtte én voltam másik kocsmában ... és ott is beittam, mert tegnap ünnepelte haverom a születésnapját csak miattam (mert tegnap nem tudtam bent maradni) hétfőn ünnepeltük meg a születésnapját.Kép

#2132 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 04. 08. 06:05

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Mint említettem, előtte én voltam másik kocsmában ... és ott is beittam, mert tegnap ünnepelte haverom a születésnapját csak miattam (mert tegnap nem tudtam bent maradni) hétfőn ünnepeltük meg a születésnapját.Kép
Említetted volna ? Nememléxem....de nem ez az egyetlen momentum, ami kimaradt :D
Kép
Kép
Kép

#2133 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2009. 04. 08. 07:58

Nem tom mit izéltok már...Mondjuk ki nyíltan: Nem bírjátok a szeszt, nem kell ezt szépíteni! Kép Ja, és CSATTTTTTTT!!!!KépKép

#2134 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 04. 08. 08:05

Idézet

Nem tom mit izéltok már...Mondjuk ki nyíltan: Nem bírjátok a szeszt, nem kell ezt szépíteni! Kép Ja, és CSATTTTTTTT!!!!KépKép
Kemény szavak ezek...de jólvan akkor. Délután repül a kép rólad, hogy te hogy bírod... most már a jóváhagyásod nélkül! :Đ
Kép
Kép
Kép

#2135 Guest__*

Elküldve: 2009. 04. 08. 08:06

Idézet

Idézet

Kemény szavak ezek...de jólvan akkor. Délután repül a kép rólad, hogy te hogy bírod... most már a jóváhagyásod nélkül! :Đ
Akkor előkeresem a Tarzanos képedet és kirakatlak a főoldalra! :-D

#2136 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 04. 08. 08:09

Idézet

Idézet

Idézet

Másokat kritizálsz, miközben te sem vagy jobb a deákná vásznánál? Ne feledd, feletted is elrepült már az idő vasfoga! ám ha harc, legyen harc...
Kép
Kép
Kép

#2137 Felhasználó inaktív   Guppi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 04. 08. 09:37

Idézet

Idézet

Idézet

Másokat kritizálsz, miközben te sem vagy jobb a deákná vásznánál? Ne feledd, feletted is elrepült már az idő vasfoga! ám ha harc, legyen harc...
Ez a nap jónak ígérkezik. :) (tarzanos kép már volt fenn norb úgy, hogy szívás! Kép)
Wanna get some gasoline
And burn the house down

#2138 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 04. 08. 09:52

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Ez a nap jónak ígérkezik. :) (tarzanos kép már volt fenn norb úgy, hogy szívás! Kép)
Én tudom :) Úgyhogy nincs vesztenivalóm! :) MUHAHAHahahaaaaa
Kép
Kép
Kép

#2139 Guest__*

Elküldve: 2009. 04. 08. 10:15

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Akkor előkeresem a Tarzanos képedet és kirakatlak a főoldalra! :Đ
Ez a nap jónak ígérkezik. :-D (tarzanos kép már volt fenn norb úgy, hogy szívás! Kép)

Tudom, hogy volt, de sokan még nem látták cenzúrázatlanul és még hírként sem szerepelt a főoldalon. :)

Guppi: mit tudsz te a szívásról??? CSATTTTTTTTTTTTTT!!!!!!!KépKépKépKépKép Na ez a szívás, amikor felhúzod norbot és eltöröliazzorrod!!!KépKép

#2140 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 04. 08. 10:17

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Akkor előkeresem a Tarzanos képedet és kirakatlak a főoldalra! :Đ
Ez a nap jónak ígérkezik. :-D (tarzanos kép már volt fenn norb úgy, hogy szívás! Kép)

Tudom, hogy volt, de sokan még nem látták cenzúrázatlanul és még hírként sem szerepelt a főoldalon. :)

Guppi: mit tudsz te a szívásról??? CSATTTTTTTTTTTTTT!!!!!!!KépKépKépKépKép Na ez a szívás, amikor felhúzod norbot és eltöröliazzorrod!!!KépKép
Hírként??? Nooormális? Melyik szerkesztő tenné ki? Ne butáskodj...
Az alvós képed különben is nagyon aranyos :D Nem rajtad nevetnénk, hanem veled!
Kép
Kép
Kép

Téma megosztása:

• (138 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 105
  • 106
  • 107
  • 108
  • 109