HWSW Informatikai Kerekasztal: Photo- és Videoalbum - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (138 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 113
  • 114
  • 115
  • 116
  • 117
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Photo- és Videoalbum

#2281 Felhasználó inaktív   Dcrysis02 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 06. 30. 07:00

Csinálnak ilyet a kutyák.:Đ
Régen kis Ádikám,(pincsi-tacskesz keverék) egyszer olyat művelt, hogy pont egy olyan helyet szemelt ki magának nagy dolgára, ahol a hó oda volt lapátolva a villanyoszlophoz, ami egy kis meredek dombot képzett.Feltolatott két hátsó lábával a dombra, és elkezdte végezni dolgát.Közben azt figyelte hogy az első két lába közt hogy gurultak le a dombról a bogyók.:-D
Kép

#2282 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2009. 07. 05. 16:25

Mint azt sokan tudjátok, tegnap Daveout megnősült! Igen bizony az amcsi függetlenség napján, neki sikerült elveszítenie függetlenségét :Đ Volt szerencsém részése lenni a nagy eseménynek, amit most pár kép erejéig megosztok veletek is!

Íme az ifjú pár a nagy pillanatban: (amiről a hátul álló fotós csaj kicsit lemaradt :-D)
Kép

Közös fotónk, balról: tenmagam, az ara, a férjúr, és az én párom.
Aki nem mellesleg kedvesen megjegyezte, úgy nézek ki a képen, mint egy csöves, akire gyorsan ráadtak valami zakót :)
Kép

Este megvolt a jókedv! Tánc, buli ezerrel! Itt épp én csörgök az arával, karomon a harisnyakötője! De hogy hogy került oda, az egy másik történet :)
Kép

Daveout sem volt rest, megpörgette az én oldalbordám:
Kép

A hangulat a tetőfokára hágott! Csúfmenyecskeként még az örömapát is táncba vittem:
Kép
tünci mi? :)

Ezúton is HOSSZÚ BOLDOG HÁZAS ÉLETET KÍVÁNOK NEKIK ! ! !
Kép
Kép
Kép

#2283 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2009. 07. 05. 16:30

hát sok boldogságot Daveoutnak!!!
utolsó kép meg hát aztaqrva behugyozokKép LOL

#2284 Felhasználó inaktív   Dcrysis02 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 07. 05. 16:30

De tünci ám!:Đ:)
Mennyi piuci volt benned tegnap? (nem sok! a hangulat anélkül is HATALMAS volt! - tjames)
Daveout-nak meg sok szerencsét és sok boldogságot a (remélhetőleg) hosszú útján.

#2285 Felhasználó inaktív   First Aye 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 07. 05. 16:31

Idézet

Mint azt sokan tudjátok, tegnap Daveout megnősült! Igen bizony az amcsi függetlenség napján, neki sikerült elveszítenie függetlenségét :Đ Volt szerencsém részése lenni a nagy eseménynek, amit most pár kép erejéig megosztok veletek is!

Íme az ifjú pár a nagy pillanatban: (amiről a hátul álló fotós csaj kicsit lemaradt :-D)
Kép

Aki nem mellesleg kedvesen megjegyezte, úgy nézek ki a képen, mint egy csöves, akire gyorsan ráadtak valami zakót :)
Kép

Este megvolt a jókedv! Tánc, buli ezerrel! Itt épp én csörgök az arával, karomon a harisnyakötője! De hogy hogy került oda, az egy másik történet :)
Kép

Kép

A hangulat a tetőfokára hágott! Csúfmenyecskeként még az örömapát is táncba vittem:
Kép

Amin mindannyian rajta vagytok, az olyan mintha már legalább 5 éves képe lenne.
(mert most skenneltem gyorsan - tjames)
tejóisten az utolsót nem kellett volna megnéznemKép, valaki mentse le, nehogy elvesszen!
"Ha az élet egy játék, akkor gyűjtsünk achievementeket!"

#2286 Felhasználó inaktív   Depresszió 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 07. 05. 16:41

Idézet

Mint azt sokan tudjátok, tegnap Daveout megnősült! Igen bizony az amcsi függetlenség napján, neki sikerült elveszítenie függetlenségét :-D Volt szerencsém részése lenni a nagy eseménynek, amit most pár kép erejéig megosztok veletek is!

Íme az ifjú pár a nagy pillanatban: (amiről a hátul álló fotós csaj kicsit lemaradt :))
Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Sok Boldogságot párnak és örökké legyenek boldogok és sok gyerek legyen :Đ ám az utolsó kép nagyon frankó el tjames elmehetnél táncosnak is :)

#2287 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 07. 05. 16:43

Nem az utolsó kép a lényeg gyerekek, az csak a hangulatot próbálja visszaidézni :Đ Bár azt meg kell mondjam, hogy mezítláb táncolni térkövön, az Q kemény. Két vízhólyagom még helyben kipukkadt, kettő még megvan. :-D A talpamon!
Kép
Kép
Kép

#2288 Felhasználó inaktív   erossa91 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2009. 07. 05. 16:44

Idézet

Nem az utolsó kép a lényeg gyerekek, az csak a hangulatot próbálja visszaidézni :Đ Bár azt meg kell mondjam, hogy mezítláb táncolni térkövön, az Q kemény. Két vízhólyagom még helyben kipukkadt, kettő még megvan. :-D A talpamon!
hat tenyleg nem az utolso kepen van a lenyeg de szerintem az a hab a tortan vagy az i -re a pont xDDD mindent meg azert az az utolso kep xDDD es csak annyi jutott rola eszembe hogy töke van a mennyasszonynak xDDDKép

#2289 Felhasználó inaktív   InGen 

• Senior tag

Elküldve: 2009. 07. 05. 17:21

Grat DAVE!

Küldöm is egyik kedvenc számomat ami a témába vág Kép : http://www.youtube.c...h?v=iuz_XTAzAts

#2290 Felhasználó inaktív   seci92 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 07. 06. 08:23

Idézet

Sok boldogságot kívánok nektek Dave!Kép

#2291 Guest__*

Elküldve: 2009. 07. 06. 08:41

GRAT DAVE! Kép

#2292 Guest__*

Elküldve: 2009. 07. 06. 08:50

Idézet

Kép

Ember! :Đ Hát ezzzzz....ez....LOL!!! Kép
Bejön, mi? Dehát ismersz... és most már a násznép is :-D - tjames

#2293 Felhasználó inaktív   SonyBlack 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 07. 06. 15:37

Gratula DaveOut! Sok boldogságot nektek! james azt sejtettem eddig is hogy nem vagy egy egyszerű figura, de ez a kép visz mindent mint a piros hetes! Ha ilyen volt a hangulat akkor az nemsemmi!Kép
Athlon 64 X2 4800+ AM2 2*512kb, Asus M2N-E SLI nForce 500SLI, 2GB DDR2 800MHz, Radeon HD2400 Pro 256MB Sapphire

#2294 Felhasználó inaktív   Guppi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 07. 06. 16:08

Idézet

Kép
tünci mi? :Đ

Hogy talin ilyen ménem volt? KépKépKép Amúgy sok boldogságot az ifjú párnak. Bio: Az esküvődön én is nyomhatok ilyet ha lesz?? KépKépKép
I wanna waste her monthly blood
Wanna get some on my love
Wanna get some gasoline
And burn the house down

#2295 Felhasználó inaktív   Daveout 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 07. 06. 20:18

Nos előszőr is szeretném fogadni a gratulációkat: KÖSZÖNÖM!
Másodszor pedig, igaz már képeket kedves barátomnak köszönhetően láthattatok, viszont most itt az első mozgókép az esküvőről. Egy biztos: Q nagy buli volt!!!

#2296 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 07. 06. 20:27

Idézet

Másodszor pedig, igaz már képeket kedves barátomnak köszönhetően láthattatok, viszont most itt az első mozgókép az esküvőről. Egy biztos: Q nagy buli volt!!!

:Đ Azért vannak a jóbarátok.... Kevés ilyen van, meg kell becsülni őket!

Ja és: 00:50-00:58; 02:00-02:07; 03:01-03:20;

Kép
Kép
Kép

#2297 Felhasználó inaktív   K2 The Highest 

• Őstag

Elküldve: 2009. 07. 06. 21:28

Idézet

Idézet

:Đ Azért vannak a jóbarátok.... Kevés ilyen van, meg kell becsülni őket!

Ja és: 00:50-00:58; 02:00-02:07; 03:01-03:20;

GRATULÁLOK:)
Am Én is voltam Bolond menyasszonyKép Pár feles lement és tudtam mit kell csinálni:)
RiG:
Mobo: ASUS P5KPL-AM-In-Roem-Si
CPU: Core 2 Quad Q9550 Stock 2.8Ghz 12Mb cache 1333MhZ
VGA: Gigabyte GTX550Ti Oc 1GB GDDR5 + ASUS GTX 260 [Just in Case]
RAM: Kinston 4GB DDR2 800MhZ
HDD: 2TB Samsung & 250GB Maxtor

Kép

#2298 Felhasználó inaktív   wolf15 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 07. 07. 10:13

Idézet

Ha elveszett volna a blablában(vagy tudomisén hova írtam már...),akkor mégegyszer hadd kívánjak nektek sok boldogságot!!

A videó meg hatalmas,már másodjára nézem és naggggyon jó!:Đ És ahogy a pap a végén oltott téged az azért dúrva voltKépBár azért az látszott,h az este folyamán is elkélt pár ajándék zsepi:) De akkor még1x...sok boldogságot és egészséget a jövőben nektek! ^^
..::Become a Legend 2009 - 2010 - 2011 - 2012 ::..

#2299 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 07. 07. 10:19

Idézet

Idézet

Ha elveszett volna a blablában(vagy tudomisén hova írtam már...),akkor mégegyszer hadd kívánjak nektek sok boldogságot!!

A videó meg hatalmas,már másodjára nézem és naggggyon jó!:Đ És ahogy a pap a végén oltott téged az azért dúrva voltKépBár azért az látszott,h az este folyamán is elkélt pár ajándék zsepi:) De akkor még1x...sok boldogságot és egészséget a jövőben nektek! ^^
A pap egy jelenség volt. Olyan dumája volt, hogy Erivel párszor összenéztünk :-D Nem az a vontatott monoton beszéd volt. Elég világi volt a pap. Pl egy filmmet vett alapul a prédikációnak, meg ilyenek. Nekem tetszett. Sokkal emberközelibb volt, s nem olyan "merev".
Csorbájúrat meg meg lehet érteni hogy izzadt. Volt vagy 33 fok, ő meg ing, mellény, zakó kombóban. Este én még a huga topjában feszítve is csatakban izzadtam szétfele!
Kép
Kép
Kép

#2300 Felhasználó inaktív   wolf15 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 07. 07. 10:37

Idézet

A pap egy jelenség volt. Olyan dumája volt, hogy Erivel párszor összenéztünk :Đ Nem az a vontatott monoton beszéd volt. Elég világi volt a pap. Pl egy filmmet vett alapul a prédikációnak, meg ilyenek. Nekem tetszett. Sokkal emberközelibb volt, s nem olyan "merev".
Csorbájúrat meg meg lehet érteni hogy izzadt. Volt vagy 33 fok, ő meg ing, mellény, zakó kombóban. Este én még a huga topjában feszítve is csatakban izzadtam szétfele!
Abból a pár mondatából látszott,h a pap nem mindennapi jelenség.:-D
De Dave később már csak egy szimpla ingben volt és a Jégből vagyok c számnál lévő esetre gondoltam,h ott is vki törölgette a homlokát,mint vmi orvost egy fontos műtét közben.:) De természetesen nem rosszindulatból jegyeztem meg ezeket...^^ (Nem is merném a GK Talis 'incidens' után :) )
..::Become a Legend 2009 - 2010 - 2011 - 2012 ::..

Téma megosztása:

• (138 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 113
  • 114
  • 115
  • 116
  • 117
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.