Photo- és Videoalbum
Elküldve: 2004. 04. 20. 15:11
hát kb annyi hogy kitaláltuk/ták hogy csinálunk mosolyalbumot az uj gkra, szabber megigerte hogy megcsinalja hozza a strukturat, aztan most aviumnak kell kuldenie mindenkinek kepeket aprilis 29.-éig! max 3 darabot, aztan meg egy kis szoveg aztan annyi
Keep it up, Rock 'n' Roll
Good music save your soul!
Elküldve: 2004. 04. 20. 17:01
Asszem baalint mindent szepen kifelytett. A rovid kis szoveg/onjellemzes opcionalis.
Av [salalausuk]
Through war we will teach your heresy. 通过战争我们教会你异端 Through battle we will teach your frailty. 通过交锋我们教会你脆弱 Through death we will teach your fate. 通过死亡我们教会你命运 | ![]() |
Elküldve: 2004. 04. 20. 17:12
Hm esetleg problema van a kezdemenyezessel?
Av [salalausuk]
Through war we will teach your heresy. 通过战争我们教会你异端 Through battle we will teach your frailty. 通过交锋我们教会你脆弱 Through death we will teach your fate. 通过死亡我们教会你命运 | ![]() |
Elküldve: 2004. 04. 20. 17:24
Ezt a Photoalbumot kb. hatszázmillió évvel ezelőtt kitaláltam már, csak vártunk arra, hogy legyen megfelelő oldal rája...
Elküldve: 2004. 04. 20. 17:27
Hat az ujra-kezdemenyezes most is azon alapult, h hamarosan kesz az uj design legyen addigra sok minden rajta, tobbek kozott fotoalbum. Nemtom lattad e pl milyen kepregenyt forditok a GK-nak?! Asszem a hirek es cikkek topicban kene utanajarnod.. Remelem nem lett elfelejtve, es meglesz a helye nekije! Es kapok vegre egy pontos meretet mekkora bannert vagy kepet csinaljak neki, ami kint lehet a fooldalon. Egyet elkeszitettem azt is meg lehet tekinteni ha visszaolvasol.
Av [salalausuk]
Elküldve: 2004. 04. 20. 17:45
HALO képregényre gonsdoltál? Az majd GK INSIDER rovatban lesz!
Persze, mindenkitől várunk képeket!
Elküldve: 2004. 04. 20. 17:57
Kedvesem en ugy terveztem, h nekunk kozos kepunk lesz.
Idézet
HALO képregényre gonsdoltál? Az majd GK INSIDER rovatban lesz! 

Igen egy HALO kepregeny. Igazabol az egesz nagyon mokas, az egeszet ugy adjak elo, mintha egy showmusor lenne, es szinpadon allnanak, amolyan amcsi style-ban. Kerek adatokat banner/kep meretre! Megnezted a hirek es cikkek rovatot???
Av [salalausuk]
Elküldve: 2004. 04. 20. 19:36
Baalintra és Ca$h kollégára kiváncsi vagyok
...when you look long into an abyss, the abyss also looks into you
Friedrich Nietzsche

Elküldve: 2004. 04. 20. 23:13
Megjegyzem eddig 4 kulon embertol kaptam kepet. Vajon hanyra szamitsak?
Av [salalausuk]
Elküldve: 2004. 04. 20. 23:26
majd en is kuldok, csak még kolcson kell akko kérni egy digit gépet...
Keep it up, Rock 'n' Roll
Good music save your soul!
Elküldve: 2004. 04. 21. 09:39
Én mindenkit csak buzdítani tudok, hogy küldjön képet magáról, legalább lesz min röhögni (pláne rajtam)!

Elküldve: 2004. 04. 21. 10:30
A szilveszteri kepek alapjan csinalok neked egy mokas foto montazst. Na mind1 majd meglatod, parommal itt rohogcseltunk.
Av [salalausuk]
Elküldve: 2004. 04. 21. 11:06
AJAJ! NEm hiszem, hogy a netes társadalom felkészült az én szilveszteri kinézetemre!

Elküldve: 2004. 04. 21. 11:17
Nem akartam elore szolni Ca$h, de te vagy a masik akirol keszul egy tippikus fotosorozat.
Av [salalausuk]
Elküldve: 2004. 04. 21. 11:22
Jajj ne konyorgok G.! Ne csinald ezt jo? Ugy nem a szilveszteri kepek alapjan, mert akkor beperellek... 

Na lassan vissza kell mennem orara... majd este re...

Elküldve: 2004. 04. 21. 11:30
De de a szilveszteri alapjan.. majd te is vihogsz rajta. Tipikus te..
Csak egyenlore egy masik eszement projecten kell dolgoznom, es az 5 megcsinalando munkabol, a harmadik porog.. "porog".. majd mashol kifejtem.. mondjuk vmi hardware topicban.
Av [salalausuk]