Idézet
Grand Theft Auto 4
Elküldve: 2008. 05. 05. 14:43
Jó tudni hogy vannak benne ezek a galambok
36% nál járok én nemtudtam róla.. Ma lelőttem egyet
Már cask 199 maradt..
Playstation 3 60 GB
PSN ID : juhaszroli
Elküldve: 2008. 05. 05. 14:44
Azt kérdezném, hogy itt van pl. ez a hoteles küldetés, ahol 3 embert kell kinyírni, utána van egy laza 2-es körözés. Na ez 5x-re sikerült, mert mikor mentem visszafelé a szállodában, lefelé ,mindig lelőttek. Nincs valakinek valami taktikája? Ugráljak, fussak előlük????
Playstation 3 60 GB
Elküldve: 2008. 05. 05. 14:55
Idézet
Idézet
Már cask 199 maradt..
Elküldve: 2008. 05. 05. 14:56
Idézet
Idézet
Idézet
Már cask 199 maradt..
Playstation 3 60 GB
Elküldve: 2008. 05. 05. 15:07
sziasztok!Kérdezni szeretném, hogy 56,67%-nál mit kell csinálni?Elfogytak az emberek akihez mehetnék küldetésre (nincs a térképen) telefonon senkit nem érek el (csak mellék küldetés+ kaja, piálás stb...) ők nem hívnak engem. Ilyenkor mit kell csinálni tudja valaki?Előre is köszi!
Elküldve: 2008. 05. 05. 16:55
mi volt az uccsó küldetésed?
juhaszroli: már annyiszor írtam, hogy a galambok csak üldögélnek.
én is azt hittem, hogy fel kell őket szedni. utánna mérges lettem és kiváncsi voltam, milyen ha egy galamb szétloccsan.
Elküldve: 2008. 05. 05. 16:56
Idézet
mi volt az uccsó küldetésed?
juhaszroli: már annyiszor írtam, hogy a galambok csak üldögélnek.
én is azt hittem, hogy fel kell őket szedni. utánna mérges lettem és kiváncsi voltam, milyen ha egy galamb szétloccsan.
Egyébként hol tartasz?
Playstation 3 60 GB
Elküldve: 2008. 05. 05. 17:04
Most csináltam meg egy olyan küldetést, ahol egy mafia főnököt kellett elvinni egy helyre. Ott kaptam egy Sniper-t. Meg kellett védeni őt, azon a helyen elkezdtek lövöldözni. A másik 2 ember, akit vittem magammal meghalt. Amikor megtaláltam a Boss-t, be kellett szálni a kocsiába. Aztán követni kellett egy kocsit, amibe volt a gyémánt vagy pénz...valami értékes dolgot kellett visszaszerezni.
Elküldve: 2008. 05. 05. 17:06
Adok egy kis segítséget az első galamb megtalásához. Ahol volt Francis (tod, a rendőr) csöves tesója, abba a parkba lesz egy galamb. Látni fogod. Az a park az egyik rendőrség mellett van.
Elküldve: 2008. 05. 05. 17:57
Idézet
Adok egy kis segítséget az első galamb megtalásához. Ahol volt Francis (tod, a rendőr) csöves tesója, abba a parkba lesz egy galamb. Látni fogod. Az a park az egyik rendőrség mellett van.
Playstation 3 60 GB
Elküldve: 2008. 05. 05. 17:59
dante: ha ott tartassz, hogy az a boss, akiről az előbb beszéltél felajánl egy küldetést (a neve asszem One Last Thing lesz) akkor választhatsz. a küldetés az lesz hogy vagy megölöd Dimitri-t, vagy üzletet kötsz vele sok pénzért. Válaszd a pénzt, (zöld kis embléma a térképen) és meséld el a továbbiakat.
A játék végén ha a gyilkolást választod: Elmész az esküvőre (Roman-Mallorine) és amikor meglesz a szertertás, Pegorino (említett boss), lelövi Kate-et. és utánna őt kell megölni. Gondolom ha a pénzt választod ugyan ez lesz, csak dimitri öli meg Kate-et, de az úgy jobb, mert mégis dimitri lesz a fő-főellenség.
A játék végén ha a gyilkolást választod: Elmész az esküvőre (Roman-Mallorine) és amikor meglesz a szertertás, Pegorino (említett boss), lelövi Kate-et. és utánna őt kell megölni. Gondolom ha a pénzt választod ugyan ez lesz, csak dimitri öli meg Kate-et, de az úgy jobb, mert mégis dimitri lesz a fő-főellenség.
Elküldve: 2008. 05. 05. 18:02
bocs gyerekek csak beszart a billentyűzet:várom a válaszokat ti hol tartotok?!?!?!?!?!?
Elküldve: 2008. 05. 05. 18:09
Idézet
bocs gyerekek csak beszart a billentyűzet:várom a válaszokat ti hol tartotok?!?!?!?!?!?
Playstation 3 60 GB
Elküldve: 2008. 05. 05. 18:18
Idézet
dante: ha ott tartassz, hogy az a boss, akiről az előbb beszéltél felajánl egy küldetést (a neve asszem One Last Thing lesz) akkor választhatsz. a küldetés az lesz hogy vagy megölöd Dimitri-t, vagy üzletet kötsz vele sok pénzért. Válaszd a pénzt, (zöld kis embléma a térképen) és meséld el a továbbiakat.
Elküldve: 2008. 05. 05. 18:20
Idézet
Idézet
Elküldve: 2008. 05. 05. 18:33
Idézet
Azok az Assassins-os küldetések követik a főküldetést?
Elküldve: 2008. 05. 05. 18:43
Idézet
Idézet
Idézet
Playstation 3 60 GB

Súgó
A téma zárva.