HWSW Informatikai Kerekasztal: Photo- és Videoalbum - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (138 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 126
  • 127
  • 128
  • 129
  • 130
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Photo- és Videoalbum

#2541 Felhasználó inaktív   Ragnarök 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2010. 02. 03. 22:37

Idézet

klemid: :Đ neeeem. norb ekkor mé lécen volt a helyszín fele tartva. Másnap törte magát össze

Ragna: holnap megláthatod! Oldalt már lenyírtam, de kezdek Pittesedni...
Kép

Haljak meg ha ilyen szakállad van ellopom! Kép Én is hasonlót akarok majd növeszteni. :-D

#2542 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2010. 02. 04. 03:46

Idézet

Idézet

klemid: :Đ neeeem. norb ekkor mé lécen volt a helyszín fele tartva. Másnap törte magát össze

Ragna: holnap megláthatod! Oldalt már lenyírtam, de kezdek Pittesedni...
Kép

Haljak meg ha ilyen szakállad van ellopom! Kép Én is hasonlót akarok majd növeszteni. :-D
Nincsenek benne varkocsbafont csüntök (még) de a hossza az kezd alakulni.... talán egy centi híjjja van még :)
Kép
Kép
Kép

#2543 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2010. 02. 04. 07:59

Idézet

neeeeeeeeeeeeem, ez az első nap volt, vasárnap. innentől számítva kb. 1 óra múlva darált be a napbarnított kreol tajparaszt dzsigoló. :-D

#2544 Felhasználó inaktív   Bbogesz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 04. 08:04

Idézet

Idézet

neeeeeeeeeeeeem, ez az első nap volt, vasárnap. innentől számítva kb. 1 óra múlva darált be a napbarnított kreol tajparaszt dzsigoló. :-D
neeeeeeem Norb a 2. nap csaptak el az tuti egy napot még sikerült síelned én úgy emlékszem Kép
Este nem tudsz elbotorkálni? Bevállalom a fuvart a bagolyigKép

#2545 Guest__*

Elküldve: 2010. 02. 04. 08:13

Idézet

Idézet

Idézet

neeeeeeem Norb a 2. nap csaptak el az tuti egy napot még sikerült síelned én úgy emlékszem Kép
Este nem tudsz elbotorkálni? Bevállalom a fuvart a bagolyigKép
neeeeeeeeeeem. szombaton mentünk. :) vasárnap gyönyörködtünk a helikopterben és amikor a hüttétől Zsuzsival és Gellérttel elindultunk San Viglio felé, akkor csaptak el. Hétfőn felmentem a Kronplatzra grappazni, sörözni meg napozni. kedden san viglioban megpróbáltam újra síelni, de kb. 100 m-ig bírtam. szerdán elmentem a dokihoz és visszaváltottam a bérletem. csütörtökön elmentünk megnézni a Biatlont. pénteken meg döglöttem és egész nap zombis filmeket néztem. :)
ha úgy vesszük a 2. nap daráltak be, de ha a síelés időtartamát nézzük, akkor az első nap. :)

spoiler: a ma estét tutira kihagyom, sorry, de majd legközelebb. délután menni kell bankba, kórházba, aztán megyek haza jegelni meg pihenni...legközelebb. kb. február végén fognak operálni, addig rendbe kell tennem a térdem a műtétre...

#2546 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 02. 04. 08:17

én is úgy emlékszem mint Bbogesz..... Biztos hogy nem az első síes napn daréltak be....San Vigilioban reggel az első csúszaskor daráltak be, az tuti. Az nem lehetett első nap....
Kép
Kép
Kép

#2547 Guest__*

Elküldve: 2010. 02. 04. 08:25

Idézet

én is úgy emlékszem mint Bbogesz..... Biztos hogy nem az első síes napn daréltak be....San Vigilioban reggel az első csúszaskor daráltak be, az tuti. Az nem lehetett első nap....
öregszetek srácok. :Đ a baleset vasárnap volt. :-D hétfőn még használtam a bérletem, kedden pihiztem, szerdán doki és bérlet visszaváltás, ahol a 6 napból időarányosan 4 napot visszakaptam, magyarul vasárnap használtam, amikor baleset volt+hétfőn amikor a kronplatzon félrészegen napoztam. fényképes bizonyítékom is van. :) pepe biztos túl sok grappát adott maradonának, oszt összefolynak a napok!Kép

#2548 Felhasználó inaktív   Scoo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 04. 08:57

A télnek is meg vannak a szépségei:
Kép
A Duna tegnap előtt reggel.

Kép

#2549 Felhasználó inaktív   wolf15 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 04. 09:38

Idézet

A télnek is meg vannak a szépségei
Ejha...ez nagyon szép.Te lőtted őket?
Csak kár, hogy nincs nagyobb felbontásban. =(
..::Become a Legend 2009 - 2010 - 2011 - 2012 ::..

#2550 Felhasználó inaktív   Scoo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 04. 09:47

Idézet

Idézet

Persze, én fényképeztem. Mobillal. Meg van nagy formátumban is, de már úgy kevésbé szép, mivel előjönnek a hibái a képnek. Főleg a dunai képen, mivel azt ablak mögül fényképeztem.
Ha rákattintasz a képekre akkor bejön 800*600-ban (az eredeti egyébként 2560*1920).

#2551 Felhasználó inaktív   wolf15 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 04. 10:05

Idézet

Idézet

Idézet

Persze, én fényképeztem. Mobillal. Meg van nagy formátumban is, de már úgy kevésbé szép, mivel előjönnek a hibái a képnek. Főleg a dunai képen, mivel azt ablak mögül fényképeztem.
Ha rákattintasz a képekre akkor bejön 800*600-ban (az eredeti egyébként 2560*1920).
Áá, értem. Gratula hozzá, szép képek.
De akkor ezek szerint ekkora méretben lesznek meg nekem. =)
..::Become a Legend 2009 - 2010 - 2011 - 2012 ::..

#2552 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 02. 04. 10:52

Idézet

Idézet

öregszetek srácok. :Đ a baleset vasárnap volt. :-D hétfőn még használtam a bérletem, kedden pihiztem, szerdán doki és bérlet visszaváltás, ahol a 6 napból időarányosan 4 napot visszakaptam, magyarul vasárnap használtam, amikor baleset volt+hétfőn amikor a kronplatzon félrészegen napoztam. fényképes bizonyítékom is van. :) pepe biztos túl sok grappát adott maradonának, oszt összefolynak a napok!Kép
MEglehet, de akkor ezt a videón is korrektúráznom kell :)
Kép
Kép
Kép

#2553 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 02. 04. 11:19

Idézet

A télnek is meg vannak a szépségei:
KépKép

Én ezeket pedig szerda reggel lőttem mobillal, kocsiból, Pest felé a 710-es úton Papkeszi mellett elhaladván:
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

#2554 Felhasználó inaktív   Scoo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 04. 14:59

Az index elirigyelte tőlünk a téli képeket szépségét, ezért gyorsan ők is csatlakoztak a témához. Bp a levegőből télen . Nagyon szép képek.

Tavasszal majd én is megyek Bp fölött egy helikopteres túrára.

#2555 Felhasználó inaktív   Ragnarök 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 02. 06. 12:27

Nos csak hogy a csütörtöki GK Tökös Ötös találkozójáról is kiderüljön 1-2 dolog...
Először is sajnos póker mesterünk norb sajnos nem tudott részt venni a találkozón, ezúton is jobbulást neked kolega!
A hangulat mondhatni most egy kicsit "forróbb" volt. Sokan is voltak a kocsmában, állítólag darts verseny miatt, legalábbis én ezt hallottam. Mindenki megérkezett, az első kör italok kikerültek az asztalra a 2 pipa mellé, melyet tjames és Bbogesz szolgáltattak, és indulhatott a póker party.

Kép
Sokszor volt, hogy mindenki óvatosan bedobta a lapjait...:Đ De néha komolyabb harcok is kialakultak. Kép (Akik még nem ismernék: A pipás emberünk Bbogesz, az úriember aki pedig nekünk közelebb ül N360.)
Kép
A képen láthatjuk, hogy a zsetonok tetemes részét james kolega uralta. :-D (Az üres szék Toopacé volt, csak ő éppen fontosabb dolgokat intézett el...Kép A kártyát osztó úr pedig egy "külső" ember, N360 egyik jó cimborája, Laci.)
Kép
Végül várakozásainknak megfelelően, tjames nyerte meg a póker partyt. :) Hozzáteszem, hogy állítása szerint most pókerezett másodjára... dehát, "kezdők szerencséje". De az is lehet, hogy a következő póker világbajnokot ismerhetjük meg benne... ki tudja?! KépKép
A party után azért még lecsúsztattunk egy-két utolsó kör italt is, mint azt N360 kolega mozdulata nagyon jól illusztrál. Kép (Jajj és az a csodálatos Rangers mez... :))
Kép
De az estének voltak áldozatai is...
N360 ügyes keze elejtett egy poharat... de a partvist és a lapátot már jobban kezelte.Kép Nem is áll neki rosszul.... https://forum.hwsw.h...default/081.gif (A fiatalember N360 mögött nem hozzánk tartozott... de bátran szemezett szerény személyemmel... https://forum.hwsw.h...efault/002.gif)
http://kepfeltoltes....ltoltes.hu_.jpg
Valamint tjames meggondolatlan volt és a pipából kivett még meleg dohányt belerakta az üveg alapú hamutálba, ami várhatóan el is pattant...
http://kepfeltoltes....ltoltes.hu_.jpg

Nos részemről ennyi kép készült. Azt hiszem még tjames-nél szállingózik pár darab az éterben, remélem majd ő is megosztja velünk, ha lesz rá ideje.

#2556 Guest__*

Elküldve: 2010. 02. 06. 14:42

rohadt jó az a NY Rangers mez :Đ

#2557 Felhasználó inaktív   Bbogesz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 06. 15:12

Idézet

N360 ügyes keze elejtett egy poharat... de a partvist és a lapátot már jobban kezelte.Kép Nem is áll neki rosszul.... Kép (A fiatalember N360 mögött nem hozzánk tartozott... de bátran szemezett szerény személyemmel... Kép)

Lehet tetszettél neki megszerezzem a számát? Kép

#2558 Felhasználó inaktív   Ragnarök 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 02. 06. 15:44

Idézet

Idézet

N360 ügyes keze elejtett egy poharat... de a partvist és a lapátot már jobban kezelte.Kép Nem is áll neki rosszul.... Kép (A fiatalember N360 mögött nem hozzánk tartozott... de bátran szemezett szerény személyemmel... Kép)

Nem tudom mit szólna hozzá az asszony... Kép

#2559 Felhasználó inaktív   Bbogesz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 06. 16:51

Idézet

Idézet

Idézet

Nem tudom mit szólna hozzá az asszony... Kép
lehet bevenné 3. nak egy kis friss hús Kép

#2560 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 02. 06. 19:52

Biathlon Antholz 2010
Volt szerencsénk ott lenni, mikor síelni voltunk....
http://www.youtube.c...player_embedded
Kép
Kép
Kép

Téma megosztása:

• (138 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 126
  • 127
  • 128
  • 129