HWSW Informatikai Kerekasztal: Grand Theft Auto 4 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (218 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Grand Theft Auto 4

#101 Felhasználó inaktív   petike6 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2006. 06. 20. 14:32

Idézet

Idézet

nincs is GTA4 ,vagy tánalán mégis?
nézzé' má' lejjeb' itt írták hogy LESZ tehát még most nincs csak majd
gyökér
Az élet egy szar játék ,de végig kell vinni!

#102 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2006. 06. 20. 15:41

Van valami hír arról, hogy hol is fog játszódni a játék?

#103 Felhasználó inaktív   Alhun 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 06. 20. 16:56

Idézet

Sajnos nincs. Csak találgatások vannak még mindig Kép. A legtöbben Londonra tippelnek, mivel a Rockstar annyit kijelentett, hogy európai város lessz. Így elképzelhető, hogy Párizs vagy Moszkva lessz. London jó választás lenne, mivel szerencsém volt és eljutottam oda,azt tudom róla mondani, hogy órjási és szép, de Moszkva is nagyon érdekes lenne. Párizsnak nem nagyon örülnék, mivel szerintem egy unalmas város.
Az élet elöttem áll és nem látok tőle semmit!
www.sepi.extra.hu

#104 Felhasználó inaktív   Halfer 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 20. 17:02

Idézet

Chicago-ról volt szó valamikor, de ez nem tudom mennyire igaz és mennyire helyt álló ma.

#105 Felhasználó inaktív   Halfer 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 20. 17:04

Idézet

Idézet

Sajnos nincs. Csak találgatások vannak még mindig Kép. A legtöbben Londonra tippelnek, mivel a Rockstar annyit kijelentett, hogy európai város lessz. Így elképzelhető, hogy Párizs vagy Moszkva lessz. London jó választás lenne, mivel szerencsém volt és eljutottam oda,azt tudom róla mondani, hogy órjási és szép, de Moszkva is nagyon érdekes lenne. Párizsnak nem nagyon örülnék, mivel szerintem egy unalmas város.
London-ban már volt egy régi GTA, még a felülnézetesből, úgyhogy szerintem nem újítják meg a dolgot. Moszkva elég furcsa lenne, szép kis kommunista játékot faraghatnak belőle. Személy szerint nekem Párizs nem jönne be, úgy alapba sem szeretem. De ez nem zárja ki hogy hol lesz! Kép

#106 Guest__*

Elküldve: 2006. 06. 20. 17:06

Idézet

Idézet

Idézet

London-ban már volt egy régi GTA, még a felülnézetesből, úgyhogy szerintem nem újítják meg a dolgot. Moszkva elég furcsa lenne, szép kis kommunista játékot faraghatnak belőle. Személy szerint nekem Párizs nem jönne be, úgy alapba sem szeretem. De ez nem zárja ki hogy hol lesz! Kép
Én úgy tudtam, hogy hat nagy európai város lesz. London, Párizs, Madrid, Berlin, Moszkva, Róma? Fogalmam sincs, de inkább legyen Angliából pár város.

#107 Felhasználó inaktív   Halfer 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 20. 17:09

Idézet

Idézet

Én úgy tudtam, hogy hat nagy európai város lesz. London, Párizs, Madrid, Berlin, Moszkva, Róma? Fogalmam sincs, de inkább legyen Angliából pár város.
Ha már itt tartunk szerintem Anglia is elég unalmas lenne. Legalábbis túl alap, túl sok minden egyértelmű lenne, na meg a hírességek, stb. San Andreas az jó dobás volt, mert bemutatta a gettót és egy olyan környéket, ahol nem a Big Ben megmentése a feladat Kép Én örülnék ha nem főváros és nem egy felkapott hely lenne a helyszín.

#108 Guest__*

Elküldve: 2006. 06. 20. 17:10

Idézet

Idézet

Idézet

Ha már itt tartunk szerintem Anglia is elég unalmas lenne. Legalábbis túl alap, túl sok minden egyértelmű lenne, na meg a hírességek, stb. San Andreas az jó dobás volt, mert bemutatta a gettót és egy olyan környéket, ahol nem a Big Ben megmentése a feladat Kép Én örülnék ha nem főváros és nem egy felkapott hely lenne a helyszín.
De azért a GTA nem illene pl. Rómába. Oda menjen a Godfather 2. Akkor legyen egy újabb amerikai város. New Orleans, Chicago.

#109 Felhasználó inaktív   Halfer 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 20. 17:13

Idézet

Idézet

Idézet

De azért a GTA nem illene pl. Rómába. Oda menjen a Godfather 2. Akkor legyen egy újabb amerikai város. New Orleans, Chicago.
Itt le is zárhatjuk, mert egyet értek veled :Đ A két említett helyszín jó lenne. Rómában is elég érdekes lenne, de az nem GTA. Én még a személyes kedvencemet is beleraknám: Beverly Hills-t Kép

#110 Guest__*

Elküldve: 2006. 06. 20. 17:15

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Itt le is zárhatjuk, mert egyet értek veled :Đ A két említett helyszín jó lenne. Rómában is elég érdekes lenne, de az nem GTA. Én még a személyes kedvencemet is beleraknám: Beverly Hills-t Kép
Nem rossz ötlet. De mi lesz, ha elfogynak az amerikai városok? Már dögunalom lenne egy újabb Liberty City. Aztán átköltözne Európába a sorozat? De hát ott is csak Angliába illene.

#111 Felhasználó inaktív   Alhun 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 06. 20. 17:18

Mi lessz, ha elfogynak az amcsi városok? Én már 2 hónapja kitaláltam egy őrült ötletet: Kocsord!

www.gtakocsord.uw.hu
www.sepi.extra.hu

#112 Guest__*

Elküldve: 2006. 06. 20. 17:26

Idézet

Mi lessz, ha elfogynak az amcsi városok? Én már 2 hónapja kitaláltam egy őrült ötletet: Kocsord!

www.gtakocsord.uw.hu
Hát ez állat!!! ezt mindenkinek látnia kell!

#113 Felhasználó inaktív   rocko 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 20. 18:41

Idézet

BudapestKép Fo kuldetes atjutni a Moszkva ter kornyeki dugon tores nelkulKép.

Romaba egyebbkent valoban nem illene, de barmelyik masik varosba el tudnam kepzelni, mert barmelyik varosba lehet egy kis kis gengszteres sztorit ferditeni. De szereny velemenyem szerint, peldaul moszkva nem is lenne annyira rossz, de erzesem szerint inkabb valami tenger kozeli varost valasztanak, amit az "okos" amerikaiak is ismernek. Igy azert leszukul a kor eleggeKép.
"A háború először a remény, hogy utána jobb lesz; aztán az elvárás, hogy a másiknak rosszabb lesz; aztán az elégedettség, hogy tényleg nem lett jobb neki; s végül a meglepődés, hogy mindenkinek rosszabb lett."

#114 Felhasználó inaktív   ldavid 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 21. 12:35

A Rockstar nem mondta hogy Európa lesz, ez is csak pletyka.
De szerintem nem fognak olyan hamar elfogyni az amerikai városok, sok van még.

Halfer amúgy Beverly Hills ott van a San Andreas-ban is

#115 Felhasználó inaktív   Gery8 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 21. 12:42

Azért szerintem az is nagyon új és megkapó lenne, ha ezúttala távolkeleten lenne a város, hiszen ott is vannak nagyvárosok!!!Kép

#116 Felhasználó inaktív   ldavid 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 21. 12:53

hát szerintem ha lesz is valamikor külföldön akkor először Kanada vagy Mexico lesz

#117 Felhasználó inaktív   Alhun 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 06. 21. 15:56

Idézet

Azért szerintem az is nagyon új és megkapó lenne, ha ezúttala távolkeleten lenne a város, hiszen ott is vannak nagyvárosok!!!Kép
Vannak olyan pletykák is, hogy a Rockstar tervbe vette, hogy Tokióról fog gétéát csinálni, úgylátszik fejlett ferdeszemű haverjainkat nem akarják kihagyni a buliból. Remélem azért Kocsord is GTA játék lessz Kép
www.sepi.extra.hu

#118 Guest__*

Elküldve: 2006. 07. 05. 12:55

Na szóval, vanvalami új info a messiásról? Rég nem írtunk ide. Előjött egy olyan ötlet, hogy mindenki írhatna egy kívánságlistát, hogy mi legyen a játékban. De nem én kezdem.

#119 Felhasználó inaktív   Gery8 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 05. 13:01

Hat nekem mar az is eleg lenne, ha ugyanazok lennenek benne, mint a San Andreasban, de ha kerni kell, akkor azt, hogy ezuttal egy szoke sraccal mennyunk!Kép
Vagy nemis, inkabb egy nenivelKép. Es talan meg azt, hogy jobban erzekeltessek velunk, hogy no a tekintelyunk, az sokat dobna rajta!KépKép

#120 Felhasználó inaktív   Petys 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 07. 06. 20:15

Most néztem a Rockstar oldalát, de nem lehet igaz hogy mindegyik GTA-juk csak nyomvadt konzolokon jelenik meg. Istenem, a GTA az csak PC-n jó igazán.KépKép

Téma megosztása:

• (218 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.