HWSW Informatikai Kerekasztal: Photo- és Videoalbum - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (138 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Photo- és Videoalbum

#741 Felhasználó inaktív   -callisto- 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2005. 08. 18. 10:40

Idézet

Bálint:
Ó, sajnálom, hogy mégse sikerül megörvendeztetned a nagyérdeműt az "emberszabású" (Kép) fotóval. Bár nem hiszem, hogy a többi nem az lenne, hiszen élőben is tök jól nézel ki, frankón mondom! Kép

Kép
Keep it up, Rock 'n' Roll Good music save your soul!

#742 Felhasználó inaktív   Ca$h 

• Senior tag
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2005. 08. 18. 14:34

Hmmmm... most ugy semmit sem tudok mondani...

Syb: vonzobb noszemely vagy mint gondoltam volna... ennyi... Kép
Kép

#743 Felhasználó inaktív   Sybilla 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 18. 15:53

Idézet

Idézet

Bálint:
Ó, sajnálom, hogy mégse sikerül megörvendeztetned a nagyérdeműt az "emberszabású" (Kép) fotóval. Bár nem hiszem, hogy a többi nem az lenne, hiszen élőben is tök jól nézel ki, frankón mondom! Kép

Kép
Méééér'? Kép

1./ Igazam van.

2./ Nemhogy örülnél az őszinte bóknak ... Kép

"Párnánk puha, ágyunk öle lágyan ringat. Aztán zajok jönnek. Felrobbantják az álmainkat. ... Ugye nem félsz?" ;) (Bonanza B.)

#744 Felhasználó inaktív   Sybilla 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 18. 15:54

Idézet

Hmmmm... most ugy semmit sem tudok mondani...

Syb: vonzobb noszemely vagy mint gondoltam volna... ennyi... Kép
Ó, köszönöm-köszönöm. Kép

A szimpátia az itteniek közül mindenkivel kölcsönös. :Đ

"Párnánk puha, ágyunk öle lágyan ringat. Aztán zajok jönnek. Felrobbantják az álmainkat. ... Ugye nem félsz?" ;) (Bonanza B.)

#745 Felhasználó inaktív   Sybilla 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 18. 15:57

Idézet

Idézet

Avatarom és én - hát, annyira sztem valóban nem hasonlítunk, hiszen ez a hölgyemény ilyen rövidebb frizóval rendelkezik, amilyen nekem szinte soha nem volt ... Kép Szerénység-téma pedig: hát, a hiúságtól olykor én sem vagyok mentes, ne szépítsük a dolgot! Kép

InGen:
A WestEnd tetőtere nem lehet akadálya ennek a - ismétlem! - király, valóban borítóra illő kompozíciónak. Amint a mellékelt ábra is prezentálja, ugye. Kép

Bálint:

Félreértettél :Đ úgy értettem hogy más, pl Ti, nem biztos hogy hajlandóak lennétek egy csoportfotó miatt egy ilyen, úgymond "égő" pozíciót felvenni Kép persze mi ezzel nem foglalkoztunk, csak nyilván más ált. azért nem fotózkodik így, mert égőnek találja :-D gondolom.
Kedves InGen, nekünk eszünkbe se jutott vna, kezdjük onnan ... Kép

De miért égő, ezt továbbra sem értem. Sztem továbbra is QL. Kép És még egészen természetesnek is hat!

Jaaa, amúgy nekem is van ám néhány fotóm ilyen WestEnd-terasz lokáción, de az már 4 éve készült. Az se biztos, elő tudom-e túrni még ...

#746 Felhasználó inaktív   InGen 

• Senior tag

Elküldve: 2005. 08. 21. 22:16

Hétvégi ivás + Myko atyánk PS2-je köré épített némi multimédiás rendszer. Ja és Myko fati még egy GT4-et is benne felejtett hogy egyem a szívét Kép

klikk a nagyításhoz :Đ

Kép

#747 Felhasználó inaktív   -callisto- 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 21. 22:25

na jovan, koszi szépen hogy szótatok, hogy lesz megmozdulás myko papánál.... ingen, legkozelebb befonom a hajad, ha nem szósz. eminek már nehezebb lenne, egyrészt mer rövidebb másrészt mer még nálam is kétszer nagyobbKép

cash: tudod, van néha amikor jobb ha nem mond semmit az emberKép

Syb: ez esetben koszonom, de nem kezdek el omlengeni kegyed bájairol:

1. mert felesleges, és mindenki láthatja a képekenű
2. csak
3. mert
Kép

#748 Felhasználó inaktív   Ca$h 

• Senior tag

Elküldve: 2005. 08. 22. 13:09

Callisto: A neha nem szolas esetet, neked is gyakorolni kene, csak nem neha, hanem surun... :Đ
Kép

#749 Felhasználó inaktív   Sybilla 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 22. 13:23

Óóó, teljesen kiru ez az EMi bro-nál készült fotó, sirály, hogy így összehoztátok az infrastruktúrát és a különböző platformokat. Kép

Viszont egyetértek a Bálinttal, ha legközelebb lesz ilyen megmozdulás, esetleg GK-tali [WestEnd-terasz, valaki? Kép), minket se hagyjatok ki! Kép

#750 Felhasználó inaktív   rocko 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 22. 14:28

Idézet

Hétvégi ivás + Myko atyánk PS2-je köré épített némi multimédiás rendszer. Ja és Myko fati még egy GT4-et is benne felejtett hogy egyem a szívét Kép

klikk a nagyításhoz :Đ

Kép

Eleg joh az a fa dobozos hangrendszerKép. Nekem is olyan van, de nem tom mien hangkartya kene hozza. Nah mind1, ez nem ebbe a temaba valo.
"A háború először a remény, hogy utána jobb lesz; aztán az elvárás, hogy a másiknak rosszabb lesz; aztán az elégedettség, hogy tényleg nem lett jobb neki; s végül a meglepődés, hogy mindenkinek rosszabb lett."

#751 Felhasználó inaktív   -callisto- 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 22. 15:05

kedves cash: az altalad allandoan hangoztatott szabad véleménynyilvánitás jegyében kérlek ne torold ki a neked nem tetszo hozzaszolasaimat. kozsi puszi.

#752 Felhasználó inaktív   Ca$h 

• Senior tag

Elküldve: 2005. 08. 22. 15:11

Idézet

kedves cash: az altalad allandoan hangoztatott szabad véleménynyilvánitás jegyében kérlek ne torold ki a neked nem tetszo hozzaszolasaimat. kozsi puszi.
Ha a nekem nem tetszo hozzaszolasaidat akarnam kitorolni, akkor egy hozzaszolasod sem maradna! A felesleges vitat akartam elkerulni, amit most is meg szeretnek tenni! Hanyagold a nekem szant hozzaszolasokat,ne ne is torodj azzal, hogy itt vagyok es ne irjal nekem semmit, mert idegesitesz nagyon, mert torolni fogom mind, ha igy teszel...
Kép

#753 Felhasználó inaktív   InGen 

• Senior tag

Elküldve: 2005. 08. 22. 15:30

Gyerekek! Itten tévedés esete forog fenn. Az említett kép nálam készült az én cuccaimmal, Myko atyánk csak a PS2-t adta kölcsön! KépKép

#754 Felhasználó inaktív   Sybilla 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 22. 15:36

Jaj Ca$h ... elszomorít ez a vita közöttetek Callistóval, hiszen mindketten ANNYIRA jó fejek vagytok, hogy hihetetlen. Ha nem tévedek, ez a "Sziget-ügy" óta van így, aminek nincs akkora jelentősége, hogy két ilyen remek ember összevesszen miatta ... Kép

Elnézést az offért.

InGen:
Jaaaa!! Kép Akkor módfelett örülünk mindannyian, hogy a csömöri rezidencia 1 részét láthatjuk alant ... !! Kép Kép

#755 Felhasználó inaktív   Shifty 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 22. 15:38

Nem tudom mi volt itten, de cash azért ezen valóban elgondolkozhatnál, mert úgytűnik nem tűröd ha téged baszogatnak, de azon meg fel vagy háborodva, ha megszólnak h te miért baszogatsz embereket...

ON:

Jól félreolvasta mindenki:DDDD
...when you look long into an abyss, the abyss also looks into you Friedrich Nietzsche

#756 Felhasználó inaktív   InGen 

• Senior tag

Elküldve: 2005. 08. 22. 15:38

Syb: köszi Kép természetesen ha Myko faternál lett volna a megmozdulás, akkor gondolom hívtunk volna titeket is Kép

#757 Felhasználó inaktív   InGen 

• Senior tag

Elküldve: 2005. 08. 22. 15:42

Egen! Mondamom sem kell, amikor a Tekken 5-ben valaki keményen megrúgott valakit, vagy amikor valaki a földre esett és összetört maga alatt mindent akkor a hangrendszer is lebontotta a házat Kép

#758 Felhasználó inaktív   -callisto- 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 22. 16:34

Idézet

cash, szánalmas vagy....

tobbiektol elnézést az offért.
van egy remek megoldás: nem olvasod el a hsz-eimet. ennyi. bár gondolm most ezt is törlöd.... ehhhhhh.... na sebaj...

#759 Felhasználó inaktív   Ca$h 

• Senior tag

Elküldve: 2005. 08. 23. 09:35

Mindenkitol elnezest szeretnek kerni, hogy elek, igerem azon leszek, hogy ti errol minel kevesebbet tudjatok!
Kép

#760 Felhasználó inaktív   Sybilla 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 23. 09:46

Off: Áhhh ... számomra ez továbbra is érthetetlen. Mert még ha valamelyikőtök is egy kő bunkó lenne. De hát erről szó sincs ... Kép

Téma megosztása:

• (138 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.