HWSW Informatikai Kerekasztal: Photo- és Videoalbum - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (138 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 129
  • 130
  • 131
  • 132
  • 133
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Photo- és Videoalbum

#2601 Felhasználó inaktív   Ányy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2010. 05. 08. 09:30

Idézet

Mivel újra kezd felpörögni ez a vietnámi téma , és én szakmai ártalomból mindig nézem a képes sajtót , szemembe akadt eza régi/új fotósorozat a vietnámi háborrúról. Ezt a hangulatot nemhiszem h pontosan viszza adná egy játék is. Nézzétek meg. : http://www.boston.co...ears_later.html

A 14 és 15ös képen lévő vietkong tiszt kivégzését láttam a Viasat History vietnámos dokumentumfilmjében. Abban ennél szörnyűbb képsorokat is mutattak...

98% of the internet population has a Myspace. If you're part of the 2% that isn't an emo bastard, copy and paste this into your sig. <- Én csak facebookon vagyok fent :D

Porch Monkey 4 Life!

#2602 Felhasználó inaktív   Ragnarök 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 05. 09. 21:49

Mivel az összes kép közül (7) rólam hat darab készült (köszi Motri babám Kép) és Giga nem engedélyezte, hogy róla felrakjam azt a bizonyos 7. képet, ezért csak magamról tudok szolgálni képekkel... de inkább csak kettőt hoznék nyilvánosságra. A többi érdektelen. :Đ
Ez egy jól elkapott kép rólam (Morti a mesterfotós... Kép:-D):
http:///kepfeltoltes...ltoltes.hu_.jpg

Ez pedig egy úgymond... 'brainstorming' közben készült KépKép:
http:///kepfeltoltes...ltoltes.hu_.jpg

Ha valaki nagyon látni akarja Gigáról azt A bizonyos képet, akkor őt faggassátok. De higyjétek el, megéri kikönyörögni. Kép

#2603 Felhasználó inaktív   Giga0509 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 05. 09. 21:50

Idézet

Ha valaki nagyon látni akarja Gigáról azt A bizonyos képet, akkor őt faggassátok. De higyjétek el, megéri kikönyörögni. Kép
Na jó van azért annyira nem lett jó XD megint olyan hülye fejet vágok bazzeg xD mindig rosszkor kapnak le...

S N A I L T I N E L
        @@@@               
      @@@@@           / """""
     @@@@@@       /           
      @@@@@        /           
____@@@@____/

#2604 Felhasználó inaktív   Batri 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 05. 09. 21:51

Idézet

Mivel az összes kép közül (7) rólam hat darab készült (köszi Motri babám Kép) és Giga nem engedélyezte, hogy róla felrakjam azt a bizonyos 7. képet, ezért csak magamról tudok szolgálni képekkel... de inkább csak kettőt hoznék nyilvánosságra. A többi érdektelen. :Đ

ugyan ilyen gitárom van, csak kicsit sötétebbKép

#2605 Felhasználó inaktív   Ragnarök 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 05. 09. 21:52

Idézet

Idézet

ugyan ilyen gitárom van, csak kicsit sötétebbKép
A gitár Füge úr tulajdonát képezi. :)

#2606 Felhasználó inaktív   Mortician 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 05. 09. 21:58

Idézet

Én is szeretlek! KépKép

#2607 Felhasználó inaktív   Scoo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 05. 10. 09:06

Sírtam már a Mi történt veled ma-ban, hogy sajnos vizzsajöttünk Prágából. Ott lőttem ezt:
Kép

#2608 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2010. 05. 10. 10:02

Idézet

Sírtam már a Mi történt veled ma-ban, hogy sajnos vizzsajöttünk Prágából. Ott lőttem ezt:

Hát igen...Prágábna el lehet lőni pár SD kártyányi képet :Đ

Ha van még, én szívesen venném. Nosztiznék egyet :-D

Kép
Kép
Kép

#2609 Felhasználó inaktív   Crysisman 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 05. 10. 11:02

Idézet

én tavaly nyáron voltam Prágában :Đ tényleg szép hely...ha gondoljátok feldobok majd én is pár képet valamikor.

#2610 Felhasználó inaktív   Scoo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 05. 10. 11:19

Végülis csak én egyedül csináltam 270 db képet.

1. kép - a híres óra
2. kép - Óvárosi tér és a Tyn templom
3. kép - lefelé a Károlyi hídról
4. kép - prágai látkép
5. kép - éjszakai kép
7. kép - éjszaka templom
8. kép - érdekes grafiti
9. kép - kapaszkodó ember
10. kép - én és a petrin kilátó

#2611 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 05. 10. 12:11

Idézet

1. kép - a híres óra
2. kép - Óvárosi tér és a Tyn templom
3. kép - lefelé a Károlyi hídról
4. kép - prágai látkép
5. kép - éjszakai kép
7. kép - éjszaka templom
8. kép - érdekes grafiti
9. kép - kapaszkodó ember
az uccsó kép párizs ember! :Đ
Kép
Kép
Kép

#2612 Felhasználó inaktív   Scoo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 05. 10. 12:15

Idézet

Idézet

az uccsó kép párizs ember! :Đ
gondolom vicceltél. de aki komolyan venné annak: nem Párizs. Ez a Petrin kilátó Prágában, ami ugyanolyan fémszerkezetű, mint a híres neves társa, csak épp ez kisebb, elenben viszont egy hegy tetején van, ahova egy fogaskerekű viszi fel az embert, ezért van olyan remek kilátás a kilátó tetejéről.

#2613 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 05. 10. 12:25

Persze hogy vicceltem :Đ
Ezeken a helyeken én is voltam, már...
Ja és a fogaskerekű tövében is van söröző ! ! ! !

Kép
Kép
Kép

#2614 Felhasználó inaktív   Scoo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 05. 10. 13:02

Idézet

amin egyébként baromira meglepődtem az az, hogy nem volt drága a sörözés!!! Beülhettél a legdrágább helyre nyugodtan és akkor is max a budapesti átlagárat kellett fizetned! Respect. A város maga pedig nagyon tiszta, pedig alig volt kuka. Az asszony tíz percig cipelt magával egy dobozt, mert szemetelni nem akart, de kuka nem volt. Mondjuk nem tudom milyen lehet a turista területen kivüli Prága, de van egy olyan érzésem, hogy az is tisztább, mint BP. Ez kellene Bp-re is, hogy élhető, igazán szerethető város legyen:
Olcsó sör és tisztaság Kép

#2615 Felhasználó inaktív   Crysisman 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 05. 10. 13:07

Idézet

Idézet

amin egyébként baromira meglepődtem az az, hogy nem volt drága a sörözés!!! Beülhettél a legdrágább helyre nyugodtan és akkor is max a budapesti átlagárat kellett fizetned! Respect. A város maga pedig nagyon tiszta, pedig alig volt kuka. Az asszony tíz percig cipelt magával egy dobozt, mert szemetelni nem akart, de kuka nem volt. Mondjuk nem tudom milyen lehet a turista területen kivüli Prága, de van egy olyan érzésem, hogy az is tisztább, mint BP. Ez kellene Bp-re is, hogy élhető, igazán szerethető város legyen:
hát mi a 4 napos nyaralásunk alatt a külvárosban száltunk meg és azt kell mondjam hogy az ugyanolyan lepukkant mint pesten.

#2616 Felhasználó inaktív   Kyuubi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 05. 10. 13:24

Idézet

Idézet

Na jó van azért annyira nem lett jó XD megint olyan hülye fejet vágok bazzeg xD mindig rosszkor kapnak le...
Úgy csak még vicesebb Kép Az kár hogy csoportkép nem készült... Majd legközelebb (azon rajta lesz Urahara Kép)
"What is dead may never die, but rises again, harder and stronger."

#2617 Felhasználó inaktív   Scoo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 05. 10. 13:45

Idézet

Idézet

Idézet

hát mi a 4 napos nyaralásunk alatt a külvárosban száltunk meg és azt kell mondjam hogy az ugyanolyan lepukkant mint pesten.
Meg van a [color= #a4a6b0; font-family: georgia, Helvetica, Arial, sans-serif; line-height: 21px; font-size: 16px" class="Apple-style-span]Prága vezette be 2008 július elsejétől az egész városra kiterjedő szabályzatot: ha valaki akár csak egy csikket vagy rágót eldob, a helyszínen ezer (kb 12.000Ft) vagy hatósági eljárás során harminc ezer (330.000Ft )korona büntetést is fizethet. Hogy szebb legyen a város képe, egy másik rendeletben a köztéri alkohol fogyasztást is megtiltották, még sörét is.[/color]
[color= #a4a6b0; font-family: georgia, Helvetica, Arial, sans-serif; line-height: 21px; font-size: 16px" class="Apple-style-span]
[/color]
[color= #a4a6b0; font-family: georgia, Helvetica, Arial, sans-serif; line-height: 21px; font-size: 16px" class="Apple-style-span][color= #ffffff; font-family: Arial; line-height: 19px; font-size: 13px" class="Apple-style-span]Ilyen szabály miért nincs nálunk? Sört viszont fogyasztottam köztéren, igaz csak rövid ideig. mivel nem voltam tisztába a szabállyal hogy lehet e, gyorsan legurítottam a metrohoz menet a doboz sört. ezek szerint jól tettem, hogy siettem vele. Mondjunk itthon is tilos a köztéri ivászat, csak nem tartják, tartatják be. Ez mondjuk nem érdekel, de a szemét az igen.[/color][/color]

#2618 Felhasználó inaktív   norb 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 05. 10. 13:58

Idézet

Meg van a Prága vezette be 2008 július elsejétől az egész városra kiterjedő szabályzatot: ha valaki akár csak egy csikket vagy rágót eldob, a helyszínen ezer (kb 12.000Ft) vagy hatósági eljárás során harminc ezer (330.000Ft )korona büntetést is fizethet. Hogy szebb legyen a város képe, egy másik rendeletben a köztéri alkohol fogyasztást is megtiltották, még sörét is.

Ilyen szabály miért nincs nálunk? Sört viszont fogyasztottam köztéren, igaz csak rövid ideig. mivel nem voltam tisztába a szabállyal hogy lehet e, gyorsan legurítottam a metrohoz menet a doboz sört. ezek szerint jól tettem, hogy siettem vele. Mondjunk itthon is tilos a köztéri ivászat, csak nem tartják, tartatják be. Ez mondjuk nem érdekel, de a szemét az igen.

amikor én voltam kint 2 évvel ezelőtt, a Károly-hídnál 3 kátrányos helyzetű sétált. (papa-mama-gyerek) Nem voltak lepukkanva, tiszták és -ránézésre- a jobbik fajtából származtak. Hirtelen a ködből feltűnt egy fehér octavia, amiből 2 egyenruhás kiszállt és felszólították a dezsvíreket, hogy üljenek az autóba. Beszálltak, majd elhajtottak, de a lényeg, hogy ezt alig észrevehetően. Csak azért figyeltem fel rá, mert a Svejk sörözőt kerestük és k.-ra nem jó helyen voltunk, így mindent a környezetünkben felkutattunk. :Đ Magyarul: ki vannak tiltva a belvárosból a kátrányos helyzetűek, ami egyébként tele van kamerázva, de ezt sem veszed észre, mert nagyon profin eldugják. Na, ezt miért nem vezetik be nálunk?! :-D

a csikket egyébként eldobtam, mint a sz@r, mert bunkó magyar túristaszalámi vagyok! :)

#2619 Felhasználó inaktív   Ragnarök 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 05. 16. 16:27

Nos mint említettem feldobok egy képet a tortámról... katt a képért. (valamiért nem enged beszúrni... Kép)
Eredetileg gitár alakút akart volna édesanyám csináltatni nekem, csak az marcipánból lehetett volna megoldani, amit én ki nem állhatok.

Aztán a családi 'partyra' eljött édesapám is, még a viharos idő ellenére is és eltöltöttünk együtt egy kis időt. Elmentünk egy kávézóba, egy tea mellett megváltottuk a világot szavakban, aztán hazahozott és sajnos el is kellett mennie. Apámtól ezt kaptam. :Đ Nagyon örültem neki és biztos, hogy még számtalanszor hasznát fogom venni. Kép

#2620 Felhasználó inaktív   Mortician 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 05. 16. 16:40

Idézet

Nos mint említettem feldobok egy képet a tortámról... katt a képért. (valamiért nem enged beszúrni... Kép)
Eredetileg gitár alakút akart volna édesanyám csináltatni nekem, csak az marcipánból lehetett volna megoldani, amit én ki nem állhatok.

Aztán a családi 'partyra' eljött édesapám is, még a viharos idő ellenére is és eltöltöttünk együtt egy kis időt. Elmentünk egy kávézóba, egy tea mellett megváltottuk a világot szavakban, aztán hazahozott és sajnos el is kellett mennie. Apámtól ezt kaptam. :Đ Nagyon örültem neki és biztos, hogy még számtalanszor hasznát fogom venni. Kép
Fene a pofádat, hogy lehet a marcipánt nem szeretni?! Kép Amúgy grat az ajándékhoz. Jól fog az még jönni, már látom. :-D

Téma megosztása:

• (138 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 129
  • 130
  • 131
  • 132
  • 133
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.